Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ανακοίνωση βάσεων 2010

Την ερχόμενη εβδομάδα μπαίνει τέλος στην αγωνία των υποψηφίων των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων αφού ανακοινώνονται οι βάσεις των σχολών.
Οι βάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν 26 ή το αργότερο 27 Αυγούστου σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις .....

Ο Βασίλης Κικίλιας υποψήφιος τησ ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής

Η ανακοίνωση της ΝΔ με τις δηλώσεις Σαμαρά και Κικίλια αναφέρει "Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τον κ. Βασίλη Κικίλια, ιατρό και πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή.
Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εγώ έχω μια εντολή, για ανανέωση με αξιοσύνη.
Να, λοιπόν, στη μεγαλύτερη Αυτοδιοικητική Περιφέρεια της χώρας, την Αττική, Βασίλης Κικίλιας.
Νέος, γιατρός, αθλητής, Αυτοδιοικητικός, άφθαρτος. Καλή επιτυχία από την καρδιά μου. Να πάνε όλα καλά ».
Από την πλευρά του ο .. κ. Κικίλιας τόνισε τα ακόλουθα:
«Κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου κάνετε. Θα ήθελα να σας πω ότι είναι μεγάλη η ευθύνη αλλά και μεγάλη η ευκαιρία για μένα και κυρίως για τους ανθρώπους της γενιάς μου, αλλά και τα πιο νέα παιδιά που έρχονται.
Ξέρετε, και σαν αθλητής και σαν γιατρός, έτεινα το χέρι μου σε όλους. Αυτό θα κάνουμε και τώρα, γιατί τα προβλήματα δεν έχουν πολιτικό χρώμα, έχουν κοινή αφετηρία τον άνθρωπο και εμείς καλούμαστε να βρούμε τις λύσεις».
Σημειώνεται ότι ο κ. Κικίλιας είναι Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων, Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης και Γραμματέας Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας.

Απετράπη αυτοκτονία 38χρονου μέσω διαδικτύου!

Η παρέμβαση της αστυνομίας και της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Κλίμακα» απέτρεψε την αυτοκτονία ενός 38χρονου από την Πάτρα σήμερα το πρωί.
Ο 38χρονος δημοσίευε στο διαδίκτυο μηνύματα στα οποία ανέφερε, ότι θα τερματίσει τη ζωή του κάτω από το βάρος οικογενειακών προβλημάτων.
Παρενέβη η Ειδική Υπηρεσία Αντιμετώπισης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της αστυνομίας, και μαζί με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση, ήρθαν σε επαφή με τον 38χρονο και κατάφεραν να τον μεταπείσουν.
Όπως έγινε γνωστό, ο.. 38χρονος παρακολουθείται τώρα από ψυχολόγο και είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν να θέσει τέρμα στη ζωή του.

πηγη:prothema.gr
Related Posts with Thumbnails