Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Αγοράκι ενός έτους θύμα της νέας γρίπης

Στο δελτίο του του ΕΚΕΠΥ σημειώνεται " Στα πλαίσια της παρακολούθησης της πορείας της πανδημίας της νέας γρίπης (Η1Ν1) 2009 στη χώρα, το Ε.Κ.ΕΠ.Υ. ενημερώνει ότι ο παρακάτω ασθενής, επιβεβαιωμένο κρούσμα της νέας γρίπης (Η1Ν1) 2009, ανέπτυξε επιπλοκή από αυτήν και απεβίωσε:
· Αγόρι ενός έτους με ιστορικό νευρολογικού νοσήματος και παχυσαρκία
Επίσης οι παρακάτω ασθενείς, επιβεβαιωμένα κρούσματα της νέας γρίπης (Η1Ν1) 2009 εισήχθησαν και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση, λόγω επιπλοκών της νέας γρίπης:...

· Άνδρας 42 ετών, χωρίς υποκείμενο νόσημα
· Άνδρας 40 ετών, χωρίς υποκείμενο νόσημα
· Άνδρας 29 ετών, με παχυσαρκία"



Η πρώτη δημοσκόπηση της χρονιάς για το Κυριακάτικο έθνος 10,6% η διαφορά



http://kafeneio-gr.blogspot.com



Σε απολογία κλήθηκαν Ντουντου - Στολτίδης


Σε απολογία, για την Δευτέρα 11/1/2010, κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές , Ντουντού Σεαρένσε και Ιεροκλής Στολτίδης. Ο πρώτος για το γεγονός ότι αγωνίστηκε χωρίς άδεια σε φιλικό αγώνα στη Βραζιλία και ο δεύτερος λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.



Έκρηξη βόμβας στο Σύνταγμα σε κάδο απορριμμάτων μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη


Αυτοσχέδιο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ σε κάδο απορριμμάτων μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Στις 07.45 άγνωστος τηλεφώνησε στην Ελευθεροτυπία και είπε ότι σε δέκα λεπτά επρόκειτο να γίνει έκρηξη σε κάδο απορριμμάτων στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη. Η αστυνομία απέκλεισε άμεσα το χώρο και απομάκρυνε τη φρουρά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη για αυτό και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Στον τόπο της έκρηξης βρίσκονται... κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής και της εγκληματολογικής υπηρεσίας που ερευνούν το χώρο.



Έκρηξη βόμβας δίπλα στη Βουλή

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη πριν λίγο δίπλα από την Βουλή , μεταξύ κοινοβουλίου και ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανια. Χωρίς να υπάρχουν τραυματισμοί Μια έκρηξη με πολλούς συμβολισμούς για τν χώρο που γίνεται , ειδικά σε μια περιοχή που θεωρείται η καλύτερα φυλασσόμενη...


ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ 1-2


Το τρίποντο πήρε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ξάνθη επικρατώντας με σκορ 2-1. Τα γκολ για τους πράσινους ο Σισέ στο 26 και 88 ενω για την Ξάνθη μειώσε στ0 89 ο Σουάνης. Έτσι οι πράσινοι εκανα ένα ακόμη θετκό βήμα και περιμένου τα υπολοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής ...


Related Posts with Thumbnails