Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

Συνελήφθη ο Βλαντιμίρ Πούτιν .....

Στην Ιταλία, αστυνομικοί συνέλαβαν τα ξημερώματα της Πέμπτης έναν κλέφτη στην περιοχή Ριτσιόνε, στην Αδριατική, ο οποίος προς μεγάλη τους έκπληξη, και αφού έλεγξαν την ταυτότητα του, διαπίστωσαν πως το ονοματεπώνυμο του είναι Βλαντιμίρ Πούτιν, μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ANSA. Λόγω των ειδικών καμερών που υπάρχουν στα πολυκαστήματα οι ιταλοί αστυνομικοί εντόπισαν ένα κλέφτη που δρούσε επί πολλά χρόνια στην περιοχή με τη βοήθεια συνενόχου. Όταν συνέλαβαν και τον συνένοχο στις κλοπές -κυρίως πολυτελών ρούχων- διαπίστωσαν πως είχε το ίδιο ονοματεπώνυμό με τον πανίσχυρο Ρώσο ηγέτη. Ωστόσο, αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να τους εμποδίσει και τελικά να του περάσουν τις χειροπέδες.
πηγη:athina984.gr
ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ....

Ιερέας κακοποίησε σεξουαλικά 93 αγόρια....

Με 93 κατηγορίες που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση παιδιών ενώ υπηρετούσε σε καθολικό σχολείο αρρένων, παραπέμπεται να δικαστεί 65χρονος πρώην ιερέας της καθολικής εκκλησίας.Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας, ο πρώην ιερέας, το όνομα του οποίου δε δημοσιοποιήθηκε, συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πράξεις του που έλαβαν χώρα στο τέλος της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980.Εναντίον του 65χρονου, ο οποίος έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση και θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 15 Σεπτεμβρίου, είχαν απαγγελθεί το Μάιο κατηγορίες για 33 αδικήματα ενώ την Τετάρτη του απαγγέλθηκαν άλλες 60, οι οποίες σχετίζονται με τουλάχιστον 13 αγόρια που φέρονται ως θύματα κακοποίησης.Πρόκειται για το τέταρτο άτομο που συλλαμβάνεται από την αστυνομία για πράξεις που έγιναν τη δεκαετία του 1970 σε ένα καθολικό και ένα αγγλικανικό σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη νέα Νότια Ουαλία.Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Σίδνεϊ, ο Πάπας Βενέδικτος είχε ζητήσει συγγνώμη για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις, τα θύματα των οποίων και οι οικογένειες τους του είχαν απευθύνει έκκληση να διασφαλίσει ότι η εκκλησία θα ασχοληθεί ανοιχτά με το θέμα.
πηγη: skai.gr


ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ....

Φορητοί Sony Vaio και στην Ελλάδα καλούνται για έλεγχο λόγω πιθανής υπερθέρμανσης- Πρόβλημα στην καλωδίωση

Έπειτα από αρκετές αναφορές για περιστατικά υπερθέρμανσης, ο ιαπωνικός όμιλος Sony ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ξεκινά πρόγραμμα δωρεάν ελέγχου για 440.000 φορητούς υπολογιστές Vaio.
Το πρόγραμμα αφορά 19 μοντέλα της σειράς Vaio TZ που κατασκευάστηκαν από το Μάιο 2007 ως τον Ιούλιο 2008, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση που εξέδωσε στο Τόκιο.
Εκπρόσωπος της Sony Hellas δήλωσε στο in.gr/news ότι στην ελληνική αγορά το πρόγραμμα δωρεάν ελέγχου αφορά φορητούς υπολογιστές των σειρών TZ11XN/B, ΤΖ21ΧΝ/Β και TZ31XN/B, οι οποίοι έχουν πωληθεί στην Ελλάδα, καθώς και φορητούς άλλων σειρών που έχουν αγοραστεί στο εξωτερικό.
H εκπρόσωπος αρνήθηκε να αποκαλύψει πόσοι τέτοιοι φορητοί έχουν διατεθεί στην ελληνική αγορά, καθώς η εταιρεία δεν δημοσιοποιεί στοιχεία πωλήσεων.
Σχετικές ανακοινώσεις έχουν αναρτηθεί στους ελληνικούς δικτυακούς τόπους της Sony και των υπολογιστών Vaio. Οι αγοραστές δεν θα ενημερωθούν ο καθένας ξεχωριστά.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Sony στην Ιαπωνία, το πιθανό πρόβλημα αφορά τις σειρές VGN-TZ100, VGN-TZ200, VGN-TZ300 και VGN-TZ2000.
Ο όμιλος έχει ενημερωθεί για περισσότερα από 200 κρούσματα υπερθέρμανσης, από τα οποία τα 83 στην Ιαπωνία και τα 15 στις ΗΠΑ, όπου ένας αγοραστής υπέστη και ελαφρά εγκαύματα.
Το πρόβλημα οφείλεται σε ελαττωματική καλωδίωση και «αφορά ένα μικρό αριθμό μονάδων οι οποίες είναι δυνατόν να υπερθερμανθούν και θα μπορούσαν να προκαλέσουν παραμόρφωση στο σημείο εισόδου του μετασχηματιστή ρεύματος και σε κάποια σημεία της LCD οθόνης», αναφέρει η ανακοίνωση στον ελληνικό δικτυακό τόπο της εταιρείας. H Sony δεν θα προχωρήσει σε διαδικασία ανάκλησης, καθώς εκτιμά ότι δεν υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς ούτε σοβαρών τραυματισμών

πηγη:in.gr

«Βόμβα» με Ρεκόμπα στη Νέα Σμύρνη!

Βόμβα» μεγατόνων έσκασε στην Πλατεία! O Πανιώνιος βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόκτηση του Αλβάρο Ρεκόμπα. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο και όλα δείχνουν πως η οριστικοποίηση της μεταγραφής είναι πολύ κοντά! Ο 32χρονος Ουρουγουανός σούπερ-σταρ, με πολυετή θητεία και αξιοζήλευτη καριέρα στο ιταλικό πρωτάθλημα και την Ίντερ, θα υπογράψει για δύο χρόνια και θα ενσωματωθεί με τους «κυανέρυθρους». Το τυπικό σκέλος της συμφωνίας θα ολοκληρωθεί αύριο.
πηγη:sport-fm.gr

Ψάχνετε για σπίτι;--Βίλες με ένα ευρώ 1€ σε μικρή πόλη της Σικελίας!

Μία επαναστατική λύση για την αναζωογόνηση του ερειπωμένου ιστορικού της κέντρου βρήκε η μικρή πόλη Σαλέμι της δυτικής Σικελίας, προσφέροντας τις παλιές βίλες στην τιμή του ενός ευρώ (!) με υποχρέωση του αγοραστή να τις ανακαινίσει εντός δύο ετών.
Η ιδέα ανήκει στον δήμαρχο της πόλης Βιτόριο Σγκάρμπι, ο οποίος δηλώνει πεπεισμένος πως αυτή είναι η μοναδική λύση για να αναβιώσει η ιστορική «καρδιά» του Σαλέμι, που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο ποταμούς της Σικελίας.
Τα περισσότερα σπίτια καταστράφηκαν από σεισμική δόνηση που συγκλόνισε την περιοχή προ 40ετίας και έκτοτε οι περισσότεροι κάτοικοι εγκατέλειψαν την περιοχή.
Αυτή τη στιγμή 3.700 σπίτια ανήκουν στο δημοτικό συμβούλιο, τα περισσότερα στην παλιά πόλη, και κινδυνεύουν με κατάρρευση, εξηγεί ο δήμαρχος.
Χρειάζεται μόλις ένα ευρώ για να αγοράσει κάποιος μια βίλα στο Σαλέμι, αλλά υποχρεούται να την ανακαινίσει μέσα σε δύο χρόνια διατηρώντας το αρχιτεκτονικό της στυλ.
Αρχικά ο Βιτόριο Σγκάρμπι προσέφερε τα σπίτια δωρεάν σε κατοίκους του Σαλέμι που συμφώνησαν να προχωρήσουν σε ανακαίνιση.
Μετά, όμως, σκέφθηκε πως θα πρέπει να επεκτείνει την ιδέα και προκειμένου να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον προσέφερε το πρώτο σπίτι στον πρόεδρο της Milan Μάσιμο Μοράτι.
Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά ενός σπιτιού στο Σαλέμι φαίνεται πως βρίσκεται και ο πρώην σταρ των Genesis, Πίτερ Γκάμπριελ, αναφέρει το BBC.
Πρώην κριτικός τέχνος, που κάποτε αυτοπροσδιοριζόταν ως αναρχικός, ο δήμαρχος Σγκάρμπι είχε διατελέσει σε υψηλή θέση στο ιταλικό υπουργείο Πολιτισμού στην προηγούμενη κυβέρνηση του νυν πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
πηγη:in.gr

Ληστεία με λεία... τρόφιμα απο τους Ρομπεν των Σουπερ Μαρκετ

Ομάδα αγνώστων, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μπήκαν σε σούπερ μάρκετ στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης και αφού γέμισαν τα καρότσια με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, έφυγαν χωρίς να πληρώσουν.Φεύγοντας, πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα κατά της ακρίβειας και κατευθύνθηκαν σε λαϊκή αγορά της περιοχής όπου μοίρασαν τα τρόφιμα στους περαστικούς.Σύμφωνα με τα φέιγ βολάν, οι άγνωστοι ανήκουν στην αυτοαποκαλούμενη "Πρωτοβουλία ενάντια στην ακρίβεια".Είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοιου είδους περιστατικό στη Θεσσαλονίκη.
πηγη:skai.gr

«Χημικός κίνδυνος»-Ακατάλληλα παιχνίδια εντόπισε η Νομαρχία Πειραιά

Ακατάλληλα κρίθηκαν τα πλαστικά παιχνίδια με την επωνυμία «Φίδι 48 πράσινο», κινεζικής προέλευσης, και «Sprungball-Hopperball», που διετίθεντο από τα καταστήματα Jumbo στον Πειραιά.
Τα δύο παιχνίδια περιέχουν φθαλικούς εστέρες σε συγκεντρώσεις που υπερβαίνουν τα όρια της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας, δείχνουν οι αναλύσεις του Χημείου του Κράτους, το οποίο είχε παραλάβει δείγματα από το Δεκέμβριο 2007 και το Φεβρουάριο του 2008, αντίστοιχα.
Οι φθαλικοί εστέρες μιμούνται στον ανθρώπινο οργανισμό τη δράση των οιστρογόνων και μπορούν θεωρητικά να προκαλέσουν ορμονικές διαταραχές, ιδιαίτερα στα αγόρια.
Μετά την κοινοποίηση των αποτελεσμάτων στη Νομαρχία Πειραιά από το υπουργείο Ανάπτυξης, ελεγκτές της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Νομαρχίας πραγματοποίησαν εκτεταμένους ελέγχους σε υποκαταστήματα της εταιρείας Jumbo ΑΕ στον ευρύτερο Πειραιά, όπου δεν διαπιστώθηκε η ύπαρξη των συγκεκριμένων παιχνιδιών. Η Νομαρχία Πειραιά καλεί όσους καταναλωτές αγόρασαν τα παιχνίδια να πάψουν να τα χρησιμοποιούν.
πηγη:in.gr

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Το Σάββατο 6-9-2008 & Κυριακή 7-9-2008 θα πραγματοποιηθεί Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από το ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ με συμμετοχή χορευτικών από τη Λιθουανία, τη Λετονία και την Κέρκυρα, στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας στις 9 μ.μ.

Τί θα ισχύσει για τέλη Ι.Χ., απόσυρση και δακτύλιο --οι τιμες για τα νεα τελη κυκλοφοριας

Του Νεκτάριου Β. Νώτη απο το capital.gr



Ισχυρά είναι τα κίνητρα, που αναμένεται να δοθούν στους κατόχους των παλαιών και ρυπογόνων αυτοκινήτων, ώστε να τα αντικαταστήσουν. Σε ποια Ι.Χ. θα αφορά το μέτρο της απόσυρσης;Στα αυτοκίνητα παλαιάς καταλυτικής τεχνολογίας, κατασκευής πριν από το 1993. Εκτιμάται ότι ο αριθμός τους ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο οχήματα και η αντικατάστασή τους θα ανανεώσει σημαντικά το γερασμένο στόλο των Ι.Χ. της πρωτεύουσας. Εξετάζεται ακόμα το ενδεχόμενο η απόσυρση να γίνει σε δύο φάσεις. Σε πρώτη φάση να αποσυρθούν τα συμβατικά αυτοκίνητα παλαιάς τεχνολογίας, δηλαδή τα μη καταλυτικά, και κατόπιν τα Ι.Χ. με καταλύτες πρώτης γενιάς, δηλαδή μοντέλα πριν από το 1993. Τι κίνητρα θα δοθούν;Πληροφορίες του Capital.gr αναφέρουν ότι όσοι επιλέξουν να αποσύρουν το παλιό τους αυτοκίνητο, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν καινούριο, με σημαντική έκπτωση στον ειδικό φόρο κατανάλωσης και στα τέλη κυκλοφορίας. Θα δοθούν επιπλέον κίνητρα, σε περίπτωση αντικατάστασης του παλιού με υβριδικό αυτοκίνητο;Ναι. Εξετάζονται ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις για αυτά τα οχήματα, που ήδη απαλλάσσονται από τέλη ταξινόμησης και κυκλοφορίας. Και αν κάποιος θελήσει να κρατήσει το παλιάς τεχνολογίας και ρυπογόνο αυτοκίνητό του;Τότε, θα επιβαρυνθεί με περιβαλλοντικό τέλος. Πώς, λοιπόν, θα διαμορφωθούν τα νέα τέλη κυκλοφορίας; Η πρόταση μιλά για τέλη κυκλοφορίας, όχι μόνο ανάλογα με τα κυβικά, αλλά και με τη ρύπανση, που εκπέμπει το αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, αυτά που δε ρυπαίνουν καθόλου – π.χ. τα υβριδικά – δεν θα πληρώνουν τέλη, όσα εκπέμπουν μέτριους ρύπους, θα πληρώνουν περί τα 150 ευρώ, υψηλούς ρύπους, 250 ευρώ και πολύ υψηλούς ρύπους 350 ευρώ. Θα υπάρξει καμία άλλη προϋπόθεση για την απόκτηση του ειδικού σήματος τελών κυκλοφορίας;Ναι. Για να πάρει κάποιος το σήμα, θα πρέπει απαραίτητα να έχει εκδοθεί για το αυτοκίνητό του κάρτα ελέγχου καυσαερίων. Από πότε θα ισχύσουν αυτά; Μέσα στο 2009, για τα τέλη του 2010. Μέχρι τότε, οι ιδιοκτήτες ΙΧ θα κληθούν να καταβάλλουν έως το τέλος της χρονιάς τα τέλη κυκλοφορίας του 2009, που θα είναι αυξημένα κατά 20% σε σχέση με τις προηγούμενες τρεις χρονιές, οπότε και παρέμειναν παγωμένα.


Πώς διαμρφώνονται λοιπόν τα αυξημένα τέλη;
Έως 300 κ.εκ. – 18 ευρώ
301 κ.εκ. – 785 κ.εκ.. 46 ευρώ
786 κ.εκ. – 1.357 κ.εκ. 112 ευρώ
1.358 κ.εκ. – 1.928 κ.εκ. 202 ευρώ
1.929 κ.εκ. – 2.357 κ.εκ. 446 ευρώ
2.358 κ.εκ. και άνω 580 ευρώ

ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΑ ΣΤΟ 4,25% ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ

ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΑ ΑΝΕΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ 4,25% , ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Προβάδισμα Ομπάμα του Μακέιν σύμφωνα με δημοσκοπηση του CNN

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για το Λευκό Οίκο Μπαράκ Ομπάμα προηγείται σε δύο πολιτείες - κλειδιά, την Αϊόβα και την Μινεσότα και είναι σχεδόν ισοδύναμος με τον Ρεπουμπλικανό Τζον Μακέιν στο Οχάιο, σύμφωνα με δημοσκόπηση που μεταδόθηκε από το CNN. Ο γερουσιαστής του Ιλινόι προηγείται με 15 μονάδες του αντιπάλου του στην Αϊόβα (55% έναντι 40%) και με 12 μονάδες στη Μινεσότα (53% έναντι 41%). Στο Οχάιο, ο Ομπάμα προηγείται του γερουσιαστή της Αριζόνα κατά δύο, μόλις, μονάδες (47% έναντι 45%). Στην Αϊόβα (κέντρο), ο Ομπάμα προηγείται του Μακέιν σε όλες τις κατηγορίες ψηφοφόρων, περιλαμβανομένων των ανδρών (48% έναντι 45%), των λευκών (55% έναντι 40%) και των ηλικιωμένων άνω των 65 ετών (55% έναντι 43%). Ο Ρεπουμπλικανός Τζορτζ Μπους είχε κερδίσει την πολιτεία αυτή το 2004. Στη Μινεσότα (βόρεια), όπου διεξάγεται το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών και της οποίας ο κυβερνήτης είναι Ρεπουμπλικανός, ο Ομπάμα προηγείται επίσης σε όλες τις κατηγορίες εκλογέων: με επτά μονάδες στους άνδρες (41% έναντι 34%), με πέντε μονάδες στους λευκούς (49% έναντι 44%) και με 15 μονάδες στην κατηγορία άνω των 65 ετών (55% έναντι 40%). Ο Ομπάμα συνήθως προηγείται στην κατηγορία των γυναικών και των λιγότερο από 50 ετών. Στο Οχάιο (βόρεια), τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης είναι πιο αμφίρροπα. Ο Ομπάμα προηγείται στις γυναίκες και στους λιγότερο από 50 ετών, αλλά υπολείπεται του Μακέιν στις υπόλοιπες κατηγορίες. Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος προηγείται με έξι μονάδες στους άνδρες (49% έναντι 43%), με 14 μονάδες στους λευκούς (53% έναντι 39%) και με 21 μονάδες στους ηλικιωμένους άνω των 65 ετών (57% έναντι 36%). Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε στο διάστημα 31 Αυγούστου-3 Σεπτεμβρίου. Για κάθε πολιτεία το περιθώριο λάθους είναι συν/πλην 3,5%.
πηγη:skai.gr

Θα εισάγουν 250.000 νύφες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι, στην Σερβία, αποφάσισαν να εισάγουν περίπου 250.000 μέλλουσες νύφες για να αποκαταστήσουν τους ανύπαντρους άντρες της χώρας! Οι υπεύθυνοι των κοινωνικών υπηρεσιών ξεκίνησαν συζητήσεις με τους ομολόγους τους στην Ουκρανία, Μολδαβία, Ρωσία αλλά και ασιατικές χώρες όπως το Βιετνάμ, και την Καμπότζη για την εισαγωγή των γυναικών-νυφών! «Υπάρχουν περίπου 250.000 ανύπαντροι άντρες σε χωριά της χώρας που θέλουν να παντρευτούν αλλά δεν υπάρχουν γυναίκες εκεί,» είπε ο γενικός γραμματέας κοινωνικής πρόνοιας κύριος Zeljko Vasiljevic. Ο κύριος Zeljko Vasiljevic εξήγησε πως έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των προαναφερομένων χωρών και πως σύντομα να επέλθουν οι συμφωνίες!

πηγη:ethnos.gr Μιχάλης Μπακ


ΩΡΑΙΟΙ .... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ

Συμφωνία Ρωσίας-Νιγηρίας ,για τα κοιτασματα πετρελαιου και φυσικου αεριου

Συμβόλαιο για την εξερεύνηση και εκμετάλλευση κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου συνήψε η ρωσική εταιρία Γκάζμπρομ με τη Νιγηρία. Σε ανακοίνωσή της η Γκάζπρομ αναφέρει ότι η συμφωνία της με την εθνική εταιρία Πετρελαίου της Νιγηρίας καλύπτει την εκμετάλλευση πολλών κοιτασμάτων,
την οποία θα αναλάβει κοινή εταιρία.Η Νιγηρία ήταν έως πρόσφατα η μεγαλύτερη εξαγωγός πετρελαίου στην Αφρική, όμως η δράση ένοπλων ομάδων στο Δέλτα, οι οποίες αξιώνουν την απόδοση μεγαλύτερου μεριδίου των κερδών από την εκμετάλλευση του μαύρου χρυσού στον εξαθλιωμένο πληθυσμό της περιοχής, με μια σειρά επιθέσεων, δολιοφθορών και απαγωγών, μείωσαν την παραγωγή.
Η Αγκόλα είναι πλέον η μεγαλύτερη εξαγωγός πετρελαίου της Μαύρης Ηπείρου, σύμφωνα με τον ΟΠΕΚ
πηγη:athina984.gr

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΟ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ... ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΟ.... ΑΝ ΠΡΩΠΟΛΟΥΝΤΑΙ .... ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥΣ....

ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ .....
Related Posts with Thumbnails