Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Ορίστηκαν τα μέλη της Προανακριτικής ...

Ορίστηκαν τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση Παυλίδη , η οποία αποτελείτε από 7 βουλευτές της ΝΔ , 3 του ΠΑΣΟΚ , 1 του ΚΚΕ , 1 του ΣΥΡΙΖΑ και 1 του ΛΑΟΣ.
Αυτοί είναι οι εξής: Από τη ΝΔ οι Γρ. Αποστολάκος, Θ. Θαλασσινός, Α. Κουτσούμπας, Π. Μπουζάλη, Αν. Νεράντζης, Κ. Τζαβάρας και Μ. Τζίμας. Από το ΠΑΣΟΚ οι Μ. Μπόλαρης, Γ. Πεταλωτής και Π. Ρήγας. Από το ΚΚΕ η Βέρα Νικολαΐδου, από το ΣΥΡΙΖΑ ο Ν. Τσούκαλης και από το ΛΑΟΣ ο Αθ. Πλεύρης.
Η επιτροπή πιάνει δουλειά από ....αύριο το απόγευμα ενώ μέχρι της 27 Απριλίου θα πρέπει να καταθέσουν το πόρισμα τους.
Στην πρώτη συνεδρίαση της σήμερα εξέλεξαν το προεδρείο το οποίο είναι πρόεδρος ο Αναστάσιος Νεράντζης, αντιπρόεδρος ο Μαργαρίτης Τζίμας γραμματέας η Βίβιαν Μπουζάλη.


13 Μαϊου το τελευταίο κουδούνι σε γυμνάσια λύκεια .... Το πρόγραμμα των εξετάσεων

Α. Γυμνάσια
Τα μαθήματα στα Γυμνάσια θα λήξουν στις 13 Μαΐου 2009. Οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών όλων των τάξεων του Γυμνασίου θα αρχίσουν στις 19 Μαΐου 2009 και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 19 Ιουνίου 2009.
Β. Γενικά Λύκεια
Τα μαθήματα των Ημερησίων και Εσπερινών Γενικών Λυκείων θα λήξουν στις 13 Μαΐου 2009.
Για τα Ημερήσια και Εσπερινά Γενικά Λύκεια θα ισχύσουν τα εξής:...

1. Ημερήσια Γενικά Λύκεια
 Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ και Β' τάξης καθώς επίσης και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα διεξαχθούν από τις 19 Μαΐου 2009 μέχρι και τις 19 Ιουνίου 2009.
 Οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ' τάξης που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα διεξαχθούν από 1 Ιουνίου 2009 μέχρι και 19 Ιουνίου 2009.


2. Εσπερινά Γενικά Λύκεια
 Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών των Α΄, Β΄ και Γ' τάξεων καθώς επίσης και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Δ΄ τάξης που εξετάζονται μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα διεξαχθούν από τις 20 Μαΐου 2009 μέχρι και τις 18 Ιουνίου 2009.
 Οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Δ' τάξης που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα διεξαχθούν από τις 2 Ιουνίου 2009 μέχρι και τις 19 Ιουνίου 2009.

Γ. Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑ.Λ.) Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑ.Σ.) Εσπερινά Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια (Τ.Ε.Ε.)

Τα μαθήματα των Ημερησίων και Εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων Επαγγελματικών Σχολών και Εσπερινών Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων θα λήξουν στις 13 Μαΐου 2009.
Για τα Ημερήσια και Εσπερινά Επαγγελματικά Λύκεια τις Επαγγελματικές Σχολές και τα Εσπερινά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια θα ισχύσουν τα εξής:

1. Ημερήσια Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑ.Λ.)
• Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης των Ημερησίων ΕΠΑ.Λ. θα διεξαχθούν από τις 19 Μαΐου 2009 έως και τις 25 Ιουνίου 2009.
• Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης των Ημερησίων ΕΠΑ.Λ. θα διεξαχθούν από τις 12 Ιουνίου 2009 έως και τις 26 Ιουνίου 2009.

2. Εσπερινά Επαγγελματικά Λύκεια
• Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. θα διεξαχθούν από τις 19 Μαΐου 2009 έως και τις 19 Ιουνίου 2009.

3. Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑ.Σ)
• Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ τάξης των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ.) θα διεξαχθούν από τις 19 Μαΐου 2009 έως και τις 19 Ιουνίου 2009.
• Οι πτυχιακές εξετάσεις των μαθητών της Β΄ τάξης των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ.) θα διεξαχθούν από τις 19 Μαΐου 2009 έως και τις 19 Ιουνίου 2009.


4. Εσπερινά Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια (Τ.Ε.Ε.)
• Οι πτυχιακές εξετάσεις των μαθητών του Β΄ κύκλου των Εσπερινών Τ.Ε.Ε. σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα διεξαχθούν από τις 25 Μαΐου 2009 έως και τις 19 Ιουνίου 2009.





Δυστυχώς βρέθηκε νεκρός ο έλληνας φοιτητής στη L' Aquila

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε ο Έλληνασ φοιτητής που είχε καταπλακωθεί κάτω από τα συντρίμια της πολυκατοικίας που έμενε, μετά τον ισχυρό σεισμό στη Λακουίλα της Ιατλίας.
Η σορός του άτυχου φοιτητή αναγνωρίστηκε μεταξύ των θυμάτων που ανασύρθηκαν από το συγκεκριμένο σημείο ....


Στη Φαρκαδόνα Τρικάλων 1 εκ. ευρώ από το Τζόκερ...

Τυχερός στάθηκε ένας κάτοικος της Φαρκαδόνας Τρικάλων ο οποίος κέρδισε 1 εκ. ευρώ στο Τζόκερ , παίζοντας μόλις ....10 ευρώ ....


"Δεν παραιτούμε"

Δεν παραιτούμε είπε ο Παυλίδης ... ούτε ανεξαρτητοποιούμε


Related Posts with Thumbnails