Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Στην Ελλάδα -αν όλα πάνε καλά- η Τζένιφερ Λόπεζ στις 20 Σεπτεμβρίου---Για την προώθηση της κολεξιόν

Δεν τα κατάφερε να έρθει στην Ελλάδα το 2006, αλλά σε λίγες ημέρες -αν όλα πάνε καλά- η Τζένιφερ Λόπεζ θα βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους.
Το ραντεβού είναι για το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ενώ μέρος των εσόδων θα δοθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 60 Ευρώ ενώ τα VIP κάνουν 150 Ευρώ. Υπάρχουν επίσης εισιτήρια VVIP στην τιμή των 350 ευρώ.
Τα τελευταία θα περιλαμβάνουν και είσοδο σε πάρτυ που θα γίνει μετά τη συναυλία στο club Veghera (Lagonissi Grand Resort), το οποίο θα έχει και θέμα τα ρούχα της κολεξιόν της JLo. Σε αυτό θα παραβρεθεί και η τραγουδίστρια.
Μέρος των εσόδων από τη συναυλία θα δoθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, και συγκεκριμένα στην Act Up, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον αγώνα κατά του human trafficking και του Aids.
Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, η διάσημη τραγουδίστρια θα κάνει μια εμφάνιση στο κατάστημα JLo της Γλυφάδας.Εισιτήρια για τη συναυλία διατίθενται από τα JLo Shops, τα καταστήματα Metropolis και τα Village Cinemas.
πηγη:in.gr

Στο Παραολυμπιακό Χωριό η ελληνική αποστολή

Στο Παραολυμπιακό Χωριό του Πεκίνου βρίσκεται από την Τρίτη η ελληνική αποστολή, αφού πραγματοποιήθηκε η τελετή υποδοχής της. Ο αντιδήμαρχος του Χωριού, Τσενγκ Κάι, καλωσόρισε την ελληνική ομάδα, ενώ έγινε η ανάκρουση του εθνικού ύμνου και η έπαρση της ελληνικής σημαίας. Στη συνέχεια υπήρξε ανταλλαγή δώρων ανάμεσα στον κ. Τσενγκ και τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής, Αθανάσιο Μήλιου. Στην Τελετή παρευρέθησαν ο πρέσβης της Ελλάδας στην Κίνα, Μιχαήλ Καμπάνης, ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Χρήστος Αγγουράκης, η υπαρχηγός αποστολής, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, και οι 69 αθλητές και αθλήτριες της ελληνικής ομάδας.

πηγη:athina984.gr

Πρόωρες εκλογές ζήτησε ο Α. Αλαβάνος - Σε περιοδεία του στην Κρήτη

Εθνικές εκλογές πριν από τις ευρωεκλογές ζήτησε από την Κρήτη, όπου περιοδεύει, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, απευθύνοντας κάλεσμα στους πολίτες "να συμμετάσχουν στο κίνημα αμφισβήτησης της πολιτικής της ΝΔ". Στο Ηράκλειο ο κ. Αλαβάνος έδωσε συνέντευξη Τύπου, όπου για τις καταγγελίες του ΠΑΣΟΚ δήλωσε: "Ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτεται από τις δηλώσεις των συνταγματολόγων Μάνεση και Αλεβιζάτου ότι το θέμα σχετίζεται με το γεγονός ότι η ΝΔ προσπαθεί να παρακάμψει το άρθρο 16 για τα Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών. Σχολιάζοντας το άρθρο 16 για τα ΚΕΣ, ο κ. Αλαβάνος είπε: "Έχουμε ένα άρθρο, που επιβεβαιώθηκε και μια προσπάθεια νοθείας του από τη ΝΔ μέσα από τα Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών και νομίζω ότι θα πρέπει να προσέξουν πολύ, για να μην μεταθέτουμε τα προβλήματα από τα ουσιαστικά ζητήματα, όπως είναι ο δημόσιος χαρακτήρας της δημόσιας εκπαίδευσης, στα οποία αποφεύγουν να πάρουν θέση. Εμείς σ’ αυτή τη νοθεία ενάντια θα δώσουμε τη μάχη με σκληρό τρόπο και θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια του εκπαιδευτικού κινήματος να ενεργοποιηθεί ενάντια στις αποφάσεις και τη λειτουργία των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών ως πανεπιστημιακών ιδρυμάτων πια, με την σφραγίδα της παρανομίας της ΝΔ". Αναφερόμενος στο θέμα της Μονής Βατοπεδίου ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είπε: "Έχουμε μια νέα μορφή διασπάθισης και κατασπατάλησης δημόσιας περιουσίας, με τις ευλογίες της ΝΔ. Μερικά από τα Μοναστήρια έχουν γίνει πρακτορεία Real Estate. Πρέπει να γίνει δικαστικά μια διερεύνηση σε βάθος αυτού του προβλήματος, στο οποίο υπάρχουν, και τα ίχνη της προηγούμενης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, το οποίο είχε παραιτηθεί από την παρέμβαση του δημοσίου στις δικαστικές διαδικασίες για να διαφυλάξει την περιουσία του και τα δικαιώματά του". Επίσης, ο κ. Αλαβάνος δήλωσε ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τον Καποδίστρια 2, σημειώνοντας πως η όποια αλλαγή στην αυτοδιοίκηση θα πρέπει να γίνει μέσα από διάλογο με τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
πηγη:ert.gr

ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ....
ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ....
ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΔΥΟ ΣΚΕΛΗ....
ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ - ΜΟΥΖΑΚΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΠΑΛΕΤΟΠΟΙΗΤΗ ΚΑΙ ΜΠΑΛΕΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ....
ΚΑΙ...
ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΥΛΩΝΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΠΑΛΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ....

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 1100 ΧΑΣΙΣΟΔΕΝΤΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ,ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1100 ΧΑΣΙΣΟΔΕΝΤΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΦΥΤΕΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΕΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ.

ΤΑ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΔΥΣΒΑΤΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΕΦΥΓΑΝ

Κάλεσε τον Βασιλη Πλιάτσικα ο Ρεχάγκελ στην Εθνικη

Έκανε την έκπληξη ο Ότο Ρεχάγκελ και κάλεσε στην Εθνική ομάδα τον Βασίλη Πλιάτσικα. Η εξαιρετική εμφάνιση του 20χρονου μέσου της ΑΕΚ στο ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό, το οποίο παρακολούθησε ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός, ήταν αρκετή για να του χαρίσει μία θέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τα παιχνίδια απέναντι στο Λουξεμβούργο (6/9) και τη Λετονία (10/9), για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός άσος αποχώρησε από την προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων, στην οποία δεν ήταν βασικός (!), για να πάρει… προαγωγή στους Άνδρες. «Μεγάλη τιμή η κλήση», δήλωσε το νέο πρόσωπο. Συγκεντρώθηκαν οι διεθνείς, το απόγευμα η πρώτη προπόνηση.
πηγη:sport-fm.gr

Φωτιά στο "Allou Fun Park"

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το πρωί στο λούνα παρκ "Allou Fun Park", που βρίσκεται στο Ρέντη. Η φωτιά, που ξεκίνησε σε τρενάκι εντός του υπαίθριου χώρου, έσβησε γρήγορα χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς μετείχαν 8 οχήματα της πυροσβεστικής και 21 άνδρες. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία από τον χώρο είχαν έγκαιρα απομακρυνθεί οι άνθρωποι, που βρίσκονταν εντός του πάρκου, όταν ξεκίνησε η πυρκαγιά.
πηγη:zougla.gr

Ξεκινούν αύριο οι διαπραγματεύσεις Χριστόφια-Ταλάτ

Ανοίγει την Τετάρτη στη Λευκωσία η αυλαία των απευθείας διαπραγματεύσεων μεταξύ του προέδρου Δημήτρη Χριστόφια και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ με στόχο την επίτευξη συμφωνίας για συνολική λύση του Κυπριακού.
Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου επεσήμανε ότι οι συνομιλίες αρχίζουν «όχι με το καλύτερο δυνατό κλίμα, λόγω της απόφασης των κατοχικών αρχών να μην επιτρέψουν τη μετάβαση των κατοίκων Τηλλυρίας στη Μόρφου μέσω του Λιμνίτη».Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι παρά την πικρία από την απόφαση αυτή η ελληνοκυπριακή πλευρά προσέρχεται στις συνομιλίες προσηλωμένη στο στόχο της εξεύρεσης λύσης.Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος τύπου του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, Χασάν Ερτσακιτζά, δήλωσε ότι η συνάντηση της Τετάρτης θα αναλωθεί στον καθορισμό των διαδικασιών, και πρόσθεσε ότι η τουρκοκυπριακή πλευρά, σε αντίθεση με την ελληνοκυπριακή, εισηγείται συχνές συναντήσεις μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων, θέμα, πρόσθεσε, το οποίο θα συζητηθεί αύριο.
Πηγή: http://www.athina984.gr

Νέος web browser από τη Google- o Chrome

Στην Πύλο τη Δευτέρα o προεδρος της Δημοκρατιας Καρολος Παπουλιας

Στην Πύλο θα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου, για να επισκεφθεί το Ινστιτούτο “Νέστωρ”, στο παλιό Γυμνάσιο της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ. Παπούλιας είναι προσκεκλημένος του καθηγητή Λεωνίδα Ρεσβάνη, ο οποίος θα του παρουσιάσει το φάκελο διεκδίκησης εγκατάστασης στην Πύλο του διεθνούς τηλεσκοπίου Νετρίνο του κυβικού χιλιομέτρου. Ο Πρόεδρος αναμένεται να ενημερωθεί για τις εργασίες και την πρόοδο του πειράματος που επιμελείται ο κ. Ρεσβάνης και θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου.
πηγη:eleftherianews.gr

Νέος web browser από τη Google- o Chrome

H αμερικανική εταιρία Google δημιουργός της διάσημης πλέον μηχανής διαδικτυακής αναζήτησης, ταράζει πάλι τα νερά στον κόσμο της πληροφορικής, δημιουργώντας ένα νέο πρόγραμμα πλοήγησης (browser), με βάση λογισμικό ανοικτού πηγαίου κώδικα (open source), σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση του BBC, στοχεύοντας να ανταγωνιστεί τα δύο καθιερωμένα προγράμματα, τον Microsoft Internet Explorer και τον Mozilla Firefox. O νέος «πλοηγός», που θα ονομάζεται Chrome.
Έναν νέο web browser με την επωνυμία Chrome, ο οποίος θα διατίθεται δωρεάν, αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα η Google, φιλοδοξώντας να απειλήσει την πρωτοκαθεδρία του Internet Explorer της Microsoft και να ανταγωνιστεί το Firefox.
Σημειώνεται ότι ο Chrome έχει ήδη δημοσιευθεί με τη μορφή κόμικς στο Blogoscoped.com, με την αμερικανική εταιρεία να υποστηρίζει ότι τον έστειλε στο εν λόγω website «κατά λάθος».
Ο browser, αποτελεί μια παγκόσμια πύλη για το Διαδίκτυο, ενώ η χρήση του διαδικτυακού λογισμικού και των υπηρεσιών αναπτύσσεται ταχύτατα. Κύκλοι της αγοράς επισημαίνουν ότι η Google δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει στην Microsoft να κυριαρχήσει πλήρως στον τομέα.
Σημειώνεται ότι οι δύο εταιρείες ανταγωνίζονται ήδη στους τομείς των διαδικτυακών μηχανών αναζήτησης και της online διαφήμισης. Επιπλέον, και οι δυο κατασκευάζουν λογισμικό για κινητά τηλέφωνα.
πηγη:naftemporiki.gr

Βουλευτές της ΝΔ «δείχνει» το ΠΑΣΟΚ για την καταγγελία περί νοθείας στη Βουλή-Γνωστή από το καλοκαίρι

Δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας «δείχνει» το ΠΑΣΟΚ για τη νοθεία -όπως καταγγελλει- του εκλογικού αποτελέσματος στην ψηφοφορία για τη συνταγματική αναθεώρηση.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ των Νέων της Τρίτης, δύο τουλάχιστον βουλευτές της ΝΔ ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους του ΠΑΣΟΚ, όταν διαπίστωσαν ότι η αρνητική τους ψήφος είχε αντικατασταθεί με θετική.
Στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σημειώνουν ότι η υπόθεση εντοπίστηκε το καλοκαίρι, μετά την υπογραφή του ΠΔ για την αναθεώρηση.
Ωστόσο, αποφασίστηκε να μελετηθεί προσεκτικά το βίντεο, ώστε να εξακριβωθεί αν στοιχειοθετείται η καταγγελία.
Τελικά, μόλις την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η έρευνα και αποφασίστηκε να υπάρξει η δημόσια καταγγελία.
πηγη:in.gr

Εκρηξη σε Αγροτικό Συνεταιρισμό στην Κρήτη

Εκρηκτικός μηχανισμός στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Χαρακίου Μονοφατσίου είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη καταστορφή των αρχείων του και την πρόκληση ζημιών.
Τον μηχανισμό πέταξαν άγνωστοι λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα. Οι αρχές πιστεύουν ότι στόχος των δραστών ήταν τα αρχεία του συνεταιρισμού.
πηγη:naftemporiki.gr (ΑΠΕ- ΜΠΕ)

Ελπιδοφόρο μπλόκο στη δράση των καρκινικών κυττάρων πέτυχαν οι επιστήμονες-Από αθάνατα έγιναν θνητά

Ελπίδα σε εκατομμύρια ανθρώπους δίνει η αποκωδικοποίηση και στη συνέχεια εξουδετέρωση του λεγόμενου «ενζύμου της γήρανσης», μιας χημικής ουσίας που είναι σημαντική στην ανάπτυξη των όγκων που εμφανίζονται στον άνθρωπο.
Η ελπίδα έρχεται από το Πανεπιστήμιο Wistar της Φιλαδέλφειας των Ηνωμένων Πολιτειών και τον ελληνικής καταγωγής Δρ Εμμ.Σκορδαλάκη.
Οι επιστήμονες κατανόησαν τη δομή της τελομεράσης (του ενζύμου της γήρανσης) το οποίο όταν είναι ενεργό βοηθά στο να διατηρεί τα κύτταρα σε «αθάνατη» κατάσταση.
«Η τελομεράση είναι ένας ιδεώδης στόχος της χημειοθεραπείας επειδή είναι ενεργός σε σχεδόν όλους τους όγκους που εμφανίζονται στους ανθρώπους, αλλά ανενεργή στα περισσότερα φυσιολογικά κύτταρα», λέει ο Εμμανουήλ Σκορδαλάκης στην επιθεώρηση Νature.
«Ένα φάρμακο που απενεργοποιεί την τελομεράση είναι πιθανό να δρα εναντίον όλων των καρκίνων, με λίγες παρενέργειες» συμπληρώνει.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ένα φάρμακο που απενεργοποιεί το ένζυμο αυτό, ίσως μπορέσει να μπλοκάρει την ανάπτυξη όλων των κακοηθών όγκων.
«Η ιδέα είναι να μετατρέψουμε τα αθάνατα καρκινικά κύτταρα σε θνητά» συμπληρώνει ο καθηγητής Ρομπ Νιούμπολτ, ο οποίος επίσης έλαβε μέρος στη σύνταξη της μελέτης.
πηγη:in.gr

Τεκμήριο διαβίωσης για όλα τα ΙΧ αυτοκίνητα από το 2009 Νέο «χαράτσι» για τα έσοδα

Μολονότι το 2003 είχε καταργηθεί ως αναποτελεσματικό μέτρο κατά της φοροδιαφυγής, η κυβέρνηση επαναφέρει από το 2009 το τεκμήριο διαβίωσης για όλα τα ΙΧ αυτοκίνητα, προσθέτοντας νέα φορολογικά βάρη στους πολίτες.
Όπως επισημαίνει η εφημερίδα Τα Νέα, το τεκμήριο κατοχής ΙΧ καταργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2003 και διατηρήθηκε μόνο για κατοχή και χρήση ΙΧ που η εργοστασιακή τους αξία ξεπερνά τα 50.000 ευρώ (η λιανική τιμή τους συνήθως ξεπερνά τα 80.000 ευρώ).
Το τεκμήριο επιβαρύνει με πρόσθετο φόρο μέσω επιβολής τεκμαρτού εισοδήματος φορολογουμένους, ακόμη και μισθωτούς, οι οποίοι θέλουν να έχουν στην κατοχή τους ένα δεύτερο ΙΧ.
Λειτουργεί παράλληλα ως αντικίνητρο για την αγορά μεγαλύτερου κυβισμού ΙΧ, ενώ απαγορεύει ουσιαστικά και την αγορά ΙΧ από νέους (φοιτητές κ.λπ.), οι οποίοι δεν εργάζονται, και για την κατοχή και χρήση ενός αυτοκινήτου θα πρέπει κάθε χρόνο να καταβάλουν φόρο για τεκμαρτό εισόδημα, το οποίο όμως δεν αποκτούν. Μετά την ουσιαστική κατάργηση του τεκμηρίου, όμως, το 2003, η αγορά αυτοκινήτου και κυρίως το καταναλωτικό πρότυπο της οικογένειας αναφορικά με το ΙΧ άλλαξε άρδην.
Την τελευταία πενταετία πολλές οικογένειες, απαλλαγμένες από την παγίδα του τεκμηρίου, απέκτησαν και δεύτερο ΙΧ, εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά αντικατέστησαν το ΙΧ τους με υψηλότερου κυβισμού αυτοκίνητα (τζιπ κ.λπ.) και πολλοί φορολογούμενοι που δεν έχουν εισόδημα διότι δεν εργάζονται, απέκτησαν ΙΧ με δωρεές χρηματικών ποσών από συγγενικά πρόσωπα. Με την επαναφορά του τεκμηρίου διαβίωσης, όλοι αυτοί οι φορολογούμενοι κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι με ένα φόρο που το ύψος του θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα εφαρμοστεί το τεκμήριο.
Για την εφαρμογή του τεκμηρίου κατοχής και χρήσης ΙΧ μπορεί να εφαρμοστεί ως κριτήριο είτε η αξία του είτε ο κυβισμός του είτε ένας συνδυασμός και των δύο.
Για παράδειγμα, για την κατοχή και χρήση ενός Ι.Χ. κυβισμού 2.000 κ.εκ., το τεκμαρτό εισόδημα μπορεί να ορισθεί στα 20.000 ευρώ. Στον μισθωτό που θα δηλώσει το 2009 εισόδημα 18.000 ευρώ αντιστοιχεί φόρος εισοδήματος 1.500 ευρώ.
Ωστόσο, ο συγκεκριμένος φορολογούμενος, λόγω του τεκμηρίου διαβίωσης, θα φορολογηθεί για τεκμαρτό εισόδημα 20.000 ευρώ και θα καταβάλει φόρο εισοδήματος 2.000 ευρώ, δηλαδή 500 ευρώ περισσότερα από αυτά που πραγματικά του αναλογούν.
πηγη:in.gr

Ταϊλάνδη: Ταραχές φιλοκυβερνητικών-αντιπολίτευσης

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε σήμερα Τρίτη την Μπανγκόκ ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, Σαμάκ Σουνταραβέι, λίγες ώρες μετά από τις βίαιες συγκρούσεις μεταξύ υποστηρικτών της Κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης στην πρωτεύουσα, όπως μετέδωσε το κρατικό ραδιόφωνο. Ο Σαμάκ όρισε τον αρχηγό του στρατού, στρατηγό Ανουπόνγκ Παοτζίντα, επικεφαλής της ομάδας που θα αναλάβει να εφαρμόσει την κατάσταση ανάγκης. Μεταξύ άλλων, απαγορευτήκαν οι συγκεντρώσεις άνω των πέντε ατόμων. Σύμφωνα με το ανακοινωθέν ο στρατός έχει πλέον την εξουσία να επιβάλλει την τάξη και επιπλέον επιβάλλονται περιορισμοί στις μεταδόσεις των μέσων ενημέρωσης που "υπονομεύουν τη δημόσια ασφάλεια". Κατά τη διάρκεια της νύχτας χιλιάδες διαδηλωτές, οπαδοί και αντίπαλοι της Κυβέρνησης, συγκρούστηκαν στην Μπανγκόκ σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης που έκανε λόγο για πυροβολισμούς και ζήτησε ενισχύσεις από το στρατό. Οι βίαιες συγκρούσεις σημειώθηκαν κοντά στην έδρα της Κυβέρνησης που εδώ και μία εβδομάδα βρίσκεται υπό κατάληψη από χιλιάδες αντικυβερνητικούς διαδηλωτές που ζητούν την παραίτηση του Ταϊλανδού Πρωθυπουργού. Ένας γιατρός που συνεργάζεται με την υπηρεσία Τύπου της Κυβέρνησης ανέφερε ότι από τις νυχτερινές συγκρούσεις σκοτώθηκε ένας άνθρωπος και άλλοι 38 τραυματίστηκαν. Από τη μεριά του ο ιδρυτής της Λαϊκής Συμμαχίας για τη Δημοκρατία (PAD), Σόντι Λιμτόνγκουλκάλεσε σήμερα τους διαδηλωτές να αψηφήσουν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που κήρυξε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός της χώρας. "Δεν πρέπει να φοβάστε την κατάσταση ανάγκης", δήλωσε ο Λιμτόνγκουλ ενώπιον 5000 οπαδών του που παραμένουν συγκεντρωμένοι μέσα στο Κυβερνητικό Μέγαρο, στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης. Η PAD ζητά την παραίτηση του Σαμάκ, τον οποίο χαρακτηρίζει "μαριονέτα" του πρώην πρωθυπουργού Τακσίν Σιναουάτρα ο οποίος ανατράπηκε το 2006 από το στρατό και κατέφυγε στη Βρετανία αφού κατηγορήθηκε για διαφθορά. Ο Σαμάκ πάντως, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και η οποία μεταδόθηκε από την τηλεόραση, υποσχέθηκε ότι η κατάσταση ανάγκης θα διαρκέσει μόνο μερικές ημέρες. "Θα κάνω ότι μπορών για να εξομαλυνθεί η κατάσταση το συντομότερο δυνατόν", τόνισε.
πηγη:ert.gr

Η Ρωσία ανάμεσα στους 10 μεγάλους πιστωτές των ΗΠΑ

Σύμφωνα με το περιοδικό Finance η Ρωσία βρίσκεται στην 8η θέση ανάμεσα στους 10 μεγαλύτερους πιστωτές των ΗΠΑ κατέχοντας το 2,5% του αμερικανικού χρέους με ποσόν 65,3 δισεκατομμύρια δολάρια.
Κύριοι πιστωτές των ΗΠΑ είναι η Ιαπωνία (583 δις.) και η Κίνα (503 δις.) που κατέχουν συνολικά πάνω του 40% του αμερικανικού χρέους και μάλιστα το χρέος προς την Κίνα αυξάνεται κατά 25% κάθε χρόνο.
Άλλοι μεγάλοι πιστωτές των ΗΠΑ είναι η Βρετανία, το Λουξεμβούργο, το Χονγκ Κονγκ, η Ελβετία, τα κράτη της ζώνης offshore στην Καραϊβική και οι χώρες των πετρελαίων συμπεριλαμβανομένων των Βενεζουέλα, Ενωμ. Αραβ. Εμιράτα, Ισημερινός, Ιράν, Ιράκ, Κουβέϊτ, Ομάν κ.ά.
Συνυπολογίζοντας και τον ιδιωτικό τομέα το εξωτερικό χρέος των ΗΠΑ ήταν 13,77 τρις. δολάρια στις αρχές Απριλίου, ενώ το εθνικό ακάθαριστο εισόδημα της χώρας φέτος ανέρχεται στα 14,4 τρις. δολάρια.
Το εξωτερικό χρέος των ΗΠΑ δεν ξεπερνούσε τα 6,95 τρις. δολάρια το 2003 και το μερίδιο των ξένων χωρών στο αμερικανικό χρέος διευρύνθηκε από 52,6% το 2003 στο 73,9% το 2007.

πηγη:protothema.gr

Ελεύθερες και πάλι οι τιμές στα καύσιμα

Σε καθεστώς ελεύθερης διαμόρφωσης των τιμών των υγρών καυσίμων επανήλθαν από χθες οι 11 νησιωτικές περιοχές της χώρας, στις οποίες το υπουργείο Ανάπτυξης είχε επιβάλει πλαφόν, που ίσχυε από τις 14 Αυγούστου.
Σχετική αναφορά έκανε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης, Χρ. Φώλιας, για να διευκρινίσει ωστόσο ότι «παρακολουθείται η εξέλιξη της αγοράς και αναλόγως των εξελίξεων θα εκτιμήσουμε εκ νέου την κατάσταση».
Στο μεταξύ, η τιμή της αμόλυβδης σημείωσε την προηγούμενη εβδομάδα αύξηση, σύμφωνα με τις πανελλαδικές μετρήσεις τιμών που διενεργεί το υπουργείο σε περίπου 2.300 πρατήρια.
Σε ανακοίνωσή του το ΥΠΑΝ ανέφερε ειδικότερα, ότι η μέση τιμή της αμόλυβδης διαμορφώθηκε στις 29 Αυγούστου 2008 στα 1,195 ευρώ ανά λίτρο σημειώνοντας αύξηση κατά 0,84% σε σχέση με τη μέση τιμή της αμόλυβδης που ήταν 1,185 ευρώ ανά λίτρο στις 22 Αυγούστου 2008.
ΠΗΓΗ:naftemporiki.gr

Προς εκλογές ο Καναδάς

Εντός των προσεχών εβδομάδων αναμένεται να προκηρυχθούν εκλογές στον Καναδά, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής του σημαντικότερου κόμματος της αντιπολίτευσης Στεφάν Ντιόν, έπειτα από τις άκαρπες συνομιλίες που είχε με τον πρωθυπουργό Στέφαν Χάρπερ. Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του Χάρπερ, ο πρωθυπουργός θα χρειασθεί λίγες ημέρες για να αποφασίσει πότε θα προκηρύξει τις εκλογές, έπειτα από την «ασυμφωνία» που καταγράφηκε κατά τις επαφές του με τον Ντιόν.Ο πρόεδρος του Φιλελεύθερου Κόμματος Ντιόν όταν ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, κατά την έξοδό του από την πρωθυπουργική κατοικία δήλωσε πως είναι «πεπεισμένος πως εκείνος θέλει να πάμε σ' εκλογές».Απαντώντας μάλιστα στις ερωτήσεις εάν θα υπάρξουν εκλογές στις επόμενες ημέρες, ο Ντιόν απάντησε «ναι, ναι θα γίνουν εκλογές, όλοι το γνωρίζουμε».Από πολλών εβδομάδων ο Χάρπερ, που είναι επικεφαλής κυβέρνησης μειοψηφίας από το 2006, τονίζει διαρκώς πως είναι αναγκαία η διεξαγωγή εκλογών, καθώς η αντίθεση της αντιπολίτευσης στο Κοινοβούλιο δένει τα χέρια της κυβέρνησης μεσούσης μίας δεινής οικονομικής συγκυρίας.
πηγη:athina984.gr

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥ ZUMMIT DOUJON ΔΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν" η τελετή μετονομασίας της Α' ΜΕΘ, καθώς η διοίκηση του νοσοκομείου αποφάσισε να δώσει το όνομα του αδικοχαμένου νεαρού Αυστραλού, Zummit Doujon, ως ελάχιστο φόρο τιμής.Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός Αυστραλός έπεσε θύμα άγριας επίθεσης κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Μύκονο. Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ οι γονείς του αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του, δίνοντας ζωή σε συνανθρώπους μας.Παρόντες στην τελετή μετονομασίας ήταν οι γονείς του νεαρού, στους οποίους για ακόμα μία φορά η διοίκηση του "Ερρίκος Ντυνάν" εξέφρασε την οδύνη της, ενώ εξήρε τη μεγαλοδωρία της οικογένειας
πηγη:skai.gr

Προτάσεις για τα βαρέα

Την εξαίρεση 61 ειδικοτήτων και 43 εργασιακών χώρων από τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα προτείνει στο υπουργείο Απασχόλησης, η αρμόδια επιτροπή υπό τον καθηγητή κ. Μπεχράκη. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι κατατάσσονται σε τέσσερις βαθμίδες με διαφορετικές ασφαλιστικές εισφορές και όρους συνταξιοδότησης. Από τον κατάλογο των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων προτείνεται να εξαιρεθούν μεταξύ άλλων κομμωτές, σερβιτόροι και εργαζόμενοι στην φαρμακοβιομηχανία και οινοποιεία. Οι αλλαγές αν εγκριθούν θα αφορούν μόνο τους νεοεισερχόμενους σε αυτούς του κλάδους. Δεν αλλάζει τίποτα στον καθεστώς σε όσους ήδη εργάζονται. Στην έκθεσή της, η επιτροπή αναγνωρίζει τον κίνδυνο οι επιχειρήσεις να προχωρήσουν σε αντικατάσταση των παλαιών με νέους - και χαμηλότερου ασφαλιστικού κόστους- εργαζομένους.
πηγη:skai.gr

Προβάδισμα 8 μονάδων για τον Ομπάμα

Νέα δημοσκόπηση στις Ηνωμένες Πολιτείες φέρνει τον Μπαράκ Ομπάμα να προηγείται με 8 ποσοστιαίες μονάδες του Τζον Μακ Κέιν.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρεία είναι μπροστά με 48% και ο Μακ Κέιν, που μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα λάβει και επίσημα το χρίσμα, ακολουθεί με 40%.
Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου των δημοκρατικών και δείχνει να δίνει στον Ομπάμα την πλειονότητα των ψήφων των ανεξάρτητων.
Πριν το συνέδριο, ο Τζον Μακ Κέιν, προηγείτο με 12% στους ανεξάρτητους. Τώρα όπως αναφέρεται στη νέα δημοσκόπηση, ο Ομπάμα προηγείται με 6 μονάδες αφού το ποσοστό του στη συγκεκριμένη κατηγορία ψηφοφόρων φτάνει το 43% έναντι 37% του Μακ Κέιν.
πηγη:zougla.gr

Δημοσιεύτηκε το πρώτο Google Doodle για την Ελλάδα

Το πρώτο Google Doodle για την Ελλάδα είναι σήμερα γεγονός και δημοσιεύτηκε με αφορμή την επέτειο των γενεθλίων του γνωστού σε όλους μας παραγωγού και σκηνοθέτη Φίνου. Το πρώτο ελληνικό Google Doodle, το οποίο απεικονίζει μία παλιά σκηνή κινηματογράφου με αυλαία, μπορεί να δει κάθε Έλληνας χρήστης σήμερα πληκτρολογώντας τη διεύθυνση http://www.google.gr/. Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα τα Google Doodle… (τα σκαριφήματα, τα πρόχειρα σκίτσα του Google). Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η ιστορία ξεκίνησε ως ατύχημα, ή μάλλον ως λύση ανάγκης. Κάποια στιγμή ο Larry Page και ο Sergey Brin, οι ιδρυτές του γίγαντα του διαδικτύου, εγκατέλειψαν αυτό το οποίο εκείνη την εποχή ήταν ακόμη μια ταπεινή μηχανή περιήγησης, για να πάνε στις εορταστικές εκδηλώσεις του Burning Man Festival. Ήθελαν όμως να ενημερώσουν τους πρώτους χρήστες του διαδικτύου ότι στην περίπτωση προβλήματος δεν υπήρχε κανένας να σηκώσει το τηλέφωνο και να τους εξυπηρετήσει. Έτσι κόλλησαν ένα ανθρωπάκι - που παρέπεμπε ευθέως στο γνωστό φεστιβάλ- στον κλασικό λογότυπο του Google και προέκυψε το πρώτο «Google Doodle». Από τότε που ο Page και ο Brin ανακάλυψαν τον Dennis Hwang του ανέθεσαν να δημιουργεί περιστασιακά λογότυπα για το Google. Τα πρόχειρα σκίτσα βαφτίστηκαν Google Doodle (πρόχειρα σκίτσα, σκαριφήματα, αν και αρκετά συχνά βρίσκονται πιο κοντά στην καλλιτεχνική δημιουργία. Ο ίδιος ο Hwang παραδέχεται ότι το πρώτο Google Doodle που σχεδίασε για τον εορτασμό της επετείου της κατάληψης της Βαστίλης ήταν μάλλον απλό, καθώς απεικόνιζε απλώς τον λογότυπο της εταιρείας με μία γαλλική σημαία. Στη συνέχεια τα σχέδια έγιναν πολύ καλύτερα. Ο Hwang έχει δημιουργήσει ως σήμερα πάνω από 150 διαφορετικές παραλλαγές του λογότυπου του Google. Μεταξύ αυτών υπάρχουν και αριστουργήματα όπως το Google πλεγμένο μέσα στην «Κραυγή» του Munch (για την επέτειο της γέννησης του Edward Munch, 12 Δεκεμβρίου 2006) ή το Google πάνω σ΄ ένα πεντάγραμμο με το «o» να φοράει μια περούκα σαν αυτή που φορούσε ο Μότσαρτ (27 Ιανουαρίου 2006, η 250η επέτειος από τη γέννηση του συνθέτη). Η Google γιορτάζει όμως και αθλητικά γεγονότα, για παράδειγμα τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τορίνου (Google Doodle με παγοδρόμους να κρατούν την Ολυμπιακή φλόγα) ή το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου (Google Doodle πάνω στο χορτάρι με έναν ποδοσφαιριστή να χτυπάει την μπάλα με κεφαλιά). Στις 14 Φεβρουαρίου οι χρήστες του διαδικτύου είδαν ένα Google Doodle από το οποίο φαινόταν να λείπει το «l». Μια τροφαντή φράουλα είχε αντικαταστήσει το «g» και ακολουθούσε ένα «o» που είναι και το τελευταίο γράμμα του λογότυπου. Οι οπαδοί του Google ξεσηκώθηκαν, ακούστηκαν φήμες ότι η εταιρία σκόπευε να αλλάξει την επωνυμία της, ή ότι το νέο λογότυπο αποτελούσε φόρο τιμής στον Barnabe Googe, τον ποιητή του 16ου αιώνα, ή ίσως και στην Debbie Googe, την κιθαρίστρια της εποχής μας, των My Bloody Valentine. Το Google παρέμενε τελικά Google και ο Dennis Hwang εξήγησε μετά στο ιστολόγιό του ότι από τους ερωτευμένους σίγουρα δεν θα ξέφυγε μία αδιόρατη προσθήκη, το κοτσάνι της φράουλας το οποίο φιλοδοξούσε να παίξει το ρόλο του «l» που έμοιαζε να λείπει στις 14 Φεβρουαρίου. Το πρώτο πολωνικό Google Doodle δημοσιεύθηκε την τελευταία Πέμπτη της Αποκριάς του 2007 –τα δύο «o» του λογότυπου είχαν αντικατασταθεί με ισάριθμους λουκουμάδες. Τα Google Doodle έχουν όμως ως πηγή έμπνευσης και τους ίδιους τους χρήστες του διαδικτύου. Ένα «doodle» δημιουργήθηκε ειδικά για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλιοθηκών αφού προηγήθηκε έντονη εκστρατεία από τους υποστηρικτές της. Ο Hwang κατακλύστηκε μετά από δώρα που έστειλαν βιβλιοθηκάριοι από κάθε γωνιά των ΗΠΑ, όπως καπέλα, παιχνίδια, ακόμη και ένα αγαλματάκι ενός βιβλιοθηκάριου ο οποίος ανακαλεί στην τάξη τους ανυπάκουους αναγνώστες. Στις 8 Ιουνίου 2004 το Google ενημέρωσε τον κόσμο για μια σύγκλιση της Αφροδίτης με τον ήλιο η οποία είχε να συμβεί 122 χρόνια. 24 ώρες πριν, ακόμη και ένας Dennis Hwang δεν είχε ιδέα για το επερχόμενο γεγονός! Μετά από εξοντωτική ανταλλαγή ηλεκτρονικών μηνυμάτων με έναν Γάλλο αστρονόμο, ο Hwang σχεδίασε έναν λογότυπο με το ένα «o» να το έχει αντικαταστήσει ο ήλιος, με μια μαύρη κηλίδα επάνω του που υπενθύμιζε την παρουσία της Αφροδίτης. Η δημιουργία των Google Doodle δεν αποτελεί την μόνη απασχόληση του 29χρονου Dennis Hwang. Είναι ο webmaster της εταιρείας αλλά ίσως η αγαπημένη του απασχόληση παραμένει το να ζωγραφίσει περιστασιακά λογότυπα για το Google. Από τις αγαπημένες του δημιουργίες είναι τα Doodle που δημιούργησε για τον εορτασμό των επετείων της γέννησης του Κλωντ Μονέ, του Πάμπλο Πικάσσο και του Βίνσεντ Βαν Γκογκ. Παραδέχεται ότι τα συγκεκριμένα «σκαριφήματα» τα πήρε πιο προσωπικά και ότι τους αφιέρωσε πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια γιατί το να μιμηθείς το ύφος των μεγάλων ζωγράφων αποτελεί πρόκληση αλλά και μεγάλη απόλαυση, ιδιαίτερα για έναν απόφοιτο της σχολής καλών τεχνών. Ως σωστός πατέρας ο Hwang δεν πρόκειται να σας αποκαλύψει πιο από τα παιδιά του αγαπάει περισσότερο. Απολαμβάνει όμως σίγουρα το γεγονός ότι τα δημιουργήματά του τα βλέπουν σε καθημερινή βάση σχεδόν 180 εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο.
πηγη:capital.gr

Επέκταση ωραρίου στα γραφεία κτηματογράφησης για το κτηματολογιο

Επεκτείνεται από τη Δευτέρα το ωράριο λειτουργίας στα 78 γραφεία κτηματογράφησης στα οποία υποβάλλονται οι δηλώσεις για το Κτηματολόγιο.
Τα έξι γραφεία με την μεγαλύτερη κίνηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα λειτουργούν καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.
Επιπλέον, το γραφείο στο Μετρό Συντάγματος θα λειτουργεί και κάθε Σάββατο από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 15.30 το μεσημέρι. Όλα τα υπόλοιπα γραφεία θα επεκτείνουν το ωράριό τους μέχρι τις 5 το απόγευμα.
πηγη:ant1online.gr

Πρωτότυπη αγοραπωλησία στη Ζυρίχη

Ένα πρωτότυπο ζωντανό έργο τέχνης απέκτησε γερμανός συλλέκτης, ο οποίος αγόρασε έναντι 150.000 ευρώ το τατουάζ που έχει σε όλη την επιφάνεια της πλάτης του ένας νεαρός Ελβετός και το οποίο έχει "φιλοτεχνήσει" ο βέλγος καλλιτέχνης Βιμ Ντελβουαγιέ.Σύμφωνα με το συμβόλαιο αγοραπωλησίας που υπέγραψαν οι δύο άνδρες σε συμβολαιογραφείο της Ζυρίχης, ο συλλέκτης αποκτά το δικαίωμα έκθεσης του έργου τρεις φορές ετησίως.Επίσης, πάντα σύμφωνα με το συμβόλαιο, μετά το θάνατο του νεαρού, "το δέρμα της πλάτης θα αφαιρεθεί από το νεκρό σώμα και θα περιέλθει, εφεξής, στην κατοχή του αγοραστή του έργου".Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την γκαλερί της Ζυρίχης "Ντε Πιρί ε Λιξεμπούρ", η συγκεκριμένη αγοραπωλησία είναι η πρώτη αυτού του είδους σε παγκόσμιο επίπεδο.Το επίμαχο τατουάζ έγινε πραγματικότητα μετά από 35 ώρες δουλειάς του Ντελβουαγιέ, με την "εθελοντική" προσφορά του σώματος του νεαρού Ελβετού. Πρόκειται για ένα "σύνθετο" έργο, στο οποίο πάνω από την απεικόνιση μίας Παναγίας αναπαριστάται μία νεκροκεφαλή.
πηγη:skai.gr
Related Posts with Thumbnails