Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΑΣΙΝΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΚΚΟΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

προσπάθεια στο να γυρίσει το αρνητικό κλίμα στα χρηματιστήρια είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα..... τα περισσότερα Ευρωπαϊκά έχουν μετριάσει τις απώλειες και από το Αμέρικα φαίνεται να φυσά πράσινος αέρας .....

Λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες

Στις φλόγες τυλίχθηκε λεωφορείο που εκτελούσε τακτικό δρομολόγιο από την Ουκρανία προς την Ελλάδα, στο 30ο χλμ. της εθνικής οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης.Ευτυχώς κανένας από τους 23 επιβάτες δεν έπαθε τίποτα, καθώς ο οδηγός πρόλαβε και τους απομάκρυνε.Η φωτιά ξεκίνησε από τη μηχανή του λεωφορείου και γρήγορα επεκτάθηκε στο εσωτερικό του.
πηγη:skai.gr

Τα χρήματα των Νομαρχιών ως δικαιούχων στο ΕΣΠΑ ζητά ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ ,νομάρχης Μεσηνίας Δημήτρης Δράκος

Με επιστολή που κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος προς τον υφυπουργό Οικονομίας Γιάννη Παπαθανασίου και τον γγ Επενδύσεων και Ανάπτυξης Παναγιώτη Δρόσο ζητά την καταβολή των χρημάτων που είχαν ζητηθεί για την στήριξη των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων, ως τελικών δικαιούχων στο ΕΣΠΑ.
Ο κ. Δράκος στην επιστολή του υποστηρίζει ότι παρά τις προηγούμενες διαβεβαιώσεις και τις δεσμεύσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου για άμεση προώθηση των οικονομικών αιτημάτων, δεν έχει υπάρξει ουσιαστική πρόοδος σε κανένα από τα θέματα. Καθυστερεί τόσο η ψήφιση της τροπολογίας όσο και η υπογραφή της κοινής υπουργικής απόφασης για τη δημιουργία και λειτουργία ομάδων έργου στις νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις, ενώ δεν έχει συγκληθεί ούτε μία φορά η προπαρασκευαστική επιτροπή.
Παράλληλα -αναφέρει στην επιστολή του- δεν έχει γίνει κάποια ενέργεια ώστε να αποδοθούν στις νομαρχίες τα κονδύλια που ήδη έχουν συμφωνηθεί, προκειμένου αυτές να προσλάβουν συμβούλους για να αποκτήσουν το σύστημα πιστοποίησης.
πηγη:in.gr

Επεισόδια Μεταξύ φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Επεισόδια σημειώθηκαν στη σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη, όταν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του τμήματος Τηλεπικοινωνιών, υπήρξε διαφωνία για το χώρο που θα καταλάμβαναν οι φοιτητικές παρατάξεις. Για τα γνωστά "τραπεζάκια" λοιπόν, φοιτητές συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα ένας φοιτητής από την Κέρκυρα να τραυματιστεί στο κεφάλι από καρέκλα και να νοσηλευτεί στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης, όπου μετά από λίγες ώρες πήρε εξιτήριο. Ο Φοιτητικός Σύλλογος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κάλεσε "όλες τις φοιτήτριες και τους φοιτητές, την πανεπιστημιακή κοινότητα, τις φοιτητικές παρατάξεις να απομονώσουν και να καταδικάσουν με τον πιο ευθύ τρόπο πρακτικές τέτοιου τύπου, που υποβαθμίζουν τους φοιτητικούς συλλόγους και τα όργανα τους". Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το νομαρχιακό συμβούλιο της ΚΝΕ Αρκαδίας σημειώνει ότι "τον τελευταίο καιρό στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στην Τρίπολη ασκείται τρομοκρατία σε βάρος μελών της ΚΝΕ και της Πανσπουδαστικής Κ.Σ. και απευθύνει κάλεσμα προς τους φοιτητές αλλά και το συνδικαλιστικό κίνημα "να δυναμώσουν την πάλη τους για την παιδεία των λαϊκών αναγκών".

Πηγή: ert.gr (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ...

Που θα καταλήξουν τελικά τα σκουπίδια της Τριφυλίας ; που θα μπει ο μπαλετοποιητής και που θα γίνει η εναπόθεση ; θα είναι δύο διαφορετικοί χώροι; και που;

πολλα μπορεί να έχουν ειπωθεί και να έχουν γραφτεί όμως επι του πρακτέτου δεν έχει γίνει τίποτα .... διαβάζοντας τον τοπικό τύπο και ακούγοντας τα τοπικά μέσα ....
αυτό που προκύπτει είναι ότι η Περιφέρεια θα αποφασίσει για τον χώρο της 4ης ενότητας που είναι η Τριφυλία .... αν πάμε όμως λίγο πιο πίσω ΄(καμία δεκαριά μέρες) ο Περιφερειάρχης είχε ανακοινώσει 4 χώρους και για την Τριφυλία έδεινε τα Φιλιατρα ....

τελικά αυτή είναι η απόφαση ; Γιατί δεν βλέπω και πολύ πρόθυμους τους Φιλιατρινούς να δεχθούν μια τέτοια απόφαση ....

Χωρίζουν Madonna και Guy Ritchie

Η Madonna και ο Guy Ritchie επιβεβαίωσαν τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι αποφάσισαν να χωρίσουν.
Οι εκπρόσωποι του διάσημου ζευγαριού επιβεβαίωσαν με ανακοίνωσή τους την Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου, την είδηση για το χωρισμό. "Η Madonna και ο Guy Ritchie συμφώνησαν να χωρίσουν έπειτα από επτάμισι χρόνια γάμου. Και οι δύο ζητούν από τα media να σεβαστούν την οικογένειά τους αυτή τη δύσκολη στιγμή" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση των εκπροσώπων τους.
Οι φήμες που ήθελαν τη σχέση του διάσημου ζευγαριού να αντιμετωπίζει προβλήματα κυκλοφορούν εδώ και καιρό στο σκανδαλοθηρικό Τύπο. Μάλιστα την Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου, γνωστή βρετανική εφημερίδα ανέφερε σε δημοσίευμά της πως το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο και μάλιστα τόνιζε πως η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους θα γίνει πολύ σύντομα. Η εφημερίδα επικαλείται "υψηλά ιστάμενη πηγή" που δηλώνει ότι το ζευγάρι "απλά δεν μπορούσε πλέον να ζει μαζί" και "δεν άντεχε να υποκρίνεται ότι έχει έναν ευτυχισμένο γάμο".
Η Madonna και ο Guy Ritchie παντρεύτηκαν το 2000 σε μια εντυπωσιακή τελετή στη Σκοτία. Εχουν αποκτήσει ένα γιο τον Rocco ενώ έχουν υιοθετήσει και ένα αγοράκι από το Μαλάουι. Η Madonna έχει και μία κόρη τη Lourdes την οποία απέκτησε από προηγούμενη σχέση της.
πηγη:ant1online.gr
Related Posts with Thumbnails