Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗΣ New York Life Insurance Co ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 1031 ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ New York Life Insurance Co.
ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ Η ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ 28 ΦΕΒΡΟΥΡΑΙΟΥ 2009
Η ΛΙΣΤΑ
http://www.greekinsuranceclaims.com/gr/list.pdf

ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΞΙΩΣΗΣ
http://www.greekinsuranceclaims.com/gr/poc.pdf

ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΗ... ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ... ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΠΛΗΚΤΗ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ.... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ ...

ΑΡΟΥΡΑΙΟΠΛΗΚΤΗ ΚΥΡΗΧΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ .... ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .... ΑΦΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ....ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ....
ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΨΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ... ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΑ ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΟΥΡΙΑΣ ΚΥΡΉΧΘΗΚΕ ΩΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΠΛΗΚΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ .....


ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ... ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ

Νέα πειρατεία σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων....

Καθημερινό φαινόμενο τείνουν να γίνουν οι επιθέσεις πειρατών εναντίον πλοίων ελληνικών συμφερόντων ανοιχτά της Σομαλίας.
Αυτή τη φορά, στόχος των πειρατών έγινε το φορτηγό πλοίο «Captain Στέφανος» με 19 άτομα πλήρωμα, εκ των οποίων 17 Φιλιππινέζοι, ένας Ουκρανός και ένας Κινέζος.
Ο θάλαμος επιχειρήσεων του ΥΕΝ ειδοποιήθηκε για το συμβάν περίπου στις 10 το πρωί, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το δρομολόγιο του πλοίου.
πηγη:zougla.gr

2-1 ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ... ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ...

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΦΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ 2-1 ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΑΠΟ ΤΟ 10΄ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΧΑΒΙΤΟ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΗΡΘΕ ΑΜΕΣΑ ΑΦΟΥ ΣΤΟ 19΄ ΙΣΟΦΑΡΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΙΤΟΝ ΚΑΙ 26΄ ΠΗΡΕ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΒΑΝΣΙΤΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΕΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΑΡΗΣ -ΠΑΟ 1-2
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ -ΠΑΟΚ 0-1
ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ 0-1

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ...ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ....

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΙΛΑΝΕ , ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ... ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ .... ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ .... ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ...

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΓΡΑΝΑ ...
ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ....

ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ....





kafeneio-gr.blogspot

Πακιστάν: Πάνω από 50 οι νεκροί από την έκρηξη στο Ισλαμαμπατ...

Τουλάχιστον πενήντα άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 200 τραυματίστηκαν από πολύ ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα μπροστά σε πολυτελές ξενοδοχείο, στο Ισλαμαμπάντ.
Ο απολογισμός είναι προσωρινός αφού πολλοί είναι οι παγιδευμένοι μέσα στο ξενοδοχείο το οποίο έχει καταστραφεί από την πυρκαγιά η οποία ξέσπασε μετά την έκρηξη. Η αστυνομία δήλωσε ότι το ξενοδοχείο που έγινε στόχος επίθεσης μπορεί να καταρρεύσει.
"Ένα αυτοκίνητο γεμάτο εκρηκτικά εμβόλισε την είσοδο και μέχρι τώρα έχουν ανασυρθεί 40 πτώματα, αλλά ο αριθμός μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερος", είπε ο Ασγκάρ Ράζ Γκαρνταζί, διοικητής της αστυνομίας και επιβεβαίωσε ότι οι νεκροί είναι περίπου 50 και οι τραυματίες γύρω στους 200.
Λίγες ώρες νωρίτερα, ο πρωθυπουργός Ασίφ Αλί Ζαρντάρι έκανε την πρώτη του ομιλία στο κοινοβούλιο, μερικές εκατοντάδες μέτρα ανατολικά του ξενοδοχείου τονίζοντας ότι ''η τρομοκρατία πρέπει να ξεριζωθεί''.
Μετά την έκρηξη εκδηλώθηκε μεγάλη πυρκαγιά σε τουλάχιστον δύο σημεία του ξενοδοχείου το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και διαθέτει 290 δωμάτια.
Από την έκρηξη δημιουργήθηκε κρατήρας στον δρόμο που γέμισε από συντρίμμια.
Επίσης, από την έκρηξη κατέρρευσε η οροφή του εστιατορίου του ξενοδοχείου, όπου την ώρα εκείνη 200 με 300 άτομα γευμάτιζαν.
πηγη:naftemporiki.gr

Εκδηλώσεις για τη Μεσσηνιακή Επανάσταση του 1834 στο Πάνω Ψάρι Δωρίου...

Εκδηλώσεις στη μνήμη των πρωταγωνιστών της Μεσσηνιακής Επανάστασης του 1834, Γιαννάκη Γκρίτζαλη και Μητροπέτροβα, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στο Πάνω Ψάρι του Δήμου Δωρίου. Το πρωί θα τελεστεί λειτουργία στο ναό του Αγίου Δημητρίου, από το μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομο και θα ακολουθήσουν επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο χώρο που βρίσκεται το σπίτι του Γιαννάκη Γκρίτζαλη. Για το χρονικό της Επανάστασης και τη δράση των δύο αγωνιστών θα μιλήσει ο συγγραφέας και εκδότης Χρήστος Ρέππας.
πηγη:Ερα Καλαματας
Related Posts with Thumbnails