Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Την κλήτευση Καραμανλή για το Βατοπέδι αποφάσισε η προανακριτική

Να κληθεί ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στην Προανακριτική για την υπόθεση του Βατοπαιδίου αποφάσισαν οι βουλευτές που μετέχουν στην Επιτροπή.
Το σχετικό αίτημα είχε καταθέσει ο ΛΑΟΣ.
Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα της ΝΔ δεν... μετέχει πλέον στις εργασίες της, έχοντας αποχωρήσει.

πηγη:in.gr

Σύλληψη υπαλλήλου του ΣΔΟΕ για χρηματισμό

Μετά από συνδυασμένες ενέργειες των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών και της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθη υπάλληλος του ΣΔΟΕ - Περιφερειακής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων να λαμβάνει το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ για τακτοποίηση φορολογικής υπόθεσης.
Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο εν λόγω υπάλληλος τίθεται σε αργία και θα ακολουθήσουν όλες οι προβλεπόμενες πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες.

tospirto.net το νέο site του Λάκη Λαζόπουλου

Μία νέα ιστοσελίδα για τον πολιτισμό, τις τέχνες, τα θεατρικά δρώμενα της πόλης -και όχι μόνο- παρουσίασε τη Δευτέρα σε συνέντευξη Τύπου ο πολυπράγμων Λάκης Λαζόπουλος.
Μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.tospirto.net/, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής επιθυμεί να... διευρύνει την επικοινωνία του με το κοινό, μέσα από την προβολή βίντεο και τη διοργάνωση πληθώρας εκδηλώσεων, που θα προωθούν νέους καλλιτέχνες.

Το σύνθημα για το... σπίρτο που ανάβει ο γνωστός ηθοποιός είναι «Πυροδοτεί την τέχνη», ενώ τη διεύθυνση του site θα έχει η Άννα Βλαβιανού

Εκτός από την παρουσίαση της ιστοσελίδας, ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε γνωστό ότι ο προσκεκλημένος του στην πρώτη εκπομπή
www.protothema.gr
Related Posts with Thumbnails