Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΙΝΤΕΡ 0-2

ΜΕ 2-0 ΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ

ΒΑΦΤΗΣΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ MEGA...

ΒΑΦΤΗΣΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΚΑΙ Η ΚΑΑΡΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ" ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ 3 ΘΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ, ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ .... ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΒΑΣΙΛΗ .....

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΥ ΠΡΟΕΚΕΙΨΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ...

Υπόγειο τούνελ στον Καϊάφα;

Στη διάνοιξη υπόγειου τούνελ μήκους 350 μέτρων στο οικοσύστημα της λιμνοθάλασσας του Καϊάφα προσανατολίζεται η κοινοπραξία "Ολυμπία Οδός", κατά τη διάρκεια κατασκευής του νέου οδικού άξονα από τον Πύργο έως την Τσακώνα. Τα στελέχη της κοινοπραξίας εκτιμούν ότι με αυτό τον τρόπο θα προστατευτεί η περιοχή "NATURA" και δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα στις υπόγειες λεκάνες απορροής του νερού. Περιβαλλοντικές οργανώσεις στη Ζαχάρω, το τεχνικό επιμελητήριο του Πύργου και η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση υποστηρίζουν ότι θα υπάρξει αλλοίωση του οικοσυστήματος από το έργο. Επιμένουν σε μια χάραξη του δρόμου που δε θα περνά μέσα από το βιότοπο του Καϊάφα αλλά ανατολικότερα μέσα από το όρος Λαπίθας.
πηγη:skai.gr

Βόμβα ανακαλύφθηκε κάτω από αστυνομικό όχημα στην Ισπανία

Μια βόμβα ανακαλύφθηκε σήμερα κάτω από ένα αυτοκίνητο της ισπανικής αστυνομίας την ώρα που το όχημα έμπαινε στο κτίριο όπου στεγάζεται η αστυνομική διεύθυνση του Μπιλμπάο, μετέδωσε ισπανικός κρατικός ραδιοσταθμός.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το αστυνομικό αυτοκίνητο διένυσε πολλά χιλιόμετρα έχοντας κάτω από την καρότσα του τη βόμβα πριν φτάσει στην αστυνομική διεύθυνση του Μπιλμπάο.
Λίγο αργότερα και η αστυνομία ανακοίνωσε την ύπαρξη της βόμβας κάτω από το αστυνομικό όχημα και πρόσθεσε ότι εξετάζει τον εκρηκτικό μηχανισμό και όλο το αυτοκίνητο για να αποκλειστεί ότι έχουν τοποθετηθεί και στο εσωτερικό του άλλου είδους εκρηκτικά.
πηγη:kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΡΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ...ΜΙΑ 78ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ 78ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ... ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΟΠΙΣΘΕΝ ...
ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ....

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.... ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ....

2-0 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ


ΜΕ 2-0 ΝΙΚΗΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ...

ΤΑ ΓΚΟΛ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΣΤΟ 73΄ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΛΕΤΟ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

ΜΠΑΛΑΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ...

ΜΠΑΛΑΡΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ...
ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ....

ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ....

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ROBINHO ΚΑΙ Ο RONALDO ΣΤΗΝ Manchester City ....


TO ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΡΟΜΠΙΝΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Manchester City ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Η Telegraph ...


ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ....ΜΟΝΟ ... 9 ΕΚ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ

Αποζημιώνονται οι ξενοδόχοι που θα φιλοξενήσουν τους Βρετανούς τουρίστες-πελάτες της XL

Αποζημίωση θα λαμβάνουν οι Έλληνες ξενοδόχοι για όσες ημέρες παραμείνουν στα καταλύματά τους οι Βρετανοί τουρίστες-πελάτες του τουριστικού οργανισμού XL, ο οποίος πρόσφατα κατέρρευσε οικονομικά, αναφέροντας ως κύρια αίτια τις υψηλές τιμές των αεροπορικών καυσίμων και την γενικότερη οικονομική ύφεση στις επιχειρήσεις.
Μετά από εντολή του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, Αρη Σπηλιωτόπουλου, ο ΕΟΤ με επιστολή του προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ) προέτρεψε όλα τα μέλη της να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης και να φροντίσουν την ομαλή διαμονή των Βρετανών τουριστών που παρέμειναν στην Ελλάδα.
Επίσης, ο ΕΟΤ Λονδίνου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Μ.Βρετανίας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι Έλληνες ξενοδόχοι στις διαδικασίες αποζημίωσής τους για όσες ημέρες παραμείνουν οι Βρετανοί τουρίστες στα καταλύματά τους. Οι διευθυντές ΕΟΤ στις περιφέρειες, όπου εντοπίστηκε το πρόβλημα μεσολάβησαν σε tour operators και αεροδρόμια προκειμένου να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στη διαμονή, αλλά και στην επιστροφή των Βρετανών τουριστών στη χώρα τους. Επίσης, ο ΕΟΤ επικοινώνησε με τους μεγάλους tour operators της Μ. Βρετανίας, έτσι ώστε να καλύψει όποιο κενό θα μπορούσε να δημιουργηθεί στην ελληνική αγορά, στο άμεσο μέλλον. Τέλος, ο πρόεδρος του ΕΟΤ Αθανάσιος Οικονόμου επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Μ. Βρετανίας Άντυ Κούπερ, για να βρεθεί η καλύτερη λύση στο θέμα της μετακίνησης των Βρετανών τουριστών - πελατών του X-L.
πηγη:in.gr (με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Παραιτήθηκε η Μάρα Ζαχαρέα .......

Την παραίτησή της υπέβαλε σήμερα, η σύζυγος του Θόδωρου Ρουσόπουλου, Μάρα Ζαχαρέα, από τις δημοσιογραφικές της ενασχολήσεις στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑLTER» και το ραδιοφωνικό σταθμό « Real F.M.».
Το ζεύγος Ρουσόπουλου ήταν ένας από τους κύριους στόχους της πρόσφατης επίθεσης του Πέτρου Τατούλη κατά κυβερνητικών στελεχών. Ο κ. Τατούλης είχε χαρακτηρίσει ως «ηθικά ασυμβίβαστο» τη δημοσιογραφική ενασχόληση της Μάρας Ζαχαρέα σε θέσεις τηλεοπτικού σχολιαστή και ραδιοφωνικής παραγωγού αλλά και εκδότριας, την ώρα που ο σύζυγός της είναι αρμόδιος Υπουργός για τα ΜΜΕ και «μοιράζει» την πίτα της κρατικής διαφήμισης.
πηγη:zougla.gr

Νεκροί και τραυματίες από εκρήξεις στο Μεξικό την Ημέρα Ανεξαρτησίας

Τουλάχιστον επτά άτομα έχασαν τη ζωή τους και 101 τραυματίστηκαν στην πόλη Μορέλια του Μεξικό από εκρήξεις που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του εορτασμού της επετείου της Ημέρας Ανεξαρτησίας. Μεξικανός κυβερνήτης δηλώνει ότι υπεύθυνο για τις επιθέσεις είναι το οργανωμένο έγκλημα.
Ο κυβερνήτης Λέονελ Γκοντόι της επαρχίας Μιτσοακάν δήλωσε ότι με βάση μαρτυρίες, κάποιος εκσφενδόνισε νωρίς το πρωί της Τρίτης αρκετές χειροβομβίδες στο πλήθος, την ώρα που οι συγκεντρωμένοι πραγματοποιούσαν το τελετουργικό της κραυγής για ανεξαρτησία (γνωστό και ως 'El Grito').
Τουλάχιστον επτά άτομα σκοτώθηκαν και 101 τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με τον Λ.Γκοντόι, η αστυνομία πιστεύει ότι πίσω από τις επιθέσεις κρύβονται μέλη του οργανωμένου εγκλήματος.
Ο πρόεδρος του Μεξικό Φελίπε Καλντερόν καταδίκασε την επίθεση και υποσχέθηκε να διπλασιάσει τις προσπάθειες να καταπολεμήσει το οργανωμένο έγκλημα.
πηγη:in.gr

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ American International Group (AIG)....

Αν σκασει κανενα κανόνι και με την American International Group (AIG)... τότε μην τον ειδατε τον Παναη στα Χρηματηστηρια ...

πάντως από ότι διαβάζουμε οι οίκοι Standard & Poor's και Moody's προχώρησαν στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής διαβάθμισης της American International Group (AIG)....

ενώ αυτή την ώρα υποχωρεί .... τι υποχωρεί κατρακυλα στο χρηματηστηριο της ΝΥ με πτώση .... 50%

ΜΕ ΠΤΩΣΗ 1,99% ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ...

ΝΕΟ ΒΟΥΤΙΑ ΣΗΜΕΡ ΜΕ ΠΤΩΣΗ 1,99% ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΑ .....
ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΛΙΜΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Η WALL STREET

ΣΤΑ ΕΥΡΩΟΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΧΑΪΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΠΑΤΡΩΝ

Στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια έχει προσφύγει η νομαρχία Αχαΐας, ζητώντας να μην υπάρχουν καθόλου διόδια στην Κορίνθου - Πατρών, γιατί ο δρόμος αυτός δεν πληροί τις προδιαγραφές που θέτει η Ε.Ε. για τους αυτοκινητοδρόμους και επομένως η πληρωμή δεν έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα.
Από την «εθνική καρμανιόλα» της Κορίνθου -Πατρών διέρχονται κατά μέσο όρο 20.000 οχήματα την ημέρα, από τα οποία το 25% είναι φορτηγά, το μεγαλύτερο ποσοστό για τους ελληνικούς δρόμους. Οι αυξήσεις, που ισχύουν από τα μεσάνυκτα της Δευτέρας, φθάνουν έως και 148%.

Αυτά διαβάζουμε στη Ελευθεροτυπια

και δεν νομιζω να εχει και πολυ αδικο η νομαρχια Αχαϊα , φτιάχτε πρωτα το δρόμο να μην σκοτωνόμαστε και μετά μας τα πέρνεται .....

Ρωσικά βομβαρδιστικά πάνω από την ανατολική ακτή της Λατινικής Αμερικής

ΕΠΕΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΤΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΩΝ TU-160 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ .... ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΧΩΡΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ .... ΚΑΘΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ...,

ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ...-16,6%

ΟΧΙ ΒΟΥΤΙΑ , ΟΧΙ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΗ, ΟΧΙ ΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΣΚΕΤΟΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΤΑ 16,6% ....

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ .... ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ...

Στα 93 εκατ. ευρώ τα δάνεια του ελληνικού δημοσίου από τη Lehman Brothers

Δάνεια, το χρέος των οποίων αυτή τη στιγμή διαμορφώνεται στα 93 εκατ. ευρώ, έχει λάβει το ελληνικό δημόσιο από την Lehman Brothers. Σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, το χρέος αυτό προέρχεται από δάνεια που έχει κατά καιρούς συνάψει το ελληνικό δημόσιο με τον υπό πτώχευση οίκο. Τι θα συμβεί τώρα με αυτό το χρέος; Ανώτατο στέλεχος του Γενικού Λογιστηρίου σχολίασε στο Capital.gr ότι δεν υπάρχει νομικό προηγούμενο σε διεθνές επίπεδο και για αυτό στο οικονομικό επιτελείο περιμένουν τις εξελίξεις. Πάντως έγκυροι νομικοί επισημαίνουν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ο εκκαθαριστής που θα οριστεί, θα αξιώσει και τις απαιτήσεις από τους οφειλέτες της Lehman Brothers.

Πηγη:capital.gr (Νεκτάριος Νώτης)

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ

O ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ο ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ...
Ο ΚΑΛΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ....

Τα πτερύγια ανύψωσης «δείχνει» η El Pais σχετικά με το δυστύχημα της Spanair...

Στα πτερύγια ανύψωσης και προσγείωσης εντοπίζεται το πρόβλημα του μοιραίου αεροσκάφους της Spanair, το οποίο συνετρίβη πριν από λίγες εβδομάδες στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης.
Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας El Pais. Το δυστύχημα είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 154 επιβάτες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα συγκεκριμένα πτερύγια δεν φαίνεται να λειτούργησαν σωστά κατά τη διαδικασία απογείωσης, ωστόσο, δεν άναψε καμία ένδειξη στο πιλοτήριο, ώστε να προλάβουν οι πιλότοι να αντιδράσουν.
Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ. Η εφημερίδα επικαλείται την ανάλυση των στοιχείων από το «μαύρο» κουτί του αεροσκάφους.
πηγη:in.gr

Σύλληψη 58χρονου στους Γαργαλιανους για καλλιέργεια χασις

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας συνέλαβαν χθες στους Γαργαλιάνους έναν 58χρονο διότι καλλιεργούσε σε αγροτοδασική έκταση και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μια φυτεία χασίς με 78 δενδρύλλια ύψους από 1,5 έως 4 μέτρα περίπου.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του συλληφθέντος οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ημιαποξηραμένους κλάδους κάνναβης σε φούντα βάρους 990 γραμμαρίων, δύο φυτά χασίς ύψους 15 εκατοστών περίπου και μικροποσότητα κάνναβης σε φούντα.
Όλα τα φυτά εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ ο 58χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.
πηγη:kathimerini.gr με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

"ΑΜΝΗΣΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ....

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ....ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ .... ΕΠΙΔΗΜΕΙΑ ΑΜΝΗΣΙΑΣ ΕΠΕΣΕ ....

'ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ , ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΛΑ , ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ....

ΌΛΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ....ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΤΕΙ....

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ...

ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ .... ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ....
ΔΡΟΜΟΙ ΠΛΗΜΥΡΗΣΑΝ .... ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΖΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ... ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΔΙΑΚΌΠΗΚΕ .... ΓΕΝΙΚΑ Η ΒΡΟΧΗ ΉΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΌΤΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ....

ΦΟΡΤΗΓΟ ΕΚΑΝΕ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ...

ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑΣ 77ΧΡΟΝΟΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΌΤΑΝ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΕΚΑΝΕ ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ

«Χάλκινοι» Φερνάντες και Δημόγλου στους Παραολυμπιακούς του Πεκίνου ...

Οι επιτυχίες και οι κατακτήσεις μεταλλίων στους Παραολυμπιακούς Αγώνες δεν έχουν τελειωμό για την Ελλάδα, αφού ο Τσε Γιόν Φερνάντες κέρδισε το χάλκινο στη σφυροβολία F53/54 και η Αλεξάνδρα Δημόγλου κέρδισε της ίδιας απόχρωσης μετάλιο στα 100 μ. Τ13. Ο Έλληνας αθλητής είχε καλύτερη βολή στα 8.29, ενώ η 27χρονη σπρίντερ σημείωσε επίδοση 12.56. Την έκτη θέση στον τελικό της δισκοβολίας F42 κατέλαβε ο Φυλαχτός Μαρίνος, όπως και ο Δημήτρης Ανατολίτης στην άρση βαρών. Πέμπτη κατετάγη η Κάντζα στα 200μ. Τ11.
πηγη:sport-fm.gr

ΣΤΙΣ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ Britney Spears , "Circus",

ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥ FAN ΤΗΣ Britney Spears , ΣΤΙΣ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΗΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΜΕ ΤΊΤΛΟ "Circus".


ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο single από το δίσκο με τίτλο "Womanizer"

Εισβολή ενόπλου στο νοσοκομείο Τρικάλων


Εισβολή ενόπλου σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Τρικάλων. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων κ. Βλαχάκης, πολίτης που απειλούσε με όπλο άνδρα της ασφάλειας του νοσοκομείου, κατευθύνθηκε για δικό του προσωπικό πρόβλημα στα επείγοντα περιστατικά.
Λίγο αργότερα, με την επέμβαση της αστυνομίας πείστηκε να αφήσει το όπλο.
Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν αργότερα από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.


Πηγη:Naftemporiki.gr

ΧΟΛΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ .... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΒΗΜΑ

Με αφορμή την εμφάνιση του Παπανδρέου στη ΔΕΘ, θα θυμίσω μια πρόσφατη, διδακτική ιστορία. Ο Ολυμπιακός παίζει με την Ανόρθωση, στην Κύπρο. Εντελώς απρόσμενα, βρίσκεται να χάνει με 2-0. Ξαφνικά, κερδίζει πέναλτι. Ουρανοκατέβατη ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, ακόμη και να διασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση. Το πέναλτι όμως δεν το χτυπάει κάποιος κανονικός παίκτης αλλά ο... Μήτρογλου! Και, φυσικά, το χάνει. Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο Ολυμπιακός τρώει τρίτο και σήμερα αγωνίζεται στο UΕFΑ με κάτι Ψαράδες Δανίας. Ηθικόν δίδαγμα: για να ξαναμπείς στο παιχνίδι δεν αρκεί να κερδίσεις πέναλτι, πρέπει να μην το χτυπήσει και ο Μήτρογλου. Στη ΔΕΘ, το ΠαΣοΚ με τη σειρά του είχε ίσως μια ουρανοκατέβατη ευκαιρία να ξαναμπεί στο πολιτικό παιχνίδι. Να δείξει ένα πειστικό κυβερνητικό πρόσωπο και ταυτοχρόνως τον άνθρωπο που δημιουργεί στους Ελληνες την εμπιστοσύνη ότι θα ηγηθεί της προσπάθειας- αν δεν το κάνει αυτό, ακόμη και αν περάσει τώρα μπροστά στις δημοσκοπήσεις, στις εκλογές θα ψάχνεται... Προτού φύγει για τη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στο Πολιτικό Συμβούλιο, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ είχε πει ότι «το ζήτημα δεν είναι να βάλεις ψηλά τον πήχη, αλλά να τον βάλεις εκεί που μπορείς να τον περάσεις». Ηταν μια επίδειξη πολιτικού ρεαλισμού με την οποία ουδείς μπορεί να διαφωνήσει. Αλλά αν αυτό που είδαμε στη Θεσσαλονίκη ήταν ο πήχης, υπάρχει ο κίνδυνος να ζήσει ο Καραμανλής ακόμη πολλές κυβερνήσεις για να μπαινοβγάζει Βουλγαράκηδες. Δεν θέλω να πω με αυτό ότι ο Παπανδρέου έχασε την ευκαιρία, ενδεχομένως η ευκαιρία να είναι ακόμη μπροστά του. Είμαι βέβαιος, όμως, ότι ακόμη και αυτή η κλονισμένη κυβέρνηση, ακόμη και αυτός ο δοκιμαζόμενος Πρωθυπουργός δύσκολα θα απειληθούν αν ο πήχης συνεχίζει να μπαίνει χαμηλά. Οταν το «όλον ΠαΣοΚ» (και δη το «γεωργακικό») δήλωνε χθες ανακουφισμένο επειδή «δεν έγινε καμία γκάφα» και «δεν βάλαμε αυτογκόλ», τότε όλοι συνειδητοποιούμε ποιο είναι το μέτρο των απαιτήσεων που έχει επικρατήσει. Την ίδια στιγμή μάλιστα που η χώρα και η δημοκρατική παράταξη για τη χώρα πρέπει να θέσουν τον πήχη όσο ψηλότερα γίνεται. Για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών και στις προσδοκίες μιας κοινωνίας, η οποία (θέλω να ελπίζω) έχει ξεφύγει προ πολλού από αντιλήψεις του τύπου «θα τα πάρουμε από τους λίγους για να τα δώσουμε στους πολλούς». Διότι αυτές μπορεί να αρέσουν σε κάποιους αλλά σπανίως πείθουν τους υπόλοιπους.

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ...

ΣΕ ΠΤΩΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΥΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ....
ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ .... ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ

Πράσινο φως από την Κομισιόν για τη νέα Ολυμπιακή

Πράσινο φως για τη νέα Ολυμπιακή ανάβει, την Τετάρτη, η Κομισιόν. Η Ολυμπιακή διατηρεί το σήμα και το όνομα, αποκρατικοποιείται χωρίς χρέη και πλεονάζον προσωπικό, θα εκτελεί τα 2/3 των πτήσεων εσωτερικού-εξωτερικού και θα πωληθεί έως τον Απρίλιο του 2009.
Σταδιακά θα γίνει η μετάβαση από τις Ολυμπιακές Αερογραμμές στην Πάνθεον, η οποία βρίσκεται εν αναμονή για την άδεια λειτουργίας από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
Η παλαιά Ολυμπιακή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κηρύξει πτώχευση, ώστε να χαθούν όλα τα χρέη που θεωρήθηκαν κρατικές ενισχύσεις. Όσον αφορά στο προσωπικό, επικρατούν τρία σενάρια: θα απορροφηθεί από τη νέα εταιρεία με νέες συλλογικές συμβάσεις εργασίας, αριθμός εργαζομένων μπορεί να αποχωρήσει με εθελουσία έξοδο ή να συνταξιοδοτηθεί, ενώ αναμένονται και μετατάξεις στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.
πηγη:Ant1online.gr

Απεβίωσε ο Ρίτσαρντ Ράιτ, ιδρυτικό μέλος των Pink Floyd,Σε ηλικία 65 ετών

Πέθανε στην ηλικία των 65 ετών ο Ρίτσαρντ Ράιτ, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος Pink Floyd. Ο μουσικός -έπαιζε πιάνο και κίμπορντς- έχασε τη σύντομη μάχη με τον καρκίνο.
Ο εκπρόσωπος του Ρ.Ράιτ δήλωσε σύμφωνα με το BBC: «Η οικογένεια του Ρίτσαρντ Ράιτ, ιδρυτικού μέλους των Pink Floyd, ανακοινώνει με λύπη της ότι ο Ρίτσαρντ πέθανε σήμερα μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο».
Το θρυλικό συγκρότημα ίδρυσαν το 1965 οι Ρότζερ Γουότερς, Σιντ Μπάρετ, Ρίτσαρντ Ράιτ και Νικ Μέισον και δύο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο τους άλμπουμ The Piper at the Gates of Dawn, με τη συμμετοχή του Ρ.Ράιτ.
πηγη:in.gr
Related Posts with Thumbnails