Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ....

personalized greetings

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ ΞΑΝΘΙΑ ....











Αναστέλλεται και επίσημα ο "Καποδίστριας 2"

Την αναστολή της διοικητικής μεταρρύθμισης της χώρας, τουλάχιστον έως το Μάρτιο του 2009, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας την Πέμπτη στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας.
Ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι, θα καταθέσει προτάσεις σχετικά με τον "Καποδίστρια 2", προτείνοντας έκτακτο συνέδριο τον προσεχή Μάρτιο, αλλά πρόσθεσε ότι, πρέπει η κυβέρνηση να παρακολουθεί την εξέλιξη της οικονομικής κρίσης πριν λάβει αποφάσεις.
Παράλληλα, ο κ. Παυλόπουλος ανακοίνωσε την παράταση κατά ένα χρόνο του υπάρχοντος θεσμικού πλαισίου για τις δημοτικές επιχειρήσεις.
Πηγή:athina984.gr

Παράταση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη μέχρι 29 Δεκεμβρίου....

Παρατείνεται μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου 2008 η προθεσμία υποβολής της αίτησης για την υπαγωγή από τους φορολογούμενους στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο. Αυτό προβλέπεται σε απόφαση του υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Αντώνη Μπέζα, ύστερα από το μεγάλο αριθμό των αιτημάτων από τους φορολογούμενους που ζητούσε παράταση της προθεσμίας. Σημειώνεται ότι η αρχική προθεσμία έληγε κανονικά σήμερα, Πέμπτη. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη ρύθμιση υποχρεούνται να προκαταβάλουν το 15% της οφειλής, καθώς και τη πρώτη δόση της ρύθμισης.
πηγη:skai.gr

Πιάστηκαν αλλοδαποί με πλαστά χαρτονομίσματα στους Γαργαλιάνους

Πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ διακινούσαν 3 αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, που συνελήφθησαν από την Αστυνομία. Οι αλλοδαποί διέμεναν στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας και όπως προέκυψε από την προανάκριση, ένας από αυτούς σε συνεργασία με έναν Αλβανό και έναν Ρουμάνο, εκμεταλλεύονταν 19χρονη Ρουμάνα την οποία προωθούσαν σε πορνεία.
πηγη:ΕΡΑ Καλαμάτας
Related Posts with Thumbnails