Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Κλήρωση Τζόκερ 18/3/2010 ένα ακόμη Τζάκ Ποτ

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΗΛΗ
3   6   26   32    39
ΤΖΟΚΕΡ   4


Το νέο video clip της Ελενας Παπαρίζου ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΓΑΠΗ




Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Final 4 στο Παρίσι

Tα πλέι οφ της Euroleague δεν έχουν καν ακόμη ξεκινήσει, ωστόσο, τα εισιτήρια για το «Final 4» της διοργάνωσης εξαντλήθηκαν. Η Euroleague ανακοίνωσε ότι όλα τα ονομαστικά εισιτήρια πουλήθηκαν και πλέον διαθέσιμα είναι μόνο αυτά που θα δοθούν στην κάθε φιναλίστ...

Τo Final 4 θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 9 Μαϊου στο Παρίσι και μέχρι στιγμής τα περισσότερα εισιτήρια τα έχουν προμηθευθεί φίλαθλοι από την Ελλάδα, την Ισπανία, το Ισραήλ και την Γαλλία.

Ορισμός διοικητών στα Νοσοκομεία και τα Προνοιακά Ιδρύματα Μεσσηνίας

Ανακοινωθηκαν από το Υπουργείο Υγείας οι διοικητές και οι πρόεδροι σε Νοσοκομεία και Προνοιακά Ιδρύματα. Σε ότι αφορά την Μεσσηνία έχουμε :

Γ.Ν. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Μπέζος Γεώργιος
Εκπαιδευτικός

Γ.Ν. - Κ.Υ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
Μπόζος Παναγιώτης
Μαθηματικός

ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ψαρούλη Δήμητρα
Κοινωνική Λειτουργός-Συνταξιούχος Δημοσίου

ΚΑΦΚΑ ΜΕΣΗΝΙΑΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Παρασκευόπουλος Λεωνίδας
Οικονομολόγος



Απεργία στα Βενζινάδικα αλλά .... όχι σε όλα

Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται σήμερα οι βενζινοπώλες σε ένδειξη διαμαρτυρίας στην έκδοση αποδείξεων για τις πωλήσεις καυσίμων χωρίς να έχουν εγκατασταθεί προηγουμένως ολοκληρωμένα συστήματα ελέγχου εισροών - εκροών όγκου καυσίμων από τα οποία θα εκδίδονται αυτόματα αποδείξεις.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) ανακοίνωσε ότι δεν θα λάβει μέρος στο κλείσιμο των πρατηρίων δηλώνοντας ικανοποιημένη από τη στάση του υπουργείου Οικονομικών.Στην απεργιακή κινητοποίηση δεν θα.... συμμετάσχουν οι πρατηριούχοι των νομών Θεσσαλονίκης, Γρεβενών και Κρήτης.

Απόφαση του υπουργείου Οικονομικών προβλέπει ότι τα πρατήρια θα εκδίδουν αποδείξεις από την 1η Απριλίου από τις υπάρχουσες ταμειακές μηχανές γεγονός που σύμφωνα με την Ομοσπονδία θα οδηγήσει σε λουκέτα καθώς οι πρατηριούχοι θα ελέγχονται για διαφορές μεταξύ εισροών και εκροών όγκου καυσίμων που δεν οφείλονται σε αυτούς, αλλά δεν μπορούν να τις ελέγξουν (π.χ. διαφορά θερμοκρασίας που μεταβάλλει τον όγκο των καυσίμων, ελλειμματικές παραδόσεις, κλπ.).

Η ομοσπονδία των βενζινοπωλών πρόκειται να συνεδριάσει την Κυριακή με τον πρόεδρο της ΟΒΕ Μιχάλη Κούση να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνουν νέες απεργίες, ακόμη και μέσα στο Πάσχα.

ΑΠΕ
Related Posts with Thumbnails