Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Michael Jackson's Last Will ....

Michael Jackson's will has been filed with the court. Jackson asks that his mother, Katherine, be made the guardian of all three of his kids. The will says if Katherine died before him or couldn't serve as guardian, he nominated Diana Ross.

And there's a petition filed along with the will, saying Jackson's estate is worth more than $500,000,000. The petition says almost all of the estate "consists of non-cash, non-liquid assets, including primarily an interest in a catalog of music royalty rights which is currently being administered by Sony/ATV, and interests in various entities.".....
clik here


www.tmz.com

Αιφνιδιαστική παραίτηση του πρωθυπουργού της Κροατίας....


Την παραίτηση του υπέβαλε σήμερα πρωθυπουργός της Κροάτης Ίβο Σαναντέρ , αυτό έγινε αιφνιδιαστικά δύο και πλέον χρόνια πριν ολοκληρωθεί η θητεία του, εγκαταλείποντας την πολιτική ζωή ενώ φαινόταν ότι θα ήταν υποψήφιος και για την προεδρία ....



Διαμαρτυρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για τις συνθήκες διαμονής στην Πεσκάρα

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τις συνθήκες διαμονής των Εθνικών Ομάδων στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στην Πεσκάρα της Ιταλίας απέστειλε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής: «Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης είναι υποχρεωμένο να εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του για την απαξιωτική συμπεριφορά που έχει επιδειχθεί από την Επιτροπή στις αποστολές των Εθνικών Ομάδων Ανδρών και Γυναικών, που αφορά τις συνθήκες διαμονής τους στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα.
Η Ε.Ο.Κ. δεν απαιτεί την παροχή πολυτελών συνθηκών διαμονής αλλά των... κατάλληλων συνθηκών που θα επιτρέψουν στα εθνικά μας συγκροτήματα να αγωνισθούν απρόσκοπτα και να επιτύχουν τους αγωνιστικούς τους σκοπούς που θα πρέπει να είναι σκοποί και τηςίδιας της Επιτροπής.

Η αρνητική αυτή αντιμετώπιση των Εθνικών μας Ομάδων δημιουργεί σοβαρά προσκόμματα στην προσπάθεια των Εθνικών μας Ομάδων για να προσφέρουν στη χώρα μας τη διεθνή αγωνιστική διάκριση και η Ε.Ο.Κ. επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε ενέργεια που θα προστατέψει το κύρος των Εθνικών μας συγκροτημάτων».



«Όλα σκοτείνιασαν» η μαρτυρία της μοναδικής επιζήσας από το δυστύχημα της Yemenia air


Η Bakari Baya είναι το τυχερό 14χρονο κορίτσι που κατάφερε να επιζήσει από το τραγικό δυστύχημα της Yemen air. «Όλα σκοτείνιασαν και αρχίσαμε να πέφτουμε» είπε η μικρή. Ξαφνικά...

βρέθηκαν στο νερό και για λίγη ώρα άκουγε τους διπλανούς της να μιλούν. Μετά από λίγο όμως δεν άκουγε τίποτα και απλά κρατιόταν από κάτι συντρίμμια.

http://troktiko.blogspot.com/2009/07/blog-post_775.html

Τσιγάρα , πίπες και τσιμπούκια τέλος ....

Σε ισχύ από σήμερα ο νόμος που απαγορεύει το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους , εκτός και αν έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα και ΄χουν εγκριθεί από τις αρμόδιες αρχές.
Για εμάς που δεν καπνίζουμε δεν μας χαλάει καθόλου το μέτρο , όσοι καπνίζουν όμως βγάζουν ....καπνούς. Και ακόμη είναι αρχή αλλά από την άλλη είναι καλοκαίρι ο κόσμος λίγο πολύ όλο έξω κάθεται για καφέ ή για φαγητό οπότε μικρό το κακό. Τον χειμώνα όμως τι....θα γίνει που οι θαμώνες από καφετέριες καφενεία και εστιατόρια θα πρέπει να μπουν μέσα.... Τότε θα αρχίσουν τα πανηγύρια και θα πάρει φωτιά το τηλέφωνο με τις καταγγελίες, εκτός και αν καθότι είμαστε στην Ελλάδα και ο νόμος έχει αδρανήσει όπως γίνεται σε πολλές άλλες περιπτώσεις.... Θα δούμε


Related Posts with Thumbnails