Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Σεισμική δόνηση πριν λίγο αισθητή στην Τριφυλία

Αισθητή ήταν στην περιοχή τησ Τριφυλίας η σεισμική δόνηση που έγινε στις 10.50 απόψε , το μέγεθος ήταν μικρό της τάξεως των 3,1 ρίχτερ και το επίκεντρο της 4 χιλιόμετρα δυτικά των Φιλιατρών

Τηλεοπτικό debate απόψε των υποψηφίων δημάρχων Τριφυλίας στο Μεσόγειος TV

Σήμερα 28 Οκτωβρίου και ώρα 10 το βράδυ μετά το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Μεσόγειος», θα υπάρχει ζωντανή συζήτηση ανάμεσα στον κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλο και τους υπόλοιπους συνυποψήφιους του κ. Κώστα Κόλλια και κ. Σαράντο Κουκούμη.

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγνοείται άνδρας που παρασύρθηκε από χείμαρρο στη Θέρμη Θεσσαλονίκη

Ένας άνδρας, που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου, αγνοείται στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερο, το βράδυ της Τετάρτης, ένας 22χρονος προσπάθησε να περάσει με το ΙΧ αυτοκίνητό του μέσα από ένα χείμαρρο που είχε «φουσκώσει», λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που είχε προηγηθεί.
Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και αυτός με το.... κινητό του τηλέφωνο κάλεσε σε βοήθεια τη μητέρα του και τον πατέρα του. Αυτοί πήγαν στην περιοχή, αλλά και οι τρεις όμως παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά.
Μετά από προσπάθειες των σωστικών συνεργείων βρέθηκαν ζωντανοί ο γιος και η μητέρα, ενώ αγνοείται ο πατέρας. Σε εξέλιξη είναι οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό του αγνοουμένου.

www.in.gr
Related Posts with Thumbnails