Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Μειώση τιμών σε 450 φάρμακα από Δευτέρα .... τα χάπια μου!!!!

Να και ένα ευχάριστο μειώνονται από την Δευτέρα οι τιμές σε 450 φάρμακα , τα οποία είναι ευρείας κατανάλωσης. Από ότι μάλιστα είπε ο αρμόδιος υφυπουργός ταμεία και ασφαλισμένοι θα ωφεληθούν σε ετήσια βάση 55 εκ. ευρώ. Αναρωτιέμαι υπολόγισε σωστά , γιατί με.... τόσα προβλήματα που έχει ο κόσμος με τόσα που γίνονται καθημερινά , με την οικονομική κρίση να πλησιάζει και να μας αγγίζει βλέπω να χρειαζόμαστε όλοι μας καμία χούφτα χάπια την ημέρα. Εκτός βέβαια η μείωση και αν έγινε για αυτόν ακριβώς τον σκοπό για να μπορεί τουλάχιστον ο κοσμάκης να αγοράζει τα χάπια του μπας και την βγάλει καθαρή με τόσα που έρχονται.

ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ ΒΑΛΒΕΡΔΕ - ΛΕΤΟ ....

Για ακόμη μια φορά , μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μάλιστα , ο προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βελβέρδε είχε χθες κόντρα με τον Λέτο, αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο Αργετντίνος δεν εκτελούσε όπως ήθελε ο προπονητής του τις ασκήσεις. Όταν τον ρώτησε ... του είπε ότι αισθανόταν ενοχλήσεις , αυτό εξόργισε τον Ισπανό που τον έστειλε στα αποδυτήρια και τον απέκλεισε από την αποστολή για τον αγώνα με τον Εργοτέλη.
Ο Λέτο φαίνεται να έχει ενοχληθεί που ο προπονητής του δεν τον ρώτησε πριν τον αγώνα με τους Γάλλους σε τι κατάσταση είναι πριν τον αποκλείσει.
Πάντως το ότι κάτι δεν πάει καλά μεταξύ των δύο τους είναι κάτι παραπάνω από φανερό , ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την πρόσφατη αντίδραση του Λέτο σε ματς που έγινε αλλαγή.
Από τον Ολυμπιακό αυτό έλλειπε την περίοδο αυτή μετά το πατατράκ στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ να αρχίσουν και τα προβλήματα στα αποδυτήρια.


Κατά των δημοσιογράφων στρέφετε με την προκήρυξη της η ΣΕΧΤΑ Επαναστατών

Με σφοδρότητα επιτίθετε κατά των δημοσιογράφων η τρομοκρατική οργάνωση ΣΕΧΤΑ Επαναστατών με την προκήρυξη που έστειλε χθες στην εφημερίδα τα ΝΕΑ αναλαμβάνοντας την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER πριν λίγες μέρες.
χαρακτηριστικό είναι .... ότι και αυτή την φορά η προκήρυξη ήταν σε cd το οποίο άφησαν στην οδό Νίοβης που όλοι θυμόμαστε ότι εκεί είχε συμβεί το μακελειό με το Σορίν Ματέι, έτσι για ακόμη μια φορά την άφησαν σε ένα συμβολικό σημείο.
Όσο για το περιεχόμενο της μπορεί κανείς να το διαβάσει στην εφημερίδα που την δημοσιεύει σήμερα αυτούσια , ενώ το κύριο χαρακυηριστικό της είνια οι απειλές κάτά των δημοσιογράφων ....


Related Posts with Thumbnails