Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο γραπτός διαγωνισμός των εκπαιδευτικών για τον κλάδο ΠΕ 16.01 Μουσικών.

Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο γραπτός διαγωνισμός των εκπαιδευτικών για τον κλάδο ΠΕ 16.01 Μουσικών.Οι υποψήφιοι θα εξετασθούν το πρωί (08.00 έως 12.00) στην Α΄ Θεματική Ενότητα "Γνωστικό Αντικείμενο" και το απόγευμα (14.00 έως 18.00) στη Β΄ Θεματική Ενότητα "Διδακτική μεθοδολογία - Παιδαγωγικά θέματα".Οι υποψήφιοι οφείλουν να βρίσκονται στα εξεταστικά κέντρα το αργότερο μία ώρα πριν την έναρξη της κάθε εξέτασης.Οι υποψήφιοι οι οποίοι έχουν επιλέξει ως τόπο εξέτασης την Αθήνα, θα κατανεμηθούν σε δύο εξεταστικά κέντρα, που είναι το 1ο ΕΠΑΛ Αθηνών, (Αχιλλέως 37-41 και Μυλέρου το Μεταξουργείο) και το 2ο Πειραματικό Λύκειο Αθηνών (Π. Κυριακού 12, Αμπελόκηποι).Οι υποψήφιοι που επέλεξαν να εξεταστούν στη Θεσσαλονίκη θα διαγωνισθούν στο 7ο ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης (κτιριακό συγκρότημα του Ευκλείδη), Αλ. Παπαναστασίου 13
πηγη:skai.gr

"Λουκέτο" στο εργοστάσιο της Siemens στη Θεσσαλονίκη...

Παρελθόν θα αποτελεί, σε περίπου ένα μήνα, το εργοστάσιο της Siemens στην Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με απόφαση της γερμανικής εταιρίας, που είχε άλλωστε προαναγγείλει από τον περασμένο Φεβρουάριο. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση από την μητρική εταιρία Siemens στη Γερμανία, πολυάριθμες συνομιλίες πραγματοποιήθηκαν με ενδιαφερομένους από την ελληνική αγορά, καθώς επίσης και σε πολιτικό επίπεδο σχετικά με την πώληση του εργοστασίου, τα οποία δυστυχώς δεν απέφεραν καμία ικανοποιητική λύση. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να ληφθεί η απόφαση να κλείσει το εργοστάσιο. Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι κανείς από τους υποψήφιους αγοραστές δεν ήταν σε θέση να παρουσιάσει μια βιώσιμη λύση για την συνέχιση και εξασφάλιση της παραγωγής. Καθοριστικοί παράγοντες για την απόφαση αυτή ήταν η χαμηλή εκμετάλλευση του δυναμικού του εργοστασίου, καθώς και η ραγδαία αλλαγή τεχνολογίας στην SEN - από το Υλικό (Hardware) στο Λογισμικό (Software). Επόμενο βήμα είναι η έναρξη συνομιλιών με τον Ελληνικό Σύλλογο Εργαζομένων ούτως ώστε να εξευρεθεί κοινωνικά αποδεκτή λύση για τους περίπου 230 εργαζόμενους. Το εργοστάσιο λειτουργούσε από το 1964
πηγη:skai.gr

ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΑΝΕ ΑΛΜΑ ΑΝΟΔΟΥ .... ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ...ΠΥΡΑΥΛΟ ... ΑΝΟΔΟΣ ΩΣ 31,39%

Πρωτοφανή άνοδο σημείωσαν σήμερα -μετά την επανάληψη για δεύτερη φορά σήμερα των συναλλαγών τους- τα χρηματιστήρια της Μόσχας. Οι συναλλαγές είχαν διακοπεί εκ νέου σήμερα, για περισσότερες από τρεις ώρες, λόγω της μεγάλης ανόδου.
Συγκεκριμένα περίπου ένα τέταρτο μετά την επανάληψη των συναλλαγών, το RTS κατέγραφε κέρδη 22,60% και το Micex σημείωνε εντυπωσιακή άνοδο της τάξης του 31,39%.
Τα δύο χρηματιστήρια άνοιξαν και πάλι σήμερα μετά την αναστολή των συναλλαγών την Τετάρτη λόγω των συνεχών έντονα πτωτικών συνεδριάσεων στην αρχή της εβδομάδας.
Πηγη:naftemporiki.gr

Τα τελευταία εισιτήρια για την συναυλία της Μαντονα στο ΟΑΚΑ..


Τελευταία εισιτήρια για τη συναυλία της Madonna, στις 27 Σεπτεμβρίου, για το Pitch A, που αντιστοιχεί στο πρώτο μισό της Αρένας και το PL των κερκίδων, διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό.Η διάθεση των εισιτηρίων αρχίζει από αύριο Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στο Ticket House – Πανεπιστημίου 42.


City 99,5

Τρακτέρ καταπλάκωσε 52χρονο αγρότη στο χωριό Βασιλάδα του δήμου Ανδρούσας στη Μεσσηνια ...

Τηζωή του έχασε ένας 52χρονος αγρότης από το χωριό Βασιλάδα Μεσσηνίας όταν καταπλακώθηκε από τρακτέρ.
Ο άτυχος άνδρας είχε πάει να καλλιεργήσει το χωράφι του, που βρίσκεται στην θέση Καράβελα του δήμου Ανδρούσας, όταν το τρακτέρ με το οποίο εκτελούσε γεωργικές εργασίες ανατράπηκε και τον καταπλάκωσε.
Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Μεσσήνης.
πηγη:zougla.gr

Γερμανία: Έκρηξη βόμβας Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου με 17 τραυματίες

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν μία βόμβα η οποία χρονολογείται από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο εξερράγη τη Παρασκευή κοντά σε εργοστάσιο στην πόλη Χάντινγκεν στο γερμανικό κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας. Η βάρους 500 κιλών βόμβα ήταν θαμμένη σε βάθος μισού μέτρου και εξερράγη όταν κτυπήθηκε από το φτυάρι ενός εκσκαφέα κατά την διάρκεια οικοδομικών εργασιών. Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής δήλωσε ότι "οι εργάτες ήταν πολύ τυχεροί καθώς τραυματίστηκαν μόνο από την έκρηξη" ενώ ο εκσκαφέας υπέστη σημαντικές ζημιές. Να σημειωθεί πως από τους βομβαρδισμούς των συμμαχικών αεροπορικών δυνάμεων το 1945 έμειναν χωρίς να «σκάσουν» χιλιάδες βόμβες στην Γερμανία ενώ πυροτεχνουργοί συνεχίζουν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό τους με ειδικούς ανιχνευτές μετάλλων, χωρίς να έχουν εντοπιστεί μέχρι τώρα όλες.

Πηγή: athina984.gr

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ....ΗΡΘΕ Η ΛΑΜΠΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ ...ΑΝΟΔΟΣ 8,68% ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ....

ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΕΤΙΚΑ .... ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ....ΕΚΑΝΕ ΑΛΜΑ ΑΝΟΔΟΥ 8,68%
ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 17 ΕΤΩΝ...

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΛΙΜΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ....

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ....

Dow Jones +2,98%
Nasdaq +2,55%
DAX +4,69%
CAC +7,82%
SMI +5,05

ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΙΔΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ... ΜΕ ΛΕΙΑ 25.000 ΕΥΡΩ

Ληστεία έγινε το πρωί στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στο Πεταλίδι, στη Μεσσηνία.
Ένας κουκουλοφόρος εισέβαλε στο υποκατάστημα και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε υπαλλήλους και πελάτες και ανάγκασε την διευθύντρια του καταστήματος να του δώσει τα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία.
Ο ληστής πήρε τα χρήματα, που υπολογίζονται σε 25.000 ευρώ, και αφού πυροβόλησε μία φορά για εκφοβισμό, επιβιβάστηκε σε μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συνεργός του και οι δυο τους εξαφανίστηκαν.

πηγη:zougla.gr

Η ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ Jennifer Lopez ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΥΡΙΟ 9 ΩΡΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΟΑΑΚΑ ...ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΡΩΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ Metropolis

έφτασε η ώρα για τους λάτρεις της Τζένιφερ Λόπεζ , αύριο στις 9 ώρα το βράδυ η συναυλία της στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

για ζέσταμα θα εμφανιστουν ο Κώστας Μαρτάκης και Γιώργος Παπαδόπουλος

εισητήρια προπωλουνται στα Metropolis ...

μέρος των εσόδων της συναυλίας θα δoθούν στην Act Up, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον αγώνα κατά του human trafficking και του Aids.

την Κυριακή η εκρηκτική Jennifer Lopez θα εμφανιστεί στο κατάστημα JLo στην Γλυφάδα....

Συνέδριο για την Αρχαία Μεσσήνη στη Νέα Υόρκη

Οι ανασκαφές, τα μνημεία και τα άλλα ευρήματα που έχει φέρει στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στην Αρχαία Μεσσήνη, είναι το θέμα συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη. Το συνέδριο πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας, με ομιλητές τον καθηγητή της Αρχαιολογίας και διευθυντή των ανασκαφών και των αναστηλώσεων των μνημείων της Αρχαίας Μεσσήνης Πέτρο Θέμελη και άλλους Έλληνες και ξένους επιστήμονες.

πηγη:Ερα Καλαμάτας

AKOMH ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ....

XAA +6,34%

DAX +4,61%

CAC +6,42%

SMI +4,87%

Βρετανία: Θέλουν να παραιτηθεί ο Μπράουν Από την ηγεσία των Εργατικών

Η πλειοψηφία των ψηφοφόρων των Εργατικών στη Βρετανία επιθυμεί να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός, Γκόρντον Μπράουν, από την ηγεσία του κόμματος, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα Παρασκευή. Η δημοσκόπηση, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα "Ιντιπέντεντ", δείχνει ότι το 54% των ψηφοφόρων των Εργατικών θα προτιμούσαν να ηγηθεί κάποιος άλλος του κόμματος στις επόμενες γενικές εκλογές, που είναι προγραμματισμένες για το 2010. Η δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε από το διαδικτυακό φόρουμ Labourhome.org, έδειξε ακόμα ότι πάνω από τους μισούς ερωτηθέντες -ποσοστό 57%- επιθυμούν να τεθεί σε ψηφοφορία, στη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου των Εργατικών, το οποίο ξεκινάει το Σαββατοκύριακο, το αν θα πρέπει να γίνει αλλαγή στην ηγεσία του κόμματος.
ΠΗΓΗ:ERT.GR

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΕΝΤΑΣΕΩΣ 8 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ 9 ΜΠΟΦΟΡ .
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ . ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ .
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΑ. .
ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΥΦΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ.

Επεισόδια μεταξύ εργαζόμενων της Ολυμπιακής και αστυνομικών

Επεισόδια και χρήση δακρυγόνων μεταξύ αστυνομικών και εργαζομένων της "Ολυμπιακής" που προσπάθησαν να προσεγγίσουν τα γραφεία της "Πάνθεον", διάδοχης εταιρείας του εθνικού αερομεταφορέα.
Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της Αθήνας, ενώ των ίδια ώρα στη Βουλή συζητείται η ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής, κατόπιν επερώτησης που κατέθεσαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
πηγη:skai.gr

ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ..

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
έκθεση φωτογραφίας με θέματα «κοινωνικός αποκλεισμός» σε συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη, φωτογραφικό υλικό από την παγκόσμια δράση της Συμμαχίας Κατά της Φτώχειας και 8 γελοιογραφίες για το περιβάλλον και αυτούς που μας διοικούν από τους συνεργάτες του περιοδικού Γαλέρα.Την Παρασκευή το βράδυ στις 8 ώρα θα γίνει διάλεξη με θέμα «Ελλάδα- Γεωργία :Μια μελέτη σχετικά με την κοινή μας πολιτιστική κληρονομιά» με ομιλητή τον Dr. Avtandil Mikaberidze Διευθυντή του Γεωργιανού Ινστιτούτου Αθηνών. Θα ακολουθήσει στις 9 μουσική βραδιά με την Δανάη Παναγιωτοπούλου.Το Σάββατο στις 6 μ.μ. Δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά σχολικής ηλικίας με την Περιβαλλοντική ομάδα εθελοντών «Αρχέλων» και την ζωγράφο Isabelle Bachmann.Στις 8 μ.μ. ομιλίες με θέματα «Ο ρατσισμός μέσα από τα μάτια του κοινωνικού επιστήμονα» με την Αγγελική Ρουμελιώτη κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Υγείας Μεσσηνίας. «Όταν οι μετανάστες οργανώνονται» με την Λωρέτα Mac Cauley από την οργάνωση Ένωση Αφρικανών Γυναικών. «Ένα κίνημα γεννιέται» με την Σόνια Μητραλιά από το κίνημα Όχι στον Ρατσισμό από την Κούνια. Θα συντονίσει η Δήμητρα Ψαρούλη – Τσουμελέα κοινωνική λειτουργός και νομαρχιακή σύμβουλος. Στις 9 μ.μ. θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με το συγκρότημα «Silencio” , χορευτικά συγκροτήματα πολιτιστικών συλλόγων από το Σιέρα Λεόνε και από την Βουλγαρία το συγκρότημα «Rodina» παράλληλα θα λειτουργούν περίπτερα με παραδοσιακές γεύσεις από διάφορες χώρες.Την Κυριακή στις 11 το πρωί θα δοθεί παράσταση καραγκιόζη με το θίασο του Κώστα Μακρή και στις 8 το βράδυ θα ξεκινήσει η προβολή των ταινιών «Το ταξίδι: Το ελληνοαμερικάνικο όνειρο» της Μαρίας Ηλίου , «Μικρές Οδύσσειες» ντοκυμαντέρ της ΕΡΤ και οι ταινίες από το 132ο δημοτικό σχολείο Αθηνών «Παιχνίδια από τις πατρίδες μας» και «Παιχνίδια από τις πατρίδες μας μαζί με τους γονείς μας».Η είσοδος όλες τις μέρες είναι ελεύθερη ενώ σε περίπτωση που υπάρχει άστατος καιρός οι μουσικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα του ΤΕΕ.
ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΑΙA ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ ....

ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ

ΑΘΗΝΑ +5,35%
ΛΟΝΔΙΝΟ +6,68%
XETRA D +3,81%
CAC 40 +5,40%

Με κοσμοσυρροή το άνοιγμα της γερμανικής αλυσίδας ηλεκτρονικών Saturn ,Τουλάχιστον 70.000 οι επισκέπτες

Περίπου 70.000 επισκέπτες είχε στο άνοιγμά της η γερμανική αλυσίδα ηλεκτρονικών Saturn την Πέμπτη.
Λόγω των προσφορών που είχαν διαφημιστεί με εκτενή καμπάνια, επικράτησε το αδιαχώρητο τόσο εντός του καταστήματος, όσο και στη λεωφόρο Συγγρού, όπου βρίσκεται.
Η μεγαλύτερη κίνηση καταγράφηκε στο τμήμα των τηλεοράσεων και των υπολογιστών, λόγω των ιδιαίτερα φθηνών τιμών.
Η Saturn ανήκει στον όμιλο της Μedia Μarkt.
πηγη:in.gr

ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΑΒΩΝΑ ...

ΤΟΥΜΠΑ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΑΒΩΝΑ ...
ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΤΟ YOU TUBE ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΦΑΓΕ "ΣΟΥΠΑ" ΚΑΝΟΝΙΚΗ....
ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ FAN ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ...

ΜΟΛΥΝΣΗ ΜΕ AIDS AΠΟ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ;;;;;

Μια νέα περίπτωση μετάγγισης μολυσμένου με τον ιό του AIDS αίματος ερευνά το υπουργείο Υγείας. Πρόκειται για την περίπτωση ηλικιωμένης, η οποία βρέθηκε θετική στον ιό και θεωρείται πιθανό να έχει μολυνθεί από μετάγγιση.
Όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης, το κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων. το περιστατικό έγινε γνωστό στις υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας και έχουν κινηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες από την επιτροπή αιμοδοσίας και το κέντρο αιμο-επαγρύπνησης για τη διερεύνηση του περιστατικού.
Αν επιβεβαιωθεί ότι η 70-χρονη μολύνθηκε από μετάγγιση, θα πρέπει να εντοπιστούν και άλλοι ασθενείς που πιθανόν έλαβαν αίμα από τη μολυσμένη ομάδα
Πηγη:athina984.gr


ΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ...

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΜD-82 ΤΗΣ SPANAIR ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ 154 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...

ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΕΚ. ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ TON CHROME THS GOOGLE ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ....

Σχεδόν δύο εκατομμύρια χρήστες στις ΗΠΑ κατέβασαν τη δοκιμαστική έκδοση του Chrome την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της, δείχνουν οι πρώτες ανεξάρτητες μετρήσεις. Το πρόγραμμα πλοήγησης που παρουσίασε αναπάντεχα η Google μονοπώλησε και τις online συζητήσεις.
Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας μετρήσεων Nielsen Online, το διάστημα από 1 έως 7 Σεπτεμβρίου το λογισμικό κατεβάστηκε από 1,93 εκατ. χρήστες, αριθμός που αντιστοιχεί στο 1,4% του συνόλου των Αμερικανών χρηστών του Διαδικτύου.
πηγη:in.gr

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΟΥΕΦΑ UEFA

Νόρντζελαντ (Δανία)-Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ) 0-2

Χέρτα Βερ. (Γερμανία)-Σεντ Πάτρικς (Ιρλανδία) 2-0

ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)-Σάλκε (Γερμανία) 1-4

Πόλι Τιμισοάρα (Ρουμανία)-Παρτιζάν Βελ. (Σερβία) 1-2

Μπάνικ Οστράβα (Τσεχία)-Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία) 0-1

Μπεσίκτας (Τουρκία)-Μέταλιστ Χάρκιβ (Ουκρανία) 1-0

Πόρτσμουθ (Αγγλία)-Γκιμαράες (Πορτογαλία) 2-0

Καϊσερίσπορ (Τουρκία)-Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) 1-2

Βόλφσμπουργκ (Γερμανία)-Ραπίντ Βουκ. (Ρουμανία) 1-0

Ομόνοια (Κύπρος)-Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) 1-2

Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)-Μπριζ (Βέλγιο) 2-2

Νανσί (Γαλλία)-Μαδέργουελ (Σκοτία) 1-0

Μπελιντσόνα (Ελβετία)-Γαλατάσαραϊ (Τουρκία) 3-4

Ναϊμέγκεν (Ολλανδία)-Ντιναμό Βουκ. (Ρουμανία) 1-0

Λίτεξ Λόβετς (Βουλγαρία)-Αστον Βίλα (Αγγλία) 1-3

Αούστρια Βιένης (Αυστρία)-Λεχ Πόζναν (Πολωνία) 2-1

Μπραν (Νορβηγία)-Λα Κορούνια (Ισπανία) 2-0

Σλάβια Πράγας (Τσεχία)-Βασλούι (Ρουμανία) 0-0

Σλάβεν Κοπρίβνιτσα (Κροατία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 1-2

Τσέρνο Μόρε (Βουλγαρία)-Στουτγκάρδη (Γερμανία) 1-2

ΦΚ Μόσχας (Ρωσία)-Κοπεγχάγη (Δανία) 1-2

Ζίλινα (Σλοβακία)-Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία) 1-1

Φέγενορντ (Ολλανδία)-Κάλμαρ (Σουηδία) 0-1

Αμβούργο (Γερμανία)-Ουνιρέα Ουρζιτσένι (Ρουμανία) 0-0

Χαποέλ Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Σεντ Ετιέν (Γαλλία) 1-2

Ρασίνγκ Σανταντέρ (Ισπανία)-Χόνκα (Φινλανδία) 1-0

Μίλαν (Ιταλία)-Ζυρίχη (Ελβετία) 3-1

Σεβίλη (Ισπανία)-Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) 2-0

Σαμπντόρια (Ιταλία)-FBK Κάουνας (Λιθουανία) 5-0

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) 0-0

Μπρόντμπι (Δανία)-Ρόζενμποργκ (Νορβηγία) 1-2

Ρεν (Γαλλία)-Τβέντε (Ολλανδία) 2-1

Ντόρτμουντ (Γερμανία)-Ουντινέζε (Ιταλία) 0-2

Μπόρατς Τσάτσακ (Σερβία)-Αγιαξ (Ολλανδία) 1-4

Νάπολι (Ιταλία)-Μπενφίκα (Πορτογαλία) 3-2

Εβερτον (Αγγλία)-Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο) 2-2

Τότεναμ (Αγγλία)-Βίσλα Κρακοβίας (Πολωνία) 2-1

Μπράγκα (Πορτογαλία)-Αρτμέντια (Σλοβακία) 4-0

Μαρίτιμο (Πορτογαλία)-Βαλένθια (Ισπανία) 0-1

Σετούμπαλ (Πορτογαλία)-Χέρενφεν (Ολλανδία) 1-1



Πηγη:naftemporiki.gr
Related Posts with Thumbnails