Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Αποκαλυψη ... Η σχέση Βατοπέδι - Siemens

Σας αποκαλύπτουμε την στενή σχέση που έχουν μεταξύ τους οι δύο πολύκροτες υποθέσεις του Βατοπεδίου και της Siemens.
Μετά και τις σημερινές εξελίξεις όλα δείχνουν ότι η υπόθεση του Βατοπεδίου μπαίνει... στο "ψυγείο"... Αλλά σε τι ψυγείο ...Σας αποκαλύπτουμε λοιπόν ότι δεν μπαίνει σε ότι και ότι ψυγείο αλλά σε ψυγείο Siemens ...


ΤΟ SALONICA PRESS ΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ

Ως φανατικοί αναγνώστες του βιβλίου , τιμούμε την σημερινή ημέρα και χαρίζουμε σε έναν αναγνώστη μας, το τελευταίο βιβλίο του πρώην Πρωθυπουργού Κ. Σημίτη "Η Κρίση" .
Μπορείτε όλοι να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνώντας στο
salonica-press@hotmail.com
και γράφοντας "Για τον Διαγωνισμό".
Η διαδικασία λήγει στις 24:00 σήμερα το βράδυ.
Η κλήρωση θα γίνει αύριο το πρωί.


Κατεβάστε εφαρμογές για το i phone και το i Pod Touch και κερδίστε δωρα !!!!

Η γνωστή εταιρεία Apple γιορτάζει το γεγονός ότι συμπληρώνεται ένα δισεκατομμύριο με εφαρμογές για το iPhone και το iPod Touch που θα έχουν κατεβάσει οι πελάτες της μέσα στις επόμενες ώρες και χαρίζει δώρα.
Όσοι λοιπόν κατεβάσουν κάποια εφαρμογή μέσα στις επόμενς ώρες θα μπουν στην κλήρωση που θα γίνει με διάφορα δώρα που είναι ... μια δωροεπιταγή $10,000 iTunes Gift Card, ένα iPod touch, ένα Time Capsule, και ένα MacBook Pro.
Ακόμα εδώ είσαστε ... πάμε για Download


Στο 1 ευρώ μειώνει την τιμή στο γάλα η Vivartia

Στην επίσημη ανακοίνωση της αναφέρει "Η Vivartia, θυγατρική της Marfin Investment Group (MIG), ήδη από τις αρχές Απριλίου με αφορμή τη διάρκεια ζωής του φρέσκου γάλακτος σε σχετικό δελτίο τύπου παρέθεσε σημαντικούς προβληματισμούς σχετικά με την πορεία και το μέλλον της Ελληνικής κτηνοτροφίας (αγελαδινού γάλακτος) και το φρέσκο γάλα.
Συγκεκριμένα, εντόπισε τον.. κίνδυνο νόθευσης της έννοιας και αντίληψης της διατροφικής αξίας του φρέσκου γάλακτος καθώς και της επαπειλούμενης σύγχυσης του ελληνικού φρέσκου γάλακτος με παρεμφερή προϊόντα μακρύτερης διάρκειας.
Με ορατούς τους κινδύνους για την Ελληνική κτηνοτροφία η Vivartia έκανε γνωστή τη θέση της για θέσπιση κανόνων και πλήρους διαφάνειας σε όλο το κύκλωμα παραγωγής και διάθεσης του φρέσκου γάλακτος, ενώ παράλληλα δήλωσε την ετοιμότητά της να επιτελέσει και η ίδια το καθήκον που της αναλογεί προς την Οικονομία και την Κοινωνία.
Σήμερα, με δεδομένη την θετική τοποθέτηση της Πολιτείας, η Marfin Investment Group (MIG) και η θυγατρική της Vivartia, συνεπείς στη δέσμευσή τους και ανταποκρινόμενες στη δυσμενή οικονομική συγκυρία, με σεβασμό στις υποχρεώσεις των ελληνικών νοικοκυριών αλλά και με διάθεση αναζωογόνησης της Ελληνικής κτηνοτροφίας, προχωρούν σε μείωση της τιμής του Φρέσκου Γάλακτος ΔΕΛΤΑ στο 1€ το λίτρο (ανώτατη προτεινόμενη τιμή με ΦΠΑ στα super markets από 1,35€ σήμερα και 1,20€ σε φούρνους και μικρά καταστήματα από 1,58€). Παράλληλα δεσμεύονται για την παραμονή των κτηνοτροφικών μονάδων της Βορείου Ελλάδος στον παραγωγικό ιστό της Vivartia.

Με τις αποφάσεις αυτές αναλαμβάνουν το μερίδιο κοινωνικής ευθύνης που τους αναλογεί προς όφελος των καταναλωτών, της Ελληνικής κτηνοτροφίας αλλά και της Οικονομίας της Πατρίδας μας.




Παγκόσμια ημέρα βιβλίου

Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από τη ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων. Ο Ισπανός συγγραφέας του "Δον Κιχώτη" Μιγκέλ ντε Θερβάντες και ο Αγγλος δραματουργός Ουίλιαμ Σέξπιρ. Με αφορμή το γεγονός αυτό η ΟΥΝΕΣΚΟ έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.
Η έμπνευση για τη γιορτή, προήλθε από ένα... έθιμο στην Καταλονία, κατά το οποίο την ημέρα εορτής του Αγίου Γεωργίου γιορτάζεται και η «Μέρα των Βιβλίων και των Ρόδων». Με το σύνθημα "'ένα τριαντάφυλλο για την αγάπη, ένα βιβλίο για πάντα" ο άνδρας θα χαρίσει στην αγαπημένη του ένα τριαντάφυλλο και αυτή θα του το ανταποδώσει με ένα βιβλίο.

Στο επίκεντρο των εκδηλώσεων ο περίφημος δρόμος της Βαρκελώνης Λα Ράμπλα, "ο μόνος δρόμος που δεν θα ήθελα να τέλειωνε ποτέ", όπως είχε πεί ο Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.Εκτιμάται ότι μόνο την ημέρα αυτή διακινούνται στη Βαρκελώνη 500.000 βιβλία και εκατομμύρια τριαντάφυλλα.

Το βιβλίο τρέφει το νου και την ψυχή και αποτελεί βάλσαμο στην έντονη μοναξιά του σύγχρονου ανθρώπου, κρατώντας του συντροφιά ως πιστός φίλος, ίσως ο μόνος από τον οποίο δεν κινδυνεύει να προδωθεί.

Δικαίως λοιπόν κατατάσσεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα δημιουργήματα του ανθρώπου, καθώς είναι το πρώτο μέσον διάσωσης και μεταφοράς μέσα στους αιώνες σημαντικών και ανεπανάληπτων έργων, τα οποία αντικατοπτρίζουν την εξέλιξη του πολιτισμού.

http://omogeneia.ana-mpa.gr/press.php?id=5986

Ρεκορ για τον Ολυμπιακό στο Μπάσκετ...


Με ένα μεγάλο ρεκόρ τερμάτισε πρώτη η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ... αφού έχασε μόνο έναν αγώνα σε όλη την διάρκεια της περιόδου. Συνολικά από στις 26 αγωνιστικές πέτυχε 25 νίκες .... Γεγονός που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της Α1 κατηγορίας της ΕΣΑΚΕ


Χρόνια Πολλά στους Γιώργηδες και τις Γεωργίες


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΉΜΕΡΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΕΣ


Άπό αύριο η καταβολή των πρώτων επιδομάτων θέσης ευθύνης σε 24000 συνταξιούχους του δημοσίου ...

Ξεκινά από αύριο η καταβολή της πρώτης και δεύτερης δόσης του επιδόματος θέσης ευθύνης σε συνταξιούχους του δημοσίου όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Οικονομίας Νίκος Λέγκας. Η καταβολή θα γίνει σε 24.000 συνταξιούχους του Δημοσίου, για τους οποίους οι αιτήσεις έχουν ελεγχθεί. Ενώ η καταβολή θα γίνεται μαζί με την σύνταξη του Μαΐου... Από εκεί και πέρα για τους υπόλοιπους όπως επισήμανε ο υφυπουργός οι έλεγχοι συνεχίζονται


Ανέκδοτο ... πολυ καλό

Στη Νέα Υόρκη άνοιξε ένα καινούργιο κατάστημα μόνο για κυρίες οι οποίες μπορούν να πάνε και να διαλέξουν σύζυγο.
Στην είσοδο υπάρχει μια πινακίδα με τους κανόνες λειτουργίας του καταστήματος όπου γράφει:
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΙ ΟΡΟΦΟΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΟΡΟΦΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Μια κυρία λοιπόν μπαίνει στο κατάστημα για να βρει σύζυγο.
Στον πρώτο όροφο βλέπει μια πόρτα και μια πινακίδα που έγραφε:

1ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

Ωραία, λέει η κυρία και προχωράει στο δεύτερο όροφο όπου η πινακίδα γράφει.

2ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

"Μπράβο" λέει η κυρία "αλλά θέλω περισσότερα" και αποφασίζει να ανέβει στον τρίτο όροφο.
Η πινακίδα του τρίτου ορόφου γράφει:

3ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΙ.

Η κυρία ενθουσιάζεται αλλά είναι αποφασισμένη να συνεχίσει.

Στον τέταρτο όροφο η πινακίδα γράφει:

4ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ.

"Χριστέ μου" σκέφτεται "πως να αντισταθώ" αλλά προχωράει στον πέμπτο όροφο όπου η πινακίδα γράφει:

5ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΙ, ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.

Μπαίνει σε πειρασμό να σταματήσει αλλά τελικά συνεχίζει στον έκτο όροφο όπου η πινακίδα γράφει:

6ος ΟΡΟΦΟΣ: ΕΙΣΤΕ Η ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ Νο: 31456012 ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΟΦΟ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΟΦΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΨΩΝΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ.

Στο αντίστοιχο κατάστημα για άνδρες στην απέναντι πλευρά του δρόμου οι πινακίδες γράφουν:

1ος ΟΡΟΦΟΣ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ Sex.

2ος ΟΡΟΦΟΣ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ Sex ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.

Τον 3ο, 4ο, 5ο και 6ο όροφο δεν τους επισκέφτηκε ποτέ κανείς.




Related Posts with Thumbnails