Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2008

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Στελεχώστε όλοι τις εθελοντικές ομάδες όπου και αν βρίσκεστε το έχουμε ανάγκη το έχετε ανάγκη.
Ακολουθεί ανακοίνωση κάλεσμα

«Αγαπητοί συμπολίτες το καλοκαίρι ξεκίνησε και ο τόπος μας χρειάζεται την εθελοντική βοήθεια μας. Με την περυσινή επιτυχημένη εμπειρία των εθελοντικών ομάδων ξεκινάμε και φέτος το πρόγραμμα πυρασφάλειας. Ελάτε στο δήμο να δηλώσετε την συμμετοχή σας ,είστε όλοι απαραίτητοι. Μην μείνει κανείς ανενεργός στο κάλεσμα μας.»

ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΩΕΟ....


ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ
ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑΣΚλειστός παραμένει ο αρχαιολογικός χώρος της Περιστεριάς που βρίσκεται στο δήμο Κυπαρισσίας κοντά στο δημοτικό διαμέρισμα Ραχών.
Ένας σημαντικός αρχαιολογικός χώρος με μυκηναϊκούς θολωτούς τάφους που θεωρούνται οι σημαντικότεροι μετά αυτών των Μυκηνών , ένας χώρος που αν και ακόμη δεν έχει ανασκαφεί πλήρως έχει να επιδείξει σημαντικά ευρήματα. Ένας χώρος αρκετά γνωστός και επισημασμένος στους αρχαιολογικούς οδηγούς.

Ένας χώρος για τον οποίο υπάρχουν μόνο οι σχετικές οδικές πινακίδες που τον σηματοδοτούν, έτσι όταν ο κάθε επισκέπτης διανύσει κάμποσα χιλιόμετρα (6-7 από την εθνική οδό) για να φτάσει εκεί διαπιστώνει ότι μπορεί να θαυμάσει μια απαρχαιωμένη κλειστεί πόρτα.

Γιατί να παραμένει κλειστός ;
Γιατί να μην αποτελεί ένα χώρο προσέλκυσης τουρισμού;
Δεν πρόκειται κάποτε να συγκινηθεί κάποιος να γίνει κάτι ουσιαστικό για την Περιστεριά ;

Α! ξέχασα έχουν γίνει κάποια πράγματα ….. πολλές – πολλές δηλώσεις και εξαγγελίες.
Related Posts with Thumbnails