Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Η απόδραση Παλαιοκώστα με μια άλλη ματιά ….

Τι θα πρέπει να κάνουμε άραγε με την απόδραση Παλαιοκώστα ;;;
Να γελάμε καθώς ένας βαρυποινίτης καταφέρνει για δεύτερη φορά να δραπετεύει με τέτοιο κινηματογραφικό τρόπο και να ξεφτιλίζει το όλο σύστημα.
Ή να κλαίμε με τα χάλια του συστήματος ;;;;

Όπως και να έχει εμείς θα προσπαθήσουμε να το δούμε με χιούμορ κάνοντας και τις προτάσεις μας.

Καταρχήν στα νέα μέτρα που θα πρέπει να πάρει ο υπουργός Δικαιοσύνης θα πρέπει να είναι η .....κατασκευή ελικοδρομίου στις φυλακές , ώστε να μπορούν να προσγειώνονται με ασφάλεια και να μην μπαίνει σε κίνδυνο η ζωή του πιλότου, όσων δραπετεύουν αλλά και όσων είναι αποκάτω.

Επίσης ο Παλαιοκώστας θα πρέπει να βρει πλέον κάποιο ποιον πρωτότυπο τρόπο απόδρασης καθώς ο συγκεκριμένος έγινε μπανάλ. Βέβαια αφού του αρέσουν τα ελικόπτερα θα μπορούσε να σχεδιάσει μια απόδραση με το ελικόπτερο της αστυνομίας … άπαιχτο σενάριο έτσι;;

Οι παραγωγοί του Prison Break γιατί να ξοδεύουν τόσα εκατομμύρια για τα γυρίσματα , δύο κάμερες να στήνανε στις ταράτσες έξω από τον Κορυδαλλό και θα είχαν πλούσιο υλικό και μάλιστα πιο συναρπαστικό. Τι τατουάζ τώρα και ιστορίες…..

Όσο για το μέλλον την Ολυμπιακής , θα μπορούσαν να αναθέσουν στον Παλαιοκώστα το μάνατζμεντ , αφού μπορεί με τόση επιτυχία να οργανώνει εναέρια ταξίδια , μια χαρά θα τα κατάφερνε …..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails