Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 88χρονου στη Βασιλάδα-Μεσσηνίας Συνελήφθησαν 2 δράστες αλλοδαποί

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας "Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 88χρονου ημεδαπού, ο οποίος την 18.00΄ώρα της 05/10/2010 βρέθηκε νεκρός, εντός της οικίας του, όπου διέμενε μόνος του, στη περιοχή Βασιλάδα του Δήμου Ανδρούσας-Μεσσηνίας.
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας χθες (06-10-2010) και ώρα 20.30΄στην Καλαμάτα δύο (2) αδέλφια αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31 και 20 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας.
Στο πλαίσιο των σχετικών ερευνών, προσήχθησαν στην... Υπηρεσία μας ως ύποπτοι οι ανωτέρω αλλοδαποί, οι οποίοι εξεταζόμενοι ομολόγησαν παρουσία του κ.Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ότι την 02.00΄ώρα της 02/10/2010 μετέβησαν στην οικία του θύματος, τον οποίον γνώριζαν καθόσον είχαν εργασθεί ως εργάτες κατά το παρελθόν σε αγροκτήματά του, με σκοπό να τον ληστέψουν, πιστεύοντας ότι κατείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι δράστες ανέμεναν το θύμα σε χώρο παρακείμενο της κυρίας οικίας και περί ώρα 07.00, όταν αυτός ξύπνησε και μετέβη στο συγκεκριμένο χώρο, του επιτέθηκαν, τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν και τον φίμωσαν με αυτοκόλλητη ταινία.

Αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300.00 € και διέφυγαν, εγκαταλείποντας τον ηλικιωμένο στο δάπεδο της οικίας του, όπου ανευρέθη νεκρός.

Στο σημείο προσήλθε ιατροδικαστής για αυτοψία του χώρου, ο οποίος στη συνέχεια διενήργησε νεκροψία – νεκροτομή και αποφάνθηκε ότι ο θάνατος του επήλθε από ασφυξία.

Οι δράστες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημ/κών Καλαμάτας.

Χιμένεθ ο νέος προπονητής της ΑΕΚ

Related Posts with Thumbnails