Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

3 εβδομάδες Νοκ Αουτ ο Ντιόγκο

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει "Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ντιόγκο Λουίς Σάντο, μετά το νέο τραυματισμό του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, ενώ εξετάστηκε και από τον επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Παντελή Νικολάου.
Ο ποδοσφαιριστής έχει υποστεί μια... μικρή ρωγμή σε ένα από τα οστά της ταρσού (σκαφοειδές) και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα τριών εβδομάδων.

Με 24 μαχαιριές δολοφόνησαν 79χρονο στα Χανιά

Με 24 μαχαιριές στο λαιμό άγνωστος ή άγνωστοι δράστες δολοφόνησαν σήμερα ηλικιωμένο στον Τσιβαρά του Δήμου Βάμου Αποκορώνου Χανίων. Πρόκειται για τον 79χρονο Ευάγγελο Ροκάκη.
Ο ηλικιωμένος, που διέμενε μόνος του στην άκρη του χωριού, βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι του. Τον αντίκρισε νεκρό η ανιψιά του η οποία τον φρόντιζε και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο διαπιστώνοντας ότι... είχε παραβιαστεί το παράθυρο του σπιτιού του 79χρονου. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, εκτιμάται δε πως κίνητρο του δράστη ή των δράστων ήταν πιθανώς η ληστεία. Πάντως από την αστυνομική έρευνα δεν διαπιστώθηκε να λείπει κάτι από το σπίτι.


http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=93724

Αποτελέσματα Α τοπικό Μεσσηνίας

3η Αγωνιστική

Σπερχογεία - Αστέρας Βαλύρας 8-2
Κυπαρισσία - Μιλτιάδης 5-0
Φαραί - Απόλλωνας 1-0
Τσικλητήρας Πύλου - Μεθώνη 4-0
ΑΕ Αβίας - Εθνικός 1-1
Χώρα - Ηρακλής 1-3
Αίας - Πανθουριακός 0-0
Πανιώνιος - Ατρόμητος Πλατύ 3-0 (χ.α)



Αποτελέσματα Β τοπική Μεσσηνίας 2ος Όμιλος

4η Αγωνιστική
Χατζή - Νέστωρ Πύλου 2-1
Δόξα Καλ. - ΠΑΟΚ Καλ. 1-2
Αναγέννηση - Πεταλίδι 2-3
Πατίστα - Χανδριναϊκός 3-0
Αστέρας Χιλ. - Βέργα 2-6
Ασπρόχωμα - Στενωσιά 2-1
Καλλιθέα - Πράσινα



Η Ουκρανία αντίπαλος της Εθνικής στα μπαράζ για το Μουντιάλ

Η τύχη αυτή τη φορά δεν στάθηκε στο πλευρό της Εθνικής. Η κλήρωση για τα μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ έφερε το ελληνικό συγκρότημα αντιμέτωπο με την Ουκρανία. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Ελλάδα στις 14 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός τέσσερις ημέρες μετά στην Ουκρανία.... Ιρλανδία-Γαλλία, Πορτογαλία-Βοσνία/Ερζεγοβίνη και Ρωσία-Σλοβενία είναι τα υπόλοιπα ζευγάρια

http://www.sport-fm.gr/

Ναι Παπούλια για δευτερη θητεία

Θετικά απαντά ο Κάρολος Παπούλιας στο θέμα της επανεκλογής του για δεύτερη θητεία (2010-2015) στην προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Με μια λιτή ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Προεδρία ο κ. Παπούλιας δήλωσε: «Αποδέχομαι την πρόταση για επανεκλογή μου στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας».
Την πρόθεσή τους να... στηρίξουν την υποψηφιότητα Παπούλια εξέφρασαν από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου καθώς και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής.
Τα δύο κόμματα διαθέτουν στη Βουλή 251 έδρες: το ΠΑΣΟΚ 160 και η ΝΔ 91, ενώ και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης (το κόμμα του διαθέτει 15 έδρες) έχει παλαιότερα δηλώσει ότι αν ο ίδιος ο κ. Παπούλιας το επιθυμεί, το κόμμα του θα τον ψηφίσει.
O Kάρολος Παπούλιας εξελέγη Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 8 Φεβρουαρίου 2005 με 279 ψήφους της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.
«Παρόντες» είχαν δηλώσει οι 17 παριστάμενοι βουλευτές του ΚΚΕ και του Συνασπισμού.



http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1065437&lngDtrID=244

Χωρίς δευτερολογία Καραμανλή η συζήτηση στην Βουλή

Χωρίς να δευτερολογήσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ολοκληρώθηκε στην βουλή η συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Μια κίνηση με πολλές ερμηνείς ....


Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση , τα αποτελέσματα

Ολοκλήρώθηκε πριν λίγο η διαδικασία της ψηφορίας για την ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση. Υπερ ψληφησαν 160 βουλευτές και κατα 140


Πάτησε κορυφή ο Ολυμπιακός ... Η βαθμολογία της Σουπερ Λιγκ

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19
3. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 12
4. ΑΡΗΣ 12
5. ΠΑΟΚ 12
6. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 11
7. ΚΑΒΑΛΑ 11
8. ΑΕΚ 10
9. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 9
10. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 8
11. ΗΡΑΚΛΗΣ 7
12. SΚODA ΞΑΝΘΗ 7
13. ΛΑΡΙΣΑ 6
14. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 5
15. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4
16. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1





Related Posts with Thumbnails