Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Επεισόδιο με τουρκικό πολεμικό πλοίο

Νέο επεισόδιο παρενόχλησης ερευνητικού σκάφους που έκανε έρευνες επισήμανσης κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην αποκλειστική ζώνη οικονομικής εκμετάλλευσης της Κύπρου σημειώθηκε σήμερα από τουρκικό πολεμικό πλοίο.Το τουρκικό σκάφος προσέγγισε το νορβηγικό συμφερόντων ερευνητικό πλοίο που διεξάγει έρευνες για λογαριασμό της Κύπρου και το διέταξε να απομακρυνθεί με το αιτιολογητικό ότι η περιοχή ανήκει στην τουρκική υφαλοκρηπίδα. Οι έρευνες στην περιοχή συνεχίζονται.Το νέο επεισόδιο -συνέχεια άλλου επεισοδίου στις 13 Νοεμβρίου, που καταγγέλθηκε στα Ηνωμένα Εθνη- σημειώθηκε ενώ η Ευρωπαϊκή Ενωση, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε απόψε το ΡΙΚ, προέβη σε διαβήματα προς την Αγκυρα, μετά τις καταγγελίες της Κύπρου. Η Αγκυρα όχι μόνο δεν δέχθηκε τα διαβήματα, αλλά με κυβερνητική δήλωση υποστήριξε ότι η περιοχή στην οποία διεξάγονται οι έρευνες είναι τουρκική και προχώρησε να τις χαρακτηρίσει τυχοδιωκτικές εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Πηγή:athina984.gr

ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Τρελά κέρδη για τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια σήμερα :
DAX 10,34% 4554,33
CAC 10,09% 3172,11
SMI 6,27% 5466,40

μικρότερα για της Αθήνας :
ΓΔ : 1.864,81 +2,10%

Ενώ σημαντικά κέρδη αυτή την στιγμή και στην Αμερική :
Dow Jones 3,30% 8311,65
Nasdaq 3,77% 1436,49

Βοηθείστε να αναγνωριστεί η Γενοκτονία των Αρμενίων από την Αμερική...

Το MSNBC πραγματοποιεί μία έρευνα για το αν η Γενοκτονία των Αρμενίων θα πρέπει να αναγνωριστεί από τις ΗΠΑ ή όχι. Μόλις λίγα λεπτά πριν τα αποτελέσματα είχαν ως εξής: “Ναι” 20%, “Όχι” 80% !
Οι Τούρκοι έχουν κινητοποιήσει μία παγκόσμια εκστρατεία για την μη αναγνώριση της Γενοκτονίας (να ψηφίσουν “Όχι” στην έρευνα) αλλά εμείς δεν θα πρέπει να τους το επιτρέψουμε. Η Γενοκτονία των Αρμενίων αποτελεί ένα ιστορικό γεγονός, μεταξύ άλλων από τους Τούρκους ενάντια στην Ανθρωπότητα, και θα πρέπει οπωσδήποτε να αναγνωριστεί.Παρακαλείσθε ψηφίστε “ΝΑΙ” (YES) στην ακόλουθη σελίδα και προωθήστε αυτό το μήνυμα σε όποιον γνωρίζετε.
http://www.msnbc.msn.com/id/21253084

Απορεία για μηνυμα απο ΑΤΜ

Το ΑΤΜ μου έβγαλε την ένδειξη: " Ανεπαρκές Υπόλοιπο ".
Δεν κατάλαβα όμως, για την κάρτα μου το έλεγε ή για την τράπεζα;

ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ...

κλικ στην φωτογραφία για μεγεθυνση

Τέλος Ιανουαρίου θα είναι έτοιμο το κολυμβητήριο Κυπαρισσίας ανακοίνωσε η υφυπουργός Απασχόλησης Σοφία Καλαντζάκου

Η υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Σοφία Καλαντζάκου σε δηλώσεις της σχετικά με το έργο του κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας είπε ότι "μετά από συνεννοήσεις με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, το έργο θα προχωρήσει κανονικά μέχρι την ολοκλήρωσή του που εκτιμάται ότι θα είναι τέλος του Ιανουαρίου του 2009'.
Η κ. Καλαντζάκου σημείωσε ότι 'χρήματα θα αποσταλούν στη Νομαρχία Μεσσηνίας για να γίνουν οι απαραίτητες πληρωμές προς τους κατασκευαστές του έργου' και πρόσθεσε ότι 'το κολυμβητήριο αυτό αποτελεί ένα έργο πνοής για την Κυπαρισσία, ένα έργο για το οποίο οι πολίτες της Κυπαρισσίας και η Δημοτική Αρχή έχουν αγωνιστεί'.

Πηγή : ISTHMOS.GR


Related Posts with Thumbnails