Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

ΗΤΤΑ ΣΟΚ ΠΑΟ - ΣΙΕΝΑ 79-84

Την ήττα με σκορ 79-84 γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο κλειστό του ΟΑΚΑ από την Σιένα , έτσι οι Ιταλοί ισοφάρισαν σε 1-1 το σκορ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις , σπάζοντας την έδρα του Παναθηναϊκού , η συνέχεια την Τρίτη και την Πέμπτη στην Ιταλία


Μεγάλη νίκη 79-73 του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ ....

Σημαντικό προβάδισμα με 2-0 πήρε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Ρεαλ Μαδρίτης επικρατώντας με 79-73 στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι που έληξε πριν λίγο στο ΣΕΦ.
Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται μια νίκη ακόμη για να βρεθούν στο Βερολίνο .... επόμενος αγώνας την Τρίτη στην Ισπανία ....


ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ 26/3/09 ... ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ ΕΙΝΑΙ

37 , 12, 45 , 28, 1

ΚΑΙ ΤΖΟΚΕΡ ΤΟ 4

Δείτε το Πρόγραμμα των Πανελλαδικών εξετάσεων ....

Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται το πρόγραμμα:
α) των εισιτηρίων εξετάσεων των αποφοίτων Β΄ κύκλου ημερήσιων ΤΕΕ, κατόχων πτυχίου ειδικότητας των πρώην ημερήσιων ΤΕΛ και ημερήσιων Ναυτικών Λυκείων
β) των εισιτηρίων εξετάσεων των αποφοίτων Β’ κύκλου εσπερινών ΤΕΕ, κατόχων πτυχίου ειδικότητας πρώην εσπερινών ΤΕΛ και εσπερινών Ναυτικών Λυκείων
γ) των απολυτηρίων πανελλαδικών εξετάσεων των μαθημάτων της τελευταίας τάξης των ημερήσιων Γενικών Λυκείων και των πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄) στα μαθήματα γενικής παιδείας και επιλογής
δ) των απολυτηρίων πανελλαδικών εξετάσεων των μαθημάτων της τελευταίας τάξης των εσπερινών Γενικών Λυκείων
ε) των πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄) και μαθημάτων ειδικότητας ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α’ & Β΄)
στ) των εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων
ζ) των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ημερήσιων και εσπερινών ΓΕΛ
Επίσης ορίζεται η προθεσμία διεξαγωγής υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α .

Ειδικότερα, οι εξετάσεις θα διενεργηθούν ως ακολούθως: ....


Εδώ όλο το πρόγραμμα http://www.ypepth.gr/docs/26_03_2009_programma_panelladikwn_eksetasewn_2009_090326.doc

Πειρατεία στο ελληνικών συμφερόντων δεξαμενόπλοιο Nipayia, ανοιχτά της Σομαλίας

Στα χέρια πειρατών της Σομαλίας βρίσκεται πλοίο ελληνικών συμφερόντων. Το δεξαμενόπλοιο Nipayia ανήκει σε Έλληνα πλοιοκτήτη και φέρει σημαία του Παναμά. Το πλοίο διαθέτει 19 άτομα πλήρωμα -18 Φιλιππινέζους και έναν Ρώσο.
Η πειρατεία εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 450 ναυτικά μίλια ανατολικά του λιμανιού Κισμάγιο της Σομαλίας. Είχε αποπλεύσει από τη Μαδαγασκάρη με προορισμό τον Κόλπο του Περσικού.
Σύμφωνα με την ναυτική δύναμη ....
της ΕΕ που περιπολεί τις ακτές της Σομαλίας, το πλοίο μεταφέρει χημικά. Το φορτίο του είναι 9.000 τόνων.
Οι ναυτικοί είναι καλά στην υγεία τους και διεξάγονται διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους πειρατές και την πλοιοκτήτρια εταιρεία.
Εν τω μεταξύ, ένα νορβηγικό πλοίο βρίσκεται επίσης στα χέρια πειρατών. Το Bow-Asir, με φορτίο 23.000 τόνων και πλήρωμα 23 ατόμων, φέρει σημαία από τις Μπαχάμες. Η πειρατεία έγινε το πρωί της Πέμπτης, 250 ναυτικά μίλια ανατολικά του Κισμάγιο.

πηγη:in.gr

Καμιά προσφορά σε ασφάλιστρα και Τέλη κυκλοφορίας υπάρχει;;;

Έτσι όπως πάνε οι εφημερίδες σε λίγο δεν θα ξέρουμε που να πρτοπαρκάρουμε τα αυτοκίνητα που δίνουν. Πάρε τζιπάκια , πάρε φιατάκια , πάρε Πόρσε , πάρε ....πάρε. Ρωτάνε όμως τον κοσμάκη που θα τα πάρει αν μπορεί να τα κυκλοφορήσει , αν μπορεί να τα φουλάρει με βενζίνη , να πληρώσει τα ασφάλιστρα τους και τα τέλη κυκλοφορίας.

Εκτός και αν το γυρίσουν οι εφημερίδες και σε λίγο καιρό δίνουν κουπόνια για καύσιμα , προσφορές με πληρωμένα ασφάλιστρα και Τέλη Κυκλοφορίας... Θα δούμε.....


Ασθενής σεισμική δόνηση κοντά στην Καλαμάτα...

Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,3 της κλίμακας ρίχτερ ,σημειώθηκε στις 12.21 σήμερα και έγινε αισθητή στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτς. Το επίκεντρο της εντοπίζεται 7 χιλιόμετρα ΝΑ της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας , στην Μικρή Μαντίνεια.

Στο site του υπουργείου Παιδείας το μηχανογραφικό για τις Πανελλαδικές.....

Από την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας www.ypepth.gr μπορούν οι μαθητές υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων από τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας να ενημερωθούν για το μηχανογραφικό δελτίο , το οποίο έχει αναρτηθεί.
Η συμπλήρωση του οποίου αναμένεται να γίνει αρχές Ιουλίου , καλό όμως είναι να έχουν ενημερωθεί εγκαίρως για τις σχολές και το μηχανογραφικό.

Άντε καλά διαβάσματα και καλές επιτυχίες...


Τραπέζες και πρακτορεία ΠΡΟΠΟ στο στόχαστρο ληστών....

Οι τράπεζες και τα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ έχουν μπει στο στόχαστρο των ληστών. Όσον αφορά τις τράπεζες σίγουρα δεν είναι τυχαίο αφού οι ληστές ξέρουν ότι εκεί θα βρουν σίγουρη λεία ( μπορεί ίσως όχι τόσο μεγάλη όπως παλιότερα .... αλλά κάτι υπάρχει)
Στα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ τώρα ,και εκεί δεν μοιάζει να είναι τυχαία η επιλογή των ληστών , καθώς που αλλού διακινείται σήμερα χρήμα στην αγορά πέρα από τον τζόγο ; πέρα από το κυνήγι της ελπίδας και του ονείρου για να πιάσουμε την "καλή"; Αν δε συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι αυτές τις ημέρες έχουμε ένα σημαντικό τζακ ποτ στο Τζόκερ και σίγουρα παίζονται περισσότερα χρήματα από τους παίκτες τότε και οι ληστές εκτιμούν ότι θα βρουν και περισσότερα χρήματα στα ταμεία του κάθε πρακτορείου....


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/3 στίς 8:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ...ΜΑΖΙ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΚΕΡΙΑ





Related Posts with Thumbnails