Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

Video ΣΟΚ στην Αίγυπτο αυτοκίνητο περνά μέσα από τους διαδηλωτές

DVD 2 Τζούλια 2 Μαύροι ..... free video με το Trailer

Δυναμική επιστροφή κάνει η Τζούλια Αλεξανδράτου, με το νέο «καυτό» ροζ dvd που κυκλοφορεί από σήμερα Παρασκευή στα περίπτερα και έχει τίτλο ''Τζούλια 2 Μαύροι''.

Σε σχέση με την πλοκή της ταινίας, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η ξανθιά πορνοστάρ τρέχει γυμνή στους δρόμους της Βούλας και κάποια στιγμή μπαίνει σε μία μαύρη λιμουζίνα, όπου την περιμένουν δύο μαύροι άνδρες για να τη... ζεστάνουν!

Να σημειωθεί ότι το dvd κυκλοφορεί στην προνομιακή τιμή των 15 ευρώ - έναντι 20 ευρώ που πωλούνταν το προηγούμενο - γεγονός που δείχνει την... ευαισθησία της Τζούλιας απέναντι στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=95755158

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΤΡΑΙΛΕΡ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΤΟ YOUTUBE

Δειτε το νέο DVD 2 της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τους δύο μαύρους

Κυκλοφόρησε και το νέο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου όπου αυτή την φορά έχει συμπροταγωνιστές δύο μαύρους. οπότε καταλαβαίνεται και τι θα έχει το πειριεχόμενο της ταινίας.
ήδη από ότι διαβάζουμε κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε διάφορα site ....

Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για την Αγροτική Ανάπτυξη

Στις 7 Φεβρουαρίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, με θέμα «Το Καλάθι των αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας Πελοποννήσου» και βασικούς εισηγητές τους κκ. Πέτρο Τατούλη, Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και Κώστα Σκανδαλίδη, Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η ειδική συνεδρίαση θα.. πραγματοποιηθεί στο «Αποστολοπούλειο» Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης και είναι ανοικτή στο κοινό.

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του διαδικτύου από τον ιστότοπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου http://ppel.gov.gr .
Related Posts with Thumbnails