Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ 5-0

ΠΕΝΤΑΡΑ ΕΡΙΞΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ .... ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 2-0 ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ... ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 7-0

ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΗ Wall Street...

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3% Η ΠΤΩΣΗ .....

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ... 46 ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ...

Την τελευταία του πνοή άφησε την Πέμπτη το μεσημέρι πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ, την ώρα που εκτελούσε εργασίες επέκτασης του δικτύου, 46χρονος, πατέρας 3 ανήλικων παιδιών από τη Βόρειο Ήπειρο.Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο άτυχος άνδρας που ήταν μέλος ιδιωτικού συνεργείου χτυπήθηκε από το ρεύμα στην προσπάθειά του να ηλεκτροδοτήσει τη γραμμή που οδηγούσε σε νεοανεγειρόμενη οικοδομή.Το περιστατικό συνέβη στο Δήμο Αρμένων στα Χανιά.
Πηγη:skai.gr

ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΣΟΒΑ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ ...

ΕΛΑΦΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΣΟΒΑ ....

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ

Αποχώρησε ενοχλημένος από τη Γ.Σ του Παναθηναϊκου ο Παύλος Γιαννακόπουλος

Επεισοδιακή ήταν η γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, φτάνοντας στο χώρο και βλέποντας πως είναι ο μοναδικός παρών από τους μεγαλομετόχους, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του. Όταν ρώτησε τον αντιπρόεδρο, Ιωάννη Βεκρή, πού είναι οι υπόλοιποι, έλαβε την απάντηση πως έχουν εξουσιοδοτήσει άλλους να τους εκπροσωπήσουν. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε «τότε εξουσιοδοτώ κι εγώ άλλον» και αποχώρησε εμφανώς εκνευρισμένος. Κατά τα άλλα, η γενική συνέλευση διήρκεσε μόλις 4 λεπτά (!) και σε αυτή εγκρίθηκε η μεταφορά των γραφείων της ΠΑΕ στη Λεωφόρο Κηφισίας 1-3, ενώ το ΔΣ θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου

πηγη:sport-fm.gr

NEA REKOR ΠΕΤΥΧΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ....

NEA ΡΕΚΟΡ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΑΝΑΪΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ...

Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ....

ΚΑΙ Ο ΧΑΟΥΑΡ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 3-1 Ο ΠΡΩΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ....

Δασκάλα αυτοκτόνησε μετά από τραγωδία

Θρήνος από μαθήτριες του σχολείου μετά και το θάνατο της δασκάλαςΜια ρωσίδα δασκάλα έθεσε τέλος στη ζωή της όταν πέντε από τις μαθήτριές της σκοτώθηκαν στην κατάρρευση τμήματος του σχολείου τους σε επαρχιακή πόλη, ανακοίνωσαν την Πέμπτη οι αρχές. Ο σύζυγος της 43χρονης υποδιευθύντριας του σχολείου την βρήκε απαγχονισμένη στο γκαράζ του σπιτιού τους. Ένα τμήμα του διώροφου σχολικού κτιρίου όπου εργαζόταν η δασκάλα στην πόλη Μπελιαγέφκα, σχεδόν 1.100 χλμ. νοτιοανατολικά της Μόσχας κατέρρευσε την Τετάρτη.
πηγη:skai.gr

Αιτήσεις για νέο μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Άρχισε χθες η υποβολή αιτήσεων για το νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Αντικείμενο του Προγράμματος είναι τα “Προηγμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα” και θα λειτουργήσει από το Φεβρουάριο του 2009 στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών στην Τρίπολη. Eίναι διάρκειας 1,5 έτους και έχει στόχο την ειδίκευση σε προηγμένες τεχνολογίες τηλεπικοινωνιών πτυχιούχων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ με συναφές γνωστικό αντικείμενο. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
πηγη:Ερα Καλαματας

Συνάντηση για το ΤΕΙ Καλαμάτας στο Υπουργείο Παιδείας

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΤΕΙ Καλαμάτας θα συζητηθούν την ερχόμενη Τρίτη σε συνάντηση που θα έχει η διοίκηση του ιδρύματος με τον υφυπουργό Παιδείας Σπύρο Ταλιαδούρο. Μεταξύ άλλων στη συνάντηση θα τεθεί και πάλι το αίτημα του ΤΕΙ Καλαμάτας για τη μετονομασία τμημάτων και την ίδρυση νέων και το ζήτημα της μείωσης του αριθμού των σπουδαστών που εισάγονται στις σχολές του μετά την εφαρμογή της βαθμολογικής βάσης του “10”.
πηγη:Ερα Καλαματας

Αμετάβλητα στο 4,25% τα επιτόκια της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας

Στο 4,25% διατήρησε αμετάβλητο το παρεμβατικό της επιτόκιο την Πέμπτη η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, όπως αλλωστε αναμενόταν.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ .....

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

"Είναι πολύ σοβαρό!Αυτό το περιστατικό συνέβη πρόσφατα στο Βόρειο Τέξας.Μια γυναίκα πήγε για βαρκάδα μια Κυριακή, παίρνοντας μαζί της μερικάαλουμινένια κουτάκια με αναψυκτικό, τα οποία έβαλε μέσα στο ψυγειάκιτου σκάφους. Τη Δευτέρα διεκομίσθη στο νοσοκομείο και εισήχθη στημονάδα εντατικής θεραπείας. Την Τετάρτη απεβίωσε.Η νεκροψία κατέδειξε ότι πέθανε από λεπτοσπείρωση. Η πηγή τηςεντοπίστηκε στο κουτάκι του αναψυκτικού από το οποίο ήπιε απευθείας,χωρίς να χρησιμοποιήσει ποτήρι. Δοκιμές απεκάλυψαν ότι η αλουμινένιασυσκευασία του αναψυκτικού ήταν μολυσμένη από ούρα αρουραίου, πουπροκάλεσαν τη λεπτοσπείρωση.Τα ούρα αρουραίου περιέχουν τοξικές και άλλες θανατηφόρες ουσίες.Είναι επιτακτικό το να πλένετε καλά το άνω μέρος όλων των αλουμινένιωνσυσκευασιών αναψυκτικών, πριν πιείτε από αυτά. Τα κουτάκια αυτάσυνήθως αποθηκεύονται σε αποθήκες και στη συνέχεια μεταφέρονται καιπαραδίδονται στα καταστήματα λιανικής πώλησης χωρίς να έχουνκαθαριστεί.Μία μελέτη στο NYCU απέδειξε ότι το άνω μέρος όλων των κουτιώναλουμινίου από αναψυκτικά είναι περισσότερο μολυσμένα ακόμη και απότις δημόσιες τουαλέτες (!), όντας γεμάτα από μικρόβια και βακτηρίδια.Γι' αυτό, λοιπόν, πλύνετέ τα με άφθονο νερό πριν τα βάλετε στο στόμασας, για να αποφύγετε οτιδήποτε μοιραίο".

Σκορπούσε το θάνατο 30χρονος φορέας του AIDS στην Ηλεία...

Έκανε εφήμερες ερωτικές σχέσεις και σκορπούσε το θάνατο στα ανυποψίαστα θύματά του, 30χρονος φορέας του AIDS στο νομό Ηλείας.
Ο νεαρός, ο οποίος πλέον νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, αν και γνώριζε από το 2000 ότι είχε μολυνθεί από τον ιό, σύναπτε εφήμερες ερωτικές σχέσεις με γυναίκες, Ελληνίδες και αλλοδαπές, χωρίς να παίρνει τις απαραίτητες προφυλάξεις!
Αν και οι γιατροί τον είχαν ενημερώσει ότι θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στη σεξουαλική του ζωή, αυτός συνέχιζε να έχει ερωτικές σχέσεις χωρίς να λαμβάνει κανένα μέτρο, αδιαφορώντας αν θα μετέφερε τον ιό στα θύματά του.
Αυτή τη στιγμή, παραμένει άγνωστος ο αριθμός των γυναικών που μπορεί να έχουν προσβληθεί από τον ιό, αφού, όταν έκαναν σχέση μαζί του, δεν γνώριζαν για την ασθένειά του.
πηγη:zougla.gr

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ... ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...

Εδω γίνεται ο χαμός της αρκούδας με τους βουλευτές και τους υπουργους , ότι γουστάρει ο καθέναε λέει και ο Καραμανλής ..... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ....
στην κοινωνική προστασία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός με την ολοκλήρωση του Υπουργικού Συμβουλίου, επισημαίνοντας ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση δεν επιτρέπει εφησυχασμό.
είπε ότι οι πολιτικές της κυβέρνησης θα προχωρήσουν με γοργότερους ρυθμούς και ζήτησε από τους υπουργούς προσήλωση στην πολιτική και στην επίλυση των προβλημάτων του πολίτη.
Α ... έστειλε νέο μήνυμα (sms , mms , e-mail) σε όσους εντός ΝΔ διαφωνούν με την πολιτική της κυβέρνησης.....

ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ....

ΈΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ....
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ...
1. ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ..
2.ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ......

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ....ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ DERBY....


ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ....
ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ..... ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙ.....

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΤΥΧΗ ΕΤΣΙ .... ΠΑΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΑΡΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΟΜΠΑ .... ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΑΡΤΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΡΟΜΠΑ .....
ΕΛΑ ΜΟΥ΄ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΟΜΠΑ .....
ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΩΡΑ .... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΘΑ ΤΗΝ ΣΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ....
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΕΚΔΟΣΗ ΝΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ .... ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ .....

ΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ

Πέρασε από την αμερικανική Γερουσία το "σχέδιο διάσωσης" ύψους 700 δισ δολ.

Με ψήφους 74 υπέρ και 25 κατά "πέρασε" από την αμερικανική Γερουσία το αναθεωρημένο "σχέδιο διάσωσης" ύψους 700 δισ. δολαρίων για τη διάσωση του χρηματοοικονομικού τομέα των ΗΠΑ. Τώρα αναμένεται να επιστρέψει την Παρασκευή στη Βουλή των Αντιπροσώπων για νέα ψηφοφορία.
Related Posts with Thumbnails