Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Περικοπές 10000 θέσεων εργασίας και μειώσεις μισθών από την General Motors

Σε περικοπές 10.000 θέσεων εργασίας παγκοσμίως και σε μειώσεις μισθών στελεχών από 3% έως 10% θα προχωρήσει η General Motors Corp. έως την 1η Μαΐου στο πλαίσιο του σχεδίου μείωσης του κόστους.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, οι 3.400 περικοπές θέσεων εργασίας θα γίνουν τις ΗΠΑ, ήτοι του 12% του δυναμικού της, ενώ οι μειώσεις των μισθών θα είναι προσωρινές. Συγκεκριμένα, οι μειώσεις στους μισθούς για τα στελέχη στις ΗΠΑ θα είναι 10%, και 3% με 7% θα είναι για τους υπαλλήλους, ενώ παράλληλα εξετάζει και την αναθεώρηση των μισθών διεθνώς.
Σημειώνεται πως η GM και η.... Chrysler μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου θα πρέπει να καταθέσουν εκθέσεις για τα αποτελέσματα των ενεργειών τους σχετικά με την αναδιοργάνωσή τους, την επιστροφή στην κερδοφορία και την αποπληρωμή των δανείων που έλαβαν

πηγη:capital.gr

ΞΕΝΩΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Από σήμερα αρχίζουν τη λειτούργια τους στη Χάγη ειδικοί ξενώνες που θα φιλοξενούν ανδρές που έχουν υποστεί ενδοοικογενειακή βία!!Ηδη έχει βγει κονδύλι υψους 200000 ευρω για τισ τέσσερις πιο μεγάλες πόλεις της Ολλανδίας για να ....
διαμορφώσουν καταλληλους χώρους για αυτο το σκοπό. Γιά την Ελλάδα σίγουρα θα χρειαστούμε μεγαλύτερα κονδύλια οπότε πρέπει να κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή
http://anopetra-eleos.blogspot.com/

Στην Καλαμάτα την Κυριακή ο Παπανδρέου...


Στην Μεσσηνία θα βρεθεί την Κυριακή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου , όπου στις 12 το μεσημέρι θα μιλήσει στο κλειστό γυμναστήριο της "Τέντας". Αναμένεται να... αναφερθεί στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου , αλλά και στα προβλήματα και τις δυσκολίες από την αποβιομηχάνηση της επαρχίας


Ροζ σκάνδαλο με golden boys της Wall Street

Αναστάτωση έχει προκληθεί στις τάξεις υψηλόβαθμων στελεχών της Wall Street, μετά την αποκάλυψη ότι πολλά «golden boys» χρέωναν τις εταιρείες τους μέσω εταιρικών πιστωτικών καρτών για να απολαμβάνουν υπηρεσίες αγοραίου έρωτα.
Τις αποκαλύψεις έκανε η Kristin Davis, που συνελήφθη το 2008 ως «επικεφαλής» υπηρεσίας συνοδών που απασχολούσε περισσότερες από 100 γυναίκες, σε συνέντευξή της στο δίκτυο ABC News που θα μεταδωθεί την Παρασκευή.
H Davis αποκάλυψε ότι για ....υπηρεσίες κόστους έως και 2.000 δολαρίων την ώρα πολλοί τραπεζίτες και CEOs της Wall Street χρησιμοποιούσαν τις εταιρικές πιστωτικές τους κάρτες και κατήγγειλε ότι δεν ασκήθηκαν διώξεις από τις αρχές λόγω των «υψηλών αξιωμάτων» που εμπλέκονταν.
Ο εισαγγελέας της Νέας Υόρκης Sid Baumgarten, μετά την τηλεοπτική εμφάνιση της Davis με λίστα ονομάτων από τα αρχεία που διατηρούσε στον υπολογιστή της, δήλωσε ότι πρόκειται για περίπτωση απάτης από τα στελέχη των εν λόγω εταιρειών και ότι οι αρμόδιες αρχές έπρεπε να είχαν διερευνήσει τότε το θέμα για να διαπιστώσουν ενδεχόμενες παραβάσεις -μεταξύ άλλων- της φορολογικής νομοθεσίας.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Davis¸ μεταξύ των πελατών της περιλαμβάνονταν:

- Ένας πρώην αντιπρόεδρος της NBC Universal
- Ο διευθύνων σύμβουλος του μεγαλύτερου private equity fund των ΗΠΑ
- Ένας τραπεζίτης της Lehman Brothers
- Ένας τραπεζίτης της JPMorgan Securities, ο οποίος είχε ξοδέψει 41.600 δολάρια
- Ένας τραπεζίτης της Goldman Sachs που είχε δαπανήσει 27.000 δολάρια
- Ένα ανώτατο διευθυντικό στέλεχος της Merrill Lynch
- Ένα ανώτατο διευθυντικό στέλεχος της Deutsche Bank
- Ένας συνεργάτης μεγάλης νομικής εταιρείας της Wall
- Μεγαλοστέλεχος της αγοράς real estate της Νέας Υόρκης
Η Kristin Davis έχει γράψει βιβλίο για την υπόθεση, του οποίου η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για τις 20 Φεβρουαρίου.


πηγη:capital.gr

ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Μέρα γιορτής η σημερινή για τα Φιλιατρα Μεσσηνίας που γιόρτασαν τον πολιούχο τους Άγιο Χαράλαμπο. Χιλιάδες πιστοί και προσκυνητές κατέκλυσαν την πόλη και τον Ναό που τελέστηκε η Θεία Λειτουργία. Ενώ με κατάνυξη παρακολούθησαν την Λιτανεία και την δέηση που τελέστηκε στην κεντρική πλατεία.
Πλήθος επισήμων μεταξύ των οποίων η υφυπουργός Κοινωνικής Απασχόλησης Σοφιά Καλατζάκου οι.... βουλευτές του νομού , Γιάννης Λαμπρόπουλος , Δημήτρης Σαμπαζιώτης , Δημήτρης Κουσελάς , ο νομάρχης Μεσσηνίας και πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος ,αρκετοί δήμαρχοι , ανώτατοι διοικητές των στρατιωτικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας

Κτηριακό πρόβλημα του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων

Θέμα: Κτηριακό πρόβλημα του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των γονέων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας για την κατάσταση του κτιρίου.
Το συγκεκριμένο κτίριο, λυόμενο βαρέως τύπου, κατασκευάστηκε, με δαπάνες της Ολλανδικής κυβέρνησης, για να καλύψει τις ανάγκες στέγασης του σχολείου προσωρινά μετά τους σεισμούς του 1986.
Σήμερα πλέον δεν μπορεί να καλύψει αυτές τις ανάγκες αφού από τη μια το ίδιο το κτίριο έχει υποστεί σοβαρές φθορές και δεν ....ανταποκρίνεται παρά στοιχειωδώς στις σύγχρονες απαιτήσεις και από την άλλη η περιοχή είναι αναπτυσσόμενη πληθυσμιακά και ο αριθμός των μαθητών έχει αυξηθεί σημαντικά με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούνται και λυόμενες αίθουσες τύπου κοντέινερ, επικίνδυνες για την ασφάλεια και την υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών.
Οι διαμαρτυρίες των γονιών φέρνουν στην επιφάνεια με έντονο τρόπο το πρόβλημα του λειψού προγραμματισμού παρά τα μεγάλα λόγια στον τομέα της σχολικής στέγης.
Το πρόβλημα είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένης πολιτικής που ακολουθήθηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια, πολιτική που απαξίωσε τον ΟΣΚ, που δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την νομοθέτηση των ΣΔΙΤ στην κατασκευή των σχολικών κτιρίων.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ
Ο κος Υπουργός

Αν υπάρχει στον άμεσο προγραμματισμό του Υπουργείου η ανέγερση με αποκλειστική ευθύνη του κράτους νέου διδακτηρίου του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, το οποίο να πληροί όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας και να καλύπτει τις σύγχρονές ανάγκες των μαθητών της περιοχής


Οι βουλευτές
Νίκος Καραθανασόπουλος
Κώστας Αλυσανδράκης
Αντώνης Σκυλλάκος
Μπάμπης Χαραλάμπους
Ημερομηνία Κατάθεσης 10/02/09

Γιατί να υπάρχουν πρωινάδικα;; Τι προσφέρουν ;;;

Είχα την ατυχία να παρακολουθήσω χτες, όχι για πολύ μη νομίζετε, την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη (η επίσημη ονομασία) των ιδιωτικών καναλιών, ή αλλιώς τα πρωινάδικα (η κοινή ονομασία). Μετά από αυτή την ευχάριστη εμπειρία είπα να αναλύσω το θέμα...
Πρόκειται για "ψυχαγωγικές" εκπομπές που ούτε για να περνάς την ώρα σου δεν είναι. Έχουν καταντήσει όλα τόσο μονότονα και τόσο προβλέψιμα που πραγματικά δε χρειάζεται να μπεις στον κόπο να δεις κάποιο, ακόμα κι αν δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις. Η θεματολογία συνεχώς και καλύτερη. Συνεχώς και ανανεωμένη.
Μαγειρική, κουτσομπολιό, αστρολογία, μόδα. Αυτά είναι όλα. Αυτά είναι που..... ενδιαφέρουν την ελληνίδα νοικοκυρά που τα παρακολουθεί;
Γιατί η ελληνίδα νοικοκυρά αν δε βεβαιωθεί ότι έχει φύγει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιό της δεν πάει να μαγειρέψει!!!!! (Κι όμως λένε ότι η ώρα που εκτοξεύει νούμερα ο Πρωινός Καφές είναι τα ζώδια της εθνικής αστρολόγου μας, Λίτσας Πατέρα, οπότε άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου).
Το ακόμα καλύτερο είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι που μας "ψυχαγωγούν" πληρώνονται πάαααρα πολύ καλά και χωρίς λόγο. Οι δημοσιογράφοι λες άντε μπορεί να έχουν τα αρνητικά τους, αλλά έχουν βγάλει μια σχολή, ξέρουν δυο πράγματα, κάνουν ρεπορτάζ (εξαιρείται το ρεπορτάζ του Star). Αυτούς όμως που δηλώνουν παρουσιαστές/παρουσιάστριες γιατί να τους δεχτείς; Τι σου προσφέρουν; Τι μαθαίνεις;
Το "αγαπημένο" μου μέρος των εκπομπών αυτών είναι οι καλεσμένοι τραγουδιστές. Πραγματικά βλέπεις τους ίδιους και τους ίδιους. Συνήθως προτιμούν παιδιά που μόλις βγήκαν, ειδικά των reality τους προτιμάνε, για ευνόητους λόγους, ίσως και επειδή είναι οι μόνοι που δέχονται να πάνε. Άντε μέχρι επίπεδο Πετρέλη και να πέφτει και πολύ τρεϊλερ ως γεγονός. Οι υποτιθέμενοι διάσημοι, γιατί και η λέξη διάσημος σχετική είναι, είναι άλλη ιστορία, δεν καταδέχονται να πάνε. Χρόνια τώρα. Έχετε δει τα τελευταία χρόνια (για παλιότερα δεν παίρνω και όρκο) τη Βίσση ή τον Ρουβά σε κάποια από αυτές τις εκπομπές να βρίσκεται εκεί; Άντε κανένα βίντεο, μην τους πέσει και η μούρη με ζωντανή εμφάνιση.Και περιττό να σχολιάσω το είδος μουσικής που ακούμε από όποιους τέλος πάντων πάνε. Σκυλάδικο, λαϊκό, άντε και κανένα χαζοπόπ. Να φχαριστηθεί το αυτί σου!!!!
Άλλη ωραία στιγμή που όλο και πιο πολύ εμφανίζεται, είναι η συνεχής αναπαραγωγή αποσπασμάτων από άλλες εκπομπές. Είτε του ίδιου του καναλιού για να γίνει και το ανάλογο πρόμο, είτε των άλλων καναλιών αν δεν έχουν πολυ υλικό. Παράδειγμα τα βιντεάκια του Θέμου, το θέμα της Τατιάνας, ο Λαζόπουλος όταν εμφανίζεται ή πιο πρόσφατα ο καιρός της Πετρούλας αποτελούν θέμα σε όλες αυτές τις εκπομπές. Αναπαραγωγή της αναπαραγωγής θέματος δηλαδή προκειμένου να γεμίσουμε 3ωρη εκπομπή.
Έβλεπα τελευταία βίντεο από το Όλα9 που έδειχνε τη Μαριέττα Χρουσαλά να αντιγράφει την περσινή ιδέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τα τηλέφωνα και να παίρνει όλη την περιφέρεια προσπαθώντας να την αναγνωρίσουν. Να ακούς γυναίκες να μην έχουν ιδέα ποιά είναι, να της το κλείνουν, να τη βρίζουν, πολλά ωραία πράγματα.
Και σκέφτεσαι εκείνη τη στιγμή πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι πολλοί στην τηλεόραση και νομίζουν ότι όλος ο κόσμος περιμένει πώς και πώς να τους μιλήσει. Ότι όλος ο κόσμος τους ξέρει και όλοι φυσικά τους παρακολουθούν. Δεν είναι όμως έτσι. Τα πρωινά, τηλεόραση βλέπει πολύ μικρό ποσοστό του πληθυσμού της Ελλάδας, καθώς η μεγάλη πλειοψηφία δουλεύει, ή άντε τα μικρά είναι σχολείο. Εκείνοι όμως επιμένουν να πιστεύουν ότι όλη η Ελλάδα τηλεφώνημά τους περιμένει....
Η αποκαλούμενη βασίλισσα της πρωινής ζώνης είναι εδώ και πολλά χρόνια η Ελένη Μενεγάκη που με τις αφελείς ερωτήσεις της κερδίζει όλο και περισσότερο κόσμο και σχεδόν κάθε χρόνο βγαίνει πρώτη στις προτιμήσεις τους. Έχει όμως ενδιαφέρον να αναλογιστούμε γιατί προτιμάνε την Ελένη; Γιατί δηλαδή όσα χρόνια κι αν περάσουν, ακόμα και όταν άλλαξε κανάλι, δεν άλλαξαν τη συνήθειά τους; Λένε γιατί η Ελένη είναι αληθινή, την νιώθουν κατά ένα περίεργο τρόπο κοντά τους.
Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Πώς μπορείς να νιώθεις κοντά σου μια γυναίκα που παίρνει για ένα χρόνο τα χρήματα που δε θα δεις σε μια ζωή, που ζει με τις ανέσεις της, που έχει τους στυλίστες της και είναι πάντα στην τρίχα;
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η Ελένη είναι μια από εμάς;
Εγώ αμφιβάλλω και για τις απορίες της αν είναι όλες αληθινές. Μπορεί κάποιες να είναι αλλά μεταξύ μας τώρα, 15 χρόνια ακόμα να αρχίσει να λύνει και καμιά απορία μόνη της; Δεν είναι έτσι. Δε μπορεί να είναι έτσι.
Όλα αυτά δεν τα λέω για να κάνω πόλεμο στην Ελένη Μενεγάκη. Αναφέρθηκα σε εκείνη γιατί λόγω της πείρας της αντιπροσωπεύει ουσιαστικά την ελαφρότητα του πρωινού, είναι ένα με τη θεματολογία αυτή.Δεν προβληματίζεται. Βρίσκεται στον κόσμο της και της αρέσει.
Κάπου εδώ έρχεται η ενημέρωση ,για όσους δεν έχουν τέτοιου είδους απορίες, και η εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στη ΝΕΤ. Δηλαδή αν δεν ήταν σε κρατική εκπομπή θα ήταν ακόμα καλύτερη εκπομπή. Γιατί όπως και να το κάνεις, παρά την ωραία δομή, το γρήγορο ρυθμό, το λόγο της δημοσιογράφου, η είδηση δεν είναι πάντα αυτή που πρέπει να μάθεις έτσι;
Καταλαβαίνετε τι εννοώ....
Όπως και να χει, έχω ακούσει ότι στις τηλεθεάσεις κρατιέται πάρα πολύ καλά για τα επίπεδα της ΝΕΤ κιόλας και δείχνει ότι τουλάχιστον υπάρχει κόσμος που θέλει το διαφορετικό.
Το καλύτερο πάντως που λένε για τα πρωινάδικα και είναι και αλήθεια, είναι ότι μεγάλο ποσοστό των γυναικών που τα παρακολουθούν, στην πραγματικότητα δεν τα παρακολουθούν αλλά...τα ακούν!!
Κάνουν τις δουλειές τους, μαγειρεύουν, κάνουν ό,τι θέλουν, και απλά έχουν την τηλεόραση να παίζει. Να ακούνε κάτι. Να μιλάνε.
Και οι παρουσιαστές συνεχίζουν να νομίζουν ότι επιτελούν έργο!!!
Προς τις ελληνίδες νοικοκυρές: αν θέλετε να ακούσετε κάτι, και να 'ναι και καλύτερο, βάλτε ραδιόφωνο!
Προτιμότερο ;)

http://ourgreektv.blogspot.com/2009/02/blog-post_754.html





Αξιολόγηση των εκπαιδευτικών από γονείς και μαθητές σχεδιάζει το ΥΠΕΠΘ;;;

Στις ερωτήσεις 30 και 31 των θεμάτων της Β' θεματικής ενότητας του ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών (παιδαγωγικά) αναφέρεται ρητώς πως έχει ξεκινήσει η συζήτηση για συμμετοχή των γονιών και των μαθητών στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. (Δείτε τις ερωτήσεις στο http://paideia-gr.blogspot.com/2009/02/blog-post_2919.html)
Καταρχήν οι συγκεκριμένες δύο ερωτήσεις αποτελούν απόψεις όπως ρητώς αναφέρεται και στο θέμα του ΑΣΕΠ (απόψεις στις οποίες η συντριπτική πλειοψηφία της εκπαιδευτικής κοινότητας έχει σαφώς αντίθετη γνώμη από τον ΑΣΕΠ). Πώς λοιπόν καλούνται οι υποψήφιοι να ..... απαντήσουν στο ποια άποψη είναι σωστή και γιατί η σωστή απάντηση να είναι αυτή που δίνει το ΑΣΕΠ; Σε ποια παιδαγωγική βιβλιογραφία στηρίζεται; Θα μας αποκαλύψει το υπουργείο τους εμπνευστές αυτών των ερωτημάτων; Και που είδαν ότι συζητείται έντονα η συμμετοχή γονέων και μαθητών στην αξιολόγηση του εκπαιδευτικού; Μήπως το συζητούν μεταξύ τους; ....
Δηλαδή θα μπορούσε κάλλιστα να μπει και η εξής ερώτηση:
Ποιο κόμμα θεωρείτε ότι έχει τις καλλίτερες απόψεις για την Παιδεία;
α) ΝΔ
β) ΠΑΣΟΚ
γ) ΚΚΕ
δ) ΣΥΡΙΖΑ
(αφήνουμε στην φαντασία του αναγνώστη τη σωστή απάντηση)...

Ας έρθουμε όμως και στο βασικό θέμα που προκύπτει από το ερώτημα του ΑΣΕΠ.
Η κυβέρνηση σχεδιάζει να εισάγει αξιολόγηση των εκπαιδευτικών από τους γονείς και τους μαθητές; Αυτό φαίνεται, αλλιώς δε θα έμπαινε τέτοιο θέμα σε έναν επίσημο διαγωνισμό του κράτους στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία. Και μάλιστα να καλούνται να απαντήσουν εκπαιδευτικοί που αγωνίζονται για μια θέση στη δημόσια εκπαίδευση. Και δεν επιτρέπεται να έχεις άλλη γνώμη! Θα χάσεις στη βαθμολογία σου στον ΑΣΕΠ... Είναι σαν να λέει το υπουργείο στον εκπαιδευτικό: Θα δεχθείς να ξεφτιλιστείς, αλλιώς θέση δεν έχει, γιατί ο αξιοπρεπής και ικανός εκπαιδευτικός είναι επικίνδυνος τόσο για την εξουσία όσο και για τα οργανωμένα κομματόσκυλα που ανακυκλώνουν στην εκπαίδευση απλώς την ανικανότητά τους...
Μα είμαστε σοβαροί τώρα; Η ΟΛΜΕ δε δέχεται αξιολόγηση από τους καλώς ή κακώς διορισμένους συμβούλους και θα δεχθεί από τους μαθητές και τους γονείς; Δηλαδή θα καταλήξουμε μαριονέτες; Θα μπορεί ο κάθε άσχετος να μας λέει πως να κάνουμε τη δουλειά μας; Θα μας βαθμολογούν τα παιδιά τα οποία διδάσκουμε; Αυτό είναι ανήκουστο. Που ξανάγινε να αξιολογείται κάποιος με Πτυχίο, Μεταπτυχιακά ή και Διδακτορικό από ανθρώπους με λιγότερα προσόντα. Αυτό θα μπορούσε ίσως να συμβεί μόνο σε πειραματικά σχολεία, σε τάξεις μαθητών συνειδητοποιημένων που έχουν θέσει στόχους και έχουν γονείς Πανεπιστημιακής μόρφωσης.
Για τη συνέχεια εδώ: http://paideia-gr.blogspot.com/2009/02/blog-post_2919.html


Δεντροφύτευση στον Ταΰγετο ... μία ακόμη την ερχόμενη Κυριακή

Ακόμη χίλια δέντρα φυτεύτηκαν την Κυριακή στις καμένες πλαγιές του Ταΰγετου , από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο "Οι Φίλοι του Ταΰγετου" και λίγους εθελοντές καθώς οι καιρικές συνθήκες ήταν αρκετά άσχημες.
Παρόλα αυτά οι τολμηροί που αψήφισαν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες πρόσθεσαν 1000 ακόμη δέντρα στον Ταΰγετο στην τρίτη αυτή εξόρμηση που κάνει ο Σύλλογος. Τα δενδρύλλια που φυτεύτηκαν είναι πεύκης, καρυδιάς, φλαμουριάς και καστανιάς. Ενώ μπήκαν στις περιοχές της Πλατάνας - βρύση Αλάμαρα, Σκουρόλακα ,Αγιώργης, Πηγών.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι από τις μέχρι τώρα εξορμήσεις αναδάσωσης έχουν φυτευτεί.....
περίπου 5.200 διαφόρων ειδών.
Μια ακόμη μεγάλη εξόρμηση ετοιμάζεται για την ερχόμενη Κυριακή 15 Φεβρουαρίου όπου θα φυτευθούν φυτά μαύρης πεύκης, για να φυτέψουν όσο το δυνατό περισσότερα ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα σε όλους να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια και την Κυριακή να ανέβουν στο βουνό ώστε όλοι μαζί να ξανακάνουν τον Ταύγετο να πρασινίσει

H ART UBER ALLES Ξανά στον αέρα!

Η μουσική εκπομπή ART UBER ALLES ξεκίνησε την συνεργασία της με το δικτυακό κανάλι TVXS
(Τηλεόραση Χωρίς Σύνορα του Στέλιου Κούλογλου).Η προβολή του νέου επεισοδίου θα γίνεται κάθε Τετάρτη στις 20.00 μ.μ
και ύστερα θα ....υπάρχει αποθηκευμένο στη σελίδα μας ξεκινώντας από αυτή την Τετάρτη 11/2.
Μπείτε στο www.tvxs.gr,δείτε το trailer της εκπομπής,το νέο επεισόδιο και συντονιστείτε μαζί μας!
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6946447091
http://www.myspace.com/artuberalles
Related Posts with Thumbnails