Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

Χάλκινο η Δεβετζή

Η Πηγή Δεβετζή κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν, κάνοντας καλύτερο άλμα στα 15.23μ. Αυτό είναι η δεύτερη φορά που ανεβαίνει η Ελληνίδα αθλήτρια στο τρίτο σκαλί του βάθρου, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Πλέον, η χώρα μας έχει τρία μετάλλια, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα. Το χρυσό στο τριπλούν πήρε η Μπανγκό από το Καμερούν, πηδώντας 15.39μ. και την δεύτερη θέση κατέλαβε η Ρωσίδα, Τατιάνα Λεμπέντεβα.

Κύμα μεταναστών στη Σάμο

Το αδιαχώρητο επικρατεί στο νέο κέντρο υποδοχής μεταναστών στη Σάμο, που το τελευταίο τριήμερο φιλοξενεί 380 άτομα διαφόρων εθνικοτήτων.Τις τελευταίες ημέρες πάνω από 260 λαθρομετανάστες κατάφεραν να περάσουν τα στενά της Μυκάλης και να αποβιβαστούν σε διάφορα σημεία του νησιού.Οι διωκτικές αρχές καταβάλουν προσπάθειες για να σταματήσουν το νέο κύμα λαθρομεταναστών.
πηγη:skai.gr

Αργυρό και Χάλκινο τα Πρώτα μετάλλια

Αργυρό μετάλλο στην κωπηλασία οι Πολύμερος/Μούγιος. Χάλκινο μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα οι Μπεκατώρου, Παπαδοπούλου και Κραβαριώτη. Στην έκτη θέση οι Μπισκιτζή/Τσιάβου στην κωπηλασία.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ... ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
Related Posts with Thumbnails