Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Ξύνοντας θα παρκάρουν στην Καλαμάτα....

Ξύνοντας θα παρκάρουν πλέον στο κέντρο της Καλαμάτας καθώς η δημοτική αρχή από 16/3 ξεκινά την εφαρμογή του «ξυστού» ελεγχόμενου παρκαρίσματος. Δηλαδή όποιος παρκάρει στο κέντρο της πόλης θα πρέπει να εφοδιάζεται με ένα ξυστό εισιτήριο , πάνω στο οποίο θα ξύνει την ώρα και την ημερομηνία και αφού παρκάρει στα σημεία που ισχύει το μέτρο θα το τοποθετεί σε ένα εμφανές σημείο του αυτοκινήτου (προφανώς από μέσα για να μην το παίρνουν οι άλλοι).
Οι τιμές που θα ισχύουν είναι ....50 λεπτά την ώρα και ανάλογα πόση ώρα παρκάρει ο καθένας θα παίρνει και το αντίστοιχο εισιτήριο , τα οποία θα πωλούνται από το ΚΕΠ τα περίπτερα και άλλα καταστήματα.
Η ελεγχόμενη στάθμευση θα ισχύει τις καθημερινές από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ. Το Σάββατο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι , Κυριακή και αργίες παντού ελεύθερα.




Α Τοπική Μεσσηνίας , Κυπαρισσία - Μεθώνη 2-0

Ένα ακόμη ντέρμπι κορυφής έδωσε ο ομάδα της Κυπαρισσίας στο γήπεδο της στα πλαίσια της Α Τοπικής όπου επικράτησε άνετα με 2-0 της Μεθώνης , σε ένα παιχνίδι που η Κυπαρισσία κατάφερε τις ευκαιρίες που δημιούργησε να τις μετατρέψει σε γκολ.
Για μια ακόμη αγωνιστική στο γήπεδο της είχε την συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων , ενώ και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου......


Βαθμολογία Super League

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 62
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 53
3. ΠΑΟΚ 51
4. ΑΕΚ 50
5. ΛΑΡΙΣΑ 39
6. SΚODA ΞΑΝΘΗ 35
7. ΑΡΗΣ 35
8. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 32
9. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 32
10. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 30
11. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 30
12. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 29
13. ΗΡΑΚΛΗΣ 29
14. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 22
15. ΟΦΗ 20
16. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 13



Τα αποτελέσματα της 26ης Αγωνιστικής

ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΟΚ 0-0
ΑΕΚ-ΟΦΗ 1-0
ΑΡΗΣ-ΞΑΝΘΗ 0-1
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-1
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 2-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 5-0
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1



5-0 ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με το ευρύ σκορ 5-0 επικράτησε ο Ολυμπιακός στο Καραΐσκάκη του Ηρακλή. Ένας Ολυμπιακός που έδειξε δύο πρόσωπα όπου μέχρι το 60' δεν μπορούσε να κάνει παιχνίδι , από εκεί και πέρα όμως πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ με τον Τοροσίδη πήρε τα πάνω του και πραγματικά προσέφερε όμορφο θέαμα μέχρι το τέλος. Τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν από δύο ο Όσκαρ και ο Νταρμπισαιρ οι οποίοι μπήκαν ως αλλαγές.
Πέρα από τα .... γκολ όμως όλα τα λεφτά ήταν η απόδοση του Μπελούτσι που δημιούργησε τα 3 πρώτα και ειδικά η εκπληκτική πάσα που πέρασε στο δεύτερο γκολ με τακουνάκι χωρίς να κοιτά στον Όσκαρ που έκανε το 2-0.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι ότι αγωνίστηκε από την αρχή ο Λέτο ο οποίος έγινε αλλαγή στις αρχές του β ημιχρόνου μάλιστα χειροκροτήθηκε έντονα όταν πήγε να εκτελέσει το πρώτο κόρνερ.
Επίσης από τους φιλάθλους ακούστηκε ρυθμικά το όνομα του Βαλβέρδε στο β ημίχρονο ....


Κοινή συναυλία Βασίλη Παπακωνσταντίνου Scorpions ;;;

Στις 6/7 στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα πραγματοποιηθεί κοινή συναυλία του Βασίλη με τους SCORPIONS απο 1 ώρα και 10 λεπτά κάθε σχήμα. Επίσεις θα υπάρξει και κοινή εμφάνιση πάνω στην σκηνή.

http://www.vasilisp.com/html/forum/viewtopic.php?f=3&t=6108&start=0



4 Συναυλίες των Scorpions το καλοκαίρι στην Ελλάδα





Ποδοπατήθηκαν στο America's Next Top Model

Χαμός έγινε σε οντισιόν για το America's Next Top Model στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Πλήθος από κοπέλες ήταν σε μια τεράστια ουρά και περίμεναν την σειρά τους όταν κάποιος φώναξε φωτιά , ακολούθησε πανικός και χάος . τρέχοντας αλλοπρόσαλλα οι υποψήφιες έξι από αυτές τραυματίστηκαν.

χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω ....



Sexy καλιτεχνική εμφάνιση της Τζούλια Αλεξανδράτου....




κλικ για μεγέθυνση....
Related Posts with Thumbnails