Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ο Φερέιρα ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού

Ο Πορτογάλος Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ο νέος, εκτός απροόπτου, προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο μάνατζερ του προπονητή , Ζόρζε Μέντες, με δηλώσεις του στο πρακτορείο «Lusa» επεσήμανε ότι πως ο πελάτης του συμφώνησε σε όλα με τον Παναθηναϊκό στη διάρκεια συνάντησης που είχε με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας. Ο Πορτογάλος και θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου.

Η πρόσληψη του 64χρονου προπονητή θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες επισήμως, όπως αναφέρει σύσσωμος ο.....πορτογαλικός Τύπος. Ο Φερέιρα απολύθηκε στις 2 Νοεμβρίου από τον πάγκο της Μάλαγα. Αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες για να πιάσει δουλειά. Παρ’ όλα αυτά στον αγώνα του Σαββάτου με την Καβάλα, πιθανώς και την επόμενη Τετάρτη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στον πράσινο πάγκο θα βρίσκεται ο Γιάτσεκ Γκμοχ.

Ο Φερέιρα ήταν από την αρχή η πρώτη επιλογή της διοίκησης του ΠΑΟ και ο Κάρλος Φρέιτας, που τον γνωρίζει πολύ καλά από την Πορτογαλία, προσυπέγραψε την πρόσληψή του. Ο έμπειρος Πορτογάλος τεχνικός έχει δουλέψει σε πολλές ομάδες στην Πορτογαλία. «Έφτιαξε» το όνομά του όταν κάθισε στον πάγκο της Μπράγκα από το 2003 μέχρι το 2006, ενώ στη συνεχεία ανέλαβε την Πόρτο με την οποία μέχρι πέρυσι κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα.

www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails