Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Διώξεις σε blogs για δημοσίευση κρυφών δημοσκοπήσεων

Για ακόμη μια φορά τα blogs βρίσκονται στο στόχαστρο καθώς από ότι διαβάζουμε σε διάφορα Blogs έχουν κινηθεί διαδικασίες διώξεων εναντίον τους για δημοσίευση κρυφών δημοσκοπήσεων. Η απορία η δική μας είναι ότι αν είναι αδίκημα το να γράψει κάποιος στο Blog του για μια δημοσκόπηση που τυγχάνει να γνωρίζει , είναι αδίκημα και το να βγει κάποιος στο καφενείο που συχνάζει και να πει για μια δημοσκόπηση που γνωρίζει ;;;;
Γιατί αν δεν κάνουμε λάθος τα blog δεν είναι τίποτα άλλο από .... προσωπικά ιστολογία που ο καθένας εκφράζει την προσωπική του άποψη, ένας τόπος για ανταλλαγή απόψεων, ένας τόπος για μια διαφορετική ενημέρωση.
Ποια η διαφορά λοιπόν να συζητά κανείς με την παρέα του στο καφενείο ή με την παρέα του στο κυβερνοχώρο ;;;;


Αιματηρή ληστεία σε τράπεζα , πυροβόλησαν πατέρα και την ανήλικη κόρη του

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8, με δράστες δύο άγνωστους, οι οποίοι με την απειλή πιστολιών άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό από το υποκατάστημα της Eurobank στην οδό Αργυρουπόλεως 2.
Βγαίνοντας από την Τράπεζα, οι ληστές καταδιώχθηκαν, γι΄αυτό πυροβόλησαν αρχικά 4 φορές στον αέρα για εκφοβισμό και στη συνέχεια... προσπάθησαν, με την απειλή των όπλων, να αρπάξουν το ΙΧ αυτοκίνητο πολίτη, που μετέφερε την ανήλικη κόρη του στο Δημοτικό Σχολείο στη διασταύρωση Σαπφούς και Καλυψούς.

Ο πατέρας όμως αντέδρασε, φοβούμενος για το παιδί του, και τότε οι ληστές πυροβόλησαν εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τον άνδρα στο χέρι και το κοριτσάκι στην κοιλιακή χώρα. Και οι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όπου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον πατέρα, ενώ το κοριτσάκι μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο Παίδων, όπου σύμφωνα με τους γιατρούς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι ληστές μετά την πράξη τους ακινητοποίησαν άλλο διερχόμενο οδηγό με την απειλή των όπλων, του πήραν το αυτοκίνητο και διέφυγαν. Το δεύτερο ΙΧ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Νέο Κόσμο, ενώ οι δράστες έχουν εξαφανιστεί και για τον εντοπισμό τους έχει ξεκινήσει ευρεία αστυνομική επιχείρηση.

πηγη: http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=319947&cid=1

Με αγωγή απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη σε MIG , Βγενόπουλο


Με αγωγή εναντίον της MIG και του Ανδρέα Βγενόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή της προσωπικότητας της απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη όπως εξάλλου είχε ανακοινώσει εδώ και μέρες στις ανακοινώσεις της MIG και του Βγενόπουλου.
Με την αγωγή ζητάει το πόσο των 3 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο θα διαθέσει στο Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.....


Αγωγή κατέθεσε η MIG κατά της Ντόρας Μπακογιάννη

Η Μαρφίν Ινβέστμεντ Γκρουπ (MIG) ανακοίνωσε ότι κατέθεσε σήμερα αγωγή αποζημίωσης, τριών εκατ ευρώ, για ηθική βλάβη «λόγω συκοφαντικής δυσφήμησης και προσβολής της προσωπικότητας της εταιρείας» κατά της υπουργού Εξωτερικών κ. Ντόρας Μπακογιάννη. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, η MIG δεσμεύεται να... προσφέρει το ποσό στην Αστική Μη Κερδοσκοπική εταιρεία «Ίδρυμα MARFIN» για ενίσχυση του κοινωφελούς της έργου. «Όλοι εμείς τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της MIG, έχουμε δουλέψει τίμια και σκληρά για πολλά χρόνια για να δημιουργήσουμε τον μεγαλύτερο Ελληνικό επιχειρηματικό Όμιλο και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι ‘αυτό. Αυτήν την υπερηφάνεια δεν θα επιτρέψουμε να την αμφισβητήσει κανείς, μα κανείς απολύτως, χωρίς να μας ενδιαφέρει το οποιοδήποτε κόστος αντιπαράθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

πηγη: ΑΠΕ

Στον εισαγγελέα οι 4 συλληφθέντες για τρομοκρατιά , εντάλματα για άλλους έξι

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα οι 4 που συλληφθέντες για τρομοκρατία και πιο συγκεκριμένα για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.
Στους οποίους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για 3 κακουργήματα που είναι συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών, έκρηξη από κοινού και 3 πλημμελήματα που είναι διακεκριμένες φθορές, παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών και προμήθεια και κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών προς ιδία χρήση.
Ενώ από τον εισαγγελέα εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης άλλων έξι ατόμων με... τις ίδιες κακουργηματικές κατηγορίες.
οι 4 συλληφθέντες ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη


Στην Αθήνα οι U2 στις 3 Σεπτεμβριου 2010

Στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία θα έρθουν οι U2 του χρόνου στις 3 Σεπτεμβρίου όπως ανακοινώθηκε επίσημα χθες καθώς θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά την περιοδεία τους 360° Tour. Η συναυλία όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το επίσημο site τους θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο και σίγουρα θα είναι ένα υπερθέαμα , αρκεί κανείς να δει μόνο την τεράστια σκηνή που έχουν στις συναυλίες τους ....


Related Posts with Thumbnails