Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Άκρως ενδιαφέροντα αποτελέσματα που προμηνύουν «αλλαγές» στο τοπικό πολιτικό σκηνικό προδιαγράφουν τα στοιχεία από τις μετρήσεις μεγάλης δημοσκοπικής εταιρίας για τον Δήμο Κομοτηνής! Η μέτρηση έγινε για πολιτικό φορέα και σ’ αυτήν υπάρχει πρόθεση ψήφου τόσο για τον Α’ όσο και για τον Β’ γύρο των εκλογών! Παράλληλα υπάρχουν αυθόρμητες απαντήσεις των ερωτηθέντων για υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Τα στοιχεία της δημοσκόπησης, θα αναρτηθούν την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στο... ιστολόγιο μας και γι’ αυτό το λόγο ευχαριστούμε τα στελέχη της εταιρίας!
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2010/10/piazza.html

Νεκρή γυναίκα σε πορτ-παγκάζ στην Κέρκυρα !

Με μπλόκα στα σημεία εξόδου της Κέρκυρας αλλά και της χώρας, προσπαθεί η Αστυνομία να εντοπίσει τον αδίστακτο δολοφόνο που εκτέλεσε εν ψυχρώ την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα του 8χρονου παιδιού τους και στην συνέχεια έβαλε το πτώμα στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου και εξαφανίστηκε!

Το αντρόγυνο είχε χωρίσει από καιρό και ο δράστης διέμενε το τελευταίο διάστημα μόνιμα στη Γερμανία. Όμως, τις τελευταίες ημέρες είχε επιστρέψει στο νησί. Στις 2 μετά το μεσημέρι, οι γείτονες άκουσαν έντονους ... καυγάδες από το σπίτι της γυναίκας σε έναν συνοικισμό στην περιοχή Αλυκές Ποταμού, κοντά στην παραλία της Αγίας Αικατερίνης και είδαν τον άνδρα να φεύγει.

Η 37χρονη είχε εξαφανιστεί, αλλά δεν άργησε να διαπιστωθεί η τύχη της, καθώς κηλίδες αίματος οδηγούσαν στο αυτοκίνητου του αδελφού της που ήταν σταθμευμένο λίγο πιο μακριά! Οι άνδρες της Ασφάλειας και της Σήμανσης που κλήθηκαν, την βρήκαν νεκρή στο πορτ μπαγκάζ με τέσσερις σφαίρες, δύο από τις οποίες στο κεφάλι!

Αμέσως δόθηκε εντολή να ξεκινήσουν έρευνες στα λιμάνια και το αεροδρόμιο της Κέρκυρας για να εντοπιστεί ο εν διαστάσει σύζυγος πριν φύγει από την χώρα, ενώ οι συγγενείς του θύματος και ένας άνδρας που φέρεται να σχετιζόταν με την 37χρονη μητέρα δίνουν κατάθεση σχετικά με την υπόθεση στην Αστυνομία.
Δολοφονημένη -με δύο σφαίρες στο κεφάλι- εντοπίσθηκε σε πορτ-παγκάζ αυτοκινήτου μια 36χρονη γυναίκα και μητέρα ενός 8χρονου αγοριού, στην περιοχή Ποταμός της Κέρκυρας.

Το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε η άτυχη γυναίκα ανήκει στον αδερφό της γι' αυτό και η οικογένεια της ειδοποιήθηκε αμέσως μόλις βρέθηκε το πτώμα.

Τραγικός ο ρόλος του πατέρα της, ο οποίος μόλις έφτασε στο σημείο αναγνώρισε τη νεκρή κόρη του, μέσα στο πορτ μπαγκαζ!

Η 36χρονη καταγόταν από την από την Ήπειρο, και βρισκόταν σε διάσταση με το σύζυγό της ο οποίος αν και ζει μόνιμα στη Γερμανία αυτές τις ημέρες βρίσκονταν στο νησί.

Το περίεργο είναι ότι σε μικρή απόσταση εντοπίσθηκε και ένας άντρας τραυματισμένος. Μέχρι τώρα άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες θανάτου της γυναίκας, και δεν έχει διαπιστωθεί αν ο χαμός της σχετίζεται με τον τραυματισμένο άντρα.

Η Ασφάλεια της Κέρκυρας έχει αναλάβει τη διερεύνηση και την εξιχνίαση της υπόθεσης.

www.protothema.gr

Στις 27 Οκτωβρίου η συναυλία των Scorpions στο ΣΕΦ

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία των Scorpions στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η συναυλία, που θα είναι και η τελευταία εμφάνιση του συγκροτήματος στη χώρα μας, επρόκειτο να δοθεί στις 6 Οκτωβρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω προβλημάτων υγείας του τραγουδιστή Κλάους Μάινε.
Τα εισιτήρια που είχαν προπωληθεί για.. τις 6 Οκτωβρίου ισχύουν κανονικά για τη συναυλία της Τετάρτης.
tanea.gr

Video από το επεισόδιο Πανάρετου - Κανέλλη στη βουλή

Παρέσυρε μηχανάκι ο Γκοβού ....

Τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας προκάλεσε ο Σίντνεϊ Γκοβού, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν τραυματισμοί.
Συγκεκριμένα, φεύγοντας το μεσημέρι της Παρασκευής από το γαλλικό προξενείο, όπου είχε πάει για προσωπικό του θέμα, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, ενώ κινούνταν στη μεσαία λωρίδα της Βασιλέως Κωνσταντίνου, κάποια στιγμή θέλησε να μετακινηθεί στην αριστερή, χωρίς όμως να προσέξει ότι από πίσω ερχόταν ένα μηχανάκι.
Αποτέλεσμα ήταν να το παρασύρει και να το σύρει στο οδόστρωμα, αφού.... προηγουμένως το είχε «αναγκάσει» να κάνει δύο στροφές γύρω από το άξονά του. Ο Γκοβού σοκαρίστηκε και γι αυτό έμεινε για λίγο μέσα στο αυτοκίνητό του, πλην όμως αμέσως μετά βγήκε και έσπευσε να δει αν είχε χτυπήσει ο οδηγός του δίτροχου.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι κανείς δεν έπαθε κάτι, ενώ αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχαν υλικές ζημιές ούτε στο αυτοκίνητο του Γκοβού, αλλά ούτε και στο μηχανάκι.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τον δεύτερο Γάλλο του Παναθηναϊκού που πέφτει θύμα τροχαίου, αφού είχε προηγηθεί πριν από μερικούς μήνες ο Τζιμπρίλ Σισέ που είχε τρακάρει καθ' οδόν για Παιανία.

www.protothema.gr

Δημοσκόπηση της Marc για την Αττική

Εκπλήξεις αναμένεται να κρύβει η κάλπη της 7ης Νοεμβρίου για την Περιφέρεια Αττικής, καθώς ο Γιάννης Δημαράς διατηρεί στον πρώτο γύρο προβάδισμα 2 ποσοστιαίων μονάδων, ενώ στον δεύτερο γύρο φαίνεται να υπερισχύει τόσο του Γιάννη Σγουρού όσο και του Βασίλη Κικίλια. Προβάδισμα στην κούρσα για τη δημαρχία της Αθήνας έχει ο Νικήτας Κακλαμάνης, ενώ ο Γιάννης Μίχας στον Πειραιά είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Αναφέρει το ΕΘνος για λογαριασμό του οποίου έγινε η δημοσκόπηση

Βιγιαρεάλ - ΠΑΟΚ 1-0

την ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ απο την Βιγιαρεάλ με 1-0
Related Posts with Thumbnails