Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Συνάντηση Σαμαρά με εκλεγμένους δημάρχους της ΝΔ

"Θα περάσετε από Συμπληγάδες" 

Την πρώτη του συνάντηση με δημάρχους οι οποίοι εξελέγησαν στις πρόσφατες εκλογές και οι οποίοι στηρίχθηκαν από τη ΝΔ, πραγματοποίησε ο Αντώνης Σαμαράς.
Απευθυνόμενος στους δημάρχους, ο Πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως "η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την πολιτική του μνημονίου που εφαρμόζει αλλά και με τον "Καλλικράτη" έχει προδιαγράψει για εσάς όλους μια πολύ δύσκολη διαδρομή".
Τα επόμενα τρισίμιση χρόνια, είπε, θα... περάσετε μέσα από συμπληγάδες, γιατί ο "Καλλικράτης" είναι μια διοικητική αναδιάρθρωση της χώρας που έγινε "με πολύ πρόχειρο και ανεύθυνο τρόπο και δεν εξασφάλισε ούτε τους απαραίτητους πόρους, που χρειάζεστε για να λειτουργήσετε ούτε και τις απραίτητες δομές".
Σας καλώ, λοιπόν, να φέρετε σε πέρας αυτή την πολύ δύσκολη αποστολή σας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σας υπογραμμίζω ότι πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή μεταξύ των άλλων και στα θέματα κοινωνικής προστασίας των συμπολιτών μας, που δοκιμάζονται από την ανέχεια, τις οικονομικές δυσκολίες, την ανεργία και τον κοινωνικό αποκλεισμό, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.
Εκτός από τα θέματα κοινωνικής προστασίας, ο κ. Σαμαράς ζήτησε από τους δημάρχους να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή και στα θέματα περιβάλλοντος, αλλά και σε θέματα ασφάλειας του πολίτη.

Την Τετάρτη, ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με τους εκλεγμένους περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες, που στηρίχθηκαν από την ΝΔ, ενώ άμεσα θα πραγματοποιηθούν και συναντήσεις και με τους υποψηφίους του κόμματος που δεν εξελέγησαν.

ΑΠΕ

Απεργία αύριο Τρίτη στα πλοία

Απεργουν οι ναυτικοί 

Δεμένα στα λιµάνια θα παραμείνουν αύριο Τρίτη όλα τα επιβατηγά πλοία, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) προκύρηξε 24ωρη απεργία


"Πέφτει" η κυβέρνηση της Ιρλανδίας

Αναταράξεις στην ΙΡλανδία από την επικείμενη είσοδο της χώρας στον μηχανιμσό στήριξης , απέσυραν την στήριξη τους στο συνασπισμο της κυβέρνησης οι πράσινοι και από ότι φαίνεται η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΜΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ (22-11-2010) ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (27-11-2010) ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ (23-11-2010), ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.

Video με την φανταστική ατμόσφαιρα χθες στο Καραϊσκάκη , αφιερωμένη στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα

Δασκάλα έκανε σεξ με δολοφόνο μέσα στη φυλακή

Η Beverley Van-de-Velde, που εργάζεται ως δασκάλα σε φυλακές, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, επειδή βιντεοσκόπησε τον εαυτό της να κάνει sex με δολοφόνο κρατούμενο σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Warwickshire της δυτικής Αγγλίας.
Το βίντεο δείχνει την 59χρονη να φοράει ένα στενό, μαύρο δερμάτινο κορσέ, μαύρο στρινγκ και επίσης μαύρο καλσόν, και να επιδίδεται σε διάφορες σεξουαλικές στάσεις με τον κατά πολύ μικρότερό της σε ηλικία, κρατούμενο.
Στην πρώτη σκηνή, βλέπουμε την 59χρονη, να... έχει ξεμοναχιάσει τον 29χρονο κατάδικο Richard Francis στην αποθήκη των φυλακών. Στην συνέχεια μπλοκάρει την πόρτα βάζοντας μπροστά το φωτοτυπικό, ενώ γδύνεται και μένει μόνο με τα εσώρουχά της. Την ίδια ώρα ο Francis κάθεται επίσης γυμνός σε έναν καναπέ, πάνω στον οποίο γίνεται η σεξουαλική πράξη.
Αν και η Van-de-Velde δήλωσε αθώα, υπάρχει ένα 17λεπτο DVD και πολλές ερωτικές επιστολές προς τον Francis που αποδεικνύουν το αντίθετο. Ο Francis εκτίει ποινή 13 χρόνων επειδή την Πρωτοχρονιά του 2002 μαχαίρωσε στο στήθος έναν νεαρό άνδρα που διασκέδαζε.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο φαίνονται επίσης έγγραφα υψίστης σημασίας, καθώς και ένα ανοιχτό παράθυρο που βλέπει στο προαύλιο της φυλακής. Πιστεύεται ότι η Van-de-Velde ερωτεύτηκε τον Francis πριν δυο χρόνια, όταν εκείνος ήταν μαθητής της.

Εκπρόσωπος των φυλακών επιβεβαιώνει το γεγονός και τονίζει ότι διεξάγεται εξονυχιστική έρευνα, ενώ σκοπεύουν να πάρουν πειθαρχικά μέτρα.

www.protothema.gr

Το πρόγραμμα ελέγχου ΚΤΕΟ των οχημάτων του Νομού Αττικής το 2011.

Το πρόγραμμα ελέγχου ΚΤΕΟ των οχημάτων του Ν. Αττικής το 2011, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων. Με βάση το πρόγραμμα, το 2011 θα ελεγχθούν οι παρακάτω κατηγορίες οχημάτων :
Τα επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης ( Ε.Ι.Χ) και τα Φορτηγά οχήματα ιδιωτικής χρήσης ( Φ.Ι.Χ.) με μικτό βάρος μέχρι και 3,5 τόνους με έδρα τον Ν. Αττικής, που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά καινούργια μέσα στο έτος 2007....

Τα επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης (Ε.Ι.Χ.) με ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ με έδρα το Ν. Αττικής, που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά καινούργια μέσα στο 2007.

Τα επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης ( Ε.Ι.Χ. ) οχήματα και τα Φορτηγά ιδιωτικής χρήσης (Φ.Ι.Χ.) με μικτό βάρος μέχρι 3,5 τόνους, με ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ με έδρα το Ν. Αττικής, που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά καινούργια μέσα στο 2007.



Ο τεχνικός έλεγχος των παραπάνω οχημάτων, πρέπει να διενεργηθεί στα ΚΤΕΟ (Δημόσια ή Ιδιωτικά), σε χρονικό διάστημα, από τρεις εβδομάδες πριν έως και μια εβδομάδα μετά, από την αναγραφόμενη ημερομηνία ( ημέρα και μήνα) της 1ης άδειας κυκλοφορίας, ( π.χ. Με ημερομηνία 1ης αδείας: 17-06-2007, η ημερομηνία τεχνικού ελέγχου είναι η 17-06-2011, με χρονικό διάστημα από 28-05-2011 μέχρι και 24-06-2011 )



Από τεχνικό έλεγχο από τα ΚΤΕΟ του Ν. Αττικής το έτος 2011 θα πρέπει να περάσουν ακόμη:

Τα επιβατικά ιδιωτικής χρήσης ( Ε.Ι.Χ. ) και τα Φορτηγά ιδιωτικής χρήσης (Φ.Ι.Χ.) με μικτό βάρος μέχρι και 3,5 τόνους, που μεταβιβάστηκαν στο Ν. Αττικής από την υπόλοιπη χώρα μέσα στο 2007 (από 1-1-2007 μέχρι και 31-12-2010), έχουν συμπληρώσει τέσσερα χρόνια από την ημερομηνία έκδοσης της πρώτης άδειας κυκλοφορίας τους καινούργια και δεν είχαν υποχρέωση για τεχνικό έλεγχο, στους νομούς που είχαν ως έδρα πριν την μεταβίβασή τους.



Τα επιβατικά ιδιωτικής χρήσης (Ε.Ι.Χ.) οχήματα με ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ Δ.Σ., (Διπλωματικού Σώματος), Ξ.Α. (Ξένης Αποστολής), Π.Σ. ( Προξενικού Σώματος), Π.Π. ( Προσωπικό Πρεσβειών ), με έδρα το Ν. Αττικής που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά καινούργια από την 1-1-2007 μέχρι και την 31-12-2007 και δεν έχουν ελεγχθεί από ΚΤΕΟ, ανεξάρτητα από τον τόπο που κυκλοφορούν, ως εξής:



Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΗΓΕΙ ΣΕ 1 ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2011

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΗΓΕΙ ΣΕ 2 ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2011

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΗΓΕΙ ΣΕ 3 ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2011

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΗΓΕΙ ΣΕ 4 ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2011

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΗΓΕΙ ΣΕ 5 ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2011

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΗΓΕΙ ΣΕ 6 ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2011

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΗΓΕΙ ΣΕ 7 ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2011

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΗΓΕΙ ΣΕ 8 ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΗΓΕΙ ΣΕ 9 ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΗΓΕΙ ΣΕ 0 ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011







? Για ραντεβού στα Δημόσια ΚΤΕΟ και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον τετραψήφιο αριθμό 1525.

Στο μηχανισμό στήριξης και η Ιρλανδία

Αυτό που αναμενόταν έγινε , άναψε το πράσινο φως για την ένταξη της Ιρλανδίας στον μηχανοσμό στήριξης ΕΕ και ΔΝΤ. Επίσημα ζητήθηκε από την χώρα η στήριξη από τον οικονομικό μηχανισμό κάτι που εγκρίθηκε και μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί και το ποσό που θα δωθεί....
Related Posts with Thumbnails