Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Πρώτη η Ντόρα σε δημοσκόπηση για την αρχηγεία της ΝΔ

Στο 31,1 είναι το ποσοστό της Ντόρας έπειτα από δημοσκόποπηση της ΡΑΣ για την εφημερίδα "Παρασκευή και 13". Δεύτερος με 15.9 είναι ο Σαμαράς, τρίτος με 13.1 ο Αβραμόπουλος και τέταρτος ο...



...Μεϊμαράκης με 12.7. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο Νομάρχης.
Έκπληξη προκαλεί ότι οι ερωτηθέντες πιστεύουν ότι ο Καραμανλής έχει πολιτικό μέλλον.
Αίσθηση προκαλεί και το ποσοστό του Μεϊμαράκη...
Δύσκολα τα πράγματα στη Ν.Δ.

http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_2071.html

Παραιτήθηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Η δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ
«Υπάρχουν μέρες στη ζωή του κάθε ανθρώπου που τα «θέλω» υποκύπτουν σε ανώτερες δυνάμεις. Σήμερα 8 Οκτωβρίου 2009 είναι μια τέτοια μέρα για μένα. Είμαι υποχρεωμένος για προσωπικούς λόγους να υποβάλω την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Σύντομα και συγκεκριμένα όταν οι συνθήκες μου το επιτρέψουν θα είμαι σε θέση να εξηγήσω με σαφήνεια - ως οφείλω να κάνω απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τους χιλιάδες μετόχους που στήριξαν με πίστη και αφοσίωση την προσπάθεια μας για εξυγίανση και αναγέννηση - τους λόγους για τους .....οποίους σήμερα υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του προέδρου.
Ο ΠΑΟΚ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Είμαι πεπεισμένος ότι η προσπάθεια για την αναρρίχηση της ομάδας στην κορυφή του Ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση τόσο από τους φιλάθλους, όσο και από τους ανθρώπους που πριν από 2.5 χρόνια οραματίστηκαν μαζί με μένα έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή.

Με τιμή
Θεόδωρος Ζαγοράκης


Related Posts with Thumbnails