Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Δωρεαν εξετάσεις .... για μελανώματα

Η Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ) και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογία και Αφροδισιολογία (EADV) με την υποστήριξη των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων La Roche-Posay σας προσκαλούν να εξετασθείτε προληπτικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μελανώματος και την Ελληνικής Εβδομάδας κατά του Καρκίνου του Δέρματος.
Καλέστε από σήμερα στο .....800 11 11 2 22 ή μπείτε στο www.edae.gr για να κλείσετε δωρεάν δερματολογικές εξετάσεις από 11 – 15 Μάιου.
Χιλιάδες συνάνθρωποί μας ετησίως έρχονται αντιμέτωποι με τη θλιβερή διαπίστωση ότι «εκείνη η ελιά» έχει από καιρό -δυστυχώς- μετατραπεί σε μελάνωμα. "
Η μισή θεραπεία είναι η πρόλυψη...


http://kala-nea.blogspot.com/


Τα Όσκαρ του Ίντερνετ ... Webby Awards

Τα… «Όσκαρ του Ίντερνετ» όπως τα αποκαλούν ή επίσημα τα «Webby Awards» ανακοινώθηκαν για 13η χρονιά από την Ακαδημία Ψηφιακών Τεχνών και Επιστημών. Aπό πολιτικά blogs μέχρι και διαφήμιση, ξεχώρισαν τα καλύτερα ανάμεσα σε 10.000 συμμετοχές από 60 χώρες.
Τα Webbies αποτελούν το πληρέστερο σημείο αναφοράς για όλους όσους ασχολούνται με το Internet και η επίσημη απονομή τους θα γίνει στις 8 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη.
Σε κάθε μία από τις κατηγορίες απονέμονται δύο βραβεία: Το...επίσημο βραβείο της κριτικής επιτροπής «Webby» και το βραβείο του κοινού «People's Voice Award».


Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει κατηγορία e-commerce για καταστήματα που δραστηριοποιούνται μόνο στο Διαδίκτυο, αλλά και αισθητή η απουσία από τις συμμετοχές της κατηγορίας κοινωνικής διαδικτύωσης των Facebook και Twitter.

Στην κατηγορία Τύπος και Ειδησεογραφία νικητές αναδείχθηκαν:

Καλύτερης On Line έκδοσης εφημερίδας:

Guardian

Καλύτερης ποιότητας κειμένου:

The New York Times

Καλύτερου ενημερωτικού/ειδησεογραφικού site:

BBC News

Καλύτερης χρήσης φωτογραφίας:

Boston.com

Καλύτερου site υγείας:

takecaredownthere.org («πρόσεξε εκεί κάτω»)

Καλύτερου ραδιοφωνικού σταθμού και καλύτερο μουσικό site:

NPR - National Public Radio (Εθνικό Ραδιόφωνο ΗΠΑ)

Σε άλλες κατηγορίες διακρίθηκαν:

Κοινωνικής διαδικτύωσης:

digg

Τουρισμού:

Μόντρεαλ

Εστιατόρια:

Paris Food and Goods

Λιανεμπορίου:

Nikeid

Χιούμορ:

http://www.theonion.com/content/index

Κινηματογράφος:

Το ιντερνετικό κανάλι του φεστιβάλ Σάντανς

Πατήστε εδώ για να δείτε τους νικητές σε όλες τις κατηγορίες καθώς και τις τελικές υποψηφιότητες σε κάθε κατηγορία.

πηγη: www.tanea.gr



Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Η Παγκόσμια ημέρα κατά της δίαιτας δημιουργήθηκε το 1992, όταν η πρώην ανορεξική και νυν συγγραφέας Mary Evans Young άκουσε ότι μια νεαρή έφηβη αυτοκτόνησε γιατί ‘δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το πάχος της’. Ετυμολογικά, ο όρος ‘δίαιτα’ σημαίνει ‘το σύνηθες ποσό και είδος τροφίμων και ποτών που λαμβάνονται από ένα άτομο από μέρα σε μέρα’ (Ιατρικό Λεξικό Dorland’s)....


Aποτελέσματα Champions League ...Στον Τελικό η Μαντσεστερ

Άνετα η Μάντσεστερ πέρασε στον τελικό του Champions League επικρατώντας της Άρσεναλ εκτός έδρας με 3-1 , ενώ και στον πρώτο αγώνα είχε νικήσει με 1-0


31 MK 1964 – 1974: Η Ηρωικότερη μοίρα καταδρομών της Κύπρου

Η πατρίδα, τους αγνόησε όλους...
«Όσοι από σας θα επιλέξετε τις Καταδρομές, θέλω από τώρα να ξέρετε πως, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας σας θα πεινάσετε, θα διψάσετε, θα ταλαιπωρηθείτε, θα χάσετε κάθε επαφή με τους δικούς σας. Θα ξεχάσετε την καλοπέραση και τις εξόδους, αλλά να είστε βέβαιοι, ότι στο τέλος θα .... είστε υπερήφανοι λοκατζήδες. Οι λεβέντες της 31 Μοίρας Καταδρομών. Όσοι ενδιαφέρεστε, να περάσετε τώρα δεξιά»
Ταγματάρχης Γεώργιος Καρούσος
Άνδρες της 31 ΜΚ με τον Λοχαγό Κωνσταντίνο Μπεκιάρη,
επιδεικνύοντας λάφυρα από την μάχη της Μανσούρας

Γράφει ο Σάββας Δ. Βλάσσης
Η συγκρότηση της Εθνικής Φρουράς και των Δυνάμεων Καταδρομών της στην Κύπρο, είναι συνυφασμένη με τις πρώτες μάχες που ξέσπασαν σε κυπριακό έδαφος, με την οργανωμένη στρατιωτικά από Τούρκους αξιωματικούς τουρκοκυπριακή κοινότητα. Οι συγκρούσεις άρχισαν ότανπλέον οι Τουρκοκύπριοι εκδηλώθηκαν αρνητικά στην πρόθεση της κυπριακής κυβέρνησης να αναθεωρήσει διατάξεις του Συντάγματος οι οποίες είχε αποδειχθεί στην πράξη ότι δεν ήταν λειτουργικές. Οι Τουρκοκύπριοι, εκμεταλλευόμενοι τα δυσανάλογα μεγάλα προνόμια που τους είχαν δοθεί, εμπόδιζαν τη σωστή λειτουργία του κράτους, επιδεικνύοντας πλήρη κακοπιστία. Τον Δεκέμβριο του 1963, μετά από τυχαία επεισόδια, οι Τουρκοκύπριοι και η ΤΟΥΡΔΥΚ αντέδρασαν στρατιωτικά, επιλέγοντας να απομονωθούν από τους Ελληνοκυπρίους και την κυβέρνηση στην οποία συμμετείχαν και να αποσυρθούν από τις δημόσιες υπηρεσίες.
Η συνέχεια εδώ


Related Posts with Thumbnails