Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Μόνο χρηματικό πρόστιμο ο ΠΑΟΚ

Με χρηματικό πρόστιμο 115 χιλ.ευρώ τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για τα γεγονότα της Τούμπας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό γλιτώνοντας την τιμωρία της έδρας του , καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή δέχθηκε ότι ήταν μεμονωμένα. Να θυμίσουμε ότι και ο Αντώνης Νικοπολίδης απαλλάχθηκε από οποιαδήποτε τιμωρία καθώς θεωρήθηκε ότι ήταν σε άμυνα ....


ΑΘΩΟΣ Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ...

Αθωόθηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης από την Πειθαρχική Επιτροπή για την υπόθεση με την αντίδραση του σε επίθεση που δέχθηκε από φίλαθλο του ΠΑΟΚ . Η απόφαση πάρθηκε πριν λίγο....


Γεννήθηκε μωρό με δύο πέη

Ένα υγιέστατο αγοράκι που γεννήθηκε πριν από 15 ημέρες σε πόλη της Ρωσίας με δύο πέη, υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο St. Vladimir's Children's Clinical Hospital με σκοπό τη συνένωσή τους.
«Η επέμβαση ήταν περίπλοκη. Έπρεπε να σχηματίσουμε ένα πέος, να φτιάξουμε το κοιλιακό τοίχος και να δημιουργήσουμε μια ουροδόχο κύστη» είπε ο ένας από τους πέντε ειδικούς χειρούργος που μετείχαν στην επέμβαση.
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η ..επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και το μωρό θα αναρρώσει πλήρως.
«Θα γίνει ένας κανονικός άντρας και θα κάνει και παιδιά,» διευκρίνισε ο παιδοχειρούργος.
http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=5875&la=1


Ο δραστης ειχε προειδοποίησει σε ένα chatroom για τους φόνους στο σχολειο

Ονομαζεται Tim Kretschmer, ηλικίας 17 ετών,και ειχε προειδοποίησει σε ένα chatroom τι θα ακολουθουσε πριν από τους φόνους στο Winnenden την Τετάρτη.
Ο δραστης αφου σκοτώσε 12 άτομα στο σχολείο και άλλους τρεις στην πόλη των Wendlingen,στη συνέχεια αυτοκτονησε.
Σε μια συνέντευξη τύπου,ο Υπουργός Εσωτερικών Βάδης-Βυρτεμβέργης κυριος Heribert Rech είπε οτι ο ληστής είχε μιλήσει για την επίθεση σε ένα chatroom με μια γερμανική διαδικτυακή πύλη.
Είπε ότι το μήνυμα έχει ως εξής: "Έχω βαρεθεί. Έχω βαρεθεί με αυτή την φρικτή ζωή ... Πάντα τα ίδια. Οι άνθρωποι γελουν με μένα ... Κανείς δεν βλέπει την δυναμικη μου ...
Είμαι φοβισμένος.Έχω εδώ τα όπλα, θα πάω στο πρώην σχολείο μου αύριο, τότε θα κανω πραγματικά το σχολειο κολαση."
Το μήνυμα στη συνέχεια ανεφερε: "Ενδεχομένως να εχω πάει μακριά, μέχρι τα αυτιά σας να ακούσουν από μένατα νεα αύριο. Απλά θυμηθείτε το όνομα του τόπου, Winnenden."
http://my-greek.blogspot.com/2009/03/chatroom.html

Φωτογραφία του σύμπαντος στο φάσμα των ακτίνων γάμμα

Ένας νέος "χάρτης που αποτελείται από πληροφορίες που συγκέντρωσε το τηλεσκόπιο ακτίνων γάμμα Fermi (της NASA) μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια άνευ προηγουμένου ματιά στο Σύμπαν.
Η φωτογραφία είναι πράγματι εντυπωσιακή!

Περισσότερα (φωτογραφίες κ.λ.π.) εδώ..
http://paideia-gr.blogspot.com/2009/03/blog-post_6218.html

Συγνώμη Λέτο και επιστροφή...

Συγνώμη από όλους ζητά ο Λέτο με γραπτή του δήλωση στο site της ομάδας του Ολυμπιακού και έτσι μετά την σύμφωνη γνώμη και του Βαλβέρδε γυρνά στις προπονήσεις.
Αναλυτικά η δήλωση του Λέτο λέει ....«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την Διοίκηση, τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και τους φιλάθλους μας, για την συμπεριφορά μου σε πρόσφατη προπόνηση. Επιθυμία και πρόθεσή μου ήταν και είναι πάνω απ' όλα το καλό της ομάδας και για το λόγο αυτό θα ήθελα να τονίσω ότι θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσω, από την πλευρά μου, στην επίτευξη των στόχων του Ολυμπιακού»,

Περπατήστε με το Google στους δρόμους του Παρισιού και σε πολλές ακόμη μεγάλες πόλεις ....

1. Μπαίνουμε στην σελίδα http://maps.google.com/ μετά πληκτρολογούμε και πάμε Paris, Rome ή Melbounre , NY
2. Επιλέγουμε το κίτρινο ανθρωπάκι που έχει πάνω αριστερά στην οθόνη και έχοντας κρατημένο το κουμπί το αφήνουμε πάνω σε έναν κίτρινο/ή μπλε δρόμο!
3. Κοιτάχτε!!!! Αφου καθαρίσει η φωτογραφία μπορείτε να πατήσετε πάνω στην πυξίδα (Ν) και να δείτε 360 μοίρες γύρω σας!
4. Με τα βελάκια της πυξίδας μπορείτε να...
δείτε και πάνω κάτω! (αν σταθείτε μποστά στον πύργο του Eiffel θα πάθετε πλάκα)
5. Τα λευκά βελάκια που εμφανίζονται στο δρόμο είναι διαδρομές που πατώντας πάνω τους μπορείτε να ακολουθήσετε!

4 Καρατομήσεις για την διαροή της λίστας ..

Δυσαρέσκεια απο ότι φαίνεται προκάλεσε στην Ελληνική Αστυνομία και την κυβέρνηση , η διαροή και δημοσίευση στην εφημερίδα "Το Βήμα" της λίστας με τους 82 πιθανούς στόχους των τρομοκρατικών οργανώσεων.
Το ζήτημα είναι από που , ποιούς , πως και γιατί διέρευεσε η λίστα με τους στόχους.
Πάντως χθες το βράδυ με ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας.... Βασίλης Τσιατούρας έθεσε σε διαθεσιμότητα τέσσερις Προϊσταμένους- Τμηματάρχες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας

Το FBI εξεταζει την συμμετοχη της Αλ-Καιντα στην εκπαιδευση Σομαλων

Το FBI ερευνά το πώς δεκάδες πολιτες Σομαλοι κυρίως από Minneapolis, έχουν επιστρέψει στη Σομαλία για να αγωνιστουν διπλα στους μαχητικούς ισλαμιστές al Shabaab ομάδα που ελέγχει μεγάλο μέρος της χώρας της Σομαλιας.Εκθέσεις των μυστικων υπηρεσιων των ΗΠΑ αναφερουν οτι έχουν υποψίες οτι τα τελευταία χρόνια στη Σομαλία η Αλ Κάιντα, έχει δεσμούς με την ηγεσία της Al Shabaab, και θα μπορούσε να εκπαιδευσει τους Σομαλους (κατοχους αμερικανικών διαβατηρίων) να επιστρέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και να διεξαγωγουν τρομοκρατικες επιθέσεις.Ο Andrew Liepman, αναπληρωτής διευθυντής των υπηρεσιών στο κέντρο αντιμετώπισης τρομοκρατιας ανεφερε οτι....
"Θα αγωνιστούμε για τη Σομαλία στην πατρίδα τους, για να μην ενταχθεί τζιχάντ της Αλ Κάιντα εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, μέχρι τώρα."Η Αλ Κάιντα ισχυριστικε οτι δεν έχουν ισχυρούς δεσμούς με την οργανωση της al Shabaab, παρά μονο δεσμούς ηγεσίας.

http://my-greek.blogspot.com/2009/03/fbi.html

ΠΕΝΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

1 Key West, Florida το zero miles οπως το αποκαλουν οι Αμερικάνοι στην Φλώριντα,και κόντα στη Κούβα.
2 Τα νησιά Tuvalu φτιαγμένα πάνω σε 4 κορραλια,κοντά στις ακτές τις Αυστραλίας.
3 H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΒΙΔΩΝ,αυτό το έθνος νησιών αποτελείται από 1.200 νησάκια, των οποίων 250 κατοικούνται. Με μια μέγιστη ανύψωση μόνο 2,3 μέτρων, και μια μέση ανύψωση ακριβώς 1,5 μέτρων, είναι εύκολο να φανεί γιατί οι Μαλβίδες πρόκειται να... πλημμυρίσουν από μόνο μια μικρή αύξηση στις στάθμες θάλασσας.
4 Τα νησιά Πατε και Νταου,δύο μικρά νησιά στο Αρχιπέλαγος Lamu,κοντά στις ακτές της Κενυας
5 ο Κιριμπάτι με έκταση 13500000τ.χ βρίσκονται στα μέσα του Ειρηνικου Ωκεανού.

http://anopetra-eleos.blogspot.com/2009/03/blog-post_378.html


Related Posts with Thumbnails