Σάββατο 12 Ιουλίου 2008

ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟΥ .....


Στη «μάχη του τίτλου» ρίχνονται αύριο καρπούζια στον οικισμό Καστανά του Δήμου Κουφαλίων Θεσσαλονίκης. Οι διαγωνισμοί για το «πιο βαρύ καρπούζι», και το «πιο γλυκό καρπούζι», θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της Γιορτής Καρπουζιού, που διοργανώνει, για έβδομη συνεχή χρονιά, ο Αγροτικός Πιστωτικός Συνεταιρισμός Καστανά με την υποστήριξη του δήμου και της νομαρχίας Θεσσαλονίκης.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν χθες στο γήπεδο του οικισμού Καστανά και στους επισκέπτες που θα λάβουν μέρος στη γιορτή, θα προσφέρονται καρπούζι και φέτα τοπικής παραγωγής.
Στο διαγωνισμό για το πιο βαρύ καρπούζι θα συμμετάσχουν επτά καρπούζια άνω των 35 κιλών, ενώ τον «τίτλο», όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος του Συνεταιρισμού, Αριστείδης Παπαδόπουλος, αναμένεται να κερδίσει ένα καρπούζι 43,70 κιλών.Οι διοργανωτές υπολογίζουν ότι από τους χώρους των εκδηλώσεων θα περάσουν από 3.000 επισκέπτες κάθε μέρα .

πηγη: ΕΤ3

ΑΠΟ ΌΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟΥ.
ΚΑΘΩΣ ΣΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΥΤΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
ΔΕΝ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΕΚΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ , ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ
Related Posts with Thumbnails