Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Κροατία - Ελλάδα 0-0

Πολύτιμο βαθμό πήρε η εθνική μας κόντρα στην Κροατία αφού απέσπασε λευκή ισοπαλία

Παραδόθηκε καταζητούμενος για την ληστεία στην Αλόννησο

Καταζητούμενος για συμμετοχή στη κινηματογραφική ληστεία που σημειώθηκε πριν από δύο εβδομάδες στην Εθνική Τράπεζα της Αλοννήσου, παρουσιάστηκε στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου και παραδόθηκε.
Πρόκειται για 37χρονο, ελληνικής καταγωγής, ο οποίος αναζητούνταν μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης από τις ανακριτικές αρχές του Βόλου.
Για τη ληστεία στην Αλόννησο έχει ήδη... συλληφθεί 38χρονος, καταδικασμένος σε πολυετή κάθειρξη για δολοφονία και ληστείες, ενώ αναζητείται ένας ακόμη δράστης.
Κατά τη διαφυγή τους, οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών, χωρίς να τους τραυματίσουν, ενώ εγκατέλειψαν το νησί, χρησιμοποιώντας ταχύπλοο.
Νωρίτερα, είχαν αρπάξει ποσό ενός εκατομμυρίου ευρώ από τα ταμεία της τράπεζας, αλλά αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα χρήματα, όταν έπεσαν με τη μοτοσικλέτα τους πάνω σε φορτηγό.

πηγη:in.gr

Κροατία - Ελλάδα

Κροατία - Ελλάδα απόψε στις 9.30 με την εθνική μας να θέλει θετικό αποτέλεσμα για να ρεφάρει την ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής. Τηλεοπτική μετάδοση από το MEGA

Δείτε το video με τα όργια στο Αγρίνιο κυκλοφόρησε ;;;;

Από ότι φαίνεται κυκλοφόρησε το βίντεο με τα όργια στο Αγρίνιο τουλάχιστον σε εμας έστειλαν κάποια λινκ. Αλλά ... όσα τσεκάραμε μέχρι τώρα μούφα

Επίσκεψη Δημήτρη Δράκου στην ορεινή Γορτυνία

Σειρά επαφών με τοπικούς φορείς αλλά και πολίτες στην ορεινή Γορτυνία και συγκεκριμένα στα Λαγκάδια Αρκαδίας, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος το απόγευμα της Δευτέρας 6-9-2010.
Συζητώντας με τον Δήμαρχο Λαγκαδίων αλλά και τους τοπικούς φορείς αναπτύχτηκαν και συζητήθηκαν στο μέγιστο βαθμό τα προβλήματα της περιοχής με αιχμή του δόρατος το οδικό δίκτυο.
Ο Δ. Δράκος επισκέφτηκε και το 66ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Τρίπολης Πύργου, λίγο έξω από τα Λαγκάδια, στο σημείο το οποίο είχε υποστεί σημαντικότατες ζημιές από κατολισθήσεις το περασμένο Πάσχα.... και χαρακτήρισε αναγκαία την βελτίωση όχι μόνο του συγκεκριμένου σημείου αλλά ολόκληρου του οδικού δικτύου.
Επίσης σημειώθηκε και η ανάγκη της στήριξης του αγροτικού και κτηνοτροφικού εισοδήματος και βέβαια την προώθηση του ορεινού τουρισμού αφού η συγκεκριμένη περιοχή συνδυάζει πέραν από ιστορικά στοιχεία και φυσικό κάλος.
Τέλος δόθηκε μεγάλη σημασία στην μη ολοκλήρωση της μελέτης από το 2008 για το έργο «Ευρεία παράκαμψη Λαγκαδίων» που θα έδινε στον υπέρτατο βαθμό πνοή ανάτασης τόσο στο οδικό χάρτη της περιοχής όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Στις 12 η ορκωμοσία της Νέας Κυβέρνησης

Στις 12 το μεσημέρι σήμερα ορκίζεται το νέο κυβερνητικό σχήμα , ενώ η πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου θα γίνει την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη 

Ροζ βίντεο με ομαδικά όργια στο Αγρίνιο

Σάλος στο Αγρινίο από ομαδικά όργια ανάμεσα σε παντρεμένες και νεαρούς. Πώς οργανώθηκαν τα όργια στο Αγρίνιο και που κυκλοφορεί το ροζ βίντεο από κινητό;
Σύμφωνα με τοπικά μέσα, όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό μπαρ-club στο Αγρίνιο. Οι 3 γυναίκες, εκ των οποίων η μια σύζυγος επιφανούς γιατρού, η δεύτερη και τρίτη, σύζυγοι γνωστών τοπικών επιχειρηματιών της ευρύτερης περιοχής, βγήκαν να διασκεδάσουν. Η μια σύζυγος εκ των τριών έχει καιρό σχέση με νεαρότερο άντρα, μπάρμαν στο επάγγελμα ο οποίος δουλεύει στο συγκεκριμένο μαγαζί. Ήταν αυτή που έκλεισε το deal για τα ομαδικά όργια που... θα ακολουθούσαν.
Η ώρα περνούσε, τα σφηνάκια ακολουθούσαν το ένα μετά το άλλο. Οι τρεις κυρίες διασκέδαζαν όλο και πιο έντονα, ενώ ταυτόχρονα φλέρταραν και με σερβιτόρους του μαγαζιού. Στις 5 το πρωί και ενώ σχεδόν όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού έφυγαν οι τρεις κυρίες παρέμειναν στο μαγαζί περιμένοντας να σχολάσει ο μπάρμαν και η “παρέα” του. Λίγη ώρα μετά έφυγαν όλοι με τουλάχιστον 3 αυτοκίνητα.

Οι παντρεμένες κυρίες και οι νεαροί κατευθύνθηκαν στο σπίτι του ενός εκ των σερβιτόρων, όπου συνέχισαν να διασκεδάζουν με σφηνάκια και μουσική. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και ακολούθησε πολύωρο ομαδικό όργιο με επτά τουλάχιστον άτομα εώς τις 10 το πρωί όπου και αποχώρησαν. Το όργιο περιελάμβανε σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες ένος εκ των παρευρισκόμενων, ο οποίος το διατυμπανίζει σε φίλους και γνωστούς, βοηθήματα, σαμπάνιες και πούρα.

Οι συμμετέχοντες στα ομαδικά όργια στο Αγρίνιο διαλύθηκαν το πρωί «ησύχως», ωστόσο, τα προβλήματα για τις γυναίκες δεν άργησαν να έρθουν, καθώς οι νεαροί φαίνεται πως βιντεοσκόπησαν τις ερωτικές τους περιπτύξεις μέσω κάμερας κινητού. Το ροζ βίντεο με τα όργια στο Αγρίνιο διαδίδεται από κινητό σε κινητό, ενώ έκανε την εμφάνιση του και σε γνωστό τσοντο-site.

http://www.fimes.gr/2010/09/orgia-agrinio/

Στάση εργασίας αύριο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Πεντάωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί αύριο από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λεωφορεία, μετρό, ηλεκτρικό, προαστιακό, το τραμ και ΟΣΕ.

Έδεσε στο λιμάνι τον Φετματζίδη ο Ολυμπιακός

Κίνηση ματ έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την περίπτωση του Γιάννη Φετφατζίδη. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού πρόσφερε νέο συμβόλαιο στον νεαρό ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος το υπέγραψε.
Ο 20χρονος άσος με τις εμφανίσεις του είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό και γι αυτό το λόγο η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» αποφάσισε να τον «δέσει» στο λιμάνι.
Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Φετφατζίδης δεν... διαφοροποιείται σε ότι έχει να κάνει με την χρονική διάρκεια καθώς είναι ως 2015, ωστόσο η ρήτρα αποδέσμευσής του έφτασε τα 12,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο παίκτης έχει κλέψει την παράσταση μέχρι στιγμής στο Ρέντη και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδειξε από τα πρώτα ματς του Ολυμπιακού ότι τον υπολογίζει και αναμένεται να του δώσει αρκετές ευκαιρίες τη φετινή σεζόν.

www.gazzetta.gr/f

Στο κυβερνητικό σχήμα ο Δημήτρης Κουσελάς

Στο κυβερνητικό σχήμα μετέχει από σήμερα μετά τον ανασχηματισμό ο Μεσσήνιος βουλευτής Δημήτρης Κουσελάς ο οποίος τοποθετήθηκε υφυπουργός στο υπουργείο Οικονομικών

Τα ονόματα και η σύνθεση της κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό

Η σύνθεση της κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό έχει ως εξής:

Πρόεδρος της Κυβέρνησης και Πρωθυπουργός
Παπανδρέου Γιώργος

Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Πάγκαλος Θόδωρος

Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Υπ.: Ραγκούσης Γιάννης
Υφ: Ντόλιος Γιώργος Υφ.: Τζάγκρη Θεοδώρα..

Το υπουργείο Εσωτερικών θα μετεξελιχθεί ώστε να συγκροτήσει κεντρική επιτελική δομή, η οποία στο πλαίσιο των εντολών και κατευθύνσεων του Πρωθυπουργού θα συμβάλλει στην εκπόνηση ενός συνεκτικού στρατηγικού, πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού προώθησης του κυβερνητικού έργου. Οι αρμοδιότητες του Υπουργείου Εσωτερικών που έχουν σχέση με την αναπτυξιακή διάσταση της πολιτικής της αποκέντρωσης θα μεταφερθούν στο Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ώστε να συνδεθούν με την γενικότερη αναπτυξιακή πολιτική.

Υπουργείο Οικονομικών
Υπ: Παπακωνσταντίνου Γιώργος
Υφ.: Σαχινίδης Φίλιππος
Υφ.: Κουσελάς Δημήτρης

Υπουργείο Εξωτερικών
Υπ.: Δρούτσας Δημήτρης
Αν. Υπ.: Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα
Υφ: Κουβέλης Σπύρος
Υφ: Δόλλης Δημήτρης

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Υπ.: Βενιζέλος Ευάγγελος
Αν. Υπ. : Μπεγλίτης Πάνος

Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας που θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας

Υπ.: Χρυσοχοίδης Μιχάλης
Αν. Υπ. (Μακεδονίας- Θράκης): Ξυνίδης Σωκράτης
Υφ.: Ρήγας Παναγιώτης
Υφ.: Ρόβλιας Ντίνος

Ιδρύεται Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων , Νήσων και Αλιείας
Υπ.: Διαμαντίδης Γιάννης
Υφ.: Τσουρή Ελπίδα
που θα ορκιστούν μετά τη σύσταση και τυπικά του Υπουργείου.


Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Υπ.: Μπιρμπίλη Τίνα
Αν. Υπ: Σηφουνάκης Νίκος
Υφ: Μανιάτης Γιάννης
Υφ.: Μωραίτης Θάνος

Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
Υπ: Διαμαντοπούλου Άννα
Αν. Υπ: Γεννηματά Φώφη
Υφ.: Χριστοφιλοπούλου Παρασκευή
Υφ.: Πανάρετος Γιάννης

Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
Υπ.: Ρέππας Δημήτρης
Υφ: Μαγκριώτης Γιάννης
Υφ.: Βούγιας Σπύρος

Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Υπ.: Κατσέλη Λούκα
Αν. Υπ: Κουτρουμάνης Γιώργος
Υφ: Κεγκέρογλου Βασίλης
Υφ: Νταλάρα Άννα

Στο Υπουργείο αυτό θα ενταχθούν οι αρμοδιότητες Κοινωνικής Καινοτομίας, Προστασίας του Καταναλωτή, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Νέας Γενιάς


Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Υπ: Λοβέρδος Ανδρέας
Υφ: Αηδόνης Χρήστος
Υφ.: Τιμοσίδης Μιχάλης
Στο Υπουργείο αυτό θα ενταχθούν οι αρμοδιότητες για θέματα αθλητισμού και διατροφής

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Υπ.: Σκανδαλίδης Κώστας
Υφ: Αποστολάκη Μιλένα
Υφ: Κουτσούκος Γιάννης

Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Υπ.: Καστανίδης Χάρης
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Υπ: Παπουτσής Χρήστος
Υφ.: Όθωνας Μανώλης


Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού
Υπ: Γερουλάνος Παύλος
Αν. υπ.: Χυτήρης Τηλέμαχος
Υφ: Νικιτιάδης Γιώργος

Υπουργός Επικρατείας με αρμοδιότητα τις επενδύσεις
Παμπούκης Χαράλαμπος


Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος
Πεταλωτής Γιώργος

Η ορκωμοσία της Κυβέρνησης θα γίνει στις 12.00 το μεσημέρι και η πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου μετά την ορκωμοσία θα γίνει την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.
Related Posts with Thumbnails