Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ;;; Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πολύ φοβάμαι ότι ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης περνά σε δεύτερη μοίρα…. Μπροστά σε αυτό που γίνεται αυτές τις μέρες σε όλους τους δήμους και τις νομαρχίες της Ελλάδας. Είμαστε στο μέσο της θητείας τους και όπως ορίζει ο κώδικας την Κυριακή πρέπει να γίνουνε δημαιρεσίες για την ανάδειξη νέων προεδρείων στα δημοτικά- νομαρχιακά συμβούλια και νέων δημαρχιακών – νομαρχιακών επιτροπών.

Αν υπολογίσουμε ότι συνηθίζεται και η αλλαγή στους αντιδημάρχους – αντινομάρχες ….θέσεις έμμισθες όπως και αυτές των προέδρων στα ΔΣ και ΝΣ … τότε μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει …..κοινωνικός αναβρασμός τα μαχαιρώματα , οι απειλές , οι εκβιασμοί δίνουν και παίρνουν …..

Το θέμα αυτό δεν αφορά και λίγους αν υπολογίσουμε ότι στην Ελλάδα έχουμε 1034 δήμους και 52 νομαρχίες , όπου στον καθένα αυτές τις μέρες θα παιχτούν κατά μέσο όρο 4 έμμισθες θέσεις ( 3 αντιδημάρχων και ενός προέδρου)

Δηλαδή 1034+ 52 =1086 χ 4 = 4344 και με βάση την στρογγυλοποίηση μας κάνουν περίπου 4500 άτομα …. Οπότε τι να μας πουν 15-20 υπουργοί και υφυπουργοί .....αν αλλάξουν και τόσοι δηλαδή……

Στη Ραμάλα τη Δευτέρα η Αλέκα Παπαρήγα

Η γραμματέας του ΚΚΕ επεσήμανε ότι μία είναι η λύση αυτή ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτουςΠενταμελής αντιπροσωπεία με επικεφαλής τη γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα αναχωρήσει τη Δευτέρα για τη Ραμάλα, προκειμένου να εκδηλώσει και έμπρακτα την αλληλεγγύη της στον παλαιστινιακό λαό. Όπως δήλωσε η κ. Παπαρήγα "δεν πρέπει να περάσει ούτε μια μέρα, ούτε ένα λεπτό χωρίς να εκδηλωθεί η αλληλεγγύη του ελληνικού λαού προς τον παλαιστινιακό λαό, που δέχεται μια βάρβαρη ισραηλινή επίθεση". Την ευθύνη για την επίθεση η κ. Παπαρήγα έριξε εξίσου στην κυβέρνηση του Ισραήλ, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που όπως είπε, "δεν δείχνει ουδετερότητα η έλλειψη ικανότητας παρέμβασης αλλά είναι συνήγορος σε αυτή την επίθεση, είτε μοιράζοντας τις ευθύνες, είτε με το τελευταίο ψήφισμα, με το οποίο αναβάθμισε τις σχέσεις της με το Ισραήλ". Η γραμματέας του ΚΚΕ επεσήμανε ότι μία είναι η λύση αυτή ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους, δίπλα στο κράτος του Ισραήλ, στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ.
πηγη:skai.gr

Οι Ισραηλινοι εμβόλισαν πλοίο με ανθρωπιστική βοήθεια

Ισραηλινό πολεμικό πλοίο συγκρούστηκε σήμερα με μικρό πλοίο που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια και ακτιβιστές στη Λωρίδα της Γάζας επιχειρώντας να διασπάσει τον ναυτικό αποκλεισμό που έχει επιβάλει το Ισραήλ, όπως γνωστοποίησε εκπρόσωπος του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών. Στο πλοίο βρίσκονται πέντε Έλληνες και Κύπριοι ναυτικοί και ακτιβιστές. Στο μεταξύ, στο Παρίσι συναντώνται το απόγευμα οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να προτείνουν ανθρωπιστική εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας. Ο μέχρι τώρα απολογισμός από τις επιθέσεις των Ισραηλινών έχει φτάσει τους 360 νεκρούς, από τους οποίους 57 άμαχοι, και 1700 τραυματίες.Ο εμβολισμόςΣύμφωνα με τους επιβαίνοντες, το σκάφος «Dignity» της οργάνωσης «Ελευθερώστε τη Γάζα» εμβολίστηκε από ισραηλινό περιπολικό σε διεθνή ύδατα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, στην ιστοσελίδα της οργάνωσης, το ισραηλινό Πολεμικό Ναυτικό παρεμποδίζει το «Dignity» να προσεγγίσει τη Γάζα, ή να καταφύγει στο Λίβανο ή την Αίγυπτο και απαιτεί να επιστρέψει στην Κύπρο, παρά το γεγονός ότι δε διαθέτει αρκετά καύσιμα.
Το πλοίο, το οποίο μεταφέρει τέσσερις τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας, κυρίως ιατροφαρμακευτικό υλικό για τους πληγέντες της Γάζας, είχε αποπλεύσει χθες βράδυ από το λιμάνι της Λάρνακας.
Επικεφαλής των διεθνών ακτιβιστών είναι η παιδοχειρουργός και βουλευτής του «Δημοκρατικού Συναγερμού», Ελένη Θεοχάρους, η οποία τόνισε ότι έγιναν όλες οι διευθετήσεις, ώστε να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών, που ζήτησε να έχει λόγο για το ύψος και το είδος της βοήθειας που μεταφέρεται στη Γάζα.
Επικεφαλής των διεθνών ακτιβιστών είναι η παιδοχειρουργός και βουλευτής του "Δημοκρατικού Συναγερμού" Ελένη Θεοχάρους σε σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφερε ότι όλοι οι επιβαίνοντες στο πλοιάριο είναι καλά. Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο, δεν κατέστη δυνατό να γνωσθούν λεπτομέρειες λόγω διακοπής της τηλεφωνικής σύνδεσης.
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του ισραηλινού ΥΠΕΞ υποστήριξε ότι το «Dignity» δεν απαντησε στην προειδοποίηση μέσω ασυρμάτου του ισραηλινού πολεμικού σκάφους να ανακόψει την πορεία του, και ακολούθησε «σύγκρουση των δύο πλοίων». Ο ίδιος διέψευσε ότι ερρίφθησαν πυρά, αν και όπως είπε, υπήρξε «φυσική επαφή» ανάμεσα στα δύο σκάφη. Όπως διευκρίνισε, το ισραηλινό πολεμικό σκάφος συνόδευσε το πλοιάριο με την ανθρωπιστική βοήθεια πίσω στα κυπριακά χωρικά ύδατα. Νωρίτερα, ο ραδιοσταθμός των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων είχε μεταδώσει ότι το πολεμικό σκάφος έριξε αρχικά προειδοποιητικά πυρά και στη συνέχεια εμβόλισε το «Dignity», με αποτέλεσμα και τα δύο σκάφη να υποστούν ζημιές, δίχως όμως να υπάρξουν τραυματισμοί.
Το CNNΤο CNN μετέδωσε νωρίς το πρωί ότι το σκάφος «Dignity», υπό σημαία Γιβραλτάρ, κτυπήθηκε στην πρύμνη γύρω στις 6.45 π.μ. σε διεθνή ύδατα και άρχισε να βάζει νερά. Δημοσιογράφος του CNN που βρίσκεται στο σκάφος μετέδωσε ότι δεν υπήρχε κίνδυνος βύθισης του σκάφους, το οποίο προσπάθησε να κατευθυνθεί προς το Λίβανο.Ο δημοσιογράφος του CNN μετέδωσε ότι το ισραηλινό σκάφος είχε καταδιώξει το «Dignity» για μισή ώρα, προτού το εμβολίσει. Ο κυβερνήτης του ισραηλινού περιπολικού σκάφους σε επικοινωνία που είχε με τον καπετάνιο του «Dignity», του είπε ότι έχει ανάμιξη σε τρομοκρατικές δραστηριότητες.
Σύμφωνα με την οργάνωση «Ελευθερώστε τη Γάζα», το μήκους 20 μέτρων πλοίο, στο οποίο επέβαιναν 16 άτομα, μετέφερε 3,5 τόνους φαρμάκων στη Γάζα όταν δέχθηκε πυρά και εμβολίστηκε από ισραηλινό πολεμικό σκάφος, ενώ έπλεε στα διεθνή ύδατα, σε απόσταση 70-80 μιλίων ανοικτά των ακτών της Γάζας.
Οι επιβαίνοντεςΣύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης «Ελευθερώστε τη Γάζα», στο σκάφος βρίσκονται οι:Denis Healey, κυβερνήτης από τη Βρετανία, Γιώργος Κλόντζας, βοηθός κυβερνήτης από την Ελλάδα, Νικόλας Μπόλος, πρώτος αξιωματικός από την Ελλάδα, Othman Abu Falah από την Ιορδανία, Renee Bowyer από την Αυστραλία, Caoimhe Butterly από την Ιρλανδία, Αικατερίνη Χριστοδούλου, δημοσιογράφος από την Κύπρο, Sami El-Haj από το Σουδάν, δημοσιογράφος του Αλ Τζαζίρα και πρώην κρατούμενος στο Γκουαντάναμο, Dr. David Halpin, ορθοπεδικός χειρουργός από τη Βρετανία, Dr. Mohamed Issa από τη Γερμανία, Fathi Jaouadi, τηλεοπτικός παραγωγός από την Τυνησία, Cynthia McKinney, πρώην μέλος της Αμερικανικής Βουλής, Μάρθα Παϊση από την Κύπρο, Karl Penhaul, ανταποκριτής του CNN από τη Βρετανία, Thaer Shaker, κινηματογραφιστής του Αλ Τζαζίρα από το Ιράκ και Ελένη Θεοχάρους, παιδοχειρουργός και βουλευτής, επικεφαλής της αποστολής.
πηγη:tanea.gr

ΔΙΕΡΗΞΑΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ....

ΔΙΑΡΗΞΗ ΕΓΙΝΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΟΠΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΠΉΚΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΑΛΟΔΑΠΩΝ.....

ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ....

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ..... ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΗΡΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑΝΩΝ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ....

ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ....

Πρωτοποριακα επιπλα για τα καφε των Εξαρχειων

Κάθεστε ήσυχα-ήσυχα στο κέντρο της Αθήνας και πίνετε το καφεδάκι σας...
Ξαφνικά, πλακώνουν από τη μία οι ΜΑΤατζήδες !!!
Τι κάνετε ;;
Απλό, σηκώνετε το τραπεζάκι !!!!!
ΣΧΟΛΙΟ: όπως μας αναφέρθηκε στην συνέχεια και αφού το είχαμε αναρτηση ....η συγκεκριμένη ανάρτηση εχει πρωτογίνει απο το arpaxta.blogspot.com/
τι να κανουμε ομως εμείς αφού μας σταλθηκε απο φίλο μέσω e mail χωρίς να αναφέρει πηγή.....
Related Posts with Thumbnails