Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ufo στην Υδρα ? Δειτε τις φωτογραφίες

Περίεργα φωτεινα αντικείμενα πάνω από την Υδρα έκαναν την εμφάνισή τους και ο κόσμος κοιταζε! Ειδικά την Κυριακή το μεσημέρι
Δείτε τις φωτογραφίες.Καντε κλικ για μεγαλο μέγεθος!....
4ugmecoxmcakvakup.jpg 43ujp2isby7oecxjpf5e.jpg 6y63qz8e6aoar1b79w.jpg



http://news24gr.blogspot.com/2009/09/ufo.html

Επίθεση hackers στο protothema.gr

"Το Πρώτο Θέμα" για την επίθεση που δέχθηκε από χακερς
"Το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» ζητά συγγνώμη από τους αναγνώστες του για την ολιγόωρη διακοπή της λειτουργίας του site γεγονός που οφείλεται σε πολλαπλή επίθεση στους servers της ιστοσελίδας που ξεκίνησε τη Δευτέρα το μεσημέρι.
Για λόγους που ....αφορούν την ασφάλεια όλου του συστήματος κρίθηκε αναγκαία η διακοπή πρόσβασης όλων των χρηστών στην ιστοσελίδα.

Η εταιρεία «Εκδόσεις ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Α.Ε.» λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για να ελαχιστοποιήσει τις κακόβουλες επιθέσεις εναντίον της ιστοσελίδας της.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ




Ξανά online "Το Πρώτο Θέμα"

Επίθεση από Χάκερς δέχθηκε σήμερα η ιστοσελίδα της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία ελληνικής κυριακάτικης εφημερίδας "Το Πρώτο Θέμα" με αποτέλεσμα για αρκετές ώρες να μείνει offline . Εδώ και λίγη ώρα από ότι διαπιστώσαμε είναι και πάλι online όσο για την επίθεση δεν υπάρχει κάποια αναφορά στο site από ότι είδαμε ....


Ένα από τα καλύτερα βίντεο που έχουν φτιαχτεί !!!!


http://apolitistosteki.blogspot.com/2009/09/to_27.html

Νεκρός 23χρονος στρατιώτης σε στρατόπεδο του Ρεθύμνου

Η καρδιά του τον πρόδωσε στα 23 του χρόνια, στη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης. Πρόκειται για νεοσύλλεκτο που υπηρετούσε στο 547 ΤΠΖ του στρατοπέδου «Θεοδωράκη» στο Ρέθυμνο.
Ο 23χρόνος λιποθύμησε στη διάρκεια γυμναστικής άσκησης μέσα στο στρατόπεδο. Μεταφέρθηκε στο ...Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος του άτυχου στρατιώτη αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.

πηγη: http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=86697

Επίθεση από Χάκερς στο "Πρώτο Θέμα"

Επίθεση από χάκερς δέχθηκε τη Δευτέρα ο ιστότοπος της εφημερίδας "Το Πρώτο Θέμα". Νωρίτερα, επίθεση στην ιστοσελίδα της κατήγγειλε ότι δέχθηκε και το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Λούκα Κατσέλη.
Οι χάκερς, που υπέγραψαν με το όνομα "Hack 4 Fame II", ανήρτησαν στην ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος μηνύματα για τα ..."παιχνίδια με τις γιάφκες του Χαλανδρίου", μια τηλεφωνική ατζέντα που υπεκλάπη από "μεγαλοδημοσιογράφο", αρχεία που φαίνεται να προέρχονται από υπουργεία και υπηρεσίες της ΝΔ, καθώς και από τα γραφεία της ΑΕΚ.

Οι χάκερς σημειώνουν ότι "η νέα επίθεση έχει στόχο να χάσουν τον ύπνο τους οι αλήτες πολιτικοί για όλα τα σκάνδαλα που έγιναν σε αυτή την τετραετία, όσοι στήνουν παιχνίδια με τις γιάφκες του Χαλανδρίου ενόψει προεκλογικής περιόδου, τα golden boys που πλούτισαν στις πλάτες όλων μας, οι αμόρφωτοι ποδοσφαιριστές που την έχουν 'δει' απλά και μόνο επειδή κλωτσάνε μια μπάλα και οι ιθύνοντες της απαγόρευσης των προεκλογικών γκάλοπ σε blog και εφημερίδες".

πηγη: http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=320396&cid=1

Hack 4 Fame Hacking Group ξαναχτύπησαν ....στον αέρα συμβόλαια της ΑΕΚ και τηλέφωνα από ατζέντα

Νέο χτύπημα από τους Hack 4 Fame Hacking Group τους γνωστούς πλέον χάκερς οι οποίοι πριν λίγο καιρό είχαν αναστατώσει όλη την Ελλάδα με τα στοιχεία που είχαν δημοσιεύσει στο ίντερνετ. Σήμερα επανέρχονται με νέα στοιχεία , όπως διαβάζουμε σε...αναρτήσεις του troktikou έχουν καταφέρει να υποκλέψουν ατζέντα δημοσιογράφου με πολλά τηλέφωνα γνωστών αλλά έχουν βγάλει στην φόρα και τα συμβόλαια με τις πληρωμές από την ομάδα της ΑΕΚ


Μειώθηκε η ποινή του Σισέ από την UEFA


Ευχάριστα τα νέα από την Uefa για τον Παναθηναϊκό καθώς μείωσε την ποινή του Σισέ από 3 αγωνιστικές σε δύο. Ήδη ο Γάλος επιθετικός έχει εκτίσει την μια αγωνιστική και θα λήψη μόνο στο επόμενο παιχνίδι του τριφυλλιού με την Ντιναμό Βουκουρεστίου , ενώ... θα είναι στην διάθεση του Τεν Κάτε την τρίτη αγωνιστική της Europa League


Hack 4 Fame Hacking Group επεισόδιο II

το δεύτερο επεισόδιο τους προβάλουν οι Hack 4 Fame Hacking Group , με νέα στοιχεία... όπως αναφέρει το troktiko


Hack 4 Fame Hacking Group νέο χτύπημα

Νέο χτύπημα από τους Hack 4 Fame Hacking Group ....


Ξεκίνησε η δίκη για την δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου


Ξεκίνησε σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του γνωστού ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου,που έγινε στις 3 Ιουνίου πέρυσι το καλοκαίρι στο σπίτι του στο Παγκράτι. Στο ειδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ο 40χρονος Γεωργιανός που κατηγορείται ότι τον σκότωσε με 21 μαχαιριές.
Ο Γεωργιάνος έχει ομολογήσει την πράξη του υποστηρίζοντας ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.
Το δικαστήριο απέρριψε αίτημα της πολιτικής αγωγής η... δίκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών



Αποτελεσματα Α τοπική Μεσσηνιας 1η Αγωνιστικη

ΣΠΡΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 5-1
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΜΕΘΩΝΗ 0-0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛ. -ΕΘΝΙΚΟΣ 0-4
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛ. 1-1
ΦΑΡΑΙ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 5-0
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ Π.- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-1
ΑΕ ΑΒΙΑΣ - ΠΛΑΤΥ 3-0 (α.α.)
ΑΙΑΣ - ΧΩΡΑ 0-0




Αποτελέσματα Β τοπική Μεσσηνίας

Αποτελέσματα του 2ου Ομίλου 1η Αγωνιστική
ΝΕΣΤΩΡ ΠΥΛΟΥ- ΠΑΤΙΣΤΑ 0-3
ΔΙΞΑ ΚΑΛ.- ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΙΛ. 5-0
ΧΑΤΖΗ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 1-2
ΠΑΟΚ ΚΑΛ. - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2-1
ΠΕΤΑΛΙΔΙ - ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ 0-0
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΣΤΕΝΩΣΙΑ 0-0
ΒΕΡΓΑ - ΚΟΡΩΝΗ 1-1
Ρεπο: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ


κομφούκιος Google

Κομφούκιος
Στο μεγάλο Κινέζο διανοητή Κομφούκιο που γεννήθηκε σαν σήμερα στις 28 Σεπτεμβρίου του 551 π.χ. έχει αφιερώσει η Google το σημερινό της λογότυπο. Ένας άνθρωπος που επηρέασε βαθιά την σκέψη της Ανατολικής Ασίας...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΦΟΥΚΙΟ

Γενέθλια Κομφούκιος

Γενέθλια Κομφούκιος
O Κομφούκιος , Κονγκ Φούτζι ή Κ'ουνγκ-φου-τζου, υπήρξε διάσημος κινέζος διανοητής και κοινωνικός φιλόσοφος, οι διδασκαλίες και η φιλοσοφία του οποίου επηρέασαν βαθιά τη ζωή και τη σκέψη της Ανατολικής Ασίας. Υπήρξε ιδρυτής της Σχολής Ρου (Ru) της κινεζικής σκέψης. Οι διδασκαλίες του, όπως διατηρήθηκαν στα Ανάλεκτα, έθεσαν τα θεμέλια πολλών μεταγενέστερων κινέζικων απόψεων για την εκπαίδευση και την συμπεριφορά του ιδανικού άνδρα, πώς ένα ...τέτοιο άτομο θα πρέπει να ζει τη ζωή του και να αλληλεπιδρά με τους άλλους, και τα σχήματα της κοινωνίας και της διακυβέρνησης στα οποία θα πρέπει να συμμετέχει. Ο Fung Yu-lan, μια από τις μεγάλες αυθεντίες του 20ου αιώνα για την ιστορία της κινεζικής σκέψης, συγκρίνει την επιρροή του Κομφούκιου στην κινεζική ιστορία με εκείνη του Σωκράτη στη Δύση. Θεωρείται ηγετική μορφή του Κομφουκιανισμού.
Οι πηγές για τη ζωή του Κομφούκιου είναι μεταγενέστερες και σε πολλές περιπτώσεις δε διαχωρίζουν τη φαντασία από την πραγματικότητα. Συνεπώς τα περισσότερα από όσα γνωρίζουμε για τη ζωή του θεωρούνται περιβεβλημένα την αχλύ του μύθου. Σύμφωνα με τον ιστορικό Ζε Μα Τσιεν, ο Κομφούκιος γεννήθηκε το 551 π.Χ. (220 έτος του Δούκα Σιάγκ), στη μικρή πόλη Λου της χερσονήσου Σαντόνγκ στη βορειοανατολική Κίνα. Εκείνη την εποχή, η Κίνα ήταν χωρισμένη σε μικρά κρατίδια, υπολείμματα του ενιαίου βασιλείου Ζου, που κατέρρευσε μετά τις βαρβαρικές εισβολές το 771 π.Χ., τα οποία σπαράσσονταν από εμφύλιες διαμάχες. Με τον καιρό, η επιβίωση γινόταν όλο και δυσκολότερη, ειδικά για την τάξη των Σι (shi) ("ακόλουθοι ευγενών" ή "ιππότες"), από όπου προερχόταν και ο ίδιος ο Κομφούκιος. Οι ηγεμόνες των διάφορων κρατιδίων άρχισαν να στηρίζονται στους διορισμένους διοικητές παρά στους τιμαριούχους ευγενείς ώστε να διοικούν τα εδάφη τους, αυτή η κατάσταση αποστέρησε τους Σι των προνομίων τους οδηγώντας τους στην παρακμή. Παρά ταύτα η γνώση των αριστοκρατικών παραδόσεών, τους βοήθησε να παραμείνουν πολύτιμοι για τους ανταγωνιζόμενους βασιλείς, οι οποίοι επιθυμούσαν να μάθουν τον τρόπο να επανακτήσουν την ενότητα που είχε επιβάλει ο Ζου ενώ επεδίωκαν να τον μιμηθούν με την αντιγραφή τυπικών και τελετουργικών της έκπτωτης δυναστείας.
Σε μικρή ηλικία, περίπου 3 ετών, ο Κομφούκιος έχασε τον πατέρα του και ορφανός αντιμετώπισε το φάσμα της ένδειας. Δεν είναι γνωστό πού έλαβε την εκπαίδευσή του, αλλά η παράδοση μεταφέρει ότι σπούδασε τελετουργική με τον ταοϊστή δάσκαλο Λάο Νταν, μουσική με τον Τσανγκ Χονγκ, και βάρβιτο με το μουσικοδιδάσκαλο Ξιάνγκ. Στα δεκαεννέα του χρόνια ήταν ήδη παντρεμένος αποκτώντας από αυτό το γάμο ένα γιο και δύο κόρες. Αμέσως μετά το γάμο του εργάστηκε για την οικογένεια Κι, της οποίας η δικαιοδοσία περιλάμβανε την περιοχή Τσόου, πρώτα ως επιμελητής των αποθηκών, και έπειτα ως επιθεωρητής των κήπων και των βοσκών. Στα 22 του ξεκίνησε να διδάσκει παιδιά αριστοκρατικών οικογενειών ως οικοδιδάσκαλος. Σταδιακά φέρεται να δημιουργείται γύρω του μια ομάδα ακολούθων τους οποίους διδάσκει ενώ ταυτόχρονα αφιερώνεται στην πολιτική επιστήμη. Ο αριθμός των μαθητών του ποικίλει με τις πιο υπερβολικές μαρτυρίες να αναφέρονται σε τρεις χιλιάδες. Το πιθανότερο άθροισμα ακολούθων εγγίζει τους εβδομήντα ή εβδομήντα δύο, αν και οι δύο αριθμοί αποτελούν πιθανή ηλικία θανάτου του Κομφουκίου και μπορεί να δίνονται συμβολικά. Στα 517 π.Χ. επισκέφθηκε την πρωτεύουσα του βασιλείου μαζί με δύο μαθητές του. Εκεί μελέτησε τους θησαυρούς της βασιλικής βιβλιοθήκης, καθώς και μουσική, που είχε καλλιεργηθεί σε υψηλό επίπεδο στην Αυλή. Σύμφωνα με τον ιστορικό Ζε Μα Τσιεν, τότε συνάντησε και συνομίλησε με τον Λάο Τσε, πατέρα του Ταοϊσμού.
Στην ηλικία των πενήντα, όταν στο θρόνο βρισκόταν ο Ντινγκ της Λου, αναγνωρίστηκαν οι ικανότητες του και διορίστηκε Υπουργός δημόσιων έργων και ακόλουθα Υπουργός Δικαιοσύνης. Κατά τα φαινόμενα ο Κομφούκιος προσέβαλε κάποια μέλη της αριστοκρατίας της Λου και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη θέση του και να οδηγηθεί στην εξορία.

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ GOOGLE

Γενέθλια Κομφούκιος

Κομφούκιος
Στο μεγάλο Κινέζο διανοητή Κομφούκιο που γεννήθηκε σαν σήμερα στις 28 Σεπτεμβρίου του 551 π.χ. έχει αφιερώσει η Google το σημερινό της λογότυπο. Ένας άνθρωπος που επηρέασε βαθιά την σκέψη της Ανατολικής Ασίας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΦΟΥΚΙΟ
Related Posts with Thumbnails