Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 1-2

Στις διακοπές τους φαίνεται ότι παρέμειναν οι παίκτες του Ολυμπιακού που γνώρισε την ήττα μέσα στο Καραΐσκάκη από την ΑΕΚ με σκορ 2-1. Οι ερυθρόλευκοι ασύνδετοι και χωρίς κανένα σύστημα στο παιχνίδι τους δεν κατάφεραν να νικήσουν την ΑΕΚ η οποία με την σειρά δεν παρουσίασε τίποτα σπουδαίο αλλά κατάφερε να πάρει το τρίποντο.
Το σκορ άνοιξε ο Ολυμπιακός στο 28' με τον Παπαδόπουλο με έντονες διαμαρτυρίες για οφσάιντ του Μήτρογλου που εμπλέκεται στην φάση. Η ΑΕΚ απάντησε με τον Σκόκο στο 33' και πήρε κεφάλι στο 40' με τον ίδιο παίκτη σε φάουλ που εκτέλεσε και βρήκε το Νικοπολίδη εκτός θέσης. Στο δεύτερο ημίχρονο... δεν άλλαξε τίποτα παρά τις αλλαγές που έγιναν με τον Ολυμπιακό να διαμρτύρεται για γκολ του Τοροσίδη που ακύρωσε ο Καλόπουλος στο 88' , σφυρίζοντας φάουλ ( κατά τη γνώμη μας δεν ήταν) στον παίκτη του Ολυμπιακού που πήρε την κεφαλιά.
Έτσι οι ερυθρόελυκοι μένουν πέντε βαθμούς πίσω από τον πρωτοπορο Παναθηναϊκό


ΠΑΟ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 4-1


Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τριφύλι για το 2010 επικρατώντας του Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ με σκορ 4-1. Οι Κρητικοί πήραν κεφάλι στο 8΄με τον Φραγκουλάκη. Η συνέχεια όμως ανήκε στους πράσινους με τον Σισε να φέρνει το ματς στα ίσια στο 26' και τον Καραγκούνη να δίνει το προβάδισμα στο 44'. Στο 66' ο Σισέ και πάλι έκανε το 3-1 και το τέταρτο γκολ πέτυχε ο Λέτο στο 93'


"Το 2010 χρονιά ανατροπών" δηλώνει ο Παπανδρέου από την Μυτιλήνη

Στις δηλώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός μετά τον Αγιασμό των υδάτων σημείωσε "Είναι μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι εδώ, στη Μυτιλήνη, σε αυτόν τον τόπο με τον οποίον είμαι δεμένος με την ιστορία.
Ο Ελληνικός λαός ξέρει ότι η χώρα μας είχε πάρει λάθος πορεία, ξέρει τις δυσκολίες, τις ζει καθημερινά από τη δυσπραγία της οικονομίας, μέχρι και την αδικία από την ίδια την Πολιτεία.
Ξέρει όμως, και είναι βαθιά μου πίστη, ότι έχουμε τεράστιες δυνατότητες. Δυνατότητες από το ανθρώπινο δυναμικό, τον πλούτο του περιβάλλοντος, της παράδοσης μας, τον ίδιο τον πολιτισμό μας. Αλλά αυτές οι δυνατότητες απαξιώθηκαν, υποβαθμίστηκαν, πνίγηκαν πολλές φορές από το παρασιτικό κατεστημένο, από κατεστημένες αντιλήψεις.
Γι’ αυτό, το 2010 είναι χρονιά ανατροπών, μεγάλων αλλαγών. Για να... βάλουμε τα θεμέλια για ένα διαφορετικό κράτος, ένα κράτος που θα σέβεται τον πολίτη, το βιός του, τον κόπο του, το φιλότιμό του, την πρωτοβουλία του, το κέφι του, τα όνειρα του. Θεμέλια για ένα κράτος που θα διέπεται από κοινωνική δικαιοσύνη και ευνομία, θα προστατεύει τα δικαιώματα του πολίτη.
Και αυτές τις αλλαγές, τις μεγάλες ανατροπές του 2010 θα τις κάνουμε μαζί. Μαζί με τον Ελληνικό λαό, με ειλικρίνεια, με αίσθηση κοινωνικής δικαιοσύνης αλλά και σιγουριάς.
Ξέρουμε πού πάμε. θα γίνουν μεγάλες αλλαγές. θα χρειαστούν όλοι, να βοηθήσουν, αλλά είμαι αισιόδοξος. Υπάρχει ελπίδα, υπάρχει απόφαση, υπάρχει σιγουριά.
Χρόνια Πολλά, πρώτα από όλα, σε αυτούς που γιορτάζουν, και καλό χρόνο για όλους.



Δήλωση Σαμαρά από την Πύλο "Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ελπίδα"


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, μετά τον Αγιασμό των υδάτων και την τελετή καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της Πύλου Μεσσηνίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τα Φώτα στην παράδοσή μας είναι ανάσα ελπίδας. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ελπίδα. Η Οικονομία έχει ανάγκη από οξυγόνο ελπίδας και ελπίζω τα μέτρα, τα οποία θα πάρει η κυβέρνηση, να αποδειχθούν ότι είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Και εγώ, σήμερα εδώ, στην .....ελληνική περιφέρεια ανάσες ελπίδας παίρνω. Εύχομαι, τα Φώτα να φέρουν ελπίδα στις καρδιές όλων. Να είστε καλά».


Έξτρα πριμ 1 εκ. ευρώ έταξε ο Πατέρας στους παίκτες του ΠΑΟ


ΤΟ ποσό του 1 εκ. ευρώ θα λάβουν οι παίκτες του ΠΑΟ σαν έξτρα πριμ σε περίπτωση που κατακτήσουν το ντάμπλ. Αυτό τους υποσχέθηκε ο προέδρος της ομάδας Νικος Πατέρας που τους επισκέφθηκε χθες στην Παιανία....


Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στην Καβάλα

Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες ένα Ι.Χ.Ε. όχημα, με μοναδικό επιβαίνοντα τον 37χρονο οδηγό του, έπεσε στην θάλασσα σε μικρό βάθος, στην περιοχή Καλαμίτσας Καβάλας.
Ο κατάφερε και βγήκε μόνος του από το αυτοκίνητο του και είναι καλά στην υγεία του, ενώ από γερανοφόρο όχημα πρόκειται να γίνει η ανέλκυση του Ι.Χ.Ε.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Καβάλας.



Σήμερα το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ

Το μεγάλο ντέρμπι της 16ης ημέρας για τη Σούπερ Λίγκα, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ κλέβει την παράσταση στην πρώτη πράξη του πρωταθλήματος για το 2010. Οι πρωταθλητές θέλουν μόνο τη νίκη για να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, αλλά η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς πάει στον Πειραιά για το θετικό αποτέλεσμα.
Σαφώς πιο εύκολη αποστολή θα έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα υποδεχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο τον Εργοτέλη και λογικά θα προσθέσει τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό του, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά. Σημαντικό είναι και το ματς στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του δυναμικού Πανιώνιου, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να φιλοξενεί τον Αρη.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της Τετάρτης:...
16:45 Ο.Α.Κ.Α Παναθηναϊκός-Εργοτέλης ΝOVA
19:00 Α.Σ. ΠΑΟΚ ΤΟΥΜΠΑΣ ΠΑΟΚ-Πανιώνιος ΝOVA
14:30 ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη ΝOVA
14:30 ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ Ηρακλής-Πανθρακικός ΝOVA
19:00 ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ολυμπιακός-ΑΕΚ ΝΕΤ

ΑΠΕ

Κατεβάστε δωρεάν την έκδοση beta του νέου MS Office 2010 ...free download

Στη διάθεση του κοινού βρίσκεται ήδη, και θα παραμείνει μέχρι τον Οκτώβριο του 2010, η δοκιμαστική (beta) έκδοση του Office 2010, της νέας σουίτας εφαρμογών γραφείου της Microsoft.

Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν το νέο προϊόν, το οποίο θα διατεθεί στη διεθνή αγορά εντός του έτους, μπορούν να το κατεβάσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση.....

Ταλαιπωρία στους επιβάτες του ΟΣΕ από φάρσα για βόμβα στα Τέμπη

Κακόγουστη φάρσα αποδείχτηκε τελικά η προειδοποίηση που απηύθυναν άγνωστοι με τηλεφώνημα σε αθηναϊκή εφημερίδα, για τοποθέτηση βόμβας, σε μια από τις σιδηροδρομικές σήραγγες των Τεμπών, από όπου διέρχονται τα δρομολόγια των τρένων. Μετά από μαζική κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής και εξονυχιστική έρευνα στη σήραγγα, τελικά διαπιστώθηκε οτι δεν υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός.
Στο μεταξύ όμως ταλαιπωρήθηκαν οι εκατοντάδες επιβάτες των έξι συνολικά αμαξοστοιχιών -5 επιβατηγών και μίας εμπορικής- οι οποίες κινούνταν στον άξονα Αθήνας - Θεσσαλονίκης. Οι αμαξοστοιχίες ακινητοποιήθηκαν αμέσως μετά το προειδοποιητικό τηλεφώνημα -που έγινε στις 6.45- και σε όλο το διάστημα μέχρι τις 10.30 το βράδυ που ολοκληρώθηκε η έρευνα, οι επιβάτες περίμεναν εντός των βαγονιών.
Στο προειδοποιητικό τηλεφώνημα ο άγνωστος υποστήριξε ότι.. θα ανατιναχθεί το σιδηροδρομικό τούνελ στα Τέμπη στις 7.42. Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες εισήλθαν στη σήραγγα λίγο πριν τις 9 το βράδυ καθώς ο σχετικός κανονισμός προβλέπει την πάροδο εύλογου χρόνου προκειμένου οι ειδικοί να ερευνήσουν την κατάσταση.

Πέντε άτομα της ειδικής ομάδας εξουδετέρωσης βομβών με σκυλιά, εισήλθαν στη σήραγγα την οποία ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή. Επί τόπου είχαν φτάσει και δυνάμεις της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ ενώ παρόντες ήταν και ο επιθεωρητής Αστυνομίας Θεσσαλίας Γ. Καμαρινόπουλος καθώς και αστυνομικός διευθυντής Λάρισας Π. Νάνης. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της έρευνας τα ακινητοποιημένα τρένα συνέχισαν τα δρομολόγια τους.

Λόγω του προειδοποιητικού τηλεφωνήματος ακινητοποιήθηκαν:
Η αμαξοστοιχία «502», που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη με 7 βαγόνια και στάθμευσε στη Λάρισα.
Ο προαστιακός «2597» που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Λάρισα, ακινητοποιήθηκε στη Ραψάνη.
Η αμαξοστοιχία «8591» που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Καλαμπάκα, ακινητοποιήθηκε στους Νέους Πόρους.
Στο Λιτόχωρο ακινητοποιήθηκαν 3 αμαξοστοιχίες:
Η «57» που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα
Ο προαστιακός «3591» που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Λάρισα και
Η «23505» εμπορική αμαξοστοιχία.


ΑΠΕ
Related Posts with Thumbnails