Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο ΠΑΟ

όνειρο ήταν και πάει η συνέχεια στην Ευρώπη για τον ΠΑΟ που γνώρισε την ήττα μέσα στο ΟΑΚΑ με 2-1 από την Βιγιαρεάλ. Οι Ισπανοί σίγουρα καλύτεροι από τους πράσινους και στα δύο παιχνίδια πέρασαν στην επόμενη φάση. Τα σκορ άνοιξε η Βιγιαρεάλ το σκορ με ....τον Ιμπαγάσα στο 49' , ισοφάρισε ο Μάντζιος στο 55' για να πάρει κεφάλι στο σκορ και την πρόκριση η Βιγιαρεάλ στο 70' με 2-1 με σκόρερ τον Γιορέντε

Σε 30 μέρες πλέον οι εξοφλήσεις λογαριασμών ΔΕΗ

Στις 30 μέρες πλέον θα μπορούν να εξοφλούν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ μικροί και οι περισσότεροι από τους μεγάλους καταναλωτές όπως αποφάσισε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρισης. Το μέτρο αυτό πάρθηκε προκειμένου να διευκολυνθούν οι καταναλωτές λόγω της οικονομικής κρίσης και προφανώς για να υπάρχει μεγαλύτερη ευχέρια στις συναλλαγές τους με την ΔΕΗ....


ΟΚ της Κομισιόν για Ολυμπιακή....

Ενέκρινε σήμερα η Κομισιόν και ο αρμόδιος επίτροπός το σχέδιο για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής. Πράγμα που σημαίνει ότι πλέον μπορούν να συνεχιστούν και επίσημα τις διαδικασίες με την MIG για την πώληση της. ....


Στο Ευρωψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων ο Αντώνης Καφετζόπουλος

Υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων θα είναι ο γνωστός και πολυτάλαντος ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος , στις ερχόμενες Ευρωεκλογές. Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα από το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων. Σίγουρα πρόκειται για μια σημαντική υποψηφιότητα και μακάρι να δούμε το γνωστό ηθοποιό στο Ευρωκοινοβούλιο...


Εκρηκτική άνοδος στα Χρηματιστήρια σήμερα ...

Εντυπωσιακή ήταν η σημερινή άνοδος στο Χρηματιστήριο Αθηνών και στα βασικότερα Ευρωπαϊκά μετά από ένα παρατεταμένο αρνητικό κλίμα.
Το χρηματιστήριο της Αθήνας κατέγραψε άνοδο σε ποσοστό + 5,57% και τζίρο λίγο πάνω από τα 138 εκ. ευρώ κλείνωντας στις 1551 μονάδες. Ανάλογη η εικόνα και στα Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια όπου ενδεικτικά έχουμε .... DAX 5,28% ,CAC 5,73%
SMI 4,76%
Ενώ αυτή την ώρα οι βασικοί Αμερικανικοί δείκτες επίσης θετικοί είναι Dow Jones 4,64% Nasdaq 5,89%.
Εντυπωσιακή ήταν η άνοδος σήμερα κυρίως στις τραπεζικές μετοχές με σημαντικά κέρδη σε αρκετές πάνω από 10%

84 Χρόνια Ολυμπιακός .....

10 Μαρτίου 1925. Η μέρα που αποφασίστηκε η ίδρυση της Ομάδας Θρύλου του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και Αθλητισμού. Μία ομάδα ικανή να συνδυάζει την ευγενή άμιλλα, το ήθος, το ολυμπιακό ιδεώδες και να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα των ανθρώπων που κατοικούσαν στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, ένα κέντρο με εμπόρους, εργάτες, νησιώτες, ναυτικούς, και μετανάστες από την Μικρά Ασία.
Ο αεροπόρος Νότης Καμπέρος πρότεινε το όνομα «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και ο Μιχάλης Μανούσκος το ολοκλήρωσε σε...
«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ».
Κόκκινο και λευκό ορίστηκα τα χρώματα. Κόκκινο για το πάθος, λευκό για την αγνότητα. Και σήμα του ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος- ο πάντα πρωταθλητής.
Τα ιδρυτικά μέλη ήταν οι: Βασίλης Ανδριανόπουλος, Γιάννης Ανδριανόπουλος, Γιώργος Ανδριανόπουλος, Ντίνος Ανδριανόπουλος, Δημήτρης Ανδρόνικος, Δημήτρης Αυδής, Νίκος Βλάσσης, Στέφανος Εμμανουήλ, Νίκος Ζαχαρίας, Θανάσης Καλλίτσης, Νίκος Καλούδης, Ντίνος Καλούδης, Νότης Καμπέρος, Κώστας Κλειδουχάκης, Όθως Κόκκινος, Τριαντάφυλλος Κρέμος, Παναγιώτης Κωστάλας, Παναγιώτης Λαγουμιτζής, Ανδρέας Λουκάκης, Σπύρος Λουκάκης, Γιάννης Λουλουδάκης, Βαγγέλης Μαγγόπουλος, Μιχάλης Μανούσκος, Σταύρος Μαραγκουδάκης, Γρηγόρης Ντούφας, Θόδωρος Ορλώφ, Φώτης Πρωτοψάλτης, Γιάννης Συμιγδαλάς, Νίκος Συμιγδαλάς, Χρήστος Τζουμερικιώτης, Βρασίδας Τρουποσκιάδης και Σπύρος Ψαλλιδάς
Πρώτος Πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ υπήρξε ο Μιχάλης Μανούσκος με Αντιπρόεδρο τον Νότη Καμπέρο.
Το έμψυχο υλικό του νεοϊδρυθέντος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ήταν θαυμάσιο. Οι αδελφοί Ανδριανόπουλοι που αποτέλεσαν από την πρώτη στιγμή μέλη της ομάδας, ανέβασαν τη φήμη και έδωσαν αίγλη στο σύλλογο. Παιδιά γνωστής οικογενείας του Πειραιά, με αθλητική παράδοση, έκαναν γνωστό το όνομα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε όλη την Ελλάδα μαζί με τους Κλειδουχάκη, Βασιλείου, Αλεκάκη, Λεκκό, Πεζώνη, Βλάσση.
Η ομάδα που έμελλε να γίνει Θρύλος με την παλικαροσύνη, τη ντομπροσύνη, την αρχοντιά και την μπέσα που απέπνεε από τους αθλητές και το φίλαθλο λαό. Τόσο στο Ποδόσφαιρο όσο και σε όλα τα Αθλήματα στα οποία αγωνίζεται.
πηγη: http://www.olympiacos.org/

Συνέλαβαν ηγούμενο για ασέλγεια σε δόκιμους μοναχούς...

Το ηγούμενο της της Ιεράς Μονής Αγίας Σκέπης της Κερατέας συνέλαβαν το βράδυ της δευτέρας αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κερατέας με την κατηγορία της ασέλγειας κατ' εξακολούθηση σε βάρος δόκιμων μοναχών. Μετά τις καταγγελίες που έγιναν από δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος.
Πρόκειται για τον ηγούμενο «Νήφωνα», κατά κόσμο Ελευθέριο Αναστασόπουλο , για τον οποίο η αρμόδια εισαγγελέας έδωσε την άδεια δημοσιοποίησης του ονόματος του.
Η όλη υπόθεση φαίνεται να ξεκινά από το.... 1988 και φτάνει μέχρι το 2007 και όπως έχει προκύψει από την μέχρι τώρα έρευνα έχει ασελγήσει σε βάρος 17 ατόμων.
Ο ηγούμενος που συνελήφθη οδηγήθηκε στο Εισαγγελέα που άσκησε εναντίον του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τον παράπεμψε στην 25η Τακτική Ανακρίτρια για να απολογηθεί.

Ακόμη και στο μηδέν αν χρειαστεί τα επιτόκια από την ΕΚΤ

Έτοιμη να μειώσει τα επιτόκια στο μηδέν εμφανίζεται η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), σε περίπτωση που επιδεινωθεί η οικονομική κατάσταση και παρουσιαστεί κίνδυνος αποπληθωρισμού, σύμφωνα με δηλώσεις του μέλους του εκτελεστικού συμβουλίου της, Λορέντζο Μπίνι Σμάγκι.
«Αν επιδεινωθεί η κατάσταση, η ΕΚΤ είναι έτοιμη να μειώσει τα επιτόκια περαιτέρω, ακόμη και στο μηδέν», τόνισε ο.... Ιταλός αξιωματούχος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Boersen-Zeitung.
«Η ανάγκη για κάτι τέτοιο είναι ακόμη μεγαλύτερη αν η οικονομία απειληθεί με διατηρήσιμο αποπληθωρισμό», πρόσθεσε ο Μπίνι Σμάγκι, εκτιμώντας ότι δεν θα βοηθήσει την οικονομία να μειώσει τα επιτόκια σε πολύ χαμηλά επίπεδα μόνο για να τα αυξήσει αμέσως μόλις ανακάμψει η οικονομία.
«Η διατήρηση των επιτοκίων σε χαμηλά επίπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να ενθαρρύνει τους επενδυτές να προχωρήσουν σε μακροπρόθεσμες επενδύσεις», τόνισε.

Πηγή: Reuters (naftemporiki.gr)

Η χρυσή ζωή των gοlden boys ....

Σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ η εφημερίδα Έθνος σήμερα αναφέρεται στην "χρυσή ζωή" των golden boys , όπου μέσα από αποδείξεις που παρουσιάζει δείχνει ότι διάφορες σημαντικές δαπάνες πάνε για πούρα , φούστες , μπλούζες , γεύματα ...
όλα αυτά σε μια εποχή οικονομικά δύσκολη που από όλους ζητάνε να σφίξουν το ζωνάρι , όλα αυτά στο πνεύμα του σεμνά και ταπεινά!!!!!




Related Posts with Thumbnails