Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ .....προπονητές , πρόστιμα , μπουνιές από όλα έχει ο μπαξές ....

ΑΕΚ
Όπως όλα δείχνουν ο Ντούσαν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ .... νομίζω ότι η συμφωνία πρέπει να θεωρείτε δεδομένη εκτός και αν .....λόγω απροόπτου χαλάσει την τελευταία στιγμή που δε νομίζω (βλέπε οργανωμένους)

ΠΑΟ
Ο Γιάννης Γκούμας πλήρωσε την νύφη για όλα στον Παναθηναϊκό αφού τιμωρήθηκε με 1 μήνα "καραντίνα" και 12 χιλ. ευρώ πρόστιμο .... ενώ ο Ιβανσιτσ έχει κανει κάτι ωραίες δηλώσεις σε ξένα μέσα.

ΠΑΟΚ
Σε απολογία κλήθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία του ΠΑΟΚ από την πειθαρχική επιτροπή για την μπουνιά που έριξε στον Ντιόγκο.....

Η παγκόσμια πρεμιέρα του "Australia" στο Σίνδευ με Nicole Kidman και Hugh Jackman...

Η Nicole Kidman και ο Hugh Jackman παραβρέθηκαν στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας τους "Australia" στο Σίδνευ.
Τα βλέμματα όλων στη λαμπερή πρεμιέρα μαγνήτισε η Nicole Kidman με την εντυπωσιακή λευκή τουαλέτα της. Η διάσημη ηθοποιός, η οποία συνοδευόταν στην πρεμιέρα από τον σύζυγό της Keith Urban, πόζαρε στους φωτογράφους τόσο μόνη της όσο και με τον συμπρωταγωνιστή της Hugh Jackman.
Στην παγκόσμια πρεμιέρα του "Australia" έδωσε το παρών και ο σκηνοθέτης Baz Luhrman, ο οποίος είχε συνεργαστεί με την Nicole Kidman και στην ταινία "Moulin Rouge".
πηγη:ant1online.gr

Ζημιές στην αγροτική παραγωγή της Τριφυλίας απο χαλάζι ανεμοθύελα...

Ζημιές στην αγροτική παραγωγή της Τριφυλίας προκλήθηκαν από την χαλαζόπτωση και την ανεμοθύελα του Σαββατοκύριακου στην περιοχή.
δεκάδες στρέμματα σε υπάιθρια κηπευτικά , μαρούλια , άισμπεργκ, λάχανα , κουνουπίδια , αλλά κια σε ελιές υπέστησαν ζημιές.

Και όλα αυτά σε μια εποχή που ο αγροτικός κόσμος της περιοχής δοκιμάζεται από τις τιμές των προϊόντων και ειδικά του λαδιού που αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη η συγκομιδή των ελιών.....

Όλα κόντρα πάνε ... για αυτό και η πολιτεία (βλέπε ΕΛΓΑ) θα πρέπει να είναι ακόμη πιο κοντά στον αγροτικό κόσμο .....

Επιστολή - βόμβα Γιάννη Μανώλη προς το Γιώργο Αλογοσκούφη...

Επιστολή - βόμβα του Γιάννη Μανώλη προς το Γιώργο Αλογοσκούφη, στην οποία εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση προς το πρόσωπο του υπουργού, αποδομεί την οικονομική πολιτική και καταγγέλλει "χορό εκατομμυρίων ευρώ που έχουν στηθεί σε μίζες και μεσάζοντες"."Οι βουλευτές δεν είναι διορισμένοι, όπως ο κ. Ζορμπάς, για να τους απαξιώνετε. Συμβουλέψτε τους συνεργάτες σας να ξεκαβαλικέψουν το καλάμι της εξουσίας", υπογραμμίζει μεταξύ άλλων.Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, η επιστολή εστάλη πριν από τη ΔΕΘ, αλλά ο βουλευτής σημειώνει ότι το περιεχόμενό της είναι το ίδιο επίκαιρο.Καμπανάκι κρούει, εν τω μεταξύ για την κυβέρνηση o Πάνος Παναγιωτόπουλος. "Ή θα πετύχουμε σε 3 μήνες ή θα φύγουμε νύχτα", δήλωσε τη Δευτέρα, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο βουλευτής.
Πηγή: athina984.gr

Επιτέλους θα πληρωθούν οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί .....Εγκρίθηκαν οι πληρωμές

Την απόφαση για την κάλυψη της μισθοδοσίας των ωρομίσθιων εκπαιδευτικών του τρέχοντος έτους υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε ποσό 2.000.000 ευρώ για την πληρωμή των ωρομισθίων εκπαιδευτικών που υπηρετούν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και 3.000.000 ευρώ για τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Όπως ανεφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, οι δαπάνες αυτές πιστώνονται στον προϋπολογισμό των Περιφερειακών Υπηρεσιών Εκπαίδευσης, ώστε να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες μισθοδοσίας του ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού.
πηγη:Naftemporiki.gr

CERN: Καθυστερεί η επαναλειτουργία του επιταχυντή

Περισσότερο χρόνο θα χρειαστεί τελικά η επιδιόρθωση της σοβαρής ζημιάς στο Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων του CERN στη Γενεύη.
Σύμφωνα με τις νεώτερες εκτιμήσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Έρευνας Στοιχειωδών Σωματιδίων, καλώς εχόντων των πραγμάτων η επαναλειτουργία του επιταχυντή μετατίθεται πλέον, αντί για την άνοιξη, το καλοκαίρι και όχι νωρίτερα από το τέλος Ιουνίου 2009.
Σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση, ο επιταχυντής επρόκειτο να επαναλειτουργήσει τον Απρίλιο, στη συνέχεια υπήρξε νέα εκτίμηση για το Μάιο, που πλέον και αυτή κρίνεται μη ρεαλιστική.
Το κόστος της ζημιάς εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε περίπου 16,5 εκατ. ευρώ, αλλά παραμένει μέσα στο πλαίσιο του υπάρχοντος προϋπολογισμού του CERN, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Γαλλικού Πρακτορείου, του Associated Press και του ΒΒC.
Ένα ηλεκτρικό πρόβλημα που οδήγησε σε δυσλειτουργία των μαγνητών και στη διαρροή υγρού ηλίου στο υπόγειο τούνελ του επιταχυντή μήκους 27 χλμ., είχε οδηγήσει στην αναγκαστική διακοπή της λειτουργίας του, δέκα μόλις μέρες μετά τη θριαμβευτική έναρξη του πειράματος, που είχε τραβήξει την παγκόσμια προσοχή.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του CERN Τζέημς Γκίλις, μια πιο συγκεκριμένη αξιολόγηση για την ακριβή ημερομηνία επανέναρξης θα γίνει στις 12 Δεκεμβρίου, όταν θα συνέλθει το διοικητικό συμβούλιο του Κέντρου.
πηγη:naftemporiki.gr

Τι κρύβει η διαφωνία Μπαγεβιτς - Αστέρα ;;;;;

πέρα απο το οικονομικό λέτε να κρύβει τίποτα αλλο η μη συμφωνία του Ντούσαν με τον Αστέρα .... λέτε να κρύβει την επιστροφή του στην ΑΕΚ

εγώ πάντως το θεωρώ πολύ πιθανό και συνάμα καλό για την ΑΕΚ στην φάση που είναι τώρα .... γιατί στην ουσία θα μπορέσει να την "μαζέψει" και να καλύψει ένα μέρος τησ ηγετικής προσωπικότητας και του απόλυτου ελέγχου που απαιτεί η παρουσία ενός προέδρου.....

με τον Αστέρα μπορεί να χάλασε καθώς ο Ντούσαν μπορεί να έχει συμφωνήσει με παράγοντες της ΑΕΚ για επιστροφή του το καλοκαίρι ... και οι Αρκάδες να μην συμφωνούσαν σε εξάμηνη συνεργασία .....

θα δουμε .....

1 δισ. τα κανόνια στην αγορά απο ακάλυπτες επιταγές ....

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η εταιρία Τειρεσίας ΑΕ, οι ακάλυπτες επιταγές την χρονική περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2008 ανήλθαν σε τεμάχια σε 88.909 και σε αξία σε 967,8 εκατ. ευρώ.
Σε σχέση με τον περασμένο Οκτώβριο παρουσίασαν αύξηση σε αξία 94,6%!
Σε επίπεδο Οκτωβρίου, η αξία των ακάλυπτων επιταγών ανήλθε σε 152,4 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 50,5% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Σε τεμάχια ανήλθαν σε 11.842 σημειώνοντας αύξηση 19,12%. Οι έξι μεγαλύτερες σε ποσό επιταγές που καταχωρήθηκαν τον Οκτώβριο αντιστοιχούν στο 60% της αύξησης του ποσού σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.
Οι απλήρωτες συναλλαγματικές ανήλθαν τον Οκτώβριο του 2008 σε 8.959 σε τεμάχια και σε 14,6 εκατ.ευρώ σε αξία σημειώνοντας μείωση 3,88 και 1,79 αντίστοιχα σε σχέση με το προηγούμενο μήνα.
Την χρονική περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2008 ανήλθαν σε 99.014 σε τεμάχια και σε αξία σε 141,2 εκατ.ευρώ, σημειώνοντας μείωση 10,66% και 8,86% σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2007.
πηγη :in.gr -tiresias.gr

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ....

ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .....

ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΌΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΕΓΙΝΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ......

ΤΟΣΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΗ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ , ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ....

ΓΙΑ ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .... ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ .... ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ .....

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ;;;;;

ΟΤΑΝ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ;;;;

ΟΤΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ,ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ;;;;;

Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑ ... ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΙΞΟΥΝ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΩΡΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑΝ .... ΕΚΤΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΑΝ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟΪ .......

ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΛΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ....

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Κουκουβίνος

Στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης με υψηλή πίεση και τάσεις λιποθυμίας εισήχθη ο δικηγόρος Μιχάλης Κουκουβίνος.
Ο δικηγόρος, σύντροφος της μάρτυρος στην Εξεταστική Επιτροπή, Σ. Σωτηροπούλου, έγινε ευρύτερα γνωστός από το βίντεο που προέβαλλε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, όπου εμφανιζόταν να ζητάει χρηματικά ανταλλάγματα, για να αποκρύψει στοιχεία για την υπόθεση Βατοπεδίου.
πηγη:Zougla.gr
Related Posts with Thumbnails