Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ .... ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι στο υποκατάστημα της τράπεζας ALPHA που βρίσκεται στην οδό Αριστομένους. Πρόκειται για την 2η ληστεία που γίνεται μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Καλαμάτας και μάλιστα μέσα σε ένα 24ώρο. Οι τρεις ληστές που φορούσαν κράνη αφού άρπαξαν από το ταμείο της τράπεζας ένα πολύ μεγάλο ποσό κατάφεραν να διαφύγουν με μηχανή.
Πηγη:ΝΕΤ ΤV Καλαμάτας

ΕΝΑΣ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΞΑΡΕΣ ΣΤΟ ΤΑΒΛΙ....

Ο βουλευτής της ΝΔ Χρ.Μαρκογιαννάκης πρόεδρος της Εξεταστικής για το Βατοπαίδιο....ολα τα μελη

Ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης εξελέγη πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής που θα ερευνήσει την υπόθεση του Βατοπαιδίου. Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι οι συνεδριάσεις θα γίνονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, ανά δύο ώρες θα διανέμονται πρακτικά στους δημοσιογράφους. Το ΠΑΣΟΚ διαφώνησε με την απόφαση.
Κατά τα άλλα, αντιπρόεδρος της Εξεταστικής θα είναι ο Νίκος Δένδιας και γραμματέας ο Ελευθέριος Αυγενάκης.
Οι εργασίες της Εξεταστικής θα πρέπει να ολοκληρωθούν έως τις 15 Δεκεμβρίου.
Στην Επιτροπή συμμετέχουν 23 βουλευτές: δώδεκα από τη ΝΔ, οκτώ από το ΠΑΣΟΚ, ένας από το ΚΚΕ, ένας από τον ΣΥΡΙΖΑ και ένας από τον ΛΑΟΣ.Η ΚΟ της ΝΔ όρισε τους: Ελευθέριο Αυγενάκη, Μανούσο Βολουδάκη, Νίκο Δένδια, Γιώργο Καλαντζή, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, Κώστα Μαρκόπουλο, Γιάννη Μπουγά, Πάνο Παναγιωτόπουλο, Κατερίνα Παπακώστα, Φεβρωνία Πατριανάκου, Κωνσταντίνο Τζαβάρα και Δάνη Τζαμτζή.Από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχουν οι: Γιάννης Δριβελέγκας, Μιχάλης Καρχιμάκης, Μάρκος Μπόλαρης, Γρηγόρης Νιώτης, Γιώργος Παπαγεωργίου, Γιώργος Πεταλωτής, Ντίνος Ρόβλιας και Θεοδώρα Τζάκρη.Από το ΚΚΕ, ο Αντώνης Σκυλλάκος, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Τσούκαλης και από τον ΛΑΟΣ ο Αθανάσιος Πλεύρης.
πηγη:in.gr
Related Posts with Thumbnails