Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

1-1 της Εθνικής με την Μολδαβία .... Περιπέτειες για την συνέχεια

Ούτε την Μολδαβία δεν μπόρεσε να νικήσει η Εθνική μας ομάδα , αν και προηγήθηκε στο 33 με τον Γκέγκα , φάγαμε το γκολ στο 90 ενώ νωρίτερα οι Μολδαβοί είχαν και δοκάρι. Πλεόν μπαίνουμε σε περιπέτειες για την πρόκριση στο Μυντιάλ


Πορνό porno ταινίες και βίντεο μέρος της σεξουαλικής ζωής των ζευγαριών....

Οι ταινίες πορνό δεν αφορούν πια μόνο τους άνδρες. Απ' ότι φαίνεται πρόκειται για μια συνήθεια που οι Γάλλοι έχουν υιοθετήσει στη σεξουαλική ζωή τους σε τέτοιο βαθμό, ώστε πλέον να μην θεωρείται μια μοναχική και επονείδιστη εμπειρία, αλλά μια εμπειρία που αφορά το ζευγάρι, σύμφωνα με έρευνα τα.... αποτελέσματα της οποίας έγιναν σήμερα γνωστά.
«Δεν παρακολουθούμε πλέον τις ταινίες πορνό μόνοι μας. Αντίθετα αποτελούν μέσο αύξησης της λίμπιντο του ζευγαριού, ανεξαρτήτως ηλικίας και κοινωνικής θέσης, ενώ ταυτόχρονα το βγάζουν από τη ρουτίνα,», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Φρανσουά Κράους, υπεύθυνος της έρευνας που έγινε για λογαριασμό της μεγαλύτερης γαλλικής εταιρείας παραγωγής ταινιών πορνό.
Το 57% των ανθρώπων που ρωτήθηκαν παραδέχθηκαν ότι έχουν παρακολουθήσει ταινίες πορνό μαζί με τον/την σύντροφό τους, ενώ οι γυναίκες παραδέχονται πιο εύκολα ότι έχουν δει τέτοιες ταινίες μαζί με τον σύντροφό τους σε ποσοστό 59%, παρά μόνες τους (50%).
Παρά την αντίληψη ότι δεν παίζει ρόλο, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες δίνουν σημασία στο σενάριο, σε ποσοστό 59% και 55% αντίστοιχα. Παράλληλα, οι άνδρες σε διπλάσιο ποσοστό από τις γυναίκες εκτιμούν ως σημαντικά για την ποιότητα μιας ταινίας τον αριθμό των σεξουαλικών σκηνών που περιέχει, αλλά και την ποιότητα των εσωρούχων που φορούν οι πρωταγωνίστριες.

Τρένο ασταμάτητο η Εθνική Μπάσκετ 106-80 το Ισραήλ

Μια ακόμη καταπληκτική εμφάνιση μια ακόμη σαρωτική νίκη για την εθνική ομάδα Μπάσκετ που συνέτριψε το Ισραήλ με 106-80 στην τρίτη αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ


Απάντηση Κακλαμάνη στο Σουφλιά για το γήπεδο ΠΑΟ

Κανένα γραπτό αίτημα στο δήμο λέει ο Νικήτας Κακλαμάνης
Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων αναφέρει
“Μέχρι σήμερα Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.31 μ.μ. που εκδόθηκε η ανακοίνωση του κου Σουφλιά, ουδέν γραπτό αίτημα έχει φθάσει στο Δήμο Αθηναίων, από την ηγεσία ή τις υπηρεσίες του ΥΠΕΧΩΔΕ, σχετικά με την οικοδομική άδεια του γηπέδου του Παναθηναϊκού.
Με την παραλαβή οποιουδήποτε γραπτού αιτήματος για την αποστολή νομίμων εγγράφων, ο Δήμος Αθηναίων όπως και μέχρι σήμερα έχει αποδείξει, θα... τα αποστείλει εντός 48 ωρών. Τελεία και παύλα”.


Ακούγοντας τις προεκλογικές εξαγγελίες των κομμάτων

Ακούγοντας τις προεκλογικές εξαγγελίες των κομμάτων http://papatzides.blogspot.com/

Απάντηση Σουφλιά για το γήπεδο Παναθηναϊκου....

Απάντηση δίνει ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς σε όσα του καταλογίζουν για το γήπεδο του ΠΑΟ , στην απάντηση του μάλιστα χαρακτηρίζει ελλιπή το φάκελο που έχει έρθει από το δήμο Αθηναίων και λέει χαρακτηριστικά "Αν δεν έρθουν τα έγγραφα που λείπουν, η άδεια ΔΕΝ μπορεί να εκδοθεί. Αν έρθουν τα έγγραφα, η άδεια θα εκδοθεί αμέσως"
Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΥΠΕΧΩΔΕ και βρήκαμε στην Ελευθεροτυπία αναφέρει «Με έκπληξη είδα σημερινά δημοσιεύματα στον Τύπο σχετικά με το γήπεδο του Παναθηναϊκού και δήθεν ευθύνες του ΥΠΕΧΩΔΕ για τις όποιες καθυστερήσεις στην έκδοση της οικοδομικής άδειας. Η αρχική έκπληξη ομολογώ ότι... στη συνέχεια έγινε θυμός, όταν διαπίστωσα ότι υπάρχουν και προσωπικές επιθέσεις ότι δήθεν είτε δεν ελέγχω τους συνεργάτες μου είτε αδιαφορώ για υποσχέσεις που έχω δώσει και αναγκάζομαι να απαντήσω προσωπικώς για να ξεκαθαρίσω την κατάσταση:

Πρώτον. Είναι γνωστό ότι από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα το ΥΠΕΧΩΔΕ, ασχολήθηκα προσωπικά με το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Είναι επίσης γνωστό ότι εγώ έφερα προς ψήφιση στη Βουλή το νόμο για τη Διπλή Ανάπλαση, στον Βοτανικό και την Λεωφ. Αλεξάνδρας που προβλέπει την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού.
Οι υπηρεσίες του ΥΠΕΧΩΔΕ έλεγξαν, ετοίμασαν και εγώ υπέγραψα χωρίς καμία καθυστέρηση τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης, στη συνέχεια την απόφαση οριοθέτησης των κτιριακών εγκαταστάσεων και την Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για το νέο γήπεδο. Και βέβαια, όπως είχα δεσμευτεί, το ΥΠΕΧΩΔΕ έχει ήδη προχωρήσει τα αναγκαία έργα υποδομής στην περιοχή, χωρίς τα οποία δεν μπορεί να γίνει και να λειτουργήσει το γήπεδο.
Δεύτερον. Ο φάκελος για την έκδοση της οικοδομικής άδειας που έχει έρθει από το Δήμο Αθηναίων στο ΥΠΕΧΩΔΕ, έχει ελλείψεις και συγκεκριμένα λείπουν:
α) Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις φορολογικές υποχρεώσεις (αμοιβές μηχανικών και πάσης φύσεως φόρους και εισφορές) για την έκδοση της οικοδομικής άδειας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5, Κεφ. Γ, παρ.3 του Π.Δ. 8/13-7-1993 (ΦΕΚ 795 Δ’).
β) Η προβλεπόμενη από το Ν.1221/81 συμβολαιογραφική πράξη δέσμευσης των 2.700 θέσεων αυτοκινήτων, που είναι υποχρεωτικές για την ανέγερση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τη ρύθμιση 12 του Ν.3481/06, καθώς και τη μεταγραφή της.
Για όλα τα παραπάνω έχουν ενημερωθεί προφορικώς εδώ και δύο εβδομάδες όλοι οι εμπλεκόμενοι, οι αρμόδιοι του Παναθηναϊκού και ο Δήμος Αθηναίων, ενώ λόγω της παρατεινόμενης καθυστέρησης ενημερώθηκαν και γραπτώς.
Τρίτον. Αγαπώ τον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει να τηρείται και ο Νόμος. Τα στοιχεία που λείπουν δεν είναι «τυπικά» αλλά αναγκαία για την έκδοση της οικοδομικής άδειας. Τα απαιτεί η Νομοθεσία για την έκδοση των αδειών.
Είναι γνωστό ότι είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού, αλλά και φίλαθλος γενικότερα. Θέλω το καλό του ελληνικού αθλητισμού και, όπως όλοι, θέλω και το καλό της ομάδας που αγαπώ και υποστηρίζω από μικρό παιδί. Σε όλη μου τη θητεία ως Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός, αλλά και οποιαδήποτε άλλη ομάδα, μου ζήτησε κάτι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, φρόντισα να το προωθήσω υπό τον απαράβατο όρο να είναι σύννομο. Χρονοτριβές, όμως, από πλευράς ΥΠΕΧΩΔΕ δεν υπήρξαν ποτέ.
Και θέλω να είμαι σαφής. Επιθυμώ πολύ, ως Υπουργός αλλά και ως οπαδός του Παναθηναϊκού, να εγκριθεί επί των ημερών μου η οικοδομική άδεια του νέου γηπέδου. Λείπουν όμως αναγκαία έγγραφα και η κατάσταση είναι απλή:
Αν δεν έρθουν τα έγγραφα που λείπουν, η άδεια ΔΕΝ μπορεί να εκδοθεί.
Αν έρθουν τα έγγραφα, η άδεια θα εκδοθεί αμέσως».


Τα πρώτα αποτελέσματα απο την Δημοσκόπηση του KosmosNews

Προκειμένου να έχουμε μια καλύτερη εικόνα τις τάσης των ψηφοφόρων αποφασίσαμε η καταγραφή της πρόθεσης ψήφου να γίνεται ανά πενθήμερο ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν πιο "φρέσκια" εικόνα. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τα πρώτα αποτελέσματα και ήδη μπορείτε να ψηφίσετε και στην νέα που έχουμε αναρτήσει.
Σε αυτή την πρώτη συνολικά ψήφισαν 400 άτομα και όπως φαίνεται το ΠΑΣΟΚ έχει μεγάλη διαφορά ενώ αρκετά ανεβασμένο είναι και το ΛΑΟΣ
Αναλυτικά είναι ΝΔ 100 (25%), ΠΑΣΟΚ 145 (36%), ΚΚΕ 28(7%), ΣΥΡΙΖΑ 17(4%), ΛΑΟΣ 41(10%), ΟΙΚ.ΠΡΑΣΙΝΟΙ 19 (4%), ΑΛΛΟ 13(3%), ΑΠΟΧΗ 29(7%), ΛΕΥΚΟ 8(2%)


25 χρόνια TRANSFORMERS (1984-2009)

Οι TRANSFORMERS ήταν αρχικά φιγούρες εξωγήινων ρομπότ που μεταμορφώνονταν σε αυτοκίνητα, αεροπλάνα, συσκευές ή ζώα και δημιουργήθηκαν στην Ιαπωνία από την εταιρία παιχνιδιών Takara (νυν Takara Tomy) στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Η αρχική τους ονομασία ήταν Diaclomes και έκαναν θραύση στην Ιαπωνία στους πρώτους μήνες κυκλοφορίας τους στην αγορά.
Το 1984 η παγκοσμίως γνωστή .....εταιρία κατασκευής παιχνιδιών Hasbro αγοράζει από την Takara τα δικαιώματα διανομής των Diaclomes και μετονομάζονται σε TRANSFORMERS. Την ίδια χρονιά δημιουργείται η η ομόνυμη σειρά κινουμένων σχεδίων από Αμερικανούς και Ιάπωνες σχεδιαστές με την συνεργασία της Marvel και γυρίστηκαν σε 6 σεζόν (περίοδος 1984-1990). Η σειρά μας παρουσιάζει τις περιπέτειες των TRANSFORMERS που προέρχονται από τον πλανήτη Cybertron. Στον συγκεκριμένο πλανήτη για λίγο καιρό όλοι οι TRANSFORMERS ζούσαν αρμονικά και ειρηνικά μέχρι που κάποιοι από αυτους επαναστάτησαν και έγιναν υπερασπιστές του Κακού! Αυτοί οι ονομάστηκαν Decepticons με αρχηγό τον σατανικό Megatron και σκοπός τους είναι να σπείρουν την καταστροφή όχι μόνο στον δικό τους πλανήτη αλλά και στους άλλους πλανήτες ιδιαίτερα τη Γη. Οι καλοί TRANSFORMERS που ονομάζονται Αutobots, με αρχηγό τον Optimus Prime υπερασπίζονται την Γη και την ανθρωπότητα και κύριος σκοπός τους είναι να σταματήσουν την κυριαρχία των σατανικών Dicepticons στην Γη. Η σειρά είχε ηψηλή τηλεθέαση τους πρώτους μήνες προβολής της σε Ιαπωνία, ΗΠΑ και Ευρώπη ενώ η Hasbro κυκλοφόρησε 450.9000 φιγούρες TRANSFORMERS παγκοσμίως και έγιναν μόδα. Στην Ελλάδα η σειρά πρωτοπροβλήθηκε στο Mega και αγαπήθηκε από πολλούς (μεταξύ των οποίων και ο γράφων), ενώ η κυκλοφορία των φιγούρων της σειράς προκάλεσε ένα τεράστιο κύμα αγορών και συλλογής σε παιδιά ηλικιάς 4-17 χρονών. Επιπλέον το 1986 γυρίστηκε το (βασισμένο στην ομόνυμη σειρά κιν. σχεδίων) που προβλήθηκε στην Ελλάδα μέσω του Mega μεταξύ 1992 ή 1993. Από το 1984 μεχρι φέτος έχουν γυριστεί 7 σειρές κινουμένων σχεδίων με θέμα τους«TRANSFORMERS: Η ΤΑΙΝΙΑ». Συγκεκριμένα:
TRANSFORMERS Generation 1 (1984-1992)
TRANSFORMERS Generation 2 (1992-1995)
TRANSFORMERS Beast Wars/Machines (1996-2001)
TRANSFORMERS The Unicron Trilogy (2002-2006)
TRANSFORMERS Universe (2003-2006) και
TRANSFORMERS Animated (2008).
Το 2007 οι TRANSFORMERS μέσω της Paramount Pictures κάνουν το ντεμπούτο τους στα σινεμά με σκηνοθέτη τον Michael Bay με πρωταγωνιστές τον Shia LaBouf και την Megan Fox ενώ ο Steve Jablonsky αναλαμβάνει την μουσική της ταινίας. Φέτος το καλοκαίρι προβλήθηκε και η δεύτερη ταινία τους στα σινεμά με τίτλο «Η Εξέργεση Των Ηττημένων» ενώ η ιστοσελίδα της Paramount ανακοίνωσε ότι η τριλογία θα ολοκληρωθεί το 2012.

http://i-diadromi.blogspot.com/

Ζώα με ...ορμές. Μην σκύψει κανείς !!!!




Ο Επαναστατικός Αγώνας αναλαμβάνει την ευθύνη για την επιεθση στο Χρηματιστήριο

Ο Επαναστατικός Αγώνας αναλαμβάνει την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στο Χρηματιστήριο την περασμένη εβδομάδα με με προκήρυξη που έστειλε στην εφημερίδα «Το Ποντίκι» η οποία θα δημοσιευτεί αύριο .


Δεύτερη ληστεία μέσα σε ένα χρόνο στα ΕΛΤΑ Θουρίας ..

Γράφαμε χθες για την ληστεία που έγινε στο Ταχυδρομείο Θουρίας στην Μεσσηνία χθες το μεσημέρι το οποίο βρίσκεται στο 8ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Καλαμάτας - Τρίπολης. Σήμερα διαβάζουμε και μας υπενθυμίζει ο τοπικός τύπος της Μεσσηνίας , ότι αυτή ήταν η δεύτερη ληστεία που γίνεται στο ίδιο ταχυδρομείο αυτό το χρόνο , η πρώτη είχε γίνει στις 27 Φεβρουαρίου με λεία 900 ευρώ , ενώ χθες ο ληστής έφυγε με 2000 ευρώ και μάλιστα με τα πόδια....



Πότε θα βγει το πόρισμα ;

Την έντονη ανησυχία της εκφράζει η Α ΕΛΜΕ Μεσσηνίας για την καθυστέρηση έκδοσης του πορίσματος της ΕΔΕ για το ζήτημα απόπειρας διαρροής θεμάτων των Πανελληνίων σε ιδιωτικό Λύκειο της Καλαμάτας.
Στο έγγραφό τους που στέλνεται στα ΜΜΕ , την ΟΛΜΕ και το σχολεία σημειώνεται "
ΘΕΜΑ: «Για την απόπειρα διαρροής θεμάτων στις Πανελλήνιες στην Καλαμάτα»
Η Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, εκφράζει την... έντονη ανησυχία της για την απελπιστική βραδύτητα έκδοσης πορίσματος της ΕΔΕ για το ζήτημα απόπειρας διαρροής θεμάτων στις Πανελλήνιες εξετάσεις σε ιδιωτικό Λύκειο της Καλαμάτας.
Απαιτούμε την άμεση περάτωση της διαδικασίας και την απόδοση ευθυνών προς κάθε κατεύθυνση."

Κληρώνει στο 9 σήμερα.... 9/9/2009

Απόλυτη ημερολογιακή αριθμητική συμμετρία σήμερα καθώς έχουμε 9/9/2009 ... Βέβαια ακόμη πιο εντυπωσιακό θα είναι στις 9/9/9999 αλλά μέχρι τότε έχουμε καιρό ....


Online το Monopoly City Streets από το Google Earth

Έχετε βαρεθεί το κλασσικό επιτραπέζιο; Από αύριο θα μπορείτε να παίξετε την ειδική online έκδοσή του, το Monopoly City Streets
Η Google σε συνεργασία με τη Hasbro ανέπτυξαν μια έκδοση του δημοφιλούς επιτραπέζιου παιχνιδιού, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της αύριο, 09/09/2009.
Η Hasbro ανέπτυξε μια δωρεάν, web-based έκδοση του παιχνιδιού, περιλαμβάνοντας κάθε γωνιά της Γης, μέσω του Google Earth και του Street View, με σκοπό να ...μετατραπεί ο πλανήτης σε ένα τεράστιο επιτραπέζιο.
Η Hasbro χαρακτηρίζει το Monopoly City Streets ως "ένα παιχνίδι κύριος στόχος του οποίου είναι η δημιουργία μιας αυτοκρατορίας κτιρίων, σε μια ασύλληπτη κλίμακα και με μόνο σκοπό να γίνετε ο σπουδαιότερος μεγαλοεπιχειρηματίας που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος".
Όπως και στην κλασσική έκδοση, οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να χτίσουν τις περιουσίες τους –παρόλο που στη συγκεκριμένη έκδοση μπορούν να κατασκευάσουν οτιδήποτε, από εξοχικά μέχρι ουρανοξύστες, κάστρα και σχολεία. Όλα αυτά, όπως είναι αναμενόμενο, κοστίζουν και κάθε παίχτης ξεκινά το παιχνίδι με $3 εκατομμύρια.
Όμως, αυτή η ενδιαφέρουσα έκδοση του κλασσικού παιχνιδιού δεν θα είναι διαθέσιμη εσαεί. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν την Street View έκδοση για διάστημα 4 μηνών, ξεκινώντας από αύριο. Όλο αυτό το εγχείρημα γίνεται ώστε η Hasbro να προμοτάρει το Monopoly City, την τρισδιάστατη έκδοση του επιτραπέζιου παιχνιδιού.

πηγη: http://www.pcw.gr/Article/Latest/Monopoly_City_Streets_Google_Earth_Street_View/179-4548.html
Related Posts with Thumbnails