Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ Α ΤΟΠΙΚΗΣ

Σπουδαία νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας πέτυχε σήμερα η ομάδα της Κυπαρισσίας με 1-3 επί της πρωτοπόρου Σπερχογείας, μιά νίκη που την φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 47 βαθμούς μαζί με την ομάδα της Μεθώνης. Μια θέση από την οποία μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο της στην Δ Εθνική. Βέβαια το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμη και έξι ομάδες στην κορυφή του πίνακα έχουν διαφορά μεταξύ τους μόνο 4 βαθμούς.
Αυτές είναι ....
Κυπαρισσία 47
Μεθώνη 47
Ολυμπιακός Κ. 46
Σπερχογεία 46
Εθνικός Μ. 45
Τσικλητήρας Πύλου 43

όσον αφορά τον σημερινό αγώνα η ομάδα της Κυπαρισσίας ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο σκορ και να κρατήσει αυτό το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η Σπερχογεία κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά η Κυπαρισσία δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και προς το τέλος του παιχνιδιού πέτυχε δύο γκολ παίρνοντας έτσι το πολύτιμο τρίποντο...


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ......ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2008-2009

Το 12ο πρωτάθλημα στα τελευταία 13 χρόνια κατέκτησε και τυπικά σήμερα ο Ολυμπιακός με το 2-3 επί του Πανιωνίου μέσα στη Νέα Σμύρνη και τον συνδυασμό των άλλων αποτελεσμάτων.
Έτσι την ώρα που οι άλλοι θα πασχίζουν για την δεύτερη θέση .... οι Ερυθρέλευκοι θα κάνουν σχέδια για το επόμενο πρωτάθλημα ....

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β ΤΟΠΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΒΑΛΥΡΑ - ΜΙΚΡΟΜΑΝΗ 3-1
ΠΛΑΤΥ - ΑΡΙΣ 4-1
ΠΑΝΕΥΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Δ. (Διεκόπη)
ΑΜΦΕΙΑ - ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ 1-1
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΑΜΦΙΘΕΑ 5-1
ΠΑΟΚ ΚΑΛ. - ΜΑΝΕΣΗ 0-1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠ. - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-1


2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΤΙΣΤΑ - ΜΑΝΗ 0-0
ΧΑΝΔΡΑΪΚΟΣ - ΧΑΤΖΗ 3-1
ΒΕΡΓΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-4
ΑΕ ΑΒΙΑΣ - ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ 3-1
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛ. 2-1
ΑΕ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ - ΧΙΛΙΟΧΩΡΙΑ 0-1
ΚΟΡΩΝΗ - ΔΟΞΑ 2-1

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ Κ. - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-1
ΧΩΡΑ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-1
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ Π. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ. 1-0
ΠΕΤΑΛΙΔΙ - ΔΩΡΙΟ 4-1
ΑΙΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-3
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛ. 2-1
ΜΕΘΩΝΗ - ΦΑΡΑΙ 2-1

Αποτελέσματα Δ Εθνική 6ος όμιλος

ΑΧΑΪΚΗ - ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ 3-0 α.α.
ΑΟ ΚΑΣΤΡΟΥ -ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 0-3
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ 1-0
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 0-0
ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ- ΖΑΒΛΑΝΙ 2-1
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ- ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ 2-1
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 0-0
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ - ΔΑΦΝΗ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ 1-0

Στην κορυφή της Α Τοπικής Μεσσηνίας η Κυπαρισσία , Μεγάλη νίκη 1-3 εκτός έδρας

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην Α Τοπική ανέβηκε η ομάδα της Κυπαρισσίας καθώς πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη εκτός έδρας με 1-3 στο γήπεδο της πρωτοπόρου Σπερχογίας .....

αναλυτικότερα σε επόμενη ανάρτηση


Καρδιχτύπησαν σε πτήση της Emirates ... μεταξύ των επιβατών πολλοί Έλληνες

Στιγμές πανικού έζησαν δεκάδες Έλληνες, επιβάτες σε πτήση της Emirates από τη Μελβούρνη προς το Ντουμπάι και στη συνέχεια προς την Αθήνα.
Η πτήση ΕΚ407 με 225 επιβάτες, με αεροσκάφος Airbus αναχώρησε στην ώρα της αργά το βράδυ της Παρασκευής. Κατά την απογείωση όμως, η ουρά του αεροσκάφους προσέκρουσε στον αεροδιάδρομο. Έντρομοι επιβάτες άκουσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο και στη συνέχεια η καμπίνα γέμισε με καπνό.

Ακολούθως πέταξε πάνω από τον ...κόλπο του Πορτ Φίλιπ, άδειασε τα καύσιμά του και επέστρεψε στο διεθνές αεροδρόμιο της Μελβούρνης όπου έκανε αναγκαστική προσγείωση. Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο έως ότου βρεθούν θέσεις σε άλλες πτήσεις.
Η Emirates επιβεβαίωσε το περιστατικό χωρίς να αναφερθεί σε άλλες λεπτομέρειες και υποσχέθηκε ότι θα γίνει εξονυχιστική έρευνα.
Το αεροσκάφος, με εμφανή τη σημαντική ζημιά στην «κοιλιά του» είναι προσγειωμένο στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης.

πηγη :www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ



22 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ...

Παγκόσμια ημέρα νερού σήμερα και είναι μια καλή ευκαιρία να αναλογιστούμε ορισμένα πράγματα για τον πλανήτης μας , την ζωή μας και ίσως να αναθεωρήσουμε μερικές κακές μας συνήθειες.
Το ότι το νερό είναι το πολυτιμότερο αγαθό πάνω στην γη , πηγή ζωής , ότι δεν πρέπει να το σπαταλάμε , ότι με τους ρυθμούς που αυξάνεται ο πληθυσμός και η ζήτηση και με τους παράλληλους ρυθμούς που μειώνονται τα αποθέματα ,σε λίγο δεν θα έχουμε, είναι πράγματα που τα ξέρουμε όλοι και φυσικά δεν περιμένατε εμάς για να τα ακούσετε.
Αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε όλοι και θεωρούμε ότι είναι μια ...συμβολή σε αυτό το πρόβλημα που υπάρχει και θα γίνει εντονότερο τα επόμενα χρόνια , είναι να περιορίσουμε εμείς οι ίδιοι την σπατάλη που κάνουμε , κάθε φορά που ανοίγουμε την βρύση να έχουμε στο μυαλό μας το πρόβλημα αυτό , κάθε φορά που βλέπουμε μια βρύση ανοιχτή να περνάνε όλα αυτά από το μυαλό μας.
Μόνο αν ευαισθητοποιηθούμε και εμείς οι ίδιοι οι πολίτες και μπορέσουμε να περάσουμε και στο διπλανό μας το ίδιο μήνυμα θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι και στο κάτω κάτω θα μπορούμε να πούμε ότι προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι...

Βέβαια θα μου πείτε το μόνο πρόβλημα δεν είναι οι μικροί απλοί καταναλωτές αλλά τα μεγάλα προβλήματα είναι σε επίπεδο κρατών , βιομηχανιών , εκμεταλλεύσεων .... Συμφωνώ!!!!
Αλλά αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί άλλοθι για την δική μας συμπεριφορά και στάση ....


Ο Δαίμων του τυπογραφείου ....χτύπησε στο site Skai.gr

Ένα μικρό "τυπογραφικό" λάθος υπάρχει στο κεντρικό θέμα του Skai.gr για το θέμα της παγκόσμιας ημέρας νερού , καθώς λέει ότι ως το 2005 ο μισός πληθυσμός της θα αντιμετωπίζει πρόβλημα λειψιδρίας . Το 2005 έχει περάσει και τα στοιχεία μιλούν για το 2050 απλώς το 5 μετακινήθηκε μια θέση....


Μακελειό στην Καλιφόρνια ένοπλος σκότωσε τρεις αστυνομικούς

Ένας άνδρας στο Οκλαντ της Καλιφόρνιας πυροβόλησε και σκότωσε τρεις αστυνομικούς και τραυμάτισε άλλους δυο σε δυο διαφορετικά επεισόδια το Σάββατο.
Ο Λόβελ Μίξον, 26 ετών, άνοιξε πυρ εναντίον δυο αστυνομικών που τον υποχρέωσαν να σταματήσει το αυτοκίνητό του για έλεγχο. Ο ένας από τους αστυνομικού υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του. Ο Μίξον είχε παραβιάσει τους όρους της.... αποφυλάκισής του με αναστολή και για το λόγο αυτό καταζητείτο από την αστυνομία.

Αστυνομικοί βρήκαν τον Μίξον λίγες ώρες αργότερα σε ένα διαμέρισμα. Ο δράστης άνοιξε πυρ εναντίον τριών αστυνομικών που εισέβαλαν στο διαμέρισμα σκοτώνοντας τους δυο και τραυματίζοντας τον τρίτο.

Κατά την ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς ο Μίξον έχασε τη ζωή του ενώ σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται και ο αστυνομικός που τραυματίστηκε όταν με το συνάδελφό του τον σταμάτησαν για έλεγχο.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ



Related Posts with Thumbnails