Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Τσακώθηκαν για τα κλοπιμαία και τον σκότωσε

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Β/Α Αττικής, η ανθρωποκτονία του 28χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλγερίας, το πτώμα του οποίου βρέθηκε την 22:30 ώρα της 10-11-2010, στη Λ. Ηρακλείου 171 στη Νέα Ιωνία. Δράστης της ανθρωποκτονίας είναι 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας.
Κίνητρο του εγκλήματος ήταν διαφορές τους για την τύχη κλοπιμαίων. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 20χρονος έπληξε το θύμα αρχικά με μαχαίρι, εντός εγκαταλελειμμένης οικίας, στη Νέα Ιωνία όπου.. διέμενε προσωρινά. Το θύμα προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ο δράστης το καταδίωξε και σε απόσταση 80 περίπου μέτρων τον πρόφτασε καθόσον το θύμα είχε ήδη από το πρώτο χτύπημα απολέσει τις δυνάμεις του και μη μπορώντας πλέον να αντισταθεί, κατέπεσε στο έδαφος, όπου του κατάφερε και άλλα θανατηφόρα χτυπήματα.

Επίσης εντός της ανωτέρω οικίας συνελήφθησαν ένας 36χρονος και ένας 27χρονος, υπήκοοι επίσης Αλγερίας, διότι ενώ έλαβαν γνώση της τέλεσης της ανθρωποκτονίας, φρόντισαν να απαλείψουν ενοχοποιητικά στοιχεία (αιματηρά αποτυπώματα εντός της οικίας) αποσιωπώντας το αδίκημα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails