Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Ακυρώνεται η συναυλία του Jerry Lee Lewis στο Λυκαβηττό

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Music Box Productions αναφέρει "Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε πως η προγραμματισμένη εμφάνιση του Jerry Lee Lewis στο Θέατρο Λυκαβηττού στις 23 Ιουλίου 2010 δεν θα πραγματοποιηθεί. Ο Jerry Lee Lewis εισήχθη σε κλινική του Memphis και υποβλήθηκε σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση, πράγμα που καθιστά αδύνατη την πραγματοποίηση της Ευρωπαϊκής του περιοδείας.
Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα εισιτήρια σας στο.. κατάστημα PUBLIC ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ την Παρασκευή 23 Ιουλίου και τη Δευτέρα 26 Ιουλίου από τις 12:00 μέχρι και τις 19:00. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να βρεθείτε στο PUBLIC ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ σε καμία από τις 2 παραπάνω ημερομηνίες, η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα γίνεται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση στο 210-6465000 μέχρι το τέλος του μήνα Ιουλίου. Η εξαργύρωση των εισιτηρίων δεν θα γίνεται αποδεκτή μετά τις 31 Ιουλίου!"

Το Καλοκαίρι Μου Από το νέο CD Single του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Πρωτοσέλιδα αποκαλύψεων από Πρωτο Θέμα και Realnews

Λειτουργία σταθμού ΕΚΑΒ στα Φιλιατρά προτείνει ο διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσιας

Τη  λειτουργία σταθμού ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών, ο οποίος με τα ασθενοφόρα του θα καλύπτει τη Δυτική Μεσσηνία -όπου λειτουργεί και η μεγάλη τουριστική επένδυση Costa Navarino- πρότεινε ο διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Παναγιώτης Μπόζος να χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις που προορίζονται για τον τομέα της υγείας από το περιφερειακό ΕΣΠΑ Πελοποννήσου.
Την πρόταση αυτή, όπως .... είπε ο Π. Μπόζος στην «Ε», έκανε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Φώτης Χατζημιχάλης,στο πλαίσιο της συνάντησης διοικητών των νοσοκομείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συγκάλεσε στην Τρί-
πολη την περασμένη Τρίτη.
«Η Δυτική Μεσσηνία αντικειμενικά δεν είναι δυνατό να καλυφθεί από τα ασθενοφόρα του σταθμού ΕΚΑΒ στην Καλαμάτα, κι αυτό προκαλεί σημαντικές δυσλειτουργίες, ενώ
εκτός αυτού μένει ουσιαστικά ακάλυπτη από ασθενοφόρο η ΠΟΤΑ», σημείωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, εξειδικεύοντας την πρότασή του: «Αυτή τη στιγμή όμως στο Κ.Υ. Φιλιατρών υπάρχουν διαθέσιμα, αφ’ ενός περιφραγμένο οικόπεδο σημαντικής έκτασης και, αφ’ ετέρου, κτηριακή υποδομή. Την περασμένη Τρίτη, ο παρών στη σύσκεψη διοικητής του ΕΚΑΒ Γιάννης Ρατζιώκος αντιμετώπισε θετικά την πρόταση, η οποία θα γίνει από κοινού με το ΕΚΑΒ», δήλωσε.
Παράλληλα, ο Π. Μπόζος πρόσθεσε ότι στις προθέσεις του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας είναι να χρηματοδοτηθεί,μέσα από το ΕΣΠΑ, η επέκταση της κτηριακής υποδομής του
κατά 300 τετραγωνικά μέτρα, καθώς και η ανακαίνιση και διαμόρφωση του ισογείου, όπου φιλοξενούνται τα εξωτερικά ιατρεία, το τμήμα επειγόντων, αλλά και μέρος από τις διοικητικές υπηρεσίες του ιδρύματος.
πηγη :Εφημερίδα Ελευθερία
Related Posts with Thumbnails