Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

Ανώμαλα προσγειώθηκε ο Παναθηναϊκός στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Αστερα Τρίπολης , χάνοντας ακόμα δύο βαθμούς στο κυνήγι της κορυφής .....

στους υπόλοιπους αγώνες του Σαββάτου
Θρασύβουλος - ΠΑΟΚ 1-2
Λάρισσα - Ηρακλής 2-0

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ... ΕΞΟΔΟΥΣ ....ΤΑΞΙΔΙΑ


ΠΗΓΗ:tanea.gr

To τέλος των επιχειρήσεων στα ξενοδοχεία της Βομβάης ανακοίνωσαν οι Ινδοί....Στους 195 οι νεκροί

Ολοκληρώθηκαν οι επιχειρήσεις των δυνάμεων ασφαλείας στα ξενοδοχεία της Βομβάης, ανακοίνωσαν το πρωί του Σαββάτου οι αρχές της Ινδίας.
Εκπρόσωπος των Ένοπλων Δυνάμεων δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο NDTV ότι δύο εξτρεμιστές σκοτώθηκαν στο ξενοδοχείο Ταζ Μαχάλ, χωρίς πάντως να υπάρξει καμία πληροφορία για την τύχη των ομήρων και των ενοίκων του ξενοδοχείου.
«Οι επιχειρήσεις τερματίστηκαν, όλοι οι τρομοκράτες είναι νεκροί» δήλωσε και ο Χασάν Γκαφούρ, επικεφαλής της αστυνομίας.
Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, οι νεκροί έφτασαν τους 195 και οι τραυματίες τους 295.
Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση του Πακιστάν αποφάσισε να στείλει εκπρόσωπο της υπηρεσίας πληροφοριών της χώρας, προκειμένου να βοηθήσουν στις έρευνες.
Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Πακιστάν που μετέδωσε την είδηση επικαλέστηκε ως πηγή κυβερνητικό αξιωματούχο, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.
Στοιχεία για τους δράστες
Αρκετοί από τους ισλαμιστές που ενέχονται στην επίθεση στη Βομβάη είχαν επισκεφθεί την πόλη αρκετούς μήνες νωρίτερα και παρέμειναν εκεί παριστάνοντας τους φοιτητές. Αυτό υποστηρίζουν οι Times της Ινδίας το Σάββατο.
Επικαλούμενοι την κατάθεση ενός από τους ενόπλους που συνελήφθησαν, οι Times γράφουν ότι πέντε από τα μέλη της ομάδας που έκανε την επίθεση νοικίασαν διαμέρισμα στην περιοχή Κόλαμπα στο κεντρικό τμήμα της Βομβάης, κοντά στα σημεία όπου έγιναν οι επιθέσεις.Η ομάδα των νεαρών έκανε συχνές επισκέψεις στα δύο πολυτελή ξενοδοχεία-μνημεία, όπου έγιναν οι επιθέσεις το βράδυ της Τετάρτης.
Οι εξτρεμιστές, που ήταν κατά κύριο λόγο Πακιστανοί, δήλωναν υπήκοοι Μαλαισίας στις επισκέψεις τους, στην διάρκεια των οποίων έκαναν λεπτομερή «αναγνώριση» των στόχων τους, γράφει η εφημερίδα.
πηγη:tanea.gr
Related Posts with Thumbnails