Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Παραιτήθηκε ο Παράσχος από τον Πανιώνιο

Την παρίτηση του υπέβαλε από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου σήμερα ο Παράσχος μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις μια εβδομάδα μετά την πρόσληψη του

Το 2011 θα αρχίσει η ανέγερση τεμένους στην Αθήνα

Επιταχύνονται οι διαδικασίες για να ξεκινήσει η ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους στον Βοτανικό.
Εντός των επομένων ημερών παραδίδεται στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου από το Πολεμικό Ναυτικό, η έκταση των 16 στρεμμάτων που έχει προβλεφθεί για να κτισθεί το τέμενος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, εντός των επόμενων εβδομάδων ολοκληρώνονται και οι υπόλοιπες νομικές... διευθετήσεις ώστε στις αρχές του νέου χρόνου να προκηρυχθεί ο διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός και να αρχίσει η ανέγερση του τεμένους εντός του 2011.
Τη γρηγορότερη ανέγερση έχει ζητήσει κατα την προεκλογική περίοδο και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ενώ αντιρρήσεις είχε εκφράσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΛΑΟΣ Αδωνις Γεωργιάδης. Επισήμως το κόμμα του κ. Γ. Καρατζαφέρη έχει ταχθεί υπέρ της δημιουργίας αρκετών διάσπαρτων τόπων λατρείας στην Αττική, ώστε να μην υπάρξει συσσώρευση μουσουλμάνων στην περιοχή του Βοτανικού.

ΑΠΕ

Αιματηρή ληστεία σε τράπεζα στην Ορεστιάδα νεκρός ο διευθυντής συνελήφθη ο ληστής

Αιματηρή ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στην Ορεστιάδα. Ο ληστής, κατά τη διαφυγή του, πυροβόλησε τρεις φορές στην κοιλιακή χώρα τον διευθυντή της τράπεζας που προσπάθησε να τον εμποδίσει. Ο διευθυντής μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, ωστόσο... υπέκυψε στα τραύματά του. Ο δράστης συνελήφθη.

πηγη: In.gr

17 ΝΟΕΜΒΡΗ 1973 - 37 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο Φερέιρα ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού

Ο Πορτογάλος Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ο νέος, εκτός απροόπτου, προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο μάνατζερ του προπονητή , Ζόρζε Μέντες, με δηλώσεις του στο πρακτορείο «Lusa» επεσήμανε ότι πως ο πελάτης του συμφώνησε σε όλα με τον Παναθηναϊκό στη διάρκεια συνάντησης που είχε με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας. Ο Πορτογάλος και θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου.

Η πρόσληψη του 64χρονου προπονητή θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες επισήμως, όπως αναφέρει σύσσωμος ο.....πορτογαλικός Τύπος. Ο Φερέιρα απολύθηκε στις 2 Νοεμβρίου από τον πάγκο της Μάλαγα. Αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες για να πιάσει δουλειά. Παρ’ όλα αυτά στον αγώνα του Σαββάτου με την Καβάλα, πιθανώς και την επόμενη Τετάρτη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στον πράσινο πάγκο θα βρίσκεται ο Γιάτσεκ Γκμοχ.

Ο Φερέιρα ήταν από την αρχή η πρώτη επιλογή της διοίκησης του ΠΑΟ και ο Κάρλος Φρέιτας, που τον γνωρίζει πολύ καλά από την Πορτογαλία, προσυπέγραψε την πρόσληψή του. Ο έμπειρος Πορτογάλος τεχνικός έχει δουλέψει σε πολλές ομάδες στην Πορτογαλία. «Έφτιαξε» το όνομά του όταν κάθισε στον πάγκο της Μπράγκα από το 2003 μέχρι το 2006, ενώ στη συνεχεία ανέλαβε την Πόρτο με την οποία μέχρι πέρυσι κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα.

www.protothema.gr

Στη δικαιοσύνη παραπέπονται Μπασιάκος , Κοντός και Δούκας για το Βατοπέδι

Κατα πλειοψηφία η βουλή αργά τη νύχτα αποφάσισε την παραπομπή στην δικαιοσύνη των Κοντό , Μπασιάκο και Δούκα για την υπόθεση με το Βατοπέδι , ενώ δεν έγινε το ίδιο για Βουλγαράκη και Ρουσόπουλο αφού δεν υπήρχε η σχετική πλειοψηφία στην ψηφοφορια που έγινε
Related Posts with Thumbnails