Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Έχασε τις 11.000 μονάδες ο Dow με πτώση 4,4% στην μαύρη Δευτέρα των Χρηματηστηρίων...

Σε ελεύθερη πτώση βρέθηκαν οι βασικοί δείκτες στη Wall Street στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας σε κλίμα έντονης νευρικότητας και με τους φόβους ενός παγκόσμιου πιστωτικού "κραχ" να βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο μετά την κατάρρευση της Lehman Brothers, την ξαφνική πώληση της Merrill Lynch & Co. στην Bank of America, αλλά και εν μέσω των εντεινόμενων ανησυχιών για την κεφαλαιακή επάρκεια της American International Group.
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones Industrial έχασε το ψυχολογικό επίπεδο των 11.000 μονάδων καταγράφοντας πτώση άνω των 500 μονάδων, ενώ ο ευρύτερος S&P 500 σημείωσε "βουτιά" 4,7% διολισθαίνοντας στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Οκτώβριο του 2005. Ο δείκτης καταγράφει πλέον απώλειες 24% από τα υψηλά του περασμένου Οκτωβρίου. Πρόκειται για τη χειρότερη επίδοση των δεικτών στη Wall Street από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ.
πηγη:capital.gr

ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ...


ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ....

ΑΛΛΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ...

ΑΛΛΕΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ....

ΜΟΝΟ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ .... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.

Εξαγοράζει την Brussels Airlines η Lufthansa

Η Lufthansa θα εξαγοράσει τη βελγική αεροπορική εταιρεία Brussels Airlines, σύμφωνα με σημερινή κοινή τους ανακοίνωση, μόλις δύο εβδομάδες αφού επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις.
Σε πρώτο στάδιο, ο γερμανικός αερομεταφορέας θα αποκτήσει το 45% της Brussels Airlines από τη SN Holding, έναντι 65 εκατ. ευρώ, ενώ θα μπορεί να εξαγοράσει και το υπόλοιπο ποσοστό της εταιρείας το 2011.
Η Brussels Airlines προέκυψε το 2001 μετά την πτώχευση της Sabena, που αποτελούσε μέχρι τότε τον εθνικό αερομεταφορέα του Βελγίου, ενώ στη συνέχεια συγχωνεύτηκε με την εταιρεία χαμηλού κόστους Virgin Express. Η εταιρεία διαθέτει προσωπικό 3.000 εργαζομένων και το τελευταίο έτος οι επιβάτες της ανήλθαν σε 5,8 εκατ. άτομα. Εκτελεί πτήσεις κυρίως στην Ευρώπη αλλά και προς/από την Αφρική.
πηγη: kathimerini.gr με πληροφορίες από AΠΕ-ΜΠΕ

«Λύση» Lufthansa προκρίνει ο Μπερλουσκόνι για την Αlitalia

Ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, Σίλβιο Μπερλουσκόνι εκτίμησε ότι η γερμανική αεροπορική εταιρεία «Lufthansa» μπορεί να γίνει εταίρος της «Αlitalia» που βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πτώχευση, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο Ansa.
«Η νέα Αlitalia μπορεί να συμπράξει με διεθνείς αεροπορικές εταιρείες και μπορώ να σας πω ότι μελετούμε την περίπτωση της Lufthansa», δήλωσε ο κ. Μπερλουσκόνι σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο κανάλι RAI, σύμφωνα με το Ansa
Πηγη:kathimerini.gr (με πληροφορίες από AΠΕ-ΜΠΕ)

ΜΕ ΜEΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο DJ INDU AVERAGE

ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ ΤΑΥΤΊΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η WALL STREΕT ΕΤΣΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ DJ INDU AVERAGE ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΣΤΟ -3,52%

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ....

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ....
ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΥΤΟ.....
ΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ...
ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΝΔ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ....

Πέρασε μπροστά το ΠΑΣΟΚ με 2,2% απο τη ΝΔ σε δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον ΑΝΤ1

Πανελλαδική έρευνα της Metron Analysis για λογαριασμό του ΑΝΤ1 φέρνει πρώτο το ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου, μετά από οκτώ χρόνια, με το κυβερνών κόμμα να ακολουθεί.
Το ΠΑΣΟΚ, μετά τις εξαγγελίες του Γιώργου Παπανδρέου στη ΔΕΘ, συγκεντρώνει 28,8%, ενώ η Νέα Δημοκρατία 26,6%. Ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 10,8%, το ΚΚΕ με 6,8%, ο ΛΑΟΣ με 4,6% και οι Οικολόγοι με 2,2%.
Σε ερώτηση για τον ποιόν εμπιστεύονται περισσότερο οι ψηφοφόροι, όσον αφορά στην Οικονομία, ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει ποσοστό της τάξης του 35%, ενώ ο Κώστας Καραμανλής απέσπασε το 30%. Το 32% υποστηρίζει ότι δεν εμπιστεύεται κανέναν.
Σε άλλη ερώτηση για το αν θα ήταν καλύτερα τα πράγματα σήμερα με κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ, το 41% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση απάντησαν ναι. Στην παράσταση νίκης, πάντως, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 49,1% έναντι 33% του ΠΑΣΟΚ.
πηγη:ant10nline.gr

ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΝΟΙΞΕ Η Wall Street

ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2,5% ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ Η Wall Street...

Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΠΩΛΕΙΕΣ -3,78%

Latasha Mazolla, το νέο φαινόμενο των ring


ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ zougla.gr ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ .... ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ

Νέο πρόστιμο, έως 800 εκατ. ευρώ, επιβάλλει για την Ολυμπιακή η Κομισιόν

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί από την Κομισιόν το πρόστιμο, ύψους έως 800 εκατ. ευρώ, για τις «παράνομες» κρατικές ενισχύσεις της περιόδου 2005-2007 στην Ολυμπιακή Αεροπορία.
Στο θέμα αναφέρθηκε τη Δευτέρα ο υπουργός Μεταφορών Κωστής Χατζηδάκης, κατά τη συνέντευξη Τύπου για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης.
Ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι θα υπάρξει λύση μέχρι το τέλος του 2008 και σημείωσε ότι η ΟΑ είναι η πιο ζημιογόνος εταιρεία στην Ευρώπη, σε σχέση με το μέγεθός της, ενώ δεν απέφυγε να πει για άλλη μια φορά ότι θα υπάρξει πρόβλημα με την ΕΕ.
Οι βασικοί λόγοι για τους οποίους η Κομισιόν θα ανακοινώσει το συγκεκριμένο πρόστιμο είναι η εξέταση του νόμου με τον οποίο η ΟΑ προστατεύεται από τους πιστωτές της για τυχόν κατασχέσεις και η αμφισβήτηση της απόφασης του Αρείου Πάγου με την οποία έγινε συμψηφισμός χρεών 803 εκατ. ευρώ της εταιρείας.
Το Ελληνικό Δημόσιο είναι υποχρεωμένο να ανακτήσει από την Ολυμπιακή κρατικές ενισχύσεις 701 εκατ. ευρώ της περιόδου 1998-2004, σύμφωνα με τις τελεσίδικες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.
Έτσι, η συνολική επιβάρυνση από τα πρόστιμα της ΕΕ θα αγγίξει το 1,5 δισ. ευρώ.
πηγη:in.gr

ΔΕΣΜΕΥΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ...

ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ , ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Mπλόκο σε 88,2 τόνους ακατάλληλων τροφίμων κινεζικής προέλευσης , σταφίδας και καφε...

Tην εισαγωγή στη χώρα μεγάλης ποσότητας τροφίμων από την Κίνα, τα οποία κρίθηκαν ακατάλληλα για κατανάλωση, απέτρεψαν τα κλιμάκια ελέγχου της Νομαρχίας Πειραιά.
Συγκεκριμένα, οι γεωπόνοι της Νομαρχίας δεν επέτρεψαν την είσοδο στην χώρα μέσω του Ε' Τελωνείου Πειραιά σε :
• 69 τόνους σταφίδας για οξοποίηση προέλευσης Κίνας, καθώς στο προϊόν είχαν αναπτυχθεί προνύμφες εντόμων
• 19,2 τόνους άφρυκτο καφέ προέλευσης Ινδίας, καθώς στο προϊόν διαπιστώθηκε η ύπαρξη ζώντων εντόμων
Για τις υποθέσεις ενημερώθηκε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Σημειώνεται ότι από τις αρχές του έτους έως σήμερα οι ελεγκτές της Νομαρχίας έχουν αποτρέψει την είσοδο στην χώρα 1465,8 τόνων τροφίμων φυτικής προέλευσης εκ των οποίων το 50,3 % είναι από την Κίνα.
πηγη:naftemporiki.gr

Δωρεάν οι μετακινήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στις 22 Σεπτεμβρίου

Δωρεάν οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της ευρωπαϊκής εβδομάδας μετακίνησης. Διευκρινίζεται ότι για τον προαστιακό η δωρεάν διαδρομή ισχύει από την Αθήνα μέχρι το Κορωπί.
πηγη:in.gr

Απάτη με πιστωτικές κάρτες , αγορές στο internet και εισιτήρια για Μαντόνα και Τζένιφερ Λόπεζ

Απάτη με πιστωτικές κάρτες αποκαλύφθηκε χθες με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι Νιγηριανών, έναν 22χρονο άνδρα και μια 23χρονη γυναίκα.
Η Νιγηριανή εργαζόταν σε κατάστημα με τουριστικά είδη στην Πλάκα και όπως ήταν φυσικό είχε στην κατοχή της στοιχεία πιστωτικών καρτών πελατών.
Κάθε φορά λοιπόν που γινόταν αγορά, η 23χρονη κατέγραφε τα στοιχεία της κάρτας και τα έστελνε μέσω γραπτών μηνυμάτων στο Νιγηριανό, που με τη σειρά του προχωρούσε σε αγορές ηλεκτρικών συσκευών στο internet και εισιτηρίων, για τις συναυλίες της Μαντόνα και της Τζένιφερ Λόπεζ.
Τα εισιτήρια που αγόραζαν στην κανονική τους τιμή τα πουλούσαν στη μαύρη αγορά στο διπλάσιο, με συνέπεια να κερδίζουν μεγάλα ποσά. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι είχε διαπράξει πέντε πιστοποιημένα περιστατικά και είχε πουλήσει 23 εισιτήρια με τα κέρδη τους να φτάνουν το ποσό των 3.020 ευρώ.
Η απάτη ήρθε στο φως απ’ την καταγγελία μιας γυναίκας, θύματος των Νιγηριανών, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, η οποία, ακολουθώντας τα ηλεκτρονικά ίχνη, έφτασε στη σύλληψη των απατεώνων.
πηγη:zougla.gr

Έφυγε ο Σταύρος Παράβας σε ηλικία 71 ετών ...

Στο σπίτι του άφησε το πρωί την τελευταία του πνοή ο δημοφιλής ηθοποιός Σταύρος Παράβας, σε ηλικία 71 ετών, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο πλάι στην Κατερίνα, με το έργο "Το πρώτο ψέμα" και αμέσως μετά συνεργάστηκε με τους Ντίνο Ηλιόπουλο και Βίλμα Κύρου. Στο μεταξύ είχε εμφανιστεί ήδη στον κινηματογράφο από το 1960 στην ταινία’’ Χριστίνα’’. Η θητεία του στον κινηματογράφο συνεχίστηκε με ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε ή έπαιζε σε μικρότερους ρόλους. Ειδικεύτηκε σε ρόλους φαρσοκωμωδίας, παίζοντας με μεγάλη επιτυχία είτε τον "φλούφλη", είτε τον μάγκα τον βαρύ κι ασήκωτο. Την ίδια περίοδο συνέχισε στο μουσικό θέατρο συνεργαζόμενος με τον Κώστα Χατζηχρήστο και υπηρέτησε αυτό το είδος θεάτρου για πολλά χρόνια, κάνοντας μερικά πολύ γνωστά επιθεωρησιακά νούμερα. Στη συνέχεια έκανε μια στροφή στην καριέρα του και ερμήνευσε ρόλους κλασσικού ρεπερτορίου. Μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες του είναι Το Έξυπνο Πουλί, Φίφης ο Αχτύπητος και το Κοροϊδάκι της Πριγκηπέσσας. Το βράδυ στις 10 θα μεταδοθεί από την ΕΤ-1 η συνέντευξη που είχε δώσει ο δημοφιλής ηθοποιός στην εκπομπή της Εύης Κυριακοπούλου’’Η ζωή είναι αλλού’’.
πηγη:ert.gr

Συμπληρωματικοί διορισμοί 253 μονίμων εκπαιδευτικών ..

Συμπληρωματικούς διορισμούς 253 μονίμων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ04.04, ΠΕ04.05, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ09, ΠΕ10, ΠΕ11 και ΠΕ13 από τους πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ (αριθμ. 10Π/2006 προκήρυξη) και από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών τρέχοντος σχολικού έτους κλάδου ΠΕ15, για την κάλυψη ποσοστού 60% το σχολικό έτος 2008-2009, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.
Οι σχετικοί πίνακες βρίσκονται στον ιστότοπο του ΥΠΕΠΘ http://www.ypepth.gr/ και συγκεκριμένα στο link: http://www.ypepth.gr/el_ec_category8983.htm
Οι διοριζόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις οποίες διορίζονται, για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας από 16 έως και 18 Σεπτεμβρίου 2008 και θα τοποθετηθούν προσωρινά με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, ύστερα από πρόταση του οικείου Περιφερειακού Συμβουλίου, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής που διορίστηκαν μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους 2008-2009.
ΠΗΓΗ:naftemporiki.gr

ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ ... ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ... ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ...

ΧΑΑ -4,23%
ΛΟΝΔΙΝΟ -4,42%
XETRA D - 3,91%
CAC -4,66%

TI ΣΑΣ EIXAME ΓΡΑΨΕΙ 9.47 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ....

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ...

ΣΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΕ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ - ΑΟ ΦΑΡΑΙ 0-7
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΜΕΘΩΝΗ 2-0
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 4-0
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 8-1

O 23χρονος Καλαματιανός Χάρης Ιωάν. Κάλφας είναι ο νεραρός που εχασε την ζωη του κανωντας γκραφιτι στο σταθμο του ΗΣΑΠ στα Ανω Πατησια

O 23χρονος Καλαματιανός Χάρης Ιωάν. Κάλφας είναι ο νεαρός που πλήρωσε με τη ζωή του το πάθος του για τα γκράφιτι. Τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο ο Χάρης μαζί με φίλους του πήγαν στο σταθμό του ΗΣΑΠ στα Ανω Πατήσια για να ζωγραφίσουν διάφορα σχέδια σε σταθμευμένα βαγόνια του ηλεκτρικού. Εγιναν, όμως, αντιληπτοί από την υπηρεσία φύλαξης του σταθμού και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, ο 23χρονος Καλαματιανός έχασε την ισορροπία του και έπεσε
στις γραμμές, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε από τους φίλους του έξω από το Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας, στην οδό Δεκελείας, όπου τον βρήκε το
ασθενοφόρο του 166, που ειδοποίησαν οι φίλοι του.
Ηταν, όμως, αργά για τη ζωή του Χάρη. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 5 το απόγευμα από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Καλαμάτας.

πηγη:Εφημεριδα Ελευθερια Καλαματα

Να περνούν στον καταναλωτή οι μειώσεις τιμών των καυσίμων, ζήτησε από τους πρατηριούχους ο υπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας....

Να περνούν στον καταναλωτή οι μειώσεις τιμών των καυσίμων, ζήτησε από τους πρατηριούχους ο υπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας.
Καλα οταν περασουν μην ξεχασουν να του το πουνε κιόλας...
ρε πως μασ κοροϊδευουν λεω εγώ ...

Δυστύχημα στο Σινά με 12 νεκρούς...

Δώδεκα άτομα, μεταξύ τους και επτά τουρίστες από χώρες του εξωτερικού, σκοτώθηκαν σε δυστύχημα στο Ρας Σεντρ της Χερσονήσου του Σινά.
Το τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό. Άλλοι 37 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια του δυστυχήματος.
Ο υπεύθυνος των σωστικών συνεργείων, Ιμπραήμ Χασάν, ανέφερε πως μεταξύ των νεκρών είναι και πέντε Αιγύπτιοι. Οι ξένοι τουρίστες εκτιμάται πως προέρχονται από την Ολλανδία, τη Ρωσία και την Ουκρανία, πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί.
Κάθε χρόνο τουλάχιστον 6.000 άνθρωποι πεθαίνουν και 30.000 τραυματίζονται κατά μέσο όρο σε δυστυχήματα στην Αίγυπτο. Μόλις το Σάββατο, τρεις Ιταλοί σκοτώθηκαν όταν το μινιμπας στο οποίο επέβαιναν αναποδογύρισε κοντά στο Νταχάμπ. Τον περασμένο Μάιο, σε ανάλογο δυστύχημα είχαν χάσει τη ζωή τους οκτώ άτομα.
πηγη:zougla.gr

Αποχώρηση Βουλγαρακη με αιχμές...

Σύντομα όλοι στη ΝΔ θα καταλάβουν τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους συντάχτηκε το συμβόλαιο της πολιτικής μου εξόντωσης δήλωσε ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Γιώργος Βουλγαράκης κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής στον Αναστάση Παπαληγούρα. Υποστήριξε ότι έθετε το κομματικό συμφέρον πάνω από το προσωπικό καθώς η οικονομική του κατάσταση του επέτρεπε να λειτουργεί πάντα με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Στην τελετή ήταν παρών μόνο ο Αριστοτέλης Παυλίδης.

πηγη:skai.gr

Μπράντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, οι πιο δυναμικοί ηθοποιοί του Χόλιγουντ,Στα Ρεκόρ Γκίνες,

Εκτός από όμορφοι, πλούσιοι και με την καριέρα τους να βρίσκεται στο ζενίθ, οι Μπραντ Πιτ και Αντελίνα Τζολί είναι και οι πιο δυναμικοί ηθοποιοί του Χόλιγουντ.
Αυτό τουλάχιστον καταγράφεται στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για το 2009, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.
Πριν την Αντζελίνα Τζολί, το τίτλο της πιο δυναμικής ηθοποιού του Χόλιγουντ κατείχε η πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ, Τζένιφερ Ανιστον.
Όσο για το ποιος ηθοποιός έχει τα περισσότερα κέρδη, αυτός δεν είναι άλλος από τον Σάμιουελ Τζάκσον, με 4 δισ. δολάρια.
Τέλος, όπως μεταδίδει το BBC, η πιο επιτυχημένη συνεργασία της κινηματογραφικής βιομηχανίας είναι αυτή μεταξύ του Τιμ Μπάρτον και του Τζόνι Ντεπ.
Ο σκηνοθέτης και ο διάσημος ηθοποιός έχουν συνεργαστεί σε πέντε κινηματογραφικές επιτυχίες, μεταξύ των οποίων ο Ψαλλιδοχέρης.
πηγη:in.gr

"Έφυγε" ο Γιάννης Σκουλαρίκης .....

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί στο χωριό Σμίλα Αρχαίας Ολυμπίας ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και πρώην δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιάννης Σκουλαρίκης. Τον 80χρονο Γιάννη Σκουλαρίκη βρήκε νεκρό μέσα στο αυτοκίνητό του, που είχε σταθμεύσει έξω από το σπίτι του, ένας συγχωριανός του, ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές. Στο σημείο έφθασε η αστυνομία, ασθενοφόρο και ο νυν δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Αηδόνης, ο οποίος είναι γιατρός στο επάγγελμα. Μέσα στην ημέρα αναμένεται να γίνει νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του Γιάννη Σκουλαρίκη.
πηγη:ert.gr

Μεταλλείων… συνέχεια στο Πεκίνο Οι Έλληνες αθλητές στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου συνεχίζουν τη συγκομιδή μεταλλείων.

Αλλά τρία μετάλλια κατέκτησε η Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 17! Το χρυσό (τέταρτο που πανηγυρίζει η χώρα μας) στην σφαιροβολία της κατηγορίας F40 με νέο παγκόσμιο ρεκόρ (11 μέτρα και 76 εκατοστά) πήρε ο Πασχάλης Σταθελάκος. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Μέστερ με 11.16 μέτρα και το χάλκινο ο Αλγερινός, Χοτσίνε Γκερζούλι με 11.08 μέτρα.
Χάλκινο κατέκτησε ο Θανάσης Μπαράκας στο μήκος F11 καθώς στον τελικό του αγωνίσματος είχε άλμα στα 6 μέτρα και 17 εκατοστά. Το χρυσό μετάλλιο, κατέκτησε ο Κινέζος, Ντουάν Λι με 6.61μ και το αργυρό, ο Αμερικανός, Λεξ Τζίλετ με 6.46 μέτρα.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και η Μαρία Σταματούλα στη σφαιροβολία της κατηγορίας F32-34/52/53, με βολή στα 5 μέτρα και 64 εκατοστά (κατηγορία F32-1.109 βαθμοί). Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αντονία Μπάλεκ από την Κροατία με 5.69μ (F52-1.240β) και το αργυρό η Γερμανίδα, Μπίργκιτ Πολ με 8.46μ (F34-1.122β).
Πηγη:kathimerini.gr

MΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .... ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ .... ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .....

Αιματηρό επεισόδιο σε πλωτό μπαρ της Θεσσαλονικης , δεν τον αφησε να μπει και τον πυροβόλησε

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης ένας 33χρονος άνδρας, που εργαζόταν ως πορτιέρης σε πλωτό μπαρ.
Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε όταν ένας πελάτης, στον οποίο δεν επετράπη η είσοδος στο μαγαζί, τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον του.
Το θύμα νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου, και φέρει τραύματα από τους πυροβολισμούς στον θώρακα και τον μηρό. Ο δράστης του επεισοδίου εξαφανίστηκε.
πηγη:ant1online.gr

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΥΣΗΣ ...

ΟΧΙ ΒΟΥΤΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ....

ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΤΩΣΗ -3,42%

ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ - 2,7% ΕΩΣ - 3,1%

Δεκάδες άνθρωποι ποδοπατήθηκαν στην Ινδονησία...

Τουλάχιστον 23 άνθρωποι πέθαναν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν στο Πασουρουάν της Ινδονησίας, όταν ποδοπατήθηκαν, περιμένοντας να πάρουν χρήματα από έρανο που δίνουν ετησίως εύπορες οικογένειες. Άλλα 8 άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
Στην ουρά περίμεναν 10.000 άνθρωποι και στην προσπάθειά τους να φτάσουν στο σημείο, όπου δίνονταν τα χρήματα, ένα ποσό που δεν ξεπερνούσε τα 4 δολάρια, (30.000 ρουπίες) ποδοπατήθηκαν, ενώ κάποιοι έπαθαν ασφυξία από την πίεση που δέχτηκαν.
Το περιστατικό έγινε στα ανατολικά της χώρας. Το μοίρασμα των χρημάτων ή όπως ονομάζεται «ζακάτ» είναι παράδοση για τους μουσουλμάνους και γίνεται κάθε χρόνο στο Ραμαζάνι.
Πηγη:zougla.gr

ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ....

Ξεκίνησε σήμερα πενθήμερη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών οι οποίοι διεκδικούν -μεταξύ άλλων- νέο μισθολόγιο, κάλυψη των κενών θέσεων και επίλυση του προβλήματος των εφημεριών.
Για αυτο αυτη την εβδομαδα μην αρωστησει κανεις

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ...

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ....













Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΠΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΤΣΑΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΘΗΡΙΟ Η ΑΕΚ....
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΥΘΟΥΝ

Ταμείο «αντι-πτώχευσης» δημιουργούν δέκα μεγάλες τράπεζες....

Στο ταμείο θα συνεισφέρουν από 7 δισεκατομμύρια δολάρια έκαστη και θα μπορούν να κάνουν ανάληψη όταν αντιμετωπίζουν πρόβλημα ρευστότητας.
Δέκα μεγάλες διεθνείς τράπεζες ανακοίνωσαν χθες Κυριακή τη δημιουργία ενός ταμείου 70 δισεκατομμυρίων δολαρίων από το οποίο θα μπορούν να αντλούν αν κινδυνεύουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα ρευστότητας.
Καθεμιά από τις τράπεζες που συμμετέχουν θα συνεισφέρει 7 δισεκατομμύρια δολάρια και καθεμιά θα μπορεί να λαμβάνει ως το ένα τρίτο του ποσού του ταμείου σε περίπτωση που αντιμετωπίζει δυσκολίες, αναφέρουν στην κοινή ανακοίνωσή τους.
Σ' αυτό το ταμείο «αντι-πτώχευσης» συμμετέχουν οι αμερικανικές τράπεζες Bank of America, Citibank, Goldman Sachs, JPMorgan Chase, Merrill Lynch, Morgan Stanley, η βρετανική Barclays, η γερμανική Deutsche Bank και οι ελβετικές Credit Suisse και UBS.

ΠΗΓΗ:kathimerini.gr με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κηρύσσει πτώχευση η Lehman Brothers, η τεταρτη μεγαλυτερη επενδυτικη τραπεζα της Αμερικης.

Την απόφασή της να κηρύξει πτώχευση γνωστοποίησε η πάλαι ποτέ τέταρτη μεγαλύτερη επενδυτική τράπεζα των ΗΠΑ Lehman Brothers μετά το «ναυάγιο» των συνομιλιών για πιθανή εξαγορά της και την απροθυμία της αμερικανικής κυβέρνησης να δαπανήσει δημόσιο χρήμα για μια πιθανή συμφωνία.
Η τράπεζα σχεδιάζει να καταθέσει αίτηση για υπαγωγή της στο Άρθρο 11 του Πτωχευτικού Δικαίου των ΗΠΑ, όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή της. Η αίτηση θα αφορά την εταιρεία συμμετοχών και όχι τις θυγατρικές της, όπως διευκρινίζεται.
Χθες, η Barclays η οποία εκδήλωσε ενδιαφέρον για την εξαγορά της Lehman, αποσύρθηκε από τις διαπραγματεύσεις, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να εξασφαλίσει τις απαραίτητες εγγυήσεις από την αμερικανική κυβέρνηση ή από άλλες εταιρείες της Wall Street προκειμένου να θωρακιστεί έναντι πιθανών ζημιών σε πάγια της Lehman.
Τρεις ώρες αργότερα, το ενδιαφέρον της απέσυρε και η Bank of America λίγο προτού ανακοινώσει την εξαγορά της Merrill Lynch έναντι 50 δισ. δολαρίων.
Ιδρυθείσα το 1850 από τρεις Εβραίους μετανάστες από τη Γερμανία, η Lehman κατάφερε να αποφύγει την κατάρρευση στο παρελθόν και αποτελούσε μια εκ των μεγάλων αμερικανικών χρηματοοικονομικών επιχειρήσεων που επιβίωσαν για παραπάνω από έναν αιώνα.
πηγη:naftemporiki.gr
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ...

Μνήμες του ολοκαυτώματος το Σαββατο στο μαρτυρικο χωριο Αετος στην Μεσσηνια ... 65 χρονια μετα...

Ημέρα μνήμης και τιμής χθες για τον Αετό το μαρτυρικό χωριό που πριν 65 χρόνια έζησε μια από τις πιο μαύρες μέρες της ιστορίας του. Μέρα μνήμης για το ολοκαύτωμα του χωριού από τα Γερμανικά στρατεύματα την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου του 1943 σε αντίποινα για την αντίσταση του απέναντι στα κατοχικά στρατεύματα που περνούσαν από την περιοχή.
Μέρα τιμής για τα θύματα της μέρας αυτής που είτε απανθρακώθηκαν από την πυρπόληση και τον βομβαρδισμό είτε εκτελέστηκαν εν ψυχρό , αλλά και για αυτούς που διασώθηκαν και μέσα από τις στάχτες του χωριού πάνω στα καμένα απομεινάρια των σπιτιών κατάφεραν με αλληλοβοήθεια και δύναμη να ξαναφτιάξουν το χωριό τους και να σταθούν στα πόδια τους.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο δήμος Αετού τίμησε την μέρα αυτή στο χώρο του ηρώου που έχει φτιαχτεί στο χωριό για να θυμίζει σε όλους την ιστορία του. Το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία και στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και στην συνέχεια επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του μνημείου για την ανάπαυση της ψυχής των θυμάτων.
Στις ιστορικές αυτές μέρες του χωριού αναφέρθηκε στην συνέχεια στην ομιλία της η πρόεδρος του Συλλόγου Αποδήμων Αετού Δωροθέα Ρέμπελου , η οποία αφού έκανε μια πρώτη αναφορά στις δύσκολες στιγμές που ζούσε τότε η πατρίδα μας και το σύνθημα της αντίσταση κυριαρχούσε , αλλά και στα γεγονότα του χωριού όταν την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου του 1943, χτυπήθηκαν οι Γερμανοί από του αντάρτες που ήταν στο χωριό. Όλη νύχτα στην συνέχεια κατέβηκαν άρματα από την Τρίπολη και πριν ξημερώσει ξεκίνησαν την επίθεση τους και η καταστροφή ήταν ολική.
Το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής όμως είπε φάνηκε στην συνέχεια με την αλληλοβοήθεια μεταξύ τους όπως και την βοήθεια από τα γειτονικά χωριά. Η μέρα αυτή είπε είναι μέρα μνήμης και πρέπει να θυμόμαστε ότι η ελευθερία δεν χαρίζεται και πρέπει να φωνάξουμε ποτέ πια.
Έγινε προσκλητήριο των πεσόντων από τον Αετό Αλέξιος Γκότσης (Προκόπης), Θεόδωρος Καζάτζας (Κοκώνης), Μήτρος Ρέμπελος (Μητρογληγόρης), Κωνσταντίνος Χαϊμανάς (Γυφτογεώργακας) , Γεώργιος Γεωργιλάς , Κωνσταντίνος Γκότσης (Κόρος) και Γεώργιος Χαϊμανάς (Γιωργιάνης).
Και τα γειτονικά χωριά : Κωνσταντίνος Κατσιάρας , Μήτρος Πετρόπουλος, Γιαννούλα Δημητροπούλου, Βασιλική Βόγκα , Αικατερίνη Ζιάννη, Μιχάλης Αποστολόπουλος , Νικόλαος Μανωλόπουλο
Ακολούθησε κατάθεση στεφανιών από το δήμαρχο Δημήτρη Δριμή τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Αντώνη Αλεβίζο, την πρόεδρο του Συλλόγου Αποδήμων Αετού Δωροθέα Ρέμπελου , τον βουλευτή Δημήτρη Κουσελά εκ μέρους της βουλής , τον νομάρχη Δημήτρη Δράκο, τον διοικητή του Κέντρου Διαβιβάσεων Καλαμάτας , εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων, τους δήμαρχους Κυπαρισσίας Γιώργο Σαμπαζιώτη, Πεταλιδίου Ηλία Κουτσοδημητρόπουλο, τον Ελευθέριο Καζάτζα εκπρόσωπο των οικογενιών των θυμάτων, Κωνσταντίνο Τζαμουράνη εκ μέρους των αποδήμων Αμερικής , Γεωργία Μπενέα εκ μέρους αποδήμων Αυστραλίας , Μιχάλη Γκόνο εκ μέρους αποδήμων Καναδά, Μαρία Παναγοπούλου αντιπρόεδρο του Συλλόγου Καλιπάτειρα και τον Δημήτριο Μπεκιάρη από το Σύλλογο Σιτοχωρητών «Αγία Παρασκευή»
Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου.
Ενώ στην συνέχεια ο δήμος δεξιώθηκε τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση.
Πηγη:Εφημεριδα Ελευθερια Καλαματας

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 100 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΕΠΕΣΕ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ...



ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ....

ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 100 ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΙΟ ... ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 99,5 $


ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΧΕΙΜΩΝΑ .... ΕΙΔΟΜΕΝ

ΤΟΥΡΚΙΑ.Τουλάχιστον ένας νεκρός από το ναυάγιο οχηματαγωγού που μετέφερε 150 ανθρώπους.

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 13 τραυματίσθηκαν από το ναυάγιο οχηματαγωγού το βράδυ της Κυριακής στη βορειοδυτική Τουρκία, το οποίο είχε αποπλεύσει από την πόλη Μπαντιρμά με προορισμό των Κωνσταντινούπολη, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk.
Το πλοίο μετέφερε 150 ανθρώπους, 73 φορτηγά και δύο αυτοκίνητα. Επιβάτες πήδηξαν στο νερό μετά το ναυάγιο, το οποίο σημειώθηκε σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από την ακτή. Διασώθηκαν από ομάδες της πολιτικής άμυνας και ψαράδες.
Ο καπετάνιος του οχηματαγωγού, ο οποίος διασώθηκε, δήλωσε στον αναπληρωτή κυβερνήτη του Μπαντιρμά ότι το ναυάγιο μπορεί να προκλήθηκε από ένα φορτίο που δεν είχε τοποθετηθεί σωστά. Διασώθηκε το σύνολο του πληρώματος του οχηματαγωγού.
Ορισμένοι αυτοκινητιστές κοιμούνταν μέσα στο όχημά τους τη στιγμή του ναυαγίου, διευκρίνισαν μέσα ενημέρωσης.
πηγη:naftemporiki.gr

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2 ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:
Σάββατο (13/9)
Ηρακλής- ΟΦΗ 1-1
Ξάνθη- Ολυμπιακός 0-1
Παναθηναϊκός- Πανθρακικός 3-0
Πανσερραϊκός- Πανιώνιος 0-1

Κυριακή (14/9)
Λεβαδειακός- Θρασύβουλος 1-0 (Λεονάρντο 65’)
Αστ. Τρίπολης- Λάρισα 0-0
Εργοτέλης- Άρης 3-0 (Μπούντιμιρ 24’, Ογκουνσότο 31’, 40’)
ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 1-1 (15' Μουσλίμοβιτς/45+ Μπλάνκο)

πηγη:sport-fm.gr

ΙΣΟΠΑΛΟΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΕΚ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ...

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΝΤΕΡΠΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΕΚ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 1-1 ...
Ο ΠΑΟΚ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ 15 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ Η ΑΕΚ ΙΣΟΦΑΡΗΣΕ ....
Related Posts with Thumbnails