Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Α Τοπική Μεσσηνίας ... ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 1-2

Την ήττα στο γήπεδο της γνώρισε η ομάδα της Κυπαρισσίας στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τον Εθνικό Μελιγαλά, καθώς ηττήθηκε με σκορ 1-2. Γενικά έγινε ένα ωραίο ματς που το παρακολούθησαν πολλοί θεατές. Μπορεί η ομάδα της Κυπαρισσίας να προηγήθηκε στο σκορ με 1-0 , στην συνέχεια όμως έχασε σημαντικές ευκαιρίες να κάνει το 2-0 και να κλειδώσει την νίκη. Από την άλλη ο Εθνικός Μελιγαλά ανέβασε την .... απόδοση του στην συνέχεια και μέσα σε λίγα λεπτά στο μέσο περίπου του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχε δυο τέρματα περνώντας κεφάλι στο σκορ.
Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε συναρπαστικό με την Κυπαρισσία να πιέζει και να χάνει σημαντικές κλασικές ευκαιρίες, ο επιθετικός της προσανατολισμός όμως έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Μελιγαλά να βγει αρκετές φορές επικύνδυνα στην αντεπίθεση χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο τρίτο γκολ.

Αποτελέσματα 25ης Αγωνιστικής Σούπερ Λίγκας

ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΡΗΣ 4-0
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ 3-0
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-3
ΟΦΗ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-2
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ 1-5
ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-0





ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ...ή ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας σήμερα ή κατά το γνωστότερων σε όλους Γιορτή της Γυναίκας. Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλες τις γυναίκες για την γιορτινή αυτή μέρα. Μια γιορτή που καθιερώθηκε το 1910 από τη Διεθνή Γυναικεία Διάσκεψη της Κοπεγχάγης, ύστερα από πρόταση της μεγάλης φεμινίστριας Κλάρας Τσέτκιν.
Σκοπός της καθιέρωσης της γιορτής ήταν να .... διατηρηθεί η ανάμνηση της πρώτης διαδήλωσης των Αμερικανίδων γυναικών εργατριών που ζητούσαν καλύτερες συνθήκες , η οποία είχε γίνει 53 χρόνια νωρίτερα, το 1857. Μια διαδήλωση που είχε γίνει η απαρχή για να ανοίξει ο δρόμος σημαντικών διεκδικήσεων Από τότε η μέρα αυτή δεν έπαψε να συμβολίζει τους αγώνες των γυναικών για τα δικαιώματά τους και τη διεθνή αγωνιστική αλληλεγγύη τους.

"Την είπε" ο Χατζηνικολάου στον Μάνεση.....

Παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του Νίκου Μάνεση έκανε πριν λίγη ώρα ο Νίκος Χατζηνικολάου , με αφορμή το ρεπορτάζ της RealNews για την συνάντηση Καραμανλή - Καρατζαφέρη. Του την είπε για τις ερωτήσεις που έκανε λέγοντας ότι δεν προκύπτουν από το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Ο Μάνεσης έμεινε ψιλοκάγκελο , κάτι πήγε να πει .... ασεμε να ολοκληρώσω κ. συνάδελφε ύψωσε την φωνή ο Χατζηνικολάου και τον αποτελείωσε λέγοντας του ότι έχει διαβάσει μόνο τους τίτλους της εφημερίδας και όχι το ρεπορτάζ "είμαι σίγουρος για αυτό" είπε.
Στην συνέχεια από ότι είδαμε διάβασε στον αέρα σχεδόν όλο το ρεπορτάζ της εφημερίδας για να κρίνουν οι τηλεθεατές τις ερωτήσεις του όπως είπε ο Μάνεσης, ενώ ανέφερε ότι είχε κια εσωτερική πληροφόρηση από το ΛΑΟΣ. Ξαναπαρεμβαίνει ο Χατζηνικολάου και του λέει ότι δεν διάβασε την δική του στήλη που αναλύει το πρωτοσέλιδο τίτλο.
Με πίκρανε που είπατε έκανα άστοχες ερωτήσεις του είπε ο Μάνεσης , ζητώντας να το πάρει πίσω. Δες το βίντεο να δεις ότι έχω δίκιο του είπε ο Ν. Χατζ.
Σε όλα αυτά δεν έβαλα και τα "αγαπητέ συνάδελφε" , "είμαστε χρόνια φίλοι" , "σεβαστέ συνάδελφε" και άλλα τέτοια που αντάλλασσαν....
Αν είναι οι φίλοι και οι αγαπητοί πάντως να σου ρίχνουν τέτοιες μπηχτές τι να τους κάνεις τους εχθρούς .....



Related Posts with Thumbnails